Croaziera Cireșilor Înfloriți: China – Japonia – Coreea de Sud


Croaziera „cireşilor înfloriţi” cu excursii exclusive pentru grupul DAL Travel

4980 EURO Vezi detalii
28.02.2024
18.03.2024
20 zile
Vandut
Hong Kong – Shanghai – Kagoshima – Nagasaki – Busan – Hakata / Fukuoka – Strâmtoarea Kanmon – Himeji – Osaka – Shimizu – Yokohama – Tokyo – Nikko
11 poze

BINE AȚI VENIT la bordul vasului de croazieră Westerdam, care aparține renumitei companii americane de croaziere Holland America Line. Vă invităm să porniți într-o croazieră plină de spiritualitate și aventură în Asia. Deşi toată lumea asociază cireşii înfloriţi numai cu Japonia, în fiecare primăvară, atât în China, cât şi în Coreea de Sud au loc festivaluri dedicate acestui eveniment. În Shanghai are loc sărbătoarea cireşilor înfloriţi din Parcul Gucun, iar marii iubitori ai florilor de cireş nu pot rata de asemenea Cireşii din Coreea de Sud sau din Shinjuku Gyoen Park din Tokyo. Veți călători experimentând echilibrul dintre yin și yang din bucătăria distinctivă a Asiei, una dintre puținele destinații de pe pământ unde imaginația se aliniază cu realitatea.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha, Muzeul de Istorie din Shanghai, Shanghai Tower, Kagoshima: Muzeul dedicat piloților kamikaze, Muzeul Restaurării Meiji, Muzeul de Artă, Nagasaki: Memorialul Victimelor, Muzeul Bombei Atomice, Biserica Oura, Turnul Busan, Casa APEC, Hakata: Muzeul de Artă Asiatică Fukuoka, Complexul Canal City, Turnul Fukuoka, Altarul Kushida, Ruinele Castelului Fukuoka, Castelul Himeji, Castelul Osaka, Shimizu: Altarul Fujisan Hongu Sengentaisha, Altarul Kunouzan Toshogu, Tokyo: Templul Senso-ji, Palatul Imperial, Altarul Meiji Jingu, Nikko: Altarul Toshogu, Vila Imperială Tamozawa

Natură şi Peisaje

Colina Victoria, Golful Repulse, Parcul Gucun, Grădina Mandarinului Yu, Fluviul Huangpu, Parcul Păcii, Parcul Glover, Muntele Inasa, Golful Nagasaki, Plaja Haeundae, Insula Oryukdo, Muntele Hwangnyeongsan, Plaja Gwangalli, Insula Dongbaekseom, Dealul Dalmaji, Iazul Ōhor, Stâmtoarea Kanmon, Insula Honshu, Portul Shimizu, Muntele Fuji, Plaja Miho-no-Matsubara, Portul Yokohama, Shinjuku Gyoen Park, Parcul Naţional Nikko, Lacul Chuzenji, Cascada Kegon

Tradiţii şi evenimente

Satul pescăresc Aberdeen, participare la Ceremonialul Ceaiului într-o ceainărie

Experienţe şi Distracţii

Piaţa Stanley, piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale, numeroase baruri, spectacole de teatru, muzică live și dansuri la discotecă pe vasul de croazieră, pe vasul de croazieră: Music Walk™, Lincoln Center Stage, Clubul Blues King's, Billboard Onboard, activități și jocuri, Promenada Bund, Cartierul Pudong, Croazieră pe Fluviul Huangpu, Shanghai: plimbare prin centrul vechi, strada comercială Nanjing, urcare în Shanghai Tower, programe de animaţie şi divertisment, degustări de vin, demonstrații culinare pe vasul de croazieră, Acvariul orașului din Kagoshima, urcare cu funicularul pe Muntele Inasa, Piaţa de pește Jagalchi, Florile de cireș din prefectura Hyogo, Livada cu aprox. 600 de cireși din Osaka, Strada Dotonbori, urcare pe platforma de observaţie a clădirii Abeno Harukas, Podul Mishima Sky Walk, Atelierul Sumpu Takumi Shuku, Tokyo: plimbare prin Shinjuku Gyoen Park, Nakamise Shopping Arcade, Cartierul Ginza, Intersecția Shibuya, Observatorul Metropolitan


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  28.02.2024

  Bucureşti – Istanbul

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 14:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 1046 (21:10 / 23:35).
 • 2
  29.02.2024

  Istanbul – Hong Kong (China)

  • Transport Avion
  • Cazare Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*)
  Din Istanbul vom pleca cu zborul TK 70 (02:00 / 17:00) spre Hong Kong, fost dominion britanic care, după războiul opiumului din anul 1840, a intrat în componenţa statului chinez în anul 1997 şi dintr-un simplu sat de pescari a devenit în timp unul dintre cele mai cosmopolite oraşe, unde Estul se întâlneşte cu civilizaţia Vestului. Insula Hong Kongului este în prezent mai atrăgătoare decât Manhattanul New York-ului, cu zgârie-nori care parcă răsar din mare şi cu un relief colinar de un farmec aparte. Întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer şi cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*).
 • 3
  01.03.2024

  Hong Kong (China)

  • Cazare Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Colina Victoria
   Golful Repulse
   Piaţa Stanley
   Satul pescăresc Aberdeen
  Mic dejun. Dimineața ne vom întâlni cu ghidul local alături de care vom porni într-un tur de o jumătate de zi al Hong Kong-ului, oraş cosmopolit unde diferite culturi se împletesc armonios cu tradiţiile chinezeşti şi cu influenţele exotice. Turul va începe cu o plimbare până în vârful muntelui Victoria cunoscut şi sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zonă rezidenţială de lux, unde de la o înălţime de 554 m vom admira o frumoasă panoramă asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon şi a împrejurimilor. Turul va continua cu vizitarea celei mai populare plaje din sudul insulei, datorită nisipului fin şi a apei clare, situată în Golful Repulse (Golful Ruşinii), după care vom vizita Piaţa Stanley (Chek Chue) şi satul pescăresc Aberdeen, denumit astfel de scoţienii care au colonizat Hong Kong-ul, o aşezare tradiţională unică în lume datorită ambarcaţiunilor sale din lemn, numite șampan şi datorită unei mici comunităţi care „trăieşte pe apă”. Retur pentru cazare la Hotel Metropark Kowloon 4* (sau similar 4*).
 • 4
  02.03.2024

  Hong Kong (China)

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Mic dejun, pensiune completă
  • Obiective și activități Îmbarcare pe vasul de croazieră
  Mic dejun. Timp liber pentru a explora pe cont propriu spectacolul străzii din aglomeratul și cosmopolitul Hong Kong. După-amiază vom fi transferați în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Westerdam al companiei Holland America Line, care va părăsi portul la ora 21:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 5
  03.03.2024

  Navigare

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale, numeroase baruri, spectacole de teatru, muzică live și dansuri la discotecă pe vasul de croazieră
  Zi de navigare, prilej de relaxare la bordul vasului, de a ne familiariza cu zonele de răsfăț ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa. Programul de activități pe care îl veți găsi în cabină în fiecare seară, vă va permite să alegeți cum veți petrece ziua urmatoare. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 6
  04.03.2024

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Pe vasul de croazieră:
   Music Walk™
   Lincoln Center Stage
   Clubul Blues King's
   Billboard Onboard
   Activități și jocuri
  În această zi vom continua să navigăm spre Shanghai, în ritmul muzicii de pe Music Walk™, inclusiv Lincoln Center Stage, Clubul Blues King's și Billboard Onboard. Vom fi invitați să participăm la nenumărate activități și jocuri ce vor avea loc pe puntea superioară, să ne bucurăm de soare și de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. La bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza mării, nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată! Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 7
  05.03.2024

  Shanghai (China)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Promenada Bund
   Cartierul Pudong
   Parcul Gucun
   Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha
   Grădina Mandarinului Yu
  Vasul de croazieră va ajunge la ora 08:00 în Shanghai, oraş cosmopolit de care se leagă istoria Chinei moderne, fiind în prezent un oraş ultradezvoltat, cu bulevarde largi, străzi suspendate, clădiri monumentale şi peisaje urbane inedite. Vom porni într-un tur de oraș dedicat exclusiv grupului DAL Travel, prilej cu care vom vedea promenada Bund, care se întinde de-a lungul fluviului Huangpu pe mai mult de 1,6 km, străjuită de clădiri în stilul anilor ‘30, cartierul Pudong, care este şi centrul financiar al oraşului şi ai cărui zgârie-nori au devenit simbolul oraşului. În continuare vom vizita Parcul Gucun, prima oprire de pe „traseul cireşilor înfloriţi”, unde vom putea admira aprox. 80 de soiuri de cireşi în număr de aprox. 12.000. Vom vizita în continuare Templul Statuilor de Jad ale lui Buddha, în care sunt expuse două dintre cele mai faimoase statui ale lui Buddha: una din jad alb, reprezentându-l în poziţie culcată şi una din jad verde în poziţie de meditaţie. Ne vom îndrepta apoi spre Grădina Mandarinului Yu, construită în sec. al XVI-lea în stilul arhitectural al dinastiei Ming de către un ofiţer chinez. Scopul acestei grădini, sugerat chiar de numele acesteia, Yu însemnând a face fericit, este de a induce o stare de linişte, de a crea plăcere vizitatorului care descoperă nenumărate pavilioane şi chioşcuri, precum şi mici curţi care răsar de o parte şi de alta a aleii cu statui sub forma unor dragoni, care şerpuieşte în interiorul grădinii. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 8
  06.03.2024

  Shanghai (China)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Muzeul de Istorie
   Croazieră pe Fluviul Huangpu
   Plimbare prin centrul vechi
   Strada comercială Nanjing
   Participare la Ceremonialul Ceaiului într-o ceainărie
   Urcare în Shanghai Tower
  Timp liber pentru a continua explorarea orașului Shanghai pe cont propriu. Vă recomandăm să vizitați Muzeul de Istorie din Shanghai, inaugurat în anul 1952. Muzeul este unul dintre cele mai mari din lume şi este renumit datorită colecţiei impresionante de obiecte din bronz care aparţin dinastiilor Shang şi Zhou. De asemenea, acesta găzduieşte picturi antice chinezeşti şi obiecte din ceramică, având cele mai bune colecţii de artefacte din istoria Chinei şi a oraşului, inclusiv descoperiri arheologice din anul 1949 până în prezent. În continuarea zilei veți putea face o inedită croazieră pe Fluviul Huangpu sau o plimbare prin oraşul vechi, unde se află şi un impresionant centru comercial, urmată de o incursiune pe celebra stradă comercială Nanjing, unde veți putea asista la Ceremonialul Ceaiului într-una din renumitele ceainării de aici. Cei care sunt interesaţi pot urca, pentru o privelişte unică asupra oraşului, în Shanghai Tower, în prezent a doua cea mai înaltă clădire din lume, care măsoară 632 m înălţime. Vasul va părăsi portul la ora 18:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 9
  07.03.2024

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Programe de animaţie şi divertisment, degustări de vin, demonstrații culinare pe vasul de croazieră
  O altă zi de navigare, prilej de relaxare la bordul vasului în care vă sfătuim să participați la diversele programe de animaţie şi divertisment. De asemenea, vă vor aștepta numeroase activități de petrecere a timpului printre care și degustări de vin sau demonstrații culinare, care vă vor învăța cum să preparați diverse specialități servite la bord. Cu siguranță, echipele de animație ne vor pregăti o mulțime de surprize! Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 10
  08.03.2024

  Kagoshima (Japonia)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Muzeul dedicat piloților kamikaze
   Acvariul orașului
   Muzeul Restaurării Meiji
   Muzeul de Artă
  Dimineața la ora 08:00 vom ajunge în Kagoshima, în vârful sudic al Japoniei. Deși orașul a fost fondat oficial în anul 1889, istoria lui coboară mult în timp, până în vremurile samurailor. Veți putea opta pentru o excursie achiziționată de la bordul vasului sau individual, veți putea explora muzeul dedicat piloților kamikaze care au zburat din Kagoshima, Acvariul orașului, Muzeul Restaurării Meiji cu exponatele sale care reflectă istoria locală și Muzeul de Artă al orașului, a cărui coleție acoperă atât arta locală contemporană, cât și cea mai veche. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 18:00. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 11
  09.03.2024

  Nagasaki (Japonia)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Parcul Păcii
   Memorialul Victimelor
   Muzeul Bombei Atomice
   Parcul Glover
   Biserica Oura
   Urcare cu funicularul pe Muntele Inasa
   Golful Nagasaki
  Vasul va ajunge la ora 08:00 în Nagasaki, oraşul deasupra căruia, în data de 9 august 1945 la ora 11:02, a explodat a doua bombă atomică, grăbindu-se astfel capitularea Japoniei şi sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial. Aici veți putea vizita Parcul Păcii, Memorialul Victimelor şi Muzeul Bombei Atomice. De asemenea veți putea vizita Parcul Glover, locul unde s-au stabilit negustorii străini odată cu deschiderea ţării, în a doua jumătate a sec. al XIX-lea. Situat pe un deal, parcul include mai multe clădiri, dintre care cea mai importantă este Reşedinţa Glover, ce i-a aparţinut unui investitor scoţian, fiind în momentul de faţă cea mai veche locuinţă construită în stil european din Japonia, care atrage vizitatorii mai ales datorită asocierii sale cu povestea nefericită a lui Madame Butterfly (Cio-Cio-San), cunoscută lumii întregi prin opera lui Giacommo Puccini, cu același nume. În apropierea parcului veți putea vizita şi Biserica Oura, cea mai veche catedrală din Japonia, construită imediat după începerea politicii de tolerare a creştinismului începută odată cu deschiderea ţării spre lumea exterioară. Veți putea urca cu funicularul pe Muntele Inasa, de unde veți putea admira o superbă panoramă asupra golfului Nagasaki. În jurul orei 18:00 vasul de croazieră va părăsi portul. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 12
  10.03.2024

  Busan (Coreea de Sud)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Turnul Busan
   Piaţa de pește Jagalchi
   Casa APEC
   Plaja Haeundae
  • Opționale Insula Oryukdo
   Muntele Hwangnyeongsan
   Plaja Gwangalli
   Insula Dongbaekseom
   Dealul Dalmaji
  La ora 08:00 vom ajunge în Busan, principalul port şi al doilea oraş ca mărime din Coreea de Sud, care a devenit renumit odată cu găzduirea Jocurilor Asiatice din anul 2002. Busanul a fost de asemenea unul dintre oraşele gazdă pentru FIFA World Cup 2002 şi reprezintă centrul de convenţii internaţionale din Coreea. Vom porni alături de ghidul local într-un tur de oraș dedicat exclusiv grupului DAL Travel care va include o vizită la Turnul Busan situat în Parcul Yongdusan, ce oferă o privelişte spectaculoasă asupra vechiului port și Podul Gwangan-daegyo care are o lungime de 7,4 km, fiind cel mai lung pod bi-nivel din Coreea, peste ocean. Pe lângă faptul că permite o modalitate rapidă de deplasare, podul oferă priveliști uluitoare ale atracțiilor din apropiere, respectiv Insula Oryukdo, Muntele Hwangnyeongsan, Plaja Gwangalli, Insula Dongbaekseom și Dealul Dalmaji. Dotat cu mii de beculețe, podul prezintă o frumoasă expoziție de lumini pe timp de noapte care se schimbă odată cu anotimpurile. În continuarea zilei vom vedea Piaţa de pește Jagalchi, una dintre cele mai mari din lume, unde pescarii îşi vând marfa proaspătă, iar clienţii negociază pentru un preţ cât mai bun, după care vom vizita Casa APEC, care se referă la sala de conferinţe APEC - Cooperarea Economică Asia – Pacific. Vom vedea apoi Plaja Haeundae, cea mai faimoasă plajă cu nisip alb din ţară, unde se ţin numeroase evenimente culturale şi festivaluri de-a lungul anului. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 17:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 13
  11.03.2024

  Hakata / Fukuoka (Japonia)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Muzeul de Artă Asiatică Fukuoka
   Complexul Canal City
   Turnul Fukuoka
   Altarul Kushida
   Ruinele Castelului Fukuoka
   Iazul Ōhori
  Vom ajunge în Hakata / Fukuoka la ora 08:00, cel mai mare oraș din Kyushu. Inițial două entități separate, Fukuoka în vest și zona comercială Hakata la est, acestea au fost unite în 1889. Vă veți putea bucura de atmosfera modernă și plină de viață a orașului ce are o arhitectură urbană impresionantă realizată de arhitecți internaționali, inclusiv Rem Koolhaas, César Pelli, Emilio Ambasz și Aldo Rossi, precum și o serie de atracții culturale și muzee precum Muzeul de Artă Asiatică Fukuoka. Canal City este un complex cu utilizare mixtă proiectat de americanul Jon Jerde, care conține hoteluri, cinematografe, restaurante și magazine ce dau orașului un aer futurist, la fel ca impresionantul Turn Fukuoka de 234 de metri. Din punct de vedere istoric, situri precum Altarul Kushida și ruinele Castelului Fukuoka oferă perspective tradiționale și culturale. Iazul din centrul orașului, Ōhori, din cel mai mare parc din Fukuoka, a făcut parte în trecut din șanțul castelului Fukuoka. Aici veți găsi grădini în care veți putea vedea cireși înfloriți. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 23:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 14
  12.03.2024

  Stâmtoarea Kanmon (Japonia)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Strâmtoarea Kanmon
  În această zi vom traversa cu vasul de croazieră Strâmtoarea Kanmon, un canal îngust de apă care separă două dintre principalele insule ale Japoniei: Honshu și Kyushu. Canalul a fost mult timp important pentru transportul maritim și pentru navele de marfă deoarece leagă Marea Japoniei de Marea Interioară. Feriboturile pentru pasageri și mașini leagă orașele-port Shimonoseki și Kitakyushu. Aici a avut loc bătălia dintre marinele americane și cele japoneze, care a prevestit campania Shimonoseki din 1863 care, în cele din urmă, a dus la deschiderea Japoniei către puterile occidentale. Un eveniment important din zona strâmtorii Kanmon este focul de artificii anual, cel mai mare din Japonia, cu peste 13.000 de rachete trase de pe ambele maluri ale strâmtorii. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 15
  13.03.2024

  Himeji (Japonia)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Castelul Himeji
   Florile de cireș din prefectura Hyogo
  Vasul va ajunge la ora 06:00 la Himeji, unde vă recomandăm să vizitați Castelul Himeji (Hakuro-ro) supranumit Castelul Stârcului Alb datorită aspectului grațios al pereților de ipsos alb, asemănător cu un stârc alb pe cale să-și ia zborul. Acesta este un exemplu de fortificaţie japoneză tipică începutului perioadei Edo (1603 - 1867), care a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Castelul Himeji este, de asemenea, considerat unul dintre cele mai bune locuri pentru a vedea florile de cireș din prefectura Hyogo. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 23:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 16
  14.03.2024

  Osaka (Japonia)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Insula Honshu
   Castelul Osaka
   Livada cu aprox. 600 de cireși
   Strada Dotonbori
   Urcare pe platforma de observaţie a clădirii Abeno Harukas
  Dimineața la ora 07:00 vom ajunge în Osaka, cel de-al doilea oraş ca mărime din Japonia, important pilon al economiei japoneze, numit şi „Veneţia Japoniei” sau „Manchesterul Orientului”, un oraş viu, animat, plin de culoare şi dinamism situat pe insula principală, Insula Honshu. Vă recomandăm să vizitați simbolul orașului, Castelul Osaka, pomenit și în renumitul roman Shogun al scriitorului James Clavell, cel mai mare castel construit în Japonia medievală, reconstruit în anul 1583 pe locul templului Honganji de către Toyotomi Hideyoshi, un general în armata japoneză a sec. al XVI-lea, care a cucerit castelul şi care a dorit ca acesta să fie centrul şi simbolul unei noi Japonii unificate sub conducerea sa. Castelul este ca o bijuterie somptuoasă dotată cu lift în turnul castelului, de unde vom surprinde priveliști fantastice asupra orașului și a grădinii de o frumusețe aparte, unde veți descoperi o livadă cu aprox. 600 de cireși, o casă de ceai și una de oaspeți. În prezent, în interiorul castelului există şi un muzeu unde cei interesaţi pot cerceta documente despre viaţa lui Toyotomi Hideyoshi şi despre istoria castelului. În continuarea zilei vă recomandăm să explorați Dotonbori, stradă celebră în Osaka, în trecut „o stradă a plăcerii”, faimoasă pentru teatrele sale istorice (distruse în prezent), pentru magazine, restaurante, dar şi pentru panourile publicitare luminoase, după care va veni momentul să vedem cu proprii ochi cum arată de la înălţime una dintre cele mai mari aglomeraţii urbane din lume, prefectura Osaka a cărei populaţie, conform ultimului recensământ, a depăşit 9 milioane. Pentru aceasta vă recomandăm să urcați pe platforma de observaţie a clădirii Abeno Harukas care, măsurând 300 m, este cea mai înaltă clădire din Japonia, de unde veți vedea o privelişte cu totul deosebită asupra marii metropole japoneze. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 16:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 17
  15.03.2024

  Shimizu (Japonia)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Portul Shimizu
   Muntele Fuji
  • Opționale Podul Mishima Sky Walk
   Plaja Miho-no-Matsubara
   Altarul Fujisan Hongu Sengentaisha
   Altarul Kunouzan Toshogu
   Atelierul Sumpu Takumi Shuku
  La ora 10:00 vasul va ajunge în portul Shimizu situat pe coasta de est a Japoniei, la doar 15 km distanță de Muntele Fuji, spre care ne vom îndrepta după debarcare. Dacă condiţiile meteo vor permite, vom admira spectaculoasa privelişte cu Fuji-san, cel mai înalt şi venerat munte al Ţării Soarelui Răsare, cu o înălţime de 3.776 m, cu un vârf de o perfecţiune geometrică rară, pe care budiştii şi adepţii şintoismului îl consideră un loc sfânt. Pentru această oprire veți avea de ales dintre excursiile opționale oferite de vas. Vă recomandăm să vizitați Mishima Sky Walk, un pod pietonal suspendat de unde se deschide una dintre cele mai frumoase panorame spre Muntele Fuji. Vă recomandăm de asemenea o vizită la Plaja Miho-no-Matsubara, care este flancată de o pădure pitorească de pini, de unde veți putea admira unele dintre cele mai clare vederi ale celui mai înalt munte din Japonia. Nu trebuie să ratați vizitarea altarelor antice care înconjoară acest reper vulcanic, printre care Altarul Fujisan Hongu Sengentaisha, construit pentru a potoli zeitatea vulcanică a lui Fuji sau Altarul Kunouzan Toshogu, o capodoperă a lacului și a lemnului japonez. Veți putea vizita Atelierul Sumpu Takumi Shuku, unde puteți învăța câteva secrete ale meșteșugului japonez Sugura folosind tehnici vechi, transmise din epoca Edo. Vă puteți face propriile bețișoare lăcuite, veți învăța cum să vopsiți o batistă cu indigo adevărat și să creați un coș delicat Mariko Koma. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 18:00. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 18
  16.03.2024

  Yokohama – Tokyo (Japonia)

  • Cazare Hotel Nikko Narita 4* (sau similar 4*)
  • Obiective și activități Portul Yokohama
   Debarcare de pe vasul de croazieră
   Tokyo:
   Plimbare prin Shinjuku Gyoen Park
   Templul Senso-ji
   Nakamise Shopping Arcade
   Cartierul Ginza
   Palatul Imperial
   Altarul Meiji Jingu
   Intersecția Shibuya
   Observatorul Metropolitan
  Vasul va sosi în portul Yokohama la ora 06:30. Ne vom lua rămas bun de la vasul de croazieră, vom debarca și ne vom deplasa spre Tokyo, capitala niponă din anul 1868, după ce dinastia Tokugawa a fost detronată, fiind în prezent una dintre cele mai dens populate metropole din lume, cu peste 10 milioane de locuitori. Împreună cu ghidul local, vom face întâi o plimbare prin Shinjuku Gyoen Park, vestit pentru cireșii săi în floare, după care vom face un tur panoramic de oraș pe parcursul căruia vom vizita Templul Senso-ji, aflat în districtul Asakusa o zonă plină de culoare şi obiceiuri tradiţionale. Templul, în curtea căruia se află un cazan uriaş din bronz plin cu tămâie aprinsă, îmbină armonios aspectele spirituale cu cele mai pământeşti, o atracţie constituind-o zona comercială care funcţionează încă dinainte de cel de-al Doilea Război Mondial, Nakamise Shopping Arcade (galerie comercială foarte veche) aflată chiar în faţa acestuia. Turul panoramic va continua cu vestitul cartier exclusivist Ginza, loc unde cele mai renumite branduri mondiale îşi dispută fiecare metru pătrat de teren construit. De aici ne vom îndrepta spre zona care ascunde Palatul Imperial, urmând să facem o oprire pentru fotografii pe platforma care se află în fața podurilor de acces. Vom vedea apoi Altarul Meiji Jingu, cel mai vechi şi cel mai mare loc sfânt din Tokyo, care îl comemorează pe Împăratul Meiji, cel care a modernizat Japonia după căderea regimului shogunal. Vom ajunge la Intersecția Shibuya, cea mai mare și cea mai aglomerată intersecție din lume. Semafoarele rămân pe culoarea roșu câte două minute, timp în care aproximativ 3000 de oameni se revarsă pe cele cinci treceri de pietoni. În încheierea zilei vom admira o spectaculoasă panoramă a întregului oraş din Observatorul Metropolitan, cea mai înaltă clădire din Tokyo, unde în mai puțin de un minut vom ajunge la platforma de observație situată la 202 m înălțime. Cazare în Tokyo la Hotel Nikko Narita 4* (sau similar 4*).
 • 19
  17.03.2024

  Tokyo – Nikko – Tokyo

  • Cazare Hotel Nikko Narita 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Nikko:
   Altarul Toshogu
   Vila Imperială Tamozawa
   Parcul Naţional Nikko
   Lacul Chuzenji
   Cascada Kegon
  Mic dejun. Timp liber pentru vizite şi activități individuale în Tokyo sau excursie opțională cu dejun inclus la Nikko, situat într-o zonă deosebit de pitorească, cu peisaje splendide, alcătuite din munţi, lacuri, cascade şi drumuri presărate cu temple budiste, unde veţi vizita unul dintre cele mai frumoase altare japoneze, Altarul Toshogu, cel mai extravagant templu shinto al Japoniei, construit la începutul sec. al XVI-lea. Acesta face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO și este locul unde se află urna funerară a shogunului Tokugawa Ieyasu, personaj foarte important în istoria Japoniei, cunoscut sub numele de Toranaga în romanul lui James Clavel, „Shogun”. Veţi vizita apoi Vila Imperială Tamozawa, construită în anul 1899 pentru Împăratul Taisho, vilă compusă din trei părţi care datează din perioadele Edo, Meiji şi respectiv Taisho, folosită drept reşedinţă de vară de către familia imperială până în anul 1947. Veţi ajunge apoi în Parcul Naţional Nikko și vă veţi îndrepta spre Lacul Chuzenji (Chuzenjiko) situat la poalele muntelui sfânt, Vulcanul Nantai, inactiv în prezent, unde veţi fi fermecaţi de peisajul spectaculos. Clima blândă şi cadrul natural deosebit au făcut ca ţărmul să fie un loc preferat de către ambasadele străine pentru construirea reşedinţelor de vacanţă. În apropierea lacului veţi coborî cu un lift până la baza Cascadei Kegon care, având o înălţime de o sută de metri este una dintre cele mai mari şi mai impresionante cascade din Japonia. Întoarcere la Tokyo pentru cazare la Hotel Nikko Narita 4* (sau similar 4*).
 • 20
  18.03.2024

  Tokyo – Istanbul – Bucureşti

  • Transport Avion
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Transfer la aeroportul din Tokyo pentru plecarea spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 51 (10:15 / 18:00), de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul TK 1045 (19:30 / 19:50).


Informatii tarif

TARIF I:  4980 EURO / loc în cameră dublă și cabină interioarăTARIF II:  5350 EURO / loc în cameră dublă și cabină cu hublouTARIF III:  5570 EURO / loc în cameră dublă și cabină balcon

tarife cu toate taxele incluse, valabile pentru un grup de minim 18 turiști; pentru un grup mai mic de turiști, tariful se va recalcula


 • transport
  Avion
  Vas croazieră
 • cazare
  2 nopți în Hong Kong
  2 nopți în Tokyo
  14 nopţi pe Vasul de croazieră
 • mese
  Mic dejun: 3
  Pensiune completă: 14
 • ghizi
  Însoțitor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  18-20

Servicii

Tariful include

- transport continental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Istanbul – Hong Kong și Tokyo – Istanbul – Bucureşti cu compania Turkish Airlines
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- taxele portuare (pot suferi modificări)
- transferuri aeroport – hotel – port – aeroport
- 2 nopți cazare cu mic dejun la Hong Kong în hotel de 4*
- 2 nopți cazare cu mic dejun la Tokyo în hotel de 4*
- tur panoramic cu ghid local în Hong Kong
- tur panoramic cu ghid local în Shanghai
- tur panoramic cu ghid local în Busan
- tur panoramic cu ghid local în Tokyo
- 14 nopţi cazare cu pensiune completă (conform program), pe vasul de croazieră Westerdam (pensiunea completă cuprinde meniuri variate de-a lungul zilei: ceai și cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, dejun, ceaiul de după-amiază, snack-uri, cină)
- servicii portuare
- petrecerea de bun venit oferită de căpitan și seară de gală cu o cină specială
- acces la piscine, saună & jacuzzi
- acces la teatru, lounge-uri elegante, club și bibliotecă
- programul zilnic cu evenimentele la bord și un sumar al știrilor principale
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- pachetele de băuturi sunt contra cost (pot fi achiziționate la bordul vasului, unde există numeroase variante de pachete speciale)
- bacșișuri: 30 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pentru bagajiști pentru serviciile la sol (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire)
- taxe pentru servicii la bord: 20 euro/pers./zi (vor fi achitate direct de către turişti la bordul vasului)
- excursiile opţionale care se pot achiziționa de la bordul vasului

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurări MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Asigurările MEDICALE și STORNO de călătorie se pot încheia la orice companie de asigurări care asigură acest serviciu; suma platită pentru asigurare nu este returnabilă. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii de către compania de croaziere
- taxele de port se pot modifica de către autoritatea portuară
- pentru mai multe informaţii legate de flota Holland America Lines, descrierea cabinelor, facilităţilor, etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei: www.hollandamerica.com

IMPORTANT !!!
Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar)
O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibă şi cazier judiciar la ieşirea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 91 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 61 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

CONDIŢII DE ANULARE:
În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:
a) 30 % din tarif dacă renunţarea se face din momentul confirmării până cu 91 zile calendaristice înainte de data plecării
b) 50 % din tarif dacă renunţarea se face în intervalul 90 zile - 61 zile calendaristice înainte de data plecării
d) 100 % din tarif dacă renunţarea se face cu mai puțin de 60 zile calendaristice înainte de plecare sau prin neprezentare

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenția nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfășoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situații de urgență, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informații referitoare la excursiile opționale și la itinerar cu observația că nu are calificarea și atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiștilor, precum și eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei țări
- clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din țările vizitate și ca atare respectă standardele locale
- distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu țin de agenție, va fi înlocuit cu un altul de aceeași categorie, așa cum este precizat în program
- agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenția poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunțurilor promoțiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunțate, agenția va opri promoția fără un anunț prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situații de forță majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din rațiuni politice, greve, condiții meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenția se obligă să depună eforturi pentru depășirea situațiilor ivite; totodată, agenția nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- așezarea turiștilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenția nu-și asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaționale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicații turiștilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajați contra cost doar cu acordul turiștilor interesați de ghidajul acestora
- excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenția DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz un ghid local; în tariful excursiilor opționale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenția nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunță la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenția nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă și evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- vă rugăm să vă asigurați că documentele de călătorie, PAȘAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranță și sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată și în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Westerdam: www.hollandamerica.com/en_US/cruise-ships/ms-westerdam/7.html
Westerdam a câștigat mai multe premii pentru cea mai bună navă de croazieră. În timpul zilei, vă puteți relaxa cu un tratament spa la paradisul Greenhouse Spa & Salon®. Puteți să încercați un joc prietenos de Pickleball at Sea, bucurându-vă de panoramele de pe puntea superioară. Nu trebuie să ratați un spectacol la World Stage sau să petreceți seara pe ringul de dans de la Rolling Stone Lounge.

Cabina interioară
Cabina are un dormitor principal cu două paturi de o persoană ce se pot converti într-un pat dublu, duș. Fiecare cabină este dotată cu un televizor, aer condiționat, telefon, minibar, uscător de păr, seif.

Cabina exterioară cu fereastră
Cabina are în componență un geam mare (acesta nu se deschide). Cabina are un dormitor principal cu două paturi de o persoană ce se pot converti într-un pat dublu, duș. Fiecare cabină este dotată cu un televizor, aer condiționat, telefon, minibar, uscător de păr, seif.

Cabina exterioară cu balcon
Cabina exterioară cu balcon are în componență geamuri mari și o ușă care oferă accesul spre balcon. Cabina are un dormitor principal cu două paturi de o persoană ce se pot converti într-un pat dublu, duș, precum și un living dotat cu mobilă și o canapea extensibilă. Fiecare cabină este dotată cu un televizor, aer condiționat, telefon, uscător de păr, minibar, seif.


Oferte similare

Circuit cu insotitor

1290 EURO + 1995 USD

11.03.2024 - 22.03.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

4230 EURO

18.05.2024 - 01.06.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3740 EURO

22.10.2024 - 03.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3460 EURO

14.05.2024 - 27.05.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3990 EURO

11.05.2024 - 26.05.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3960 EURO

15.05.2024 - 30.05.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3970 EURO + 2280 USD

17.04.2024 - 02.05.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3460 EURO

02.05.2024 - 15.05.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3380 EURO

11.10.2024 - 28.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

4390 EURO

01.04.2024 - 13.04.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

4390 EURO

02.05.2024 - 14.05.2024

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?