• L-V: 9-18
 • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Singapore

Singapore , oficial Republica Singapore, este un oraș-stat insular și cea mai mică țară din Asia de Sud-Est. Este situat în sudul Peninsulei Malay și a statului malaysian Johor, la137 km nord de la ecuator, pe paralela de 1 grad latitudine Nordică.
Cu o populaţie de 5,5 milioane de locuitori şi  cel mai mare PIB pe cap de locuitor din lume, Oraşul-stat este una dintre cele mai dezvoltate naţiuni din lume, după New York şi Londra..
Singapore este format din 63 insule, inclusiv Singapore-ul continental. Insulele Jurong, Pulau Tekong, Pulau Ubin și Sentosa sunt cele mai mari din multele insule mici din Singapore. Cel mai înalt punct natural din Singapore este Bukit Timah Hill, la 166 m.
Acest stat-insular este o destinaţie perfectă pentru o vacanţă de 4-5 zile, desi relativ scumpă,  în special în ceea ce priveşte cazarea, dar poate fi şi un punct de plecare spre alte destinaţii asiatice –Thailanda, Indonezia, Malayesia, China – sau spre locuri mai îndepărtate din Australia, Noua Zeelanda sau alte insule din Pacific.
Ceea ce atrage turistul sosit aici încă din primele clipe, dincolo de   zgârie-norii de culori şi forme diferite, străzile cu trafic impecabil,  si mulţimea florilor care îţi zâmbesc la tot pasul, este  curăţenia desăvârşită. Aceasta nu este doar un mit, ci este chiar un mod de viaţă în Singapore, o religie şi o emblemă. Este un brand naţional la succesul căruia contribuie fiecare individ – localnic sau turist. Turiştii de toate rasele şi culorile sunt puţin speriaţi de această rigiditate a legilor singaporeze care ameninţă cu amenzi de până la 1000$ pentru orice gunoi cât de mic aruncat pe stradă, dar problema este foarte simplă. Respectaţi legea şi vă veţi bucura de plimbări liniştite pe străzile unui oraş care se laudă a fi cel mai curat din lume.

Incă un lucru care atrage atenţia este umiditatea excesivă ce poate ajunge dimineaţa şi până la 90%. Pe parcursul zilei poate să scadă până la 60%, dar în perioada musonică  umiditatea relativă se poate apropia şi chiar depăşi nivelul maxim.
In Singapore nu se respectă ora de vară. Lungimea zilei este aproape constantă de-a lungul anului, datorită localizării țării foarte aproape de Ecuator. Climatul este tropical, fără o delimitare anume a anotimpurilor.
Principalele atracţii turistice

 • Marina Bay Sands-  frumosul hotel în formă de vapor din golful cu acelaşi nume

 • The Flyer -gigantica roată care  oferă o frumoasă panoramă asupra oraşului, mai ales la ceas de seară

 • Insula Sentosa cu numeroasele ei atracţii -Acvariul, Parcul de Fluturi şi de Insecte, Universal Studios, Merlion Plaza, Adventure Park, Turnul Tiger Sky, plaja Palawan şi altele)

 • Grădina Botanică şi Grădina de Orhidee

 • Shopping -pe Orchard Road sau într-unul din multele mall-uri. Se pare ca religia predominanta in Singapore este shoppingul. Dacă vă interesează talismane şi alte obiecte de podoabă personalizate mergeţi la magazinul Yeo Swee ( https://flic.kr/ps/9fk3f ). Este o afacere de familie de lunga tradiţie, se întinde pe mai multe generaţii, care creează în cel mai artistic mod, printre altele şi  obiectele menţionate. Este foarte căutat de turiştii care vin în Singapore

 • Plajă si baie la Changi Beach. Multă lume se înghesuie pe micuţa insula Sentosa, dar plaja Changi,de  langa aeroportul cu acelaşi nume, este gratis… si are si nisip

 • O plimbare pe Orchard Road seara

 • Parcul de Păsări Jurong

 • Grădina Zoologică

 • Merlion Park (din Marina Bay)

 • O plimbare cu Telegondola spre/dinspre Sentosa

 • Little India şi China Town


Clădirea Marina Bay Sands este unul dintre simbolurile orasului Singapore şi a costat 6 miliarde de dolari. A fost inaugurată in 2010 şi este practic un hotel. Are peste 2500 de camere, iar la ultimul etaj se afla piscina Infinity Pool, una dintre cele mai cunoscute din lume, de unde se văd o parte dintre zgârie-norii singaporezi. Accesul la barul de pe terasă costă 20 $SG (DSG), incluzând o băutură.

Singapore nu înseamnă doar zgârie-nori şi mall-uri, înseamnă şi există zone  care creează  senzaţia unei  întoarceri  din viitorul în care trăieşte Singapore către prezentul cu care suntem obişnuiţi – zone cu clădiri din perioada colonială, frumos restaurate, colorate şi transformate în mici restaurante sau cafenele. Le întâlnim in: Little India, Chinatown sau Cartierul arab, fiecare dintre acestea păstrând specificul culturilor şi religiilor, de la temple budhiste, hindu sau moschei (ori stupe), la felurile de mâncare, modul în care arată şi se comportă oamenii şi până la suveniruri sau tradiţii. Astfel, Little India ( Mica Indie) este un loc plin de culoare, cu o cultură autentica, cum nu aveţi ocazia de a întâlni în prea multe locuri din lume. Vechi magazine de mirodenii, ateliere de artizanat, taverne cu faţade viu colorate, ghicitoare şi prezicători ai viitorului, vânzători ambulanţi şi nu în ultimul rând Centrul Comercial Mustafa ( aflat la intersecţia străzilor Serangoon şi Siad Alwi), unde se pot face cele mai ieftine cumpărături,definesc Mica Indie. Interesant este  Buddha Tooth Relic Temple –  locul cel mai sfânt pentru budiştii din Singapore, deoarece adăposteşte ceea ce se crede că este un dinte al lui Buddha, descoperit, întâmplător, în 1980, când o pagodă antică s-a prăbuşit in Myanmar. Templul se afla în Chinatown şi este stralucitor şi nou (are cam 10 ani de când a fost inaugurat) şi puteţi admira unul dintre cele mai frumoase exemple de arhitectură tradiţională chinezească. Vizitarea templului este gratuită, ca şi muzeele adiacente. Moscheea Hajjah Fatimah din Cartierul Arab a fost ridicata in 1864, construcţia fiind finanţată de o femeie bogată care a şi dat numele moscheii, al cărei mausoleu se află aici.Minaretul este elementul de atracţie. Se crede ca a fost proiectat de un arhitect european al cărui nume a rămas necunoscut. Moscheea îmbină mai multe stiluri arhitecturale de origine maură, chinezeasca şi europeana.

Dar ceea ce nu trebuie să lipsească din programul oricărei vacanţe petrecută în Singapore sunt două obiective:  Insula Sentosa şi Grădina Botanică
Insula Sentosa
In trecut  insula se numea „Cea de Dincolo de Moarte” datorită piraţilor sau poate din cauza credinţelor conform cărora aici era paradisul războinicilor răpuşi în luptă sau, poate, în amintirea epidemiei de malarie din anul 1840, care aproape a decimat toţi coloniştii de pe insulă.
Sentosa înseamnă „pace, linişte” în dialectul malay. După o zi petrecută aici veţi înţelege că Insula îşi merită cu prisosinţă numele de „Insula Păcii şi Liniştii”.
Pentru a ajunge pe insulă sunt trei posibilităţi:
- Prin intermediul unei telecabine ( Cable Car), care porneşte de la muntele Faber, trece prin Harbourfront, ajungând la destinaţia finală ( Imbiah Lookout)
- Cu Sentosa Expres, un monorai ( din staţia Sentosa Station aflată la etajul 3 al mall-ului Vivo City)
- Prin intermediul Boarwalk, o cale pavată şi acoperită cu benzi transportoare.
In punctele de plecare există Fun Pass Information Point de unde se poate procura pass-ul. Dacă doriţi să petreceţi o zi întreagă pe Insula Sentosa pentru a vizita cât mai multe obiective turistice, cel mai indicat este să vă procuraţi un pass ( preţ 63 $SG., valabil intre 9 dimineaţa şi 5 după amiaza) Numărul total de atracţii de pe insulă este de 29, nu toate fiind cuprinse în oferta pass-ului. De exemplu, dacă doriţi să vizitaţi următoarele  5 obiective , respectiv: Sentosa Merlion, Madame Tussauds, Singapore, Butterfly Park&Insect Kingdom, Tiger Sky Tower şi S.E.A. Aquarium, preţul pass-ului este 59 DSG ( 1 DSG= 0.6 EURO). Acest tip de pass oferă şi gratuitate la Sentosa Expres, care costă 5 DSG de persoană. Plătind fiecare atracţie menţionată mai sus separat costul ar fi 111DSG de persoană. Interesant de vazut, mai ales pentru copii este şi Underwater Word Singapore ( costă 30 DSG de persoană), o atractie cuprinzând acvarii cu peşti şi animale marine şi posibilitatea de a interacţiona cu acestea.
- Sentosa Merlion- o gigantică reproducere de 37 m a dragonului Merlion din legenda de infiinţare a statului In interior alături de diorame se prezintă un film cu povestea dragonului. La ieşire puteţi primi ca amintire moneda Merlion Sentosa
- Tiger Sky Tower- o reclamă la Berea Tiger medaliată cu aur la multe târguri internaţionale. Există o cabină rotitoare până în vârful turnului, aflat la înălţimea de 130m
- Butterfly Park&Insect Kingdom- un ecosistem populat cu fluturi, papagali, şopârle, păuni etc. Interesantă ese colecţia de insecte rare din întreaga lume, care cuprinde fluturi imenşi şi minunat coloraţi, gândaci de tot felul, lăcuste şi libelule.
- Madame Tussaauds Singapore- diferenţa faţă de muzeele similare europene constă în faptul că aici sunt mai mult personalităţi contemporane
- M.E.M ( The Maritime Experimental Museum)- prezintă o întoarcere în timp , sec.9-19. Este vorba de istoria comerţului maritim din Asia de Sud şi include peste 400 de obiecte rare. Există şi o replică în mărime naturală a navei de comori a cunoscutului amiral şi navigator Zheng He, cel care între anii 1405 şi 1433 a străbătut oceanele Indian si Pacific, ajungând până în Arabia şi Africa de Est. Cunoscut şi sub numele de Bao San, se presupune a fi Sinbad Marinarul, legendarul erou din basmele arabe.
- S.E.A. Aquarium- găzduieşte uimitoarea lume de  ape: peste 100000 de animale marine din peste 800 de specii. Sunt 49 de habitate absolut fascinante. Este comparabil cu Lisabona Oceanarium, dar altfel organizat. Sunt tunele iar marele acvariu este poziţionat central, oferind posibilitatea unei vizionări de excepţie.
Vizitarea insulei merită, este un exemplu elocvent a ceea ce poate crea omul când are o imaginaţie prolifica dar şi resurse pe masură.
Grădina Botanică din Singapore
Este una dintre cele mai frumoase din lume, un loc unic, care nu are egal, o mare atracţie pentru toate vârstele.Este singura grădina botanică din lume care se deschide la ora 5 dimineaţa şi se închide la ora 24, iar intrarea este liberă.
A fost înfiinţată în anul 1822 de către Sir Stamford Raffles, un naturalist pasionat, care este şi fondatorului oraşului modern Singapore. După 7 ani a fost închisă, fiind redeschisă în forma sa actuala în 1859 de către Societatea Agro-Horticolă. In prezent este deopotrivă loc de agreement, dar şi de cercetare. Se întinde pe 74 ha şi aici au loc diverse evenimente cu profil educaţional, cel mai important fiind festivalul anual din luna august.
Grădina cuprinde mai multe sectoare, fiecare prezentând flora specifică dintr-o anumită zonă. Alei asfaltate, podeţe din lemn, conduc către fântâni şi grupuri statuare dispuse în locuri care să încânte privirea. Alături de acestea peste tot sunt indicatoare care spun unde vă aflaţi, precum şi note informative cuprinzând ceea ce trebuie văzut într-o zonă geografică sau alta.
In 2012 Grădina Botanică din Singapore a fost declarată Patrimoniu Mondial UNESCO, iar prestigiosul Time Magazine a numit-o „cea mai frumoasă junglă urbană din Asia”.
Prima secţiune în cadrul unui traseu prin Grădina Botanică din Singapore este Evolution Garden ( 1,5 ha), care prezintă regnul vegetal ca o entitate vie, dinamică şi în continuă schimbare. E vorba de o trecere în revista a modului în care plantele au evoluat şi s-au adaptat de a lungul veacurilor, pentru a deveni ceea ce sunt azi, forme uimitoare şi complexe de viaţă , indispensabile pentru supravieţuirea tuturor formelor de viaţă.
Urmează Rain Forest ( 6,2 ha), o pădure tropicală cu peste 300 de specii. Este o adevărată comoară naţională pentru Singapore, atât pentru bogata sa diversitate, cât şi pentru că este o parte din Grădina fondată în 1859.
Ieşind din Rain Forest mergeţi spre Ginger Garden. A fost proiectată în 1999 şi lansată oficial în 2003. Pe o suprafaţă de un hectar se găsesc peste 550 de specii şi soiuri de ghimbir, planta specifică statului Singapore ca şi orhideea.Cea mai buna perioadă pentru a vizita Ginger Garden este perioada iunie-august , dar în orice moment al anului, se găsesc Gingers în floare.
Dar cu siguranţă cea mai încântătoare grădină este National Orchid Garden ( 3 ha). Este singura zonă unde intrarea se plăteşte ( 5 DSG pentru adulţi , 1 DSG pentru studenţi şi cetăţeni rezidenţi de peste 60 de ani, gratis pentru copii sub 12 ani.) Programul de vizitare este 8.30-19.30.
National Orchid Garden este o vitrină- paradis de orhidee tropicale cuprinzând 60.000 de plante de orhidee , din gama a 1000 de specii şi peste 2000 de hibrizi. Designul grădinii este astfel realizat încât prezintă plantele în patru zone de culori distincte: zona de primăvară cu culori predominante aur, galben şi crem, în nuanţe luminoase şi pline de viaţă, zona de vară cu tonuri majore de roşu şi roz, zona de toamnă în nuanţe maturate şi zona de iarna în nuanţe de alb şi bleu.
O asemenea minune nu trebuie în niciun fel ratată!

 

SFATURI PRACTICE DE CĂLĂTORIE

 • Pentru a călători în Singaporeturiştii români nu au nevoie de viză în avans. Este necesar un paşaport valabil cel puţin şase luni şi şederea în ţară este permisă pentru o perioadă de 30 de zile

 • Cel mai simplu şi rapid mod de a ajunge în Singapore este pe calea aerului. Aeroportul din Singapore, denumit Changi, este printre cele mai aglomerate aeroporturi asiatice şi în topul zece al celor mai mari aeroporturi din lume. Cu cele trei terminale ale sale, Changi asigură zboruri către 220 de destinaţii din 60 de ţări, având, în medie, o aterizare/decolare la fiecare 100 de secunde. Majoritatea marilor capitale europene au legături aeriene directe cu Singapore.

 • De la aeroport modul cel mai ieftin si rapid de a ajunge in centru este trenul ( linia verde-East-West Line). Călătoria durează 30 de minute iar biletul costă 1,6 $SG, însă este nevoie de o schimbare pe parcurs în staţia Tanah Merah ( a doua de la aeroport). Trenul nu circulă non-stop, ci doar în intervalul 6a.m-11p.m, aşa încât în afara acestui interval opţiunea este taxiul ( 20 -25 Euro) iar durata cursei este de cca 30 minute.

 • In oras, metroul este soluţia rapidă şi convenabilă. De remarcat ca majoritatea garniturilor sunt fără mecanic. Există 4 linii de metrou, fiecare reprezentată cu o altă culoare, tariful pentru o călătorie se calculează în funcţie de distanţă, iar cea mai ieftină costă 2.2 $SG. Din această sumă, 1$SG reprezintă o garanţie pentru cartelă, ce se recuperează la ieşire, dintr-un tonomat. Există pass-uri pentru o zi care costă ~ 18 $SG (din care, 10 $SG se recuperează). Trenurile circulă la intervale de 2 minute şi nu sunt (aproape) niciodată aglomerate. Excepţie fac Noaptea de Revelion şi Anul Nou Chinezesc când se mai aglomerează staţiile, într-adevăr. Foarte multe obiective turistice se găsesc aproape unele de altele şi, în aceste cazuri, este foarte recomandată deplasarea pe jos, singurele dificultăţi pe care trebuie să le înfruntaţi fiind căldura şi umiditatea foarte ridicate - la aproape orice oră din zi şi în orice lună din an

 • Pentru a traversa strada căutaţi întotdeauna trecerile de pietoni pentru că se plătesc amenzi pentru trecerea prin locuri nepermise şi aveţi grijă că circulaţia în Singapore se desfăşoară pe partea stângă.

 • Fumatul este interzis în foarte multe locuri şi se pedepseşte cu amenzi de până la 500 $SG, dar acest lucru este semnalizat cu anunţuri postate la faţa locului.

 • Singapore este recunoscut a fi o destinaţie turistică scumpă, în special în ceea ce priveşte cazarea.Ȋn hostel-uri, preţul pentru un loc într-o cameră cu mai multe paturi este între 10 - 15 euro/noapte, iar pentru o cameră dublă cu baie proprie se plăteşte între 30-50 euro/noapte, în funcţie de zonă. Cele mai scumpe zone sunt Raffles şi Orchard unde să găsesc şi cele mai multe hoteluri de 5 stele cu preţuri cuprinse între 300 şi 900 euro/camera/noapte. Mai ieftine sunt cartierele: Little India, Bugis, China Town şi Johor Bahru unde,în afară de hosteluri, există şi multe hoteluri de 3 stele, cu preţuri cuprinse între 20-40 euro/camera/noapte. Ȋn perioadele aglomerate (Crăciun, Revelion, Anul Nou Chinezesc) toate aceste preţuri sunt mai mari şi este foarte dificil să găsiţi camere libere în hosteluri. Tarifele la cazare se pot negocia în hotelurile de 2 stele şi în hosteluri, dar numai în perioadele puţin aglomerate şi pentru mai multe nopţi de cazare.

 • Dacă în alte oraşe asiatice se poate plăti taxiul cu dolari americani, acest lucru este aproape imposibil în Singapore. Ȋntotdeauna, tariful se contorizează pe aparatul de bord şi taximetriştii nu prea vor să fie plătiţi în alte monede, cu o singură excepţie: drumurile spre şi de la aeroport. Dar, şi în acest caz, este mult mai bine (ieftin) să plătiţi în dolari singaporezi dacă nu vreţi să fiţi suprataxaţi. Călătoriile cu taxiul nu se pot negocia în avans, ca în Kuala Lumpur sau Hong Kong, dar taximetristul vă poate spune la începutul călătoriei cam cât ar trebui să plătiţi. De asemenea, ţineţi cont că taximetriştii nu pot opri oriunde chiar dacă le faceţi semn cu mâna pentru că sunt urmăriţi prin camere video şi pot primi amenzi mari. Cel mai indicat este să căutaţi un taxi în apropierea Mall-urilor, parcurilor sau staţiilor de metrou.

5280 EUR
Partaj domn si partaj doamna disponibile pentru plecarea din 11.11!
Mai mult decat o calatorie, o adevarata expeditie pe cel mai mic continent al lumii ocupat de un singur stat, Australia, intr-o minunata tara insulara, Noua Zeelanda, intr-o lume aparte, frumoasa, vesela, in care fiecare zi aduce ceva complet nou pentru europeni, de la canguri si koala la Opera din Sydney, de la Muntii Albastri la Marea Bariera de Corali, de la aborigeni si maori, la cowboy, de la Auckland la Christchurch, de la pinguini la cazinoul din Melbourne, de la Hobart la diavolul tasmanian, tot mai aproape de locul in care soarele rasare.
Perioada
04.11 - 26.11.2019
780 EUR + 990 USD
Partaj doamna disponibil pentru plecarea din 12.10!
Veti pasi intr-o lume care imbina misterul oriental cu tehnica vestica intr-un caleidoscop viu colorat, o calatorie care va incepe in Thailanda, unde veti descoperi fascinanta capitala si imprejurimile acesteia pline de istorie si pitoresc, un “colt de lume” in care va veti simti in primul rand “liberi”, pentru ca Thai inseamna libertate, va veti simti fericiti pentru ca veti fi in “Tara Surasului”, va veti simti mai aproape de zei printre palatele regale si templele budiste care stau alaturi de zgarie-norii si autostrazile suspendate din Bangkok, “Orasul Ingerilor”, va continua cu capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, monument al ingenuitatii si determinarii malaeziene, devenita dintr-o murdara exploatare miniera una dintre cele mai spectaculoase metropole asiatice, cu Malacca, cel mai vechi oras din Malaezia listat de Patrimoniul Mondial UNESCO, ca la final sa ajungeti in “orasul leului”, Singapore, oras-stat insular cu unul dintre cele mai inalte standarde de viata din lume, unde veti putea face ultimele cumparaturi in mall-urile ultramoderne, care au facut din oras un sinonim pentru cumparaturi.
Perioada
05.10 - 17.10.2019
de la 1490 EUR


ATRACTIILE VACANTEI:

Safari nocturn
Aceasta aventura este primul night safari din lume, o reconstituire uimitoare a unei varietati de habitate naturale aflate chiar in inima orașului Singapore. Acest safari se desfasoara pe o suprafata de peste 40 de hectare de jungla secundara si, o data cu lasarea noptii, va va dezvalui numeroase specii de animale, de la pradatori feroce la cele mai mici si mai timide creaturi. Acest tur se va face cu ajutorul unui trenulet special care va strabate toate habitatele recreate aici: de la poalele muntilor Himalaya pana la padurile tropicale din Asia de Sud – Est sau subcontinentul indian. Safariul  nocturn se va incheia cu un traseu pietonal in care vor putea fi admirate animalele de la mica distanta.  
Tarif estimat : 45 euro / persoana

Universal Studios Singapore 
In cadrul acestui vizite veți avea ocazia sa pasiti dincolo de micul ecran si sa descoperiți toate tainele celebrelor Universal Studios.  Doar aici va puteti bucura de plimbari, spectacole si atractii de ultima generatie inspirate din filmele si serialele dumneavoastră de televiziune preferate, printre care:  Transformers – The Ultimate 3D Battle, Shrek - 4D Adventure, Madagascar – A Crate Adventure, Jurassic Park – Rapids Adventure, si multe altele.
Tarif estimat : 47 euro / persoana
de la 2090 EUR


ATRACTIILE VACANTEI:


Safari nocturn
Aceasta aventura este primul night safari din lume, o reconstituire uimitoare a unei varietati de habitate naturale aflate chiar in inima orașului Singapore. Acest safari se desfasoara pe o suprafata de peste 40 de hectare de jungla secundara si, o data cu lasarea noptii, va va dezvalui numeroase specii de animale, de la pradatori feroce la cele mai mici si mai timide creaturi. Acest tur se va face cu ajutorul unui trenulet special care va strabate toate habitatele recreate aici: de la poalele muntilor Himalaya pana la padurile tropicale din Asia de Sud – Est sau subcontinentul indian. Safariul  nocturn se va incheia cu un traseu pietonal in care vor putea fi admirate animalele de la mica distanta.  
Tarif estimat : 45 euro / persoana

Universal Studios Singapore
In cadrul acestui vizite veți avea ocazia sa pasiti dincolo de micul ecran si sa descoperiți toate tainele celebrelor Universal Studios.  Doar aici va puteti bucura de plimbari, spectacole si atractii de ultima generatie inspirate din filmele si serialele dumneavoastră de televiziune preferate, printre care:  Transformers – The Ultimate 3D Battle, Shrek - 4D Adventure, Madagascar – A Crate Adventure, Jurassic Park – Rapids Adventure, si multe altele.
 
Tarif estimat : 47 euro / persoana
 
4980 EUR
Va invitam intr-o calatorie de exceptie in timpul careia veti descoperi ultimele frontiere ale pasionatilor de calatorii precum „Ultima Necunoscuta”, supranumele pe care si l-a ales Papua Noua Guinee, sau Ayers Rock, sacrul Uluru, care disputa cu Opera din Sydney onoarea de a fi cel mai interesant obiectiv turistic din Australia.

Calatoria pe care v-o propunem este de asemenea, un circuit initiatic, antropologic, in care personajul principal este omul, revelat in toate aspectele sale. Vom cunoaste omul creator, care prin puterea mintii sale a construit din nimic orase ale viitorului prin diferite colturi ale lumii, altfel lipsite de resurse, precum Singapore si Hong Kong sau marile centre urbane din Australia: Brisbane si Sydney, omul, pentru care timpul curge cu o viteza uimitoare, pentru care zilele se succed intr-un ritm ametitor, omul care traieste in viitor.

La polul opus, cand vom naviga pe marile albastre din apropierea coastelor Noii Guinee, vom cunoaste bastinasi care populeaza insule izolate, care si-au pastrat obiceiurile si traditiile locale conservate ca intr-un glob de sticla, oameni pentru care timpul pare sa fi ramas inchis precum intr-un mit al eternei reintoarceri. Va asteptam sa ne fiti alaturi in aceasta exotica expeditie in care frumusetea naturii se imbina extraordinar cu maretia spiritului uman si care, cu siguranta, va constitui o experienta memorabila pentru fiecare dintre dumneavoastra.
Perioada
08.01 - 29.01.2020
880 EUR + 990 USD
Veti pasi intr-o lume care imbina misterul oriental cu tehnica vestica intr-un caleidoscop viu colorat, o calatorie care va incepe in Thailanda, unde veti descoperi fascinanta capitala si imprejurimile acesteia pline de istorie si pitoresc, un “colt de lume” in care va veti simti in primul rand “liberi”, pentru ca Thai inseamna libertate, va veti simti fericiti pentru ca veti fi in “Tara Surasului”, va veti simti mai aproape de zei printre palatele regale si templele budiste care stau alaturi de zgarie-norii si autostrazile suspendate din Bangkok, “Orasul Ingerilor”, unde veti petrece Revelionul, va continua cu capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, monument al ingenuitatii si determinarii malaeziene, devenita dintr-o murdara exploatare miniera una dintre cele mai spectaculoase metropole asiatice, cu Malacca, cel mai vechi oras din Malaezia listat de Patrimoniul Mondial UNESCO, ca la final sa ajungeti in “orasul leului”, Singapore, oras-stat insular cu unul dintre cele mai inalte standarde de viata din lume, unde veti putea face ultimele cumparaturi in mall-urile ultramoderne, care au facut din oras un sinonim pentru cumparaturi.
Perioada
28.12.2019 - 09.01.2020