• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Honduras

690 EUR + 2350 USD
Epuizat!
Va invitam intr-o incursiune in stravechile civilizatii azteca si mayasa, intr-o lume plina de misterul vechilor civilizatii mesoamericane, de culoarea locala a haciendelor coloniale, de ritmurile alegre si pline de veselie ale mariachilor, toate in mijlocul unui peisaj mirific, cu munti invadati de vegetatie luxurianta, cu deserturi aride “colorate” de cactusi imensi, cu lagune de mangrove, cu plajele de nisip auriu de pe litoralul Marii Caraibelor. Veti putea admira minunile turistice ale Americii Centrale, o destinatie care fascineaza atat pasionatii de istorie, cat si iubitorii de natura.
Perioada
04.10 - 18.10.2019
690 EUR + 2960 USD
Epuizat!
Va invitam intr-un periplu prin stravechile civilizatii azteca si mayasa, intr-o lume plina de misterul vechilor civilizatii mesoamericane, de culoarea locala a haciendelor coloniale, de ritmurile alegre si pline de veselie ale mariachilor, toate in mijlocul unui peisaj mirific, cu munti invadati de vegetatie luxurianta, cu deserturi aride “colorate” de cactusi imensi, cu lagune de mangrove si nu in ultimul rand, cu plajele de nisip auriu de pe litoralul Marii Caraibelor.

Veti putea admira minunile turistice ale Americii Centrale, o destinatie care fascineaza atat pasionatii de istorie, cat si iubitorii de natura. Vom patrunde treptat in zona de vegetatie spectaculoasa din climatul subtropical, un peisaj exotic, dominat de grandoarea vulcanilor legendari Popocatepetl si Iztaccihuatl din Mexic sau Atitlan, San Pedro si Toliman din Guatemala. Ne vor intampina la tot pasul diversitatea stilurilor artei populare si abundenta de culori, ritmuri trepidante, arome si gusturi savuroase.

Vom descoperi panorama culturilor precolumbiene uluitor de vasta, revelata noua printr-o succesiune de situri de conservare, cu vestigii istorice extrem de evocatoare. Acestea alcatuiesc un adevarat curs exhaustiv de civilizatie Maya, completat cu momente de reverie in timpul micilor croaziere sau in plimbarile prin centrele istorice coloniale din tarile vizitate.
Perioada
29.12.2019 - 12.01.2020
890 EUR + 2980 USD
Epuizat!
Verdele padurii tropicale si al lacurilor de smarald, albastrul oceanelor Atlantic si Pacific, negrul lavei vulcanice, albul nisipului fin de pe plaje si curcubeul de culori al papagalilor si pasarilor exotice picteaza un tablou spectaculos al Americii Centrale pe care va invitam sa-l admiram impreuna.

V-am pregatit un circuit complet plin de farmec si culoare, in care va vom dezvalui tehnologia uimitoare din spatele Canalului Panama, dar va vom intoarce si in timp, pe urmele civilizatiei mayase.

Va vom fi ghizi in Costa Rica unde strazile nu au nume si casele nu au numar, in padurile tropicale si pe pantele vulcanilor inca activi. Iar la final vom avea grija sa va relaxati cateva zile, in regim All Inclusive, pe faimoasa plaja Playa Blanca din Panama. Nu uitati sa puneti in bagaje palaria de paie, aparatul de fotografiat si costumul de baie. De restul ne ocupam noi !
Perioada
14.04 - 04.05.2020