• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Destinatii turistice

America de Sud

de la 1978 EUR
Deși o destinație mai puțin cunoscută din Marea Caraibilor, insulele Trinidad și Tobago sunt cu siguranța una dintre destinațiile cele mai complexe din această regiune.

Deținând aceleași elemente consacrate ale unui paradis tropical – întinderi de nisip alb străjuite de palmieri și ape de un albastru ireal - insulele Trinidad și Tobago surprind însă prin diversitatea peisajului, oferind totodată turiștilor și posibilitatea de a alege drumeții și trasee montane sau chiar plimbări prin pădurile luxuriante ale insulei. Astfel spus, Trinidad și Tobago este o destinație care se adresează atât iubitorilor de mare cât și celor de munte, reușind să îmbine armonios cele două peisaje contrastante.
Perioada
18.01 - 25.01.2020
4190 EUR
Va invitam sa descoperiti cele mai izolate colturi ale lumii unde veti avea sansa de a vedea unele dintre cele mai putin populate zone de pe Pamant. Veti “lenevi” pe plaje virgine, veti explora cele mai frumoase si mai bine conservate paduri tropicale care pastreaza inca nealterat ritmul naturii si veti avea prilejul de a face o incursiune in trecut, prilej de a va face o idee despre cum era lumea cu milioane de ani in urma.

Veti intalni oameni de origini etnice total diferite, tinand cont ca in fosta colonie olandeza Suriname traiesc europeni, afro-americani, chinezi, indieni, amerindieni, evrei si indonezieni. Aproape toate religiile lumii coexista pasnic in aceasta tara, iar ca argument, in capitala Paramaribo veti vedea una langa alta o sinagoga, o moschee si un templu hindus.

Guyana este singurul stat sud-american din Commonwealth situat pe acest continent, singura tara vorbitoare de limba engleza din America de Sud si una dintre putinele tari membre al Comunitatii Caraibelor, care nu este o insula.

In Guyana Franceza veti fi de fapt in Uniunea Europeana, deoarece aceasta este un teritoriu francez, iar printre multe alte lucruri, aici veti gasi padurea amazoniana, centrul spatial pentru lansarea satelitilor si hibriditate culturala, ca urmare a diferitelor valuri de imigranti care au strabatut-o.

In Trinidad, merita sa ajungeti fie si numai pentru a vedea incredibilul spectacol al ibisilor rosii din Mlastina Coroni, iar Tobago care a inspirat multi artisti, inclusiv pe scriitorul Daniel Defoe, care a descris insula in romanul lui epic “Robinson Crusoe”, va va cuceri cu siguranta!
Perioada
05.11 - 18.11.2019
840 EUR + 4350 USD
Partaj doamna disponibil !
Va invitam intr-un extraordinar periplu in Brazilia, o tara „cat un continent”, cu plaje cu nisip alb, paduri tropicale si metropole invaluite de ritmuri de samba.

Vom descoperi esentele Braziliei, de la orasele coloniale inghetate in timp pana la peisaje impunatoare ale canionului de roca, cascade spectaculoase si insule fascinante de corali.

Vom explora a cincea tara a lumii ca populatie, care detine aprox. 20% din biodiversitatea mondiala si care se mandreste cu cea mai mare colectie de specii de plante si animale din lume, unde se regasesc o serie de superlative mondiale, precum cascadele Iguassu, minunile naturale ale bazinului Amazon, cel mai mare fluviu in raport cu debitul apei curgatoare si fluviul ce dispune de cel mai mare bazin hidrografic, Anavilhanas, unul dintre cele mai mari arhipelaguri fluviale, a doua cea mai mare padure urbana a Braziliei, Parque Das Dunas, una dintre cele mai mari pesteri inundate din lume, Pestera Lacului Albastru, unele dintre cele mai frumoase orase coloniale din lume precum Olinda si Ouro Preto, dar si cea mai frumoasa metropola din lume, Rio de Janeiro, strajuita de statuia lui Iisus de pe muntele Corcovado, considerata a fi una dintre cele sapte minuni ale lumii moderne.
Perioada
06.11 - 26.11.2019
Vezi mai multe oferte din categoria America de Sud >>

Europa

359 EUR

Rhodos-insula Soarelui şi a Cavalerilor- este situată la graniţa dintre Orient şi Occident la 350 de km faţă de  Atena şi 18 km faţă de  Turcia. Cu o suprafaţă de 1400 de kmp şi aproximativ 115.000 de locuitori, insula Rhodos este cea mai mare din arhipelagul Dodekanez (12 insule) şi a patra ca mărime din Grecia.
Mitologia spune că atunci când Zeus a împărţit pământul  copiilor săi l-a „uitat” pe Helios zeul soarelui. Acesta a descoperit însă o bucată de pământ acoperită de ape în partea estică a Mării Egee aproape de coastele Asiei Mici, şi i-a cerut tatălui său să o scoată din adâncuri. Pe când încălzea insulă cu razele sale, Helios a zărit-o pe preafrumoasa nimfa Rhodon (trandafir) pe care a luat-o de soţie şi în onoarea căreia şi-a botezat insula Rhodos. Datorită poziţiei geografice încă din antichitate Rhodos a devenit una dintre cele mai cosmopolite insule din Marea Egee,  faimoasă pentru turnurile sale medievale şi fortificaţiile oraşului vechi. În Rhodos puteţi cunoaşte relaxarea înconjuraţi de nişte peisaje romantice, puteţi savura delicatesele locale în timp ce vă bucuraţi de o privelişte încântătoare asupra mării, dar puteţi de asemenea să practicaţi sporturi nautice, să petreceţi până dimineaţa într-unul dintre numeroasele localuri cu atmosfera minunată şi să rămâneţi cu nişte amintiri care vă vor face cu siguranţă să reveniţi.  Cea mai grandioasă rămâne capitala insulei, cu acelaşi nume, cel mai mare oraş medieval locuit din Europa cu un amestec de arhitecturi aparţinând diferitelor perioade istorice. Fortificaţiile sale sunt considerate un exemplu sublim de arhitectură medievală, iar întregul ansamblu arhitectonic a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Ialisos: Oraşul lui Diagora, primul oraş de pe insulă, fiind locuit încă din anii 1500 i.Hr. Cu o plajă lată, extinsă de-a lungul coastei este astăzi una dintre cele mai renumite staţiuni turistice de pe insulă, celebră pentru cluburile de noapte, numeroasele magazine şi competiile de windsurfing.
Ixia: O staţiune turistică modernă situată pe coasta de nord-vest a insulei la doar 4 km de centrul oraşului vechi, Ixia oferă vizitatorilor mai multe variante: de la cele mai luxoase hoteluri, restaurante, cluburi de noapte, plaje şi o privelişte unică la apusul soarelui.

Kalithea: Această zonă situată într-un golf cu vegetaţie exotică şi o privelişte care i-ţi taie respiraţia este renumită încă din antichitate pentru izvoarele termale cu apă roşie care ies din roci. Încă din perioada dorienilor şi mai târziu a cavalerilor, izvoarele miraculoase atrăgeau  o mulţime de oameni atât din insulele învecinate dar şi din Asia Mică şi Anatolia.

Faliraki: Dacă vacanţă pentru dumneavoastră înseamnă plajă, distracţie şi petreceri până în zorii zilei, atunci Faliraki este sigur destinaţia perfectă. Plajă Faliraki este fără îndoială una dintre cele mai frumoase din întreaga insulă -4 km lungime- cu nisipuri aurii care acoperă întreaga coastă a localităţii.

Afandou: o staţiune renumită pentru plajele sale întinse cu pietricele şi ape limpezi ca cristalul şi pentru imensul teren de golf din zonă. Satul cu acelaşi nume întâmpina vizitatorii cu nenumărate taverne şi produse locale. Combinaţi tradiţionalul cu modernul şi relaxaţi-vă într-un colţ mic de Paradis.

Kolymbia: Ceea ce avantajează aceasta staţiune este poziţia geografică, fiind situată între oraşele Rhodos şi Lindos, aproape de atracţiile majore ale insulei. Kolymbia te invită să descoperi plajele cu pietricele şi nisip fin auriu şi aleea cu eucalipţi înalţi.
Pefkos: Situată în apropierea oraşului Lindos, Pefkos este o staţiune mică şi liniştită ce îmbină tradiţionalul cu modernul, care oferă vizitatorului o linişte sufletească şi relaxare pe plajă mică cu ape cristaline şi nisipuri aurii.

Kiotari: Odihnă, linişte şi recreere este ceea ce oferă această staţiune nouă în plină dezvoltare cu hoteluri mari, întinse până pe plajă.

Theologos: cunoscută în toată lumea că „zona cu fluturi” staţiunea este împărţită în două: partea de jos, 100% turistică, modernă aproape de plajă şi partea de sus tradiţională cu localnicii prietenoşi şi ospitalieri. Optând pentru aceasta staţiune primul loc care trebuie vizitat este „Valea Fluturilor” şi Mănăstirea Kalopetra cu celebrul altar din lemn.

Lindos: reconstruit pe ruinele oraşului antic, situat într-un golf deasupra căruia se înalta măreţul acropole închinat zeiţei Athena Lindia, mic şi cochet cu case construite pe deal şi străduţe înguste. În Lindos putem vizita cele mai importante situri arheologice de pe insulă şi degusta mâncarea tradiţională la poalele muntelui şi totodată la malul mării.

 

Perioada
03.06 - 23.09.2019
218 EUR
Praga este un oraş în care abundă obiectivele turistice şi locurile frumoase ce aşteaptă să fie explorate de vizitatori. Oraşul are farmecul său aparte indiferent de perioada anului în care alegeţi să-l vizitaţi.  Castelul Praga (Prazsky hrad) reprezintă cel mai mare complex medieval din Europa având 570 metri lungime şi o suprafaţă de 7,28 de hectare şi reprezintă atracţia cea mai importantă din Praga.

Din cadrul complexului fac parte: Catedrala Sfântul Vitus (cel mai important punct de reper din oraş unde puteţi vizita turnurile, muzeul şi galeriile de artă), Golden Lane, Palatul Lobkowicz şi biserica Sfântul George. Castelul a reprezentat reşedinţa regilor, împăraţilor şi preşedinţilor Republicii Cehe. 

Golden Lane, această stradă mică (Zlata Ulicka) deţine 11 căsuţe istorice construite chiar în interiorul arcurilor zidurilor castelului unde sunt expuse armura şi textile medievale, precum şi suveniruri. Centrul vechi (Staromestske nămeşti) - toate clădirile din centrul vechi datează din sec al XI-lea.
Perioada
21.03 - 26.10.2019
152 EUR

Construit pe ruine antice, oraşul Atena este cunoscut atât că leagănul clasic al civilizaţiei europene, cât şi ca un oraş modern, plin de viaţă. Stânca sacră a Atenei găzduieşte templele considerate drept cele mai importante monumente ale lumii, deoarece au influenţat arhitectura întregii omeniri de-a lungul timpului. Aceste adevărate opere de artă au fost construite la sfârşitul secolului 5 i.Hr., când în timpul domniei lui Pericle, Atena antică îşi cunoştea apogeul. Templele sunt decorate cu sculpturi deosebite ale zeilor şi au fost construite în cinstea Atenei, zeiţa patroană a oraşului.

Perioada
21.03 - 26.10.2019
Vezi mai multe oferte din categoria Europa >>

Africa

de la 2231 EUR
Vă propunem o vacanță de neuitat într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pamânt. Supranumite și “Perla Oceanului Indian”, Insulele Seychelles reprezintă întruchiparea paradisului pe pământ, un loc pe care oricine trebuie să îl vadă măcar o dată în viață.
Perioada
18.07 - 26.07.2019
de la 2880 EUR
Dal Travel a pregătit o vacanţă inedită într-unul dintre cele mai frumoase şi interesante ecosisteme de pe planetă – Madagascar – comoara uitată de la capătul pământului.  Adăpostind aproximativ 4 % din totalul speciilor de fauna şi floră de pe Pământ, insula Madagascar este un loc binecuvântat cu frumuseţe, diversitate şi unicitate. Porniţi în această aventură pentru a descoperi cele mai frumoase comori ale acestui loc: parcuri naţionale, rezervaţii naturale, păduri de baobabi, cele mai frumoase orhidee din lume dar şi cei mai curioşi şi prietenoşi lemurieni – mascotele acestui tărâm.
de la 2445 EUR
Petreceți clipe de neuitat în minunatele insule Seyschelles. Explorați plajele cu palmieri din Praslin, vizitați pădurea din Vallee de Mai – casa faimosului palmier Coco de Mer, mergeți pe trasee forestiere până în varful Trois Freres unde vă veți putea bucura de o vedere panoramică de excepție asupra insulei și a țărmurile sale scăldate de apele albastre. Bucurați-vă de plimbări cu bicicletele prin paradisiaca insula La Digue. Deși insulele Seychelles sunt o destinație inconică în special pentru iubitorii de plajă și soare, această vacanță vă va ajuta să descoperiți toate secrete acestei destinații exotice.
Vezi mai multe oferte din categoria Africa >>

Asia

658 EUR
Lara - Kundu este o zonă turistică în Turcia pe malul Mării Mediterane, formată din districtul Lara şi suburbia Kundu aparţinând Antalyei, această zonă fiind situată la aproximativ 12 km sau la 20 minute  de centrul staţiunii Antalya. Puteţi ajunge în zona turistică Lara-Kundu cu autobuzele "dolmus" din staţia Kalekapisi situată în centrul staţiunii Antalya. Drumul durează în jur de 45 minute.
Districtul Lara este celebru pentru plaja lui, una dintre cele mai lungi plaje de nisip din Turcia. Lara este o zonă cu hoteluri luxoase, unele dintre ele tematice, cu restaurante, baruri, un parc de amuzament. Lara şi-a dobândit renumele de „Vegasul turcesc” datorită hotelurilor, copii ale celor mai cunoscute locuri din lume. Lara este o regiune a cărei denumire vine de la răul care o înconjoară. Este o zonă renumită pentru plajele frumoase şi întinse, pentru eucalipţii şi palmierii săi, pentru apa limpede şi albastră. În apropiere se afla site-ul antic Perge, care nu trebuie scos din circuitul unui turist pasionat de cultură şi de arheologie. Dacă în Antichitate Perge era destinat luptelor dintre gladiatori, astăzi găzduieşte spectacole de teatru şi concerte de muzică clasică având o mulţime de invitaţi faimoşi din întreaga lume. Clima acestei regiuni este tipic mediteraneeană, vara uscată şi caldă, iarna temperată şi ploioasă. Temperatura apei nu coboară niciodată sub 15 grade C iar pe timpul verii este în jur de 29 de grade C. Temperaturile urcă până la 45 grade în iulie şi august. Cei mai numeroşi şi mai importanţi oaspeţi sunt în Lara familiile cu copii. Veţi găsi aici o mulţime de oferte de vacanţe balneare, cu super reduceri pentru copiii până la 16 ani şi în general preţuri foarte atrăgătoare pentru copii. Clubul Copiilor pune la dispoziţia micuţilor dumneavoastră o gamă variată de activităţi distractive precum Piscina Copiilor. Plaja Lara începe de la faleza Antalyei fiind presărată cu hoteluri de lux. De-a lungul plajei veţi fi întâmpinaţi de către comercianţi care vă vor oferi umbrele de soare, şezlonguri, gustări delicioase şi băuturi. Din centrul Antalyei puteţi ajuge pe plajă Lara cu microbuzul în aproximativ 45 de minute. Este un paradis cu ape limpezi. Plajă Lara Halk vă oferă o mulţime de facilităţi, şezlonguri şi umbrele colorate. O mulţime de hoteluri au o porţiune de plajă privată fiind dotate şi cu piscină, grădini şi zone de distracţie, oferind un gust şi o atmosferă unică vacanţei dumneavoastră. Restaurantele din Lara vă propun în special meniuri tradiţionale turceşti, pe care vă recomandăm să le încercaţi pentru că sunt cu adevărat deosebit de gustoase, dar veţi găsi şi restaurante specializate de mâncare chinezească sau de alte tipuri. Dacă doriţi să ieşiţi noaptea, vă puteţi îndrepta spre piano-barurile din marile hoteluri pentru o băutură răcoritoare, în barurile piscinelor sau în barurile de pe plajă, şi puteţi dansa în discotecă în aer liber. Lara Beach Shopping Center este locul în care vă puteţi face cumpărături.
Perioada
01.05 - 08.10.2019
686 EUR

Side este situat pe coasta de sud a Mediteranei la aproximativ 75 km de Antalya. Această staţiune unică se află pe o mică peninsulă plată, cu lăţimea de 300 m şi lungimea de 800, pe care se îngrămădesc minuni arheologice. În anumite puncte de pe strada principală din Side, care merge din centru spre vechiul port pescăresc, printre clădiri se poate zări marea pe ambele părţi ale străzii.Staţiunea Side este flancată de două plaje superbe - la vest, între Sidi şi Colaki, plajele însumează lungimea de 30 km (tot aici se află şi principalul complex hotelier al staţiunii), iar la est plajă este mai liniştită şi continuă până la insuliţa de pe raul Manavgat.Această localitate încântătoare este una dintre cele mai vechi de pe litoralul anatolian. A fost întemeiată de către coloniştii grecii în sec. al VII-lea i.H. Pirateria şi comerţul cu sclavi au fost sursele de venit de bază ale oraşului, aici veneau negustori din ţări îndepărtate după sclave frumoase. Nu e de mirare că oraşul s-a dezvoltat rapid şi deja în sec.al V-lea i. H. a început să bată propriile monezi.Perioada de maximă dezvoltare a fost între sec. al II-lea i.H – sec. al II-lea d.H., din aceste vremuri păstrându-se un teatru antic cu o capacitate de până la 20.000 de spectatori, zidurile oraşului, agora - târgul de sclavi, termele romane antice, transformate în muzeu, ruinele templului zeiţei Fortuna.Side a înflorit până în sec. al IX-lea, apoi a fost prădat de cuceritorii arabi şi nu şi-a mai putut recăpăta niciodată vechea grandoare. Abia în anii ´70 ai secolului trecut, odată cu dezvoltarea turismului, acest orăşel pescăresc s-a transformat într-o staţiune renumită. Însă centrul ei nu a părăsit hotarele sale greceşti şi acum magazinele, restaurantele pescăreşti şi cafenelele în aer liber sunt adăpostite de anticele ziduri, acoperite de iederă şi flori. Viaţa de noapte este animată, sunt multe baruri şi discoteci, dintre care cea mai cunoscută este Oxyd, care combină dansul cu baia în piscină.Side este situat în zona de stepă a Turciei, de aceea aerul este uscat, iar o briză uşoară răcoreşte chiar şi în zilele de canicula.În centrul localităţii nu există hoteluri, ele sunt situate toate în suburbii. Astfel, cel mai apropiat golf de oraş, Kumkoy, a devenit demult locul preferat al familiilor cu copii. Intrarea în apă este în pantă lină, iar nisipul e fin şi uniform. Multe dintre hoteluri au fost construite demult, de aceea au spaţii exterioare mari, pline de verdeaţă. Puţin spre vest, la 14 km de Side, se află staţiunea Conakli, unde pe plajele de nisip au fost contrustuite hoteluri mari, moderne de 4-5*. Aceste hoteluri au mai puţină verdeaţă.La est de Side se află staţiunea Sorgun, apreciată de turişti pentru superba pădure de pini care înconjoară hotelurile-cluburi excelente, cu spaţii exterioare generoase. Plajele de aici sunt largi, de nisip şi pietriş. Tot spre est, la 7 km de oraş, este situată localitatea Titreyengol, animată şi veselă, care are un bazar celebru, foarte apreciat. Aici hotelurile sunt situate atât pe prima linie, cât şi la 500-700 metri de mare, de unde turiştii au la dispoziţie shuttle bus-uri până la mare. Plajă de aici este de nisip, înconjurată de o pădure de pini. În staţiunea cea mai îndepărtată, Kizilagac, cunoscută pentru plajele sale frumoase de nisip şi pădurile de conifere, sunt situate hoteluri-cluburi excelente, cu spaţii exterioare mari şi facilităţi variate.Transferul de la aeroportul din Antalya până în Side durează aproximativ o oră şi jumătate.

Perioada
01.05 - 08.10.2019
537 EUR

Kemer este un oraş în sud-vestul Turciei, situat pe litoralul Mării Mediterane, la poalele munţilor Taurus. Are 17,3 mii de locuitori şi este centru administrativ al districtului cu acelaşi nume din provincia Antalya şi o importanţă staţiune turistică. Portul oferă facilităţi pentru practicarea sporturilor nautice iar pe faleza din apropierea portului se afla multe magazine, cafenele, restaurante şi baruri cochete. Golful cu vegetaţia bogată şi plajele întinse fac din Kemer una din cele mai populare staţiuni de pe Riviera Turcească.
Clima în Kemer este tipic mediteraneană, cu vreme uscată şi fierbinte şi apa mării caldă. Vremea este însorită aproximativ 300 de zile pe an. Temperatura marii este de 10-12 grade celsius iarnă, 27-29 grade celsius în timul verii.
Încântătoarea staţiune Kemer este situată la 42 km sud-vest de Antalya. Simfonia culorilor va întâmpină cu albastrul strălucitor al Mării Mediterane, cu tonurile de verde ale pădurii de pini şi cu albul imaculat al caselor tradiţionale.
Kemer are în componenţa 9 ministaţiuni dispuse de-a lungul coastei pe o distanţă de 52 km.
Kemer este o staţiune de familie foarte aglomerată şi populară care şi-a păstrat clădirile joase, motiv pentru care îţi dă senzaţia unui oraş micuţ, mai degrabă decât a unei jungle de beton.
Plajele sunt bune, fiind atât cu nisip cât şi cu pietriş, şi sunt menţinute perfect curate. Marea e agitată, iar complexul Moonlight Beach (deschis publicului contra unei taxe de intrare modice) oferă posibilităţi excelente de practicare a sporturilor de uscat şi de apă.

Perioada
01.05 - 08.10.2019
Vezi mai multe oferte din categoria Asia >>

Australia

4980 EUR
Va invitam intr-o calatorie de exceptie in timpul careia veti descoperi ultimele frontiere ale pasionatilor de calatorii precum „Ultima Necunoscuta”, supranumele pe care si l-a ales Papua Noua Guinee, sau Ayers Rock, sacrul Uluru, care disputa cu Opera din Sydney onoarea de a fi cel mai interesant obiectiv turistic din Australia.

Calatoria pe care v-o propunem este de asemenea, un circuit initiatic, antropologic, in care personajul principal este omul, revelat in toate aspectele sale. Vom cunoaste omul creator, care prin puterea mintii sale a construit din nimic orase ale viitorului prin diferite colturi ale lumii, altfel lipsite de resurse, precum Singapore si Hong Kong sau marile centre urbane din Australia: Brisbane si Sydney, omul, pentru care timpul curge cu o viteza uimitoare, pentru care zilele se succed intr-un ritm ametitor, omul care traieste in viitor.

La polul opus, cand vom naviga pe marile albastre din apropierea coastelor Noii Guinee, vom cunoaste bastinasi care populeaza insule izolate, care si-au pastrat obiceiurile si traditiile locale conservate ca intr-un glob de sticla, oameni pentru care timpul pare sa fi ramas inchis precum intr-un mit al eternei reintoarceri. Va asteptam sa ne fiti alaturi in aceasta exotica expeditie in care frumusetea naturii se imbina extraordinar cu maretia spiritului uman si care, cu siguranta, va constitui o experienta memorabila pentru fiecare dintre dumneavoastra.
Perioada
08.01 - 29.01.2020
5280 EUR
Partaj domn si partaj doamna disponibile pentru plecarea din 11.11!
Mai mult decat o calatorie, o adevarata expeditie pe cel mai mic continent al lumii ocupat de un singur stat, Australia, intr-o minunata tara insulara, Noua Zeelanda, intr-o lume aparte, frumoasa, vesela, in care fiecare zi aduce ceva complet nou pentru europeni, de la canguri si koala la Opera din Sydney, de la Muntii Albastri la Marea Bariera de Corali, de la aborigeni si maori, la cowboy, de la Auckland la Christchurch, de la pinguini la cazinoul din Melbourne, de la Hobart la diavolul tasmanian, tot mai aproape de locul in care soarele rasare.
Perioada
04.11 - 26.11.2019
Vezi mai multe oferte din categoria Australia >>

America de Nord

de la 1310 EUR
Dal Travel a pregătit un sejur de vis pe plajele din Costa Rica, o destinaţie din America Centrală care nu încetează să îşi surprindă vizitatorii cu bogata diversitate care se află concentrată în această insulă de dimensiuni reduse.

De la vegetaţia luxuriantă a junglei şi pădurilor tropicale, la munţi, vulcani, cascade, băi termale, nenumărate parcuri naţionale şi nu în ultimul rând la numeroasele plaje splendide scăldate de apele oceanului, Costa Rica promite să fie o destinaţie complexă menită să împlinească aşteptările şi celor mai exigenţi turişti.
Perioada
14.11 - 22.11.2019
de la 1410 USD
Pentru aceia dintre dumneavoastră care își doresc o vacanță într-o destinație exotică însă nu au foarte mult timp la dispoziție, am pregătit un circuit de şapte zile în Costa Rica care vă va permite să descoperiți principalele atracții ale acestei minunate insule.
de la 2019 USD
Dal Travel vă propune o vacanță de neuitat în Costa Rica, un circuit de 12 zile destinat în special acelora dintre dumeavoastră care sunt îndrăgostiți de natură și care își doresc ca fiecare vacanță să fie o adevărată aventură în care descoperă tărâmuri și culturi noi.
Vezi mai multe oferte din categoria America de Nord >>

CARAIBE

de la 1810 EUR
Am pregătit pentru dumneavoastră un sejur de vis în cel mai însorit loc din Marea Caraibelor, insula Aruba, o insulă mică ce pare pur și simplu desprinsă din rai. 

Apele azurii ale Mării Caraibelor și plajele cu nisip alb fin precum făina, palmierii de nucă de cocos şi vechi forturi coloniale olandeze – sunt doar câteva din frumusețile insulei  Aruba, o insulă înzestrată de natură cu o frumusețe desăvârșită și o climă perfectă.
Perioada
04.12 - 11.12.2019
de la 2791 EUR
Am pregătit pentru dumneavoastră un sejur de plajă în insulele Turks & Caicos, locul unde soarele strălucește timp de 350 de zile pe an, un adevărat paradis al iubitorilor de vacanțe tropicale.

Bucurați-vă de un vacanţă minunată într-una dintre cele mai apreciate destinații turistice din regiunea Caraielor, unde puteți îmbina zilele însorite de stat la plajă și înotat în ape turcoaz cu liniștea, relaxarea și calmul atât de apreciat și renumit al regiunii caraibiene.
Perioada
20.12 - 28.12.2019
de la 1602 EUR
Dal Travel a pregătit pentru dumneavoastră un sejur de vis în Insulele Sf. Vincenţiu şi Grenadine, supranumite şi „insulele negre” ale Mării Caraibilor.

Fiecare colțișor al celor 33 de insule care formează arhipelagul Sf. Vincenţiu şi Grenadine poate fi considerat un adevărat mini paradis tropical întrucât insulele de origine vulcanică cu relief muntos, păduri tropicale luxuriante, plaje splendide şi întinderea imensă de apă turcoaz a Mării Caraibilor fac din această destinaţie locul ideal pentru o vacanţă exotică plină de linişte şi relaxare.
Perioada
03.12 - 11.12.2019
Vezi mai multe oferte din categoria CARAIBE >>

Oceanul Indian

de la 1860 EUR
Dal Travel a pregătit pentru dumneavoastră un sejur de vis în insula Réunion, o destinație exotică ce îmbină armonios contrastul dintre plajele idilice îmbogăţite de nisipul alb şi palmierii falnici, cu peisajul vârfurilor muntoase de peste 3.000 de metri și a numeroaselor canioane și trasee de drumeții montane.
Perioada
12.07 - 20.07.2019
de la 1569 EUR
Pentru cei care doresc să vadă cum arată cu adevărat raiul pe pământ, Dal Travel a pregătit un sejur la plajă în insulele Mauritius – un paradis al simţurilor.

Apele cristaline ale Oceanului Indian, lagunele, zonele muntoase ale insulei care se îmbină perfect  cu plajele cu nisip fin mărginite de cei mai mari cocotieri din lume – acestea sunt doar câteva imagini din Mauritius – raiul vacanţelor exotice.
Perioada
19.06 - 28.06.2019
3980 EUR
Va invitam intr-un circuit de neuitat, in care veti vizita intai Reunion, o insula ca o gradina luxurianta, care reuseste sa adune pe o suprafata redusa creste muntoase si canioane, vechi paduri de tamarini, plaje tropicale magnifice, o bogatie paradisiaca de fructe, bucatarie creola si rafinament frantuzesc, plus un vulcan cat se poate de activ, dupa care veti ajunge in Madagascar, sau „Marea Insula Rosie”, care a stat mai mult de patru decenii sub semnul steagului negru cu cap de mort al piratilor, unde veti intalni lemurieni si baobabi imensi, ca in final sa ajungeti in Mauritius, insula trestiei de zahar din Oceanul Indian, despre care se spune ca ar fi “modelul lui Dumnezeu pentru Paradis”.

Veti avea prilejul de a afla cate ceva din traditiile si obiceiurile vechi de sute de ani ale triburilor de aici, cultura lor fiind inca cufundata in magie si practici tabu.

Veti vizita cele mai importante parcuri nationale, in care veti descoperi unele dintre cele mai bogate ecosisteme de pe glob si va veti bucura de apele turcoaz, plajele cu nisip alb si de coralii bine conservati in care se ascund pestisori tropicali.

Adaugati la toate acestea arhitectura oraselor in stil colonial si un amestec fascinant cultural si cu siguranta nu veti regreta aceasta aventura !
Perioada
19.11 - 05.12.2019
Vezi mai multe oferte din categoria Oceanul Indian >>