• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Panama

1250 EUR + 2390 USD
O adevarata aventura a cunoasterii, cu un itinerar de invidiat pentru orice devorator de turism, destinatii pereche menite sa va incante si sa va cucereasca spiritul si imaginatia, care va incepe cu spectaculosul Canal Panama, va continua cu Columbia, una dintre cele mai "fierbinti" destinatii din America de Sud, care se mandreste cu munti maiestuosi, zone de coasta si jungla, situri arheologice impresionante si care se va termina in Ecuador, o Elvetie tropicala cu peisaje incredibil de frumoase, care include Arhipelagul Galapagos, un loc unic in lume, faimos datorita bogatiei faunei salbatice de o diversitate uimitoare, principala sursa de inspiratie pentru celebra “Origine a speciilor”, arhipelag despre care Charles Darwin spunea ca “nici un epitet nu este suficient de graitor pentru a descrie senzatiile de delectare pe care le traiesti aici”.
Perioada
20.09 - 04.10.2019
890 EUR + 2980 USD
Verdele padurii tropicale si al lacurilor de smarald, albastrul oceanelor Atlantic si Pacific, negrul lavei vulcanice, albul nisipului fin de pe plaje si curcubeul de culori al papagalilor si pasarilor exotice picteaza un tablou spectaculos al Americii Centrale pe care va invitam sa-l admiram impreuna.

V-am pregatit un circuit complet plin de farmec si culoare, in care va vom dezvalui tehnologia uimitoare din spatele Canalului Panama, dar va vom intoarce si in timp, pe urmele civilizatiei mayase.

Va vom fi ghizi in Costa Rica unde strazile nu au nume si casele nu au numar, in padurile tropicale si pe pantele vulcanilor inca activi. Iar la final vom avea grija sa va relaxati cateva zile, in regim All Inclusive, pe faimoasa plaja Playa Blanca din Panama. Nu uitati sa puneti in bagaje palaria de paie, aparatul de fotografiat si costumul de baie. De restul ne ocupam noi !
Perioada
14.04 - 04.05.2020