• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacanțe în Insulele Azore

960 EUR
Va invitam intr-o inedita incursiune insulara, prilej de a descoperi natura in forma sa unica si originala a uneia dintre cele mai frumoase insule ale arhipelagului Azore, care cu cele 9 insule de o frumusete remarcabila ce plutesc in Oceanul Atlantic, insufla misterul unor povesti romantice si legende locale de neinteles.

V-ati imaginat vreodata ca va puteti trezi dimineata si sa aveti in fata o mare de o culoare ireala? Iar despre apus, va garantam ca este intotdeauna fenomenal, ceea ce face ca Insula Sao Miguel sa fie un loc magic si calm. Mama Natura va fi intotdeauna prezenta in peisajul exuberant, imbracat in nuante de verde, care fuzioneaza cu albastrul ceresc al marii.

La cumpana dintre ani va veti bucura de ospitalitatea traditionala a localnicilor Insulei Sao Miguel, veti savura aromele speciale ale bucatariei locale si veti experimenta deliciile pe care numai aici le veti gasi !
Perioada
29.12.2018 - 06.01.2019
1090 EUR
Va invitam intr-o inedita incursiune insulara, in care veti descoperi natura in forma sa unica si originala a arhipelagului Insulelor Azore, cu cele 9 insule de o frumusete remarcabila care plutesc in Oceanul Atlantic, insufland misterul unor povesti romantice si legende locale de neinteles.

Veti avea prilejul de a admira peisajul exuberant, imbracat in nuante de verde, care fuzioneaza cu albastrul ceresc al marii, de a va bucura de ospitalitatea traditionala a localnicilor Insulelor Azore, de a savura aromele speciale ale bucatariei locale si de a experimenta deliciile pe care numai aceste insule le pot oferi !
Perioada
18.06 - 28.06.2019