• L-V: 9-18
 • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Seychelles

Arhipelagul Seychelles, oficial Republica Seychelles, este un arhipelag format din 115 insule situate în Oceanul Indian, la 1,600 km est de Africa, în nordul insulei Madagascar, capitala acestei ţări insulare fiind Victoria, aflată în insula Mahe.
 
Insulele au un relief spectaculos cu mici câmpii litorale, recife de corali ( unele dintre ele fiind cele mai mari din lume) care însoţesc plajele tropicale cu palmieri şi cu nisip fin şi alb. Aceste insule se întind pe o suprafaţă de 400 000 km pătraţi şi sunt cunoscute sub denumirea de “Bijuteriile Oceanului Indian”.
 
Seychelles este considerat un veritabil paradis tropical deoarece se remarcă prin peisajul exotic pentru care este considerat punctul cel mai fierbinte al turismului mondial. Un paradis unic cu hoteluri de lux construite ȋntre grădini tropicale, vile pe plajă şi bungalow-uri, cu restaurante renumite, cazinouri şi piscine pentru a-ţi răcori pasiunile. Cele mai cunoscute insule sunt Mahe, La Digue, Praslin, Silhouette, Bird, Fregate, Desroches.
 

Top Atracții Turistice în Seychelles

 

Artă și Arhitectură:

 • Turnul cu Ceas
 • Catedrala din Mahe

Natură și peisaje:

 • Atolul Aldabra
 • Parcul Naţional Morne Seychellois
 • Grădina Botanică din Insula Mahe
 • Insula La Digue
 • Plaja Anse Source d’Argent
 • Golful Beau Vallon
 • Insula Praslin
 • Parcul Naţional Vallee de Mai
 • Parcul Naţional Sainte Anne MarineInsula Cerf
 • Insula Moyenne
 • Tradiții și evenimente:
 • Carnavalul Internaţional Victoria din Seychelles
 • Ziua Independenţei în Seychelles,
 • Maratonul din Seychelles
 • Festivalul Oceanului din Seychelles
 • Round Table Beau Vallon Regatta
 • Creole Festival din Seychelles
 • Festivalul Fet Afrik
   

INFO UTILE:

Nume: Republica Seychelles
Capitala: Victoria
Limba oficială: limba creolă, limba engleză, limba franceză
Moneda: rupie Seychelles = 100 cenţi
Fus orar: UTC+4
Electricitate: 220V - 240V, 50 Hz, prize britanică cu 3 pini – sunt necesare adaptoare
Prefix ţară: +248
    
Formă de guvernământ: Republica Prezidenţială
Suprafaţa: aprox. 455 km²
Aşezare: în Oceanul Indian, la 1,600 km est de Africa, în nordul insulei Madagascar; se învecinează cu Zanzibar la vest, Mauritius şi Réunion la sud, Comore şi Mayotte în sud-vest, iar Maldive la nord-est
Populaţie: 81.188 locuitori (locul 181; cea mai mică populaţie dintre toate statele Africii)
Grupuri etnice: seychelezi în proporţie de 94%, britanici, francezi, indieni, chinezi
Religie: 82% sunt catolici, 6% anglicani
Greutăţi / măsuri: combinaţie între sistemul metric şi cel imperial
 

Top Oraşe de vizitat în Seychelles

Victoria, capitala Republicii Seychelles este considerată a fi una dintre cele mai mici capitale din lume. Oraşul şi-a păstrat aerul colonial şi a fost fondat ca sediu al guvernului colonial britanic. Industria oraşului  se bazează  aproape exclusiv pe exportul de vanilie, ton, ulei de cocos, carapace de broască ţestoasă, săpun şi guano.
Printre principalele atracţii turistice ale oraşului se remarca: Piaţa Sir Selwyn Clarke, vechiul Turn cu Ceas, clădirea modernă care găzduieşte Biblioteca Naţională, Tribunalul şi Clădirea Poştei.
 

Top Atracţii Turistice în Seychelles:

Arta şi arhitectura: Turnul cu Ceas, Catedrala din Mahe
 • Turnul cu Ceas, situat în centrul oraşului, este considerat un simbol al insulei Mahe şi al stăpânirii britanice. Se află în mijlocul bulevardului Independenţei şi este o replică destul de fidelă a Turnului cu Ceas din Londra, de pe Podul Vauxhall. A fost adus în Victoria în anul 1903, odată cu colonizarea britanică.
 • Catedrala din Mahe construită în secolul al XVIII-lea odată cu stabilirea primilor colonişti, majoritatea fiind de religie catolică.

Natură şi peisaje: Atolul Aldabra, Parcul Naţional Morne Seychellois, Grădina Botanică din Insula Mahe, Insula La Digue , Plaja Anse Source d’Argent, Golful Beau Vallon, Insula Praslin, Parcul Naţional Vallee de Mai, Parcul Naţional Sainte Anne Marin, Insula Cerf, Insula Moyenne
 • Atolul Aldabra, este unul dintre cei mai întinşi corali din lume, cu o lungime de aproximativ 14 km, aici gasindu-se peste 100.000 de ţestoase gigantice, mai multe decât pe celebrele insule Galapagos, printre care se număra exemplare ce cântăresc 250 de kilograme şi care au o carapace cu o lungime de peste un metru. Pe atolul Aldabra, cel de-al doilea atol de corali din lume ca dimensiune, parte a arhipelagului Seychelles, giganticele reptile depăşesc cu mult numărul oamenilor care trăiesc acolo – oameni de ştiinţă care se afla pe insulă pentru a le proteja. Alături de ele se regăsesc şi crabul de cocos (Birgus latro), cel mai mare crab de uscat din lume, rechini ciocan, barracude precum şi lişiţele de Aldabra (Dryolimnas), ultimele supravieţuitoare ale clasei păsărilor nezburătoare din Oceanul Indian. Alături de ele, un simbol al acestei ţări este şi Ibisul sacru Malagasy, o veritabilă fosilă vie care se regăseşte numai în această parte a lumii. Sir David Attenborough a declarat Aldabra drept „una dintre minunile acestei lumi”, iar locuitorii din Oceanul Indian o considera una din „perlele oceanului nostru”.
 • Parcul Naţional Morne Seychellois, cel mai mare parc din Seychelles, creat în anul 1979 cu o suprafaţă totală de 3045 ha, mai mult de 20% din suprafaţa Insulei Mahe
 • Grădina Botanică din Insula Mahe, situată în Mont Fleuri, la marginea oraşului Victoria, este unul dintre cele mai vechi monumente naţionale din Seychelles, originile sale datând de mai bine de un secol. O altă atracţie principală sunt broaştele ţestoase gigantice, care au, în unele cazuri, o vârstă de peste 150 de ani şi care sunt foarte prietenoase. De asemenea, aici se găseşte o specie rară de palmier denumită „coco de mer”, care creşte doar aici, ce se ridică la 30 de metri înălţime. Nucile de cocos endemice pentru Seychelles sunt foarte valoroase, o singură bucată fiind mai scumpă de 400 de dolari. Nucile „coco de mer” sunt considerate simbol naţional, protejate prin lege şi este interzică comercializarea loc în afara insulelor. Sunt numite şi „nucile dragostei”. Legenda spune că, de fapt, acesta ar fi fost fructul interzis şi, aici, ar fi fost Grădina Edenului. În Grădina Botanică, la tot pasul poţi să vezi şi coloniile de lilieci fructiferi, care se hrănesc cu fructele copacilor foarte înalţi de aici, stând atârnaţi de crengi. Sera cu orhidee reprezintă un alt punct de atracţie care nu trebuie ratat.  
 • Insula La Digue, a treia insulă ca mărime din Seychelles, cu o suprafaţă de 10 km², renumită pentru cele mai frumoase plaje din lume. Este considerată cea mai spectaculoasă datorită compoziţiilor dramatice dintre stâncile de granit, apele de culoarea turqouise, nisipul alb şi plamierii aplecaţi spre ocean.
 • Plaja Anse Source d’Argent, plaja cea mai uimitoare din Seychelles şi una dintre cele mai bune din lume, căutată pentru apele de culoarea smaraldului şi pentru plajele sale superbe.
 • Golful Beau Vallon, renumit datorită condiţiilor ideale pentru scufundări şi snorkeling.
 • Insula Praslin, a doua ca mărime la circa 44 km nord de Mahe renumită prin peisajul marin alcătuit din recife de corali printre care vieţuiesc peste 900 de specii de peşti, corali vii, moluşte şi nenumărate alte vieţuitoare marine.
 • Parcul Naţional Vallee de Mai, rezervaţie inclusă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, demult fiind considerată Raiul pe Pământ, unde veţi admira cei mai înalţi palmieri, Coco de Mer, cu înălţimi ce pot atinge 30 m.
 • Parcul Naţional Sainte Anne Marine, paradis pentru pasionaţii de snorkeling, datorită varietăţii mari a faunei (se remarca aproape 150 de specii de peşti şi animale marine).
 • Insula Cerf, numită după regata franceză” Le Cerf”, care a ajuns în Portul Victoria la 1 noiembrie 1756, dispune de o gamă largă de viaţă marină.
 • Insula Moyenne, insulă mică situată la nord de Insula Mahe, cumpărată de fostul editor de ziar originar din Anglia, Brendon Grimshaw,  casa a peste 2.000 de păsări, a mai mult de 100 de broaşte ţestoase gigant, a unui mare număr de plante locale şi a peste 700 copaci falnici de mahon.


Ştiaţi că…

 • Carnavalul Internaţional Victoria din Seychelles
Acest eveniment are loc în fiecare an pe durata a trei zile având loc numeroase spectacole în diferite locaţii ale Insulei Mahe. Una dintre temele acestui carnaval este aceea de a scoate în evidenţă multitudinea culturală şi totodată elementele culturale care au dus la formarea Republicii Seychelles, o locaţie absolut fascinantă ce reprezintă la ora actuală una dintre cele mai importante destinaţii turistice din lume.
 • Ziua Independenţei în Seychelles
Acesta zi este sărbătorită în fiecare an la data de 29 iunie, zi în care au loc diverse ceremonii. Locuitorii insulelor îşi petrec ziua cu familia şi optează pentru plimbări în aer liber sau picnicuri. Seara au loc impresionante focuri de artificii.
 • Maratonul din Seychelles
Maratonul din Seychelles este un eveniment sportiv îndrăgit atât printre locuitorii acestei ţări, cât şi printre turiştii sau sportivii ce sosesc din toate colţurile lumii. Evenimentul are loc în a doua lună a anului atunci când temperaturile medii pentru această regiune sunt de 23 de grade Celsius  Maratonul se întinde pe o lungime de aproximativ 40 de kilometri şi oferă tuturor şansa de a participa, bineînţeles în funcţie de condiţia fizică.
 • Festivalul Oceanului din Seychelles
Un eveniment foarte frumos şi care merită cu siguranţă descoperit este Festivalul Oceanului din Seychelles. În timpul zilei puteţi opta pentru scufundări subacvatice unde veţi descoperi o nouă lume, fascinantă şi deosebit de interesantă, iar odată cu lăsarea serii puteţi urmări o serie de filme şi videoclipuri alături de alte evenimente şi prezentări.
 • Round Table Beau Vallon Regatta
Round Table Beau Vallon Regatta este numele unui eveniment ce are loc în fiecare an în Seychelles.În Beau Vallon, un golf aflat în nord-vestul coastei Insulei Mahe, cea mai mare insulă din Seychelles, se desfăşoară în perioada lunilor august şi septembrie numeroase evenimente pe apă sub numele Round Table Beau Vallon Regatta! Curse de yacht-uri şi multe alte evenimente sportive acvatice vă aşteaptă să le descoperiţi, astfel ca pasionaţii acestor sporturi vor întâlni aici Raiul pe Pământ.
 • Creole Festival din Seychelles
Creole Festival este un eveniment deosebit de frumos ce se desfăşoară anual în Seychelles pe o perioadă de 6 zile, timp în care aveţi ocazia de a face cunoştinţă cu diverse preparate tradiţionale, muzica şi obiceiuri locale. Cultura frumoasă şi tradiţiile insulelor vor fi redate prin intermediul dansului, muzicii, artelor şi bucătăriei.
 • Festivalul FetAfrik din Seychelles
FetAfrik este numele unui festival multi-artistic care se desfăşoară în Seychelles, iar pe parcursul său puteţi învăţa lucruri noi şi puteţi intra în contact cu cultura şi tradiţiile zonei. În cadrul Festivalului FetAfrik este celebrata cultura Africană şi cea Creolă.


Informaţii Turistice Utile

 

Perioada recomandantă pentru vizitare

Climatul tropical al insulelor Seychelles face ca pe tot parcursul anului vremea să fie ideală pentru petrecerea vacantelor.
Localizate la sud de Ecuator, în vestul Oceanului Indian, clima este tropicală, cu o vreme călduroasă şi o umiditate crescută.
Din mai până în octombrie este perioada cea mai uscată, precipitaţiile fiind foarte rare.
În Seychelles temperatura se menţine constant între intervalul 24-32°C, dar din noiembrie şi pe parcursul lunilor de iarnă, până în martie probabilitatea apariţiei precipitaţiilor şi chiar a cicloanelor creşte considerabil.
Poţi naviga sau practica scubadiving pe tot parcursul anului chiar dacă cea mai bună vizibilitate pentru scufundări o ai în lunile aprilie, mai, octombrie şi noiembrie când marea este mai calmă.
Dacă doreşti să pescuieşti, din octombrie până în aprilie vei avea “fir întins”, iar din mai până în septembrie este perioada cea mai potrivită dacă doreşti să faci drumeţii sau să te plimbi.
 

Viza

Cetăţenii romani nu au nevoie de viză pentru a intra pe teritoriul Insulelor Seychelles. Paşaportul trebuie să fie valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei. Perioada maximă admisă de şedere pe baza paşaportului turistic este de 90 de zile într-un interval de 6 luni.
 

Vaccinuri

Pentru intrarea în Seychelles nu se cer anumite vaccinuri. Nu exista recomandări exprese de vaccinare pentru  călătoriile în Seychelles, deşi recomandăm vaccinul împotriva Hepatitei A, conform Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor, ale cărui recomandări le puteţi găsi pe www.cdc.gov.
 

Siguranţa

Nivelul criminalităţii în Insulele Seychelles este scăzut, dar se recomanda evitarea deplasării pe timp de noapte în zone aglomerate precum Beau Valon. Deşi atacurile rechinilor sunt extrem de rare, din cauza unor incidente cu consecinţe fatale, autorităţile maritime din Seychelles au interzis înotul în zonele: Anse Lazio, Anse Georgette, Petite Anse Kerlan, St.Pierre Island, Curieuse Island. Deoarece pirateria reprezintă o ameninţare semnificativă în zona Golfului Aden şi în Oceanul Indian, nu este recomandabilă efectuarea unor călătorii cu vase de agrement în afara ariilor protejate. De asemenea, se recomanda folosirea pentru deplasarea intre insule a unor ambarcaţiuni care nu sunt supraîncărcate şi posedă toate facilităţile de protecţie a pasagerilor, accidentele cu victime în urma răsturnării ambarcaţiunilor supraîncărcate fiind frecvente. Consumul şi traficul de droguri este aspru pedepsit, iar homosexualitatea şi nudismul sunt ilegale. Totuşi, dacă aveţi probleme, forte ale poliţiei locale se afla pe fiecare plajă. Le recunoaşteţi după tricourile polo albastre sau albe şi ecusoanele din piept.


Înainte de plecarea în călătorie

 • Verificaţi documentele de călătorie întrucât pentru o vacanţă în Seychelles aveţi nevoie de paşaport valabil  cel puţin şase luni de la data terminării călătoriei.
 • Cetăţenii romani care doresc să călătorească în Seychelles sau se afla deja pe teritoriul său, sunt sfătuiţi să se adreseze Ambasadei României în Africa de Sud şi să îşi anunţe prezenţa în regiune, comunicând astfel propriile coordonate pentru a putea fi contactaţi în situaţii de urgenţă.
 • Asiguraţi-vă că ştiţi limita de bani pe care o puteţi retrage de la ATM şi PIN-ul cardului pe care urmează  să-l utilizaţi.
 • Verificaţi cu banca emitentă dacă puteţi utiliza cardul în Seychelles.
 • Lăsaţi cuiva apropiat o copie a itinerariului dumneavoastră.
 • Vă recomandăm să vă încheiaţi, înainte de plecare, o asigurare de călătorie valabilă pe teritoriul acestei ţări, în urma consultării cu companiile de asigurare. Aceasta are valabilitate în toate ţările şi poate să acopere de la riscurile de bază, până la toate riscurile de călătorie, inclusiv pierderea/furtul/deteriorarea bagajelor, anularea plecării în străinătate, falimentul companiei aeriene.

Sfaturi de călătorie în Seychelles

Turiştii care ajung pentru prima dată în această ţară, în dorinţa lor de a descoperi bogăţiile culturale şi minunile naturale ale insulelor Seychelles trebuie să fie pregătiţi să se “aştepte la neaşteptat” şi să-şi împacheteze bagajul corespunzător.

Şi pentru că turiştii informaţi se vor bucura mai mult de şederea lor, iată câteva sugestii:
 • Nu este necesar să aveţi altă îmbrăcăminte decât ceva foarte uşor, de preferat din bumbac, sandale, o pălărie şi o pereche de ochelari de soare şi o jachetă impermeabilă pentru zilele ploioase.
 • Se recomandă să iei şi medicamente strict de uz personal pentru a preveni  migrenele sau durerile de stomac ce poate apărea din diverse motive, acomodare climatică sau alimentară.
 • Înainte de a pleca în vacanţă - în special în zonele tropicale, e recomandat să vă pregătiţi în mod corespunzător pentru posibile evenimente neplăcute, cum ar fi muşcături de insecte, arahnide şi reptile, care nu sunt intodeauna periculoase, dar pot deveni experienţe neplăcute în timpul călătoriei. Vă recomandăm să achiziţionaţi o asigurare de călătorie. Aceasta va acoperi costurile tratamentului medical în străinătate.
 • Moneda naţională în Seychelles este rupia. Cărţile de credit cele mai răspândite MasterCard, Visa, American Express pot fi folosite, în special, în resorturile turistice şi pentru plata servciilor asigurate de companiile rent – a – car, la restaurant şi hoteluri şi în toate spaţiile unde preţurile sunt afişate în euro sau dolari. Bancomatele, destul de numeroase, se găsesc în special în insulele Mahe, Praslin şi La Digue, dar şi la aeroport. Trebuie să ştiţi că automatele nu eliberează decât sume în moneda naţională.
 • Recomandăm să folosiţi seifurile pentru păstrarea bunurilor de valoare.
 • Bacşişul în Seychelles este inclus de obicei în factura, variind de la 5% până la 10%, conform legii.
 • Apa de la robinet nu este potabila, recomandăm să consumaţi apa îmbuteliată.
 • Plajele fac parte din rezervaţiile naturale, de aceea colectarea de corali, scoici, melci etc. este strict interzisă şi pedepsită, vameşii şi poliţia locală sunt îndreptăţite la confiscarea lor, la amendarea sau chiar la arestarea făptaşilor. Se pedepseşte la fel şi pescuitul ilegal!
 • Pentru ieşirile în oraş, în special în zonele aglomerate, este bine să lăsaţi documentele la hotel şi să aveţi la dvs. numai o copie a actelor de identitate.
de la 1450 EUR

ATRACTIILE VACANTEI

Insulele Praslin si La Digue
 
In cadrul acestei excursii de o zi veti avea ocazia sa descoperiti diversitatea insulelor din arhipelagul Seychelles.
Insula Praslin, a doua insula ca marime din Seychelles ofera vizitatorilor sai privelisti spectaculoase ale liniei de coasta, dar si numeroase peisaje montane si forestiere. Aici veti vizita Vallee de Mai, o rezervatie naturala aflata pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO ce adaposteste numeroase specii endemice de fauna si flora, printre care renumitul palmier Coco de Mer dar si Papagalul Negru, o specie extrem de rara. Tot aici veti avea ocazia sa vizitati si plaja Anse Lazio, considerata a fi una dintre cele mai bune plaje din lume. 
Ziua  va continua in insula La Digue unde veti descoperi principala atractie turistica a insulei: ferma traditionala L’Union Estate acolo unde se afla o fabrica de prelucrare a nucilor de cocos.
Turul se va incheia pe frumoasa plaja Grand Anse, cunoscuta si sub numele de Plaja de Argint, cea mai fotografiata plaja din lume datorita peisajului sau unic de granit.
Tarif estimat 185 euro / persoana


Mahe
O excursie de o zi in care veti vizita insula Mahe, principala insula a arhipelagului Seychelles. Turul va incepe din orasul Victoria, capitala insulei Mahe acolo unde veti vizita cel mai important dar si cel mai fotografiat monument – Turnul cu Ceas. Va urma o vizita ghidata in Gradina Botanica, locul ideal unde veti descoperi numeroase specii de plante si animale endemice, printre care faimosul palmier Coco de Mer dar si gigantele testoase de uscat. Dupa o scurta vizita la o piata locala si un pranz servit la un restaurant creol veti vizita cimitirul Bel Air, Parcul National Morne Seychellois, plantatiile de ceai si vanilie si ruinele faimoasei cabane Mission Lodge care au fost vizitate de Regina Elisabeta a II –a a Marii Britanii si de catre Ducele de Edinburgh in anul 1972.
Tarif estimat 105 euro / persoana
 
Insulele Cousin, Curieuse si St Pierre
O excursie de o zi pentru a descoperi trei dintre cele mai vizitate insule-rezervatii naturale din arhipelagul insulelor Seychelles. Ziua va incepe cu o scurta oprire in insula Cousin, locul unde poate fi admirata una dintre cele mai rare specii de pasari din Seychelles. A doua oprire va fi in insula Curieuse – veche colonie unde erau exilati cei bolnavi de lepra – renumita pentru muzeul pe care il gazduieste dar si pentru biodiversitatea incantatoare.  Dupa un pranz servit in insula la un restaurant local creol, ziua se va incheia in insula St. Pierre, insula extrem de apreciata pentru numeroasele locatii ideale pentru snorkeling.
Tarif estimat 310 euro / persoana
de la 1290 EUR

ATRACTIILE VACANTEI

 
Insulele Praslin si La Digue
In cadrul acestei excursii de o zi veti avea ocazia sa descoperiti diversitatea insulelor din arhipelagul Seychelles.
Insula Praslin, a doua insula ca marime din Seychelles ofera vizitatorilor sai privelisti spectaculoase ale liniei de coasta, dar si numeroase peisaje montane si forestiere. Aici veti vizita Vallee de Mai, o rezervatie naturala aflata pe lista Patrimoniului Mondial al UNESCO ce adaposteste numeroase specii endemice de fauna si flora, printre care renumitul palmier Coco de Mer dar si Papagalul Negru, o specie extrem de rara. Tot aici veti avea ocazia sa vizitati si plaja Anse Lazio, considerata a fi una dintre cele mai bune plaje din lume. 
Ziua  va continua in insula La Digue unde veti descoperi principala atractie turistica a insulei: ferma traditionala L’Union Estate acolo unde se afla o fabrica de prelucrare a nucilor de cocos.
Turul se va incheia pe frumoasa plaja Grand Anse, cunoscuta si sub numele de Plaja de Argint, cea mai fotografiata plaja din lume datorita peisajului sau unic de granit.
Tarif estimat 185 euro / persoanaMahe

O excursie de o zi in care veti vizita insula Mahe, principala insula a arhipelagului Seychelles. Turul va incepe din orasul Victoria, capitala insulei Mahe acolo unde veti vizita cel mai important dar si cel mai fotografiat monument – Turnul cu Ceas. Va urma o vizita ghidata in Gradina Botanica, locul ideal unde veti descoperi numeroase specii de plante si animale endemice, printre care faimosul palmier Coco de Mer dar si gigantele testoase de uscat. Dupa o scurta vizita la o piata locala si un pranz servit la un restaurant creol veti vizita cimitirul Bel Air, Parcul National Morne Seychellois, plantatiile de ceai si vanilie si ruinele faimoasei cabane Mission Lodge care au fost vizitate de Regina Elisabeta a II –a a Marii Britanii si de catre Ducele de Edinburgh in anul 1972.
Tarif estimat 105 euro / persoana
 
 
Insulele Cousin, Curieuse si St Pierre
O excursie de o zi pentru a descoperi trei dintre cele mai vizitate insule-rezervatii naturale din arhipelagul insulelor Seychelles. Ziua va incepe cu o scurta oprire in insula Cousin, locul unde poate fi admirata una dintre cele mai rare specii de pasari din Seychelles. A doua oprire va fi in insula Curieuse – veche colonie unde erau exilati cei bolnavi de lepra – renumita pentru muzeul pe care il gazduieste dar si pentru biodiversitatea incantatoare.  Dupa un pranz servit in insula la un restaurant local creol, ziua se va incheia in insula St. Pierre, insula extrem de apreciata pentru numeroasele locatii ideale pentru snorkeling.
Tarif estimat 310 euro / persoana
de la 2445 EUR
Petreceți clipe de neuitat în minunatele insule Seyschelles. Explorați plajele cu palmieri din Praslin, vizitați pădurea din Vallee de Mai – casa faimosului palmier Coco de Mer, mergeți pe trasee forestiere până în varful Trois Freres unde vă veți putea bucura de o vedere panoramică de excepție asupra insulei și a țărmurile sale scăldate de apele albastre. Bucurați-vă de plimbări cu bicicletele prin paradisiaca insula La Digue. Deși insulele Seychelles sunt o destinație inconică în special pentru iubitorii de plajă și soare, această vacanță vă va ajuta să descoperiți toate secrete acestei destinații exotice.