• L-V: 9-18
  • S-D: inchis

Vacanțe în Grecia

58 EUR
Municipiul Pomorie este caracterizat prin topografii diverse. În nord zone deluroase şi montane, iar în sud câmpi. Datorită de răcirii lente a apei de mare, toamna este călduroasa şi lungă.

Pomorie Bay este preferat pentru veliere şi şalupe - de la pescari amatori. Mijloacele de existenţă tradiţionala ale populaţiei locale – cultivarea viţei de vie, sare şi pescuit, turism şi activităţile sale, agricultură şi silvicultură. 
Perioada
20.04 - 20.10.2018
348 EUR

Corfu, insula staţiunilor perfecte pentru vacanţe de vis

Insula Corfu,  numită şi “insula de smarald” din Marea Ionică, atrage anual aproximativ un million de turişti.

Perioada
25.06 - 17.09.2018
434 EUR

Construit pe ruine antice, oraşul Atena este cunoscut atât ca leagănul clasic al civilizaţiei europene, cât şi ca oraş modern, plin de viaţă.Stânca sacră a Atenei găzduieşte templele considerate drept cele mai importante monumente ale lumii, deoarece au influenţat arhitectura modială de-a lungul timpului.Aceste adevărate opere de artă au fost construite la sfârşitul secolului 5 î.Hr., când în timpul domniei lui Pericle, Atena antică cunoştea apogeul. Templele sunt decorate cu sculpturi deosebite ale zeilor şi au fost construite în cinstea Atenei, zeiţa patroană a oraşului.

Perioada
21.10 - 27.10.2018
130 EUR

Construit pe ruine antice, oraşul Atena este cunoscut atât că leagănul clasic al civilizaţiei europene, cât şi ca un oraş modern, plin de viaţă. Stânca sacră a Atenei găzduieşte templele considerate drept cele mai importante monumente ale lumii, deoarece au influenţat arhitectura întregii omeniri de-a lungul timpului. Aceste adevărate opere de artă au fost construite la sfârşitul secolului 5 i.Hr., când în timpul domniei lui Pericle, Atena antică îşi cunoştea apogeul. Templele sunt decorate cu sculpturi deosebite ale zeilor şi au fost construite în cinstea Atenei, zeiţa patroană a oraşului.

Perioada
09.06 - 27.10.2018
99 EUR
Insula Kos este cunoscută și sub denumirea de Cos și este a treia ca mărime după Rodos și Karpathos, cu o lungime de aproximativ 40 de kilometri. Insula se află foarte aproape de granița cu Turcia.  În privința popularității, Insula Kos rivalizează cea mai cunoscută și vizitată
insulă a Greciei și anume Insula Rodos. Capitala insulei, în care se află și portul, poartă denumirea de Kos și se află în partea de nord-est a insulei.
Cele mai importante localități de pe insulă sunt: Kardamena, Kefalos – o stațiune situtată la o altitudine mult mai ridicată față de nivelul mării și care ascunde numeroase ruine preistorice; Tigaki, Antimachia – un sat tradițional în care principala atracție este Castelul Cavalerilor Antimachia; Mastichari, Marmari, Pyli, Zia și Zipari.
Perioada
10.08 - 24.08.2018