• L-V: 9-18
  • S-D: inchis

Vacanțe în Reunion

2990 EUR
Vă invităm să traversaţi puntea dintre ani la bordul vasului de croazieră Costa Victoria, al renumitei companii de croazieră Costa Cruise, prilej de a vă bucura de cele mai frumoase insule din Oceanul Indian.

Croaziera va începe din Mauritius, o bijuterie naturală unică pe planetă, un inedit amestec de trecut cu prezent, de nou cu vechi, care oferă o „colecție” de peisaje exotice de o frumuseţe copleşitoare.

Itinerariul croazierei vă va duce în Seychelles, mai exact cu Insula Mahe a arhipelagului, o bijuterie de smarald “aruncată” în apele turcoaz ale Oceanului Indian, unde veţi descoperi un paradis exotic, cu vegetaţie densă, cu plantaţii luxuriante de nucă de cocos, cu peisaje sălbatice, cu privelişti superbe care vă vor tăia respiraţia şi cu minunate recife de corali.

Veți ajunge apoi în Madagascar, insula lemurienilor sau „Marea Insulă Roșie”, care a stat mai mult de patru decenii sub semnul steagului negru cu capul de mort al piraţilor, unde veţi afla câte ceva din tradiţiile şi obiceiurile vechi de sute de ani ale triburilor de aici, cultura lor fiind încă cufundată în magie şi practici tabu.

Croaziera se va încheia în Reunion, paradisul tropical muntos, acoperit de aroma vaniliei. Înlănțuite una câte una, amintirile vor alcătui în albumul dumneavoastră de călătorii un colier prețios de perle insulare, la care veți reveni mereu cu plăcere !
Perioada
20.12.2018 - 04.01.2019