• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Spania

de la 237 EUR

Madrid, capitala Spaniei, este un oraş plin de viaţă pe toată durata anului. Indiferent de momentul când te decizi să-l vizitezi, vei putea profita de splendida arhitectură a oraşului, de muzeele bogate în colecţii şi de pieţele animate sau, de ce nu, poţi participa la celebrele lupte cu tauri.

Perioada
27.03 - 01.12.2019
de la 311 EUR

Oraşul Barcelona, capitala regiunii Catalonia este un oraş sub puternica impresie a operei lui Antoni Gaudí. Barcelona are de oferit turiştilor care îi calcă pragul o mulţime de obiective turistice. Pe lângă operele sale arhitecturale bine cunoscute în întreaga lume, Barcelona este cu siguranţă o destinaţie de vacanţă ideală şi datorită plajelor sale la Marea Mediterană. Partea veche a oraşului Barcelona este una dintre cele mai frumoase şi romantice din întreaga Europă.

Străzile înguste şi magazinele vă invită la o plimbare prin împrejurimi pentru a cunoaşte fiecare particică a acestei zone. Acum e momentul să cumpăraţi bilete de avion spre Barcelona. Nu mai amânaţi o vacanţă de vis!

Perioada
27.03 - 26.10.2019
790 EUR
Va invitam sa petreceti noaptea dintre ani in patria fadoului, in atmosfera romantica a capitalei Portugaliei de Nord, in Porto, intr-o croaziera speciala de Revelion pe Raul Douro, cu muzica live, prilej cu care veti admira un extraordinar foc de artificii.

In timpul acestui circuit veti avea prilejul de a degusta celebrul vin de Porto, de a explora Lisabona, de a vizita locuri incarcate de istorie si credinta, de a hoinari pe stradutele pitoresti din oraselele Portugaliei care va asteapta cu peisaje frumoase, cu castele cladite in varf de munte, cu locuri de rugaciune celebre in intreaga lume si nu in ultimul rand cu un popor cald si primitor.
Perioada
29.12.2019 - 05.01.2020