• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Rusia

1490 EUR
Lasati-va purtati pe apele fluviului Volga intr-o noua croaziera rusa care va incepe in coplesitoarea Moscova. Croaziera va va incanta cu panorame superbe, va “atinge” in continuare cateva dintre cele mai iubite orase din vechea Rusie, care fac parte din Inelul de Aur.

Veti ajunge la Nizhniy Novgorod, fost Gorki, care si-a deschis de curand portile vizitatorilor, la Kazan, unul dintre cele mai frumoase orase ale Rusiei, cel mai mare oras al Republicii Tatarstan, veti descoperi vechi orasele precum Saratov sau Samara, veti explora Volgograd, fostul Stalingrad incarcat de istorie, ca in final sa ajungeti la Astrakhan, ultimul oras de pe impresionantul fluviu, situat aproape de locul unde acesta se varsa in Marea Caspica, unde veti avea ocazia de a explora minunata delta a fluviului.

Veti avea prilejul sa va plimbati si sa va lasati incantati de frumusetea unora dintre cele mai iubite orase din vechea Rusie, descoperind-o asa cum este ea, purtand cu mandrie cei peste o mie de ani de istorie.

Perioada
22.09 - 06.10.2019
690 EUR
Va invitam intr-o excursie in timpul careia veti descoperi Sankt Petersburgul, „Capitala Nordului” asa cum este denumit orasul fondat de Petru cel Mare pe Neva, va veti imbogati cu diversitatea comorilor culturale ale Rusiei de ieri si de astazi, veti pasi pe urmele istoriei in centrul orasului care in prezent face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.
Perioada
28.12.2019 - 04.01.2020
1590 EUR
Aceasta calatorie a fost gandita special pentru cei care iubesc iarna si frumusetile pe care le ofera natura in aceasta perioada, pentru cei care doresc sa experimenteze aventuri autentice. Daca doriti sa petreceti clipe minunate descoperind peisaje noi la fiecare kilometru, aceasta calatorie va fi cu adevarat emotionanta, un miracol al iernii siberiene!

Veti descoperi Irkutsk-ul impatimitilor de calatorii, veti savura bucataria locului, veti intalni nerpa – foca din Baikal, va veti plimba cu troica prin taigaua siberiana, veti putea conduce o sanie trasa de cainii huski prin padurea acoperita cu zapada, va veti deplasa pe gheta lacului cu aeroglisorul, veti traversa cea mai adanca parte a legendarului lac Baikal, veti descoperi Insula Olkhon, inima lacului Baikal, centrul sacru al samanilor, veti experimenta trairi pe care nu le-ati mai avut pana acum si ca o concluzie, veti trai un basm autentic siberian pe cele mai sacre si mai pure ape si nu in ultimul rand, va veti intoarce acasa cu mii de fotografii !
Perioada
21.02 - 01.03.2020