1590 EURO + 1850 USD Vezi detalii
28.12.2024
11.01.2025
15 zile
Vandut
Hanoi – Halong Bay – Hoa Lu – Tam Coc – Ninh Binh – Bai Dinh – Trang An – Da Nang – Hoi An – My Son – Insulele Cham – Bana Hills – Hue – Ho Chi Minh – Cu Chi – Cai Be – Delta Mekongului
13 poze

Vă invităm într-o vacanță care îmbină în mod armonios vizitarea celor mai importante atracții turistice ale Vietnamului cu relaxarea și bucuria date de un sejur pe plajele însorite ale Mării Chinei de Sud. Veți începe periplul vietnamez în Hanoi, capitala țării, iar noaptea trecerii dintre ani o veți petrece într-un mod inedit, pe un vas de lux, într-o croazieră mirifică, printre miile de insule şi insuliţe, care răsar din apa de smarald a golfului Halong, o veritabilă operă de artă a naturii, intrată în Patrimoniul Mondial Natural UNESCO. Veți avea prilejul să vă relaxați apoi în Hoi An, într-una din stațiunile care au pus Vietnamul la loc de cinste pe harta celor care doresc să își petreacă câteva zile relaxante pe plajele scăldate de soare ale Asiei de Sud-Est, după care vă veți îndrepta spre sud, către Ho Chi Minh, fostul Saigon, care păstrează încă aerul boem al unui colțișor de Franța, de unde veți descoperi Delta Mekongului, „Bolul de orez” al Vietnamului, un loc cu o varietate amețitoare, o lume a apei care se mișcă pe ritmurile marelui fluviu, unde bărci, case și „piețe” plutesc pe nenumăratele râuri și canale care străbat peisajul precum arterele unei inimi sănătoase!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Mausoleul, Fosta reşedinţă a lui Ho Chi Minh, Pagoda cu un singur stâlp, Templul Literaturii, Muzeul de Etnografie, Podul Japonez, Templul Phuc Kien, “Ţinutul Sfânt” My Son, Pagoda Linh Ung, Pagoda Hai Tang, o veche casă colonială, Tunelele de la Cu Chi, Ho Chi Minh: Primăria, Opera, Vechea clădire a Poştei, Catedrala Notre-Dame, Palatul Reunificării

Natură şi Peisaje

Marea Chinei de Sud, Halong Bay, Insula Hon Dau, Insulele Cham, Delta Mekongului

Tradiţii şi evenimente

Experienţe şi Distracţii

croaziera pe un vas traditional in Halong Bay, Piața plutitoare de la Cai Be, plimbare cu telecabina în Bana Hills, un atelier de artizanat, croazieră pe Mekong


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  28.12.2024

  Bucureşti – Doha – Hanoi

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 18:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 220 (10:00 / 15:30), de unde vom pleca spre Hanoi cu zborul QR 982 (20:30 / 07:10).
 • 2
  29.12.2024

  Hanoi

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel MK Premier 4* (sau similar 4*), camere luxury
  Sosire la ora 07:10 în Hanoi, oraş legendar, fondat în anul 1010, chintesenţă a civilizaţiei orezului din delta râului Roşu. După încheierea formalităților vamale si a procedurii de obținere a vizei, ne vom întâlni cu ghidul local, alături de care vom vedea Mausoleul şi fosta reşedinţă a lui Ho Chi Minh (exterior), situate în centrul Pieţei Ba Dinh, locul de unde liderul vietnamez a citit Proclamaţia de Independenţă a Vietnamului la 2 septembrie 1945, punând astfel bazele Republicii Democratice Vietnam. Vom vizita apoi Pagoda cu un singur stâlp, o pagodă care se sprijină pe un singur pilon de piatră, ca o floare de lotus, simbolul purităţii la budişti, care a fost construită de Regele Ly Thai To în anul 1049 drept mulțumire pentru soţia sa care i-a dăruit un fiu. Transfer pentru cazare la Hotel MK Premier 4* (sau similar 4*), camere luxury.
 • 3
  30.12.2024

  Hanoi

  • Cazare Hotel MK Premier 4* (sau similar 4*), camere luxury
  • Mese Mic dejun și cină
  • Obiective și activități Mausoleul şi fosta reşedinţă a lui Ho Chi Minh (exterior)
   Pagoda cu un singur stâlp
   Templul Literaturii
   Muzeul de Etnografie
   plimbare cu ciclo-ricșa
  Mic dejun. Dimineața va debuta cu un tur panoramic în Hanoi, capitala ţării şi al doilea oraş ca mărime din Vietnam, a cărui arhitectură s-a dezvoltat în perioada sec. XIX-XX, prilej cu care ne vom convinge că zona construită în stil francez a rămas în mare parte intactă. Vom vizita Templul Literaturii dedicat lui Confucius. Deși denumirea posedă multiple valențe și poate să inducă în eroare, templul este mai degrabă un locaș unde se onorează oamenii învățați care și-au adus aportul la dezvoltarea sistemului administrativ birocratic, bazat pe învățăturile confucianiste, prin care a fost condusă sute de ani China imperială. Așezământul care a jucat și rol de universitate, atrage de foarte multe ori elevi și studenți aflați în căutarea unui model care să îi inspire în desăvârșirea studiilor lor. După-amiază vom vizita Muzeul de Etnografie un bun prilej de a afla informații despre cele 54 de grupuri etnice recunoscute în Vietnam. În încheierea turului vom face o relaxantă plimbare cu ciclo-ricșa prin zona veche a Hanoiului, prilej cu care vom descoperi inedita atmosferă colonială asiatică. Cină la un restaurant local și cazare la Hotel MK Premier 4* (sau similar 4*), camere luxury.
 • 4
  31.12.2024

  Hanoi – Halong Bay

  • Transport Autocar, vas croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Mic dejun și Cină festivă de Revelion
  • Obiective și activități Croazieră Halong Bay
  Mic dejun. Plecare spre celebrul Halong Bay, care face parte din Golful Tonkin, unde vom petrece ziua într-un mod inedit deoarece ne vom îmbarca pe un vas tradiţional, o interesantă joncă cu pânze, pentru o croazieră mirifică într-un cadru natural unic, printre miile de insule şi insuliţe care răsar din apa de smarald a golfului, o veritabilă operă de artă a naturii, captivantă şi uimitoare, intrată în Patrimoniul Mondial UNESCO. Dejun la bord și posibilitate de a face baie în apele limpezi ale golfului sau ne vom putea relaxa la barul de pe punte. Vom avea ocazia de a vizita peștera Luon Cave şi vom avea, de asemenea, posibilitatea de a face baie în apele limpezi ale golfului. Seara vom participa la o cină specială de Revelion cu dans antren și voie bună. La Mulți Ani 2024! Cazare la bordul vasului de croazieră Indochine Cruise, în cabine junior suite.
 • 5
  01.01.2025

  Halong Bay – Hoa Lu – Tam Coc – Ninh Binh

  • Transport Vas croazieră, autocar
  • Cazare Hotel Ninh Binh Legend 4* (sau similar 4*), camere superioare
  • Mese Brunch și cină
  • Obiective și activități Templul Dinh-Le
  Mic dejun târziu (brunch). Noul an va începe, pentru cei care doresc, cu navigarea spre magnifica peșteră Sung Sot, una dintre cele mai mari peșteri din Golful Ha Long cu stalactite frumoase. Veți fi surprins de priveliștea panoramică uluitoare asupra Golfului odată ce ieșiți din peșteră, precum și de stalactitele și stalagmitele formate de-a lungul a milioane de ani, care au căpătat forme fascinante. Întoarcere în port şi plecare spre Ninh Binh, o zonă a Vietnamului considerată a fi una dintre cele mai frumoase, cu o mulțime de peisaje dramatice și temple istorice. Datorită peisajului extrem de verde format din numeroase câmpuri de orez, zona este cunoscută popular sub denumirea de „Golful Sec Halong”. Vom traversa peisaje cu câmpuri verzi de orez și sate tradiționale, cu o primă oprire la Hoa Lu, fostă capitală a Vietnamului în sec. al XI-lea, unde vom vizita Templul Dinh-Le, locul unde vietnamiezii îl venerează pe fondatorul Vietnamului, cel care a stabilit capitala la Ninh Binh, înainte de a fi transferată la Hanoi, de cei din dinastia Ly. Aici vom afla amănunte despre războiul Vietnamului cu China și despre primul guvern vietnamez. În continuarea zilei vom ajunge la Ninh Binh, localitate situată în Delta Fluviului Roșu, la o distanță de 70 km față de Hanoi. Cină la un restaurant local și cazare în Ninh Binh la Hotel Ninh Binh Legend 4* (sau similar 4*), camere superioare.
 • 6
  02.01.2025

  Ninh Binh – Bai Dinh – Trang An – Hanoi – Da Nang – Hoi An

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Palm Garden Resort 5* (sau similar 5*), camere superior garden view.
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Pagoda Bai Dinh
   Trang An
   peșterile Sang, Toi, Giot și Nau Ruou
  Mic dejun. În prima parte a zilei ne vom deplasa spre Bai Dinh, cel mai mare complex budist din Asia de sud-est, format din mai multe temple, situat într-un peisaj de poveste, dominat de Muntele Bai Dinh și de o scară masivă exterioară impresionantă. Complexul acoperă o suprafață totală de 539 ha, aici existând vechea pagodă Bai Dinh (27 ha) și cea mai nouă (80 ha), un frumos sistem de parcuri și lacuri și un Bao Thap (stupă) cu 12 niveluri. În Pagoda Bai Dinh, există mai mult de 500 de statui ale lui Buddha, sculptate în mod complex, una dintre acestea fiind realizată din bronz, care are 100 t și 10 m înălțime. În aceeași zonă vom vedea statui La Han și mici grădini unde se plantează copaci Bodhi. În continuarea zilei ne vom deplasa spre Trang An, supranumită și Halong Bay-ul terestru, datorită peisajului inegalabil cu câmpurile de orez, din care răsar munți ca niște căpățâni de zahăr. Ne vom îmbarca în bărci mici cu care ne vom deplasa de-a lungul unui canal și vom ajunge la peșterile Sang, Toi, Giot și Nau Ruou. Dejun în timpul vizitelor. În continuarea zilei ne vom deplasa către aeroportul din Hanoi pentru plecarea cu compania Vietnam Airlines, zbor VN 197 (20:05 / 21:45) spre Da Nang, de unde vom fi transferaţi la Hoi An pentru cazare la Hotel Palm Garden Resort 5* (sau similar 5*), camere superior garden view.
 • 7
  03.01.2025

  Hoi An – My Son – Hoi An

  • Cazare Hotel Palm Garden Resort 5* (sau similar 5*) camere superior garden view
  • Mese Mic dejun
  • Opționale “Ţinutul Sfânt” My Son
  Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau excursie opțională către „Ţinutul Sfânt” My Son, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, pe care istoricii francezi l-au denumit „Valea Regilor”, unde se găsesc ruinele dispărutului Regat Champa, a cărui eră de aur a fost în perioada sec. VII - XVI. Întoarcere la Hoi An pentru cazare la Hotel Palm Garden Resort 5* (sau similar 5*) camere superior garden view.
 • 8
  04.01.2025

  Hoi An – Da Nang – Bana Hills – Hoi An

  • Transport Autocar, telecabina
  • Cazare Hotel Palm Garden Resort 5* (sau similar 5*) camere superior garden view
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități satul sculptorilor de la poalele Muntelui de Marmură
   Satul Francez
   Golden Bridge
   Pagoda Linh Ung
  Mic dejun. Plecare spre Da Nang unde vom vizita satul sculptorilor de la poalele Muntelui de Marmură, după care ne vom deplasa spre stațiunea Bana Hills, situată la o altitudine de 1489 m pe Muntele Nui Chua. Pentru ascensiunea și pentru deplasarea între diferitele zone de pe deal, vom putea folosi un sistem modern de telecabine, prilej de a admira de la înălțime peisajul înconjurător care se desfășoară spectaculos până spre orașul Da Nang, situat pe malul mării. Bana Hills, adeseori comparată cu sora sa mai mare Da Lat, a fost înființată în anul 1919 de către puterea colonială franceză, care în acea vreme stăpânea Indochina. De aceea, una dintre principalele atracții o constituie zona europeană a complexului, care cuprinde printre altele Satul Francez, alcătuit din clădiri cu o arhitectură clasică franceză. Dar poate cel mai fotografiat obiectiv de aici este Golden Bridge, un pod pietonal deschis în anul 2018, lung de 150 m și susținut de două mâini gigantice, adeseori comparate cu Mâinile lui Dumnezeu. Pe parcursul vizitei vom admira și Pagoda Linh Ung, a cărei principal punct de referință îl constituie o statuie înaltă de 27 m, reprezentându-l pe Buddha Sakyamuni, care „privește cu calm” peisajul care se întinde de la baza munților către mare. Întoarcere la Hoi An pentru cazare la Hotel Palm Garden Resort 5* (sau similar 5*) camere superior garden view.
  Ziua 9 / 05.01.2025: Hoi An – Insulele Cham – Hoi An
 • 9
  05.01.2025

  Hoi An – Insulele Cham – Hoi An

  • Cazare Hotel Palm Garden Resort 5* (sau similar 5*) camere superior garden view
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Excursie în Insulele Cham (dejun inclus)
   Pagoda Hai Tang
  Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau excursie opțională în Insulele Cham (dejun inclus), un mic arhipelag de 7 insule denumite după forma lor, Lao (pere), Dai (lung), La (frunze), Kho (uscată), Tai (ureche), Mo (mormânt), Nom (vântul de est). Va fi o zi în care veți putea înota și relaxa pe plajele cu nisip alb, veți putea face snorkeling, viața marină fiind diversificată. Ziua va include și o vizită la Pagoda Hai Tang, veche de peste 100 de ani precum și în portul Au Thuyen, cel în care sunt adăpostite toate ambarcațiunile în perioada taifunului. Întoarcere la Hoi An pentru cazare la Hotel Palm Garden Resort 5* (sau similar 5*) camere superior garden view.
 • 10
  06.01.2025

  Hoi An – Hue

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Eldora 4* (sau similar 4*) camere deluxe
  • Mese Mic dejun și cină
  • Obiective și activități Podul Japonez
   Templul Phuc Kien
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom face un tur pietonal în Hoi An pentru a descoperi strălucirea acestui orăşel antic, construit într-o armonie de stiluri arhitecturale, cu străduţe înguste, case joase cu aspect chinezesc, temple de clan, vechi de sute de ani şi pagode viu colorate. Vom putea vedea vechile case medievale, dar şi superbe lucrări arhitectonice din sec. al XV-lea, precum Podul Japonez cu acoperişul din țiglă sau Templul Phuc Kien, locul de întâlnire a congregaţiei chinezilor cantonezi. Ziua va continua cu deplasarea spre oraşul regal Hue, vechea capitală din perioada anilor 1802 - 1945, sub administraţia a 13 împăraţi. Cină la un restaurant local și cazare în Hue la Hotel Eldora 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
 • 11
  07.01.2025

  Hue – Ho Chi Minh

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Grand Saigon 5* (sau similar 5*) camere premium deluxe.
  • Mese Mic dejun și cină
  • Obiective și activități Poarta Amiezii
   Palatul Armoniei
   Mausoleul Împăratului Khai Dinh
   Mausoleul Regelui Tu Duc
   croazieră cu un vas dragon pe Râul Parfumat
   Pagoda Thien Mu
  Mic dejun. Dimineaţa vom descoperi Cetatea Imperială din Hue, intrând prin Poarta Amiezii, după care vom vizita Palatul Armoniei, Mausoleul Împăratului Khai Dinh şi Mausoleul Regelui Tu Duc, cel mai longeviv conducător al Vietnamului. După-amiază, vom face o romantică croazieră cu un vas dragon pe Râul Parfumat, vom vizita Pagoda Thien Mu, una dintre cele mai vechi şi frumoase structuri arhitectonice de cult din Hue. Ne vom deplasa către aeroport pentru plecarea cu compania Vietnam Airlines, zbor VN 1375 (17:45 / 19:25) spre Ho Chi Minh - fost Saigon, capitala economică a Vietnamului, cel mai mare oraş vietnamez, cu o vechime de 300 de ani, centru cultural, educaţional, comercial şi turistic, cunoscut cândva ca „Perla Orientului Îndepărtat”, aflat la confluenţa dintre Occident şi Orient. Cină la un restaurant local. Cazare în Ho Chi Minh la Hotel Grand Saigon 5* (sau similar 5*) camere premium deluxe.
 • 12
  08.01.2025

  Ho Chi Minh – Cu Chi – Ho Chi Minh

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Grand Saigon 5* (sau similar 5*) camere premium deluxe
  • Mese Mic dejun și cină
  • Obiective și activități tunelele de la Cu Chi
   Primăria
   Opera
   vechea clădire a Poştei
   Catedrala Notre-Dame
   Palatul Reunificării
  Mic dejun. Vom începe ziua cu o vizită la tunelele de la Cu Chi, veritabil oraş subteran, cu o reţea de peste 250 km de tunele, de unde soldaţii Viet Cong îşi duceau războiul de rezistenţă contra trupelor americane. Aici vă veţi putea plimba şi veţi putea experimenta viaţa subterană a acestui extraordinar complex militar, după care ne vom întoarce la Ho Chi Minh unde vom porni într-un tur panoramic de oraș, prilej cu care vom admira Primăria, Opera, vechea clădire a Poştei, Catedrala Notre-Dame din sec. al XIX-lea, una dintre cele mai splendide şi tipice clădiri de inspiraţie arhitecturală franceză, Palatul Reunificării, un simbol al vechiului Guvern al Saigonului dinainte de anul 1975 care aminteşte de trista istorie a Războiului Ideologic Vietnamez. Cină la un restaurant local și cazare la Hotel Grand Saigon 5* (sau similar 5*) camere premium deluxe.
 • 13
  09.01.2025

  Ho Chi Minh – Cai Be – Delta Mekongului – Ho Chi Minh

  • Transport Autocar, vas de croazieră
  • Cazare Hotel Grand Saigon 5* (sau similar 5*) camere premium deluxe
  • Mese Mic dejun și cină
  • Obiective și activități Delta Mekongului
   Croazieră pe Mekong
   Piața plutitoare de la Cai Be
   O veche casă colonială
   Un atelier de artizanat
  Mic dejun. Dimineața vom pleca spre localitatea Cai Be, situată în inima Deltei Mekongului, unde fluviul se împarte într-o vastă rețea de canale formând astfel delta, care pentru vietnamezi reprezintă o importantă sursă de hrană. Aici ne vom îmbarca pentru o croazieră pe Mekong până la Vin Long, navigând printre barje locale pline cu fructe precum durianul, rambutanul, fructul pasiunii, mango și legume. Ne vom opri apoi la atelierele locale unde vom putea învăța cum se fabrică hârtia de orez și bomboanele de cocos. Vom continua călătoria cu barca pe canale mai mici, unde vom putea admira case tradiționale din lemn și frunze de palmier și vom putea surprinde câteva activități ale fermierilor locali. După-amiază ne vom întoarce la Ho Chi Minh. Cină la un restaurant local și cazare la Hotel Grand Saigon 5* (sau similar 5*) camere premium deluxe.
 • 14
  10.01.2025

  Ho Chi Minh – Doha

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Timp liber pentru ultimele vizite și cumpărături. Camerele sunt disponibile până la ora 12:00. După-amiază, transfer la aeroport pentru plecarea spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 971 (19:55 / 23:50).
 • 15
  11.01.2025

  Doha – București

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Din Doha se va pleca spre Bucureşti cu zborul QR 219 (02:30 / 06:40).


Informatii tarif

1590 EURO + 1850 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 690 USD 

tarif cu toate taxele incluse, valabil pt. un grup minim de 20 de turişti; pt. 15-19 turişti, tariful se va majora cu 180 usd/pers


 • transport
  Avion
  Autocar
  Vas de croazieră
  Telecabină
 • cazare
  2 nopți în Hanoi
  1 noapte în cabină pe vas la Halong Bay
  4 nopți în Hoi An
  1 noapte în Hue
  3 nopți în Ho Chi Minh
 • mese
  Mic dejun: 12
  Dejun: 2
  Cină: 7
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  22

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Hanoi şi Ho Chi Minh – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways
- transport continental cu avionul pe rutele: Hanoi – Da Nang și Hue – Ho Chi Minh
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 11 nopţi cazare în hoteluri de 5* şi 4*
- 1 noapte cazare pe vas la Halong Bay, în cabine cu 2 paturi
- mesele menţionate în program: 12 mic dejunuri, 2 dejunuri şi 6 cine
- Cina Festivă de Revelion (a 7-a cină)
- tur panoramic și pietonal cu ghid local în Hanoi
- plimbare cu ciclo-ricșa în Hanoi
- croazieră în Halong Bay cu un vas tradițional pe care vom înnopta
- tur pietonal cu ghid local în Hoi An
- vizitarea satului de sculptori de la poalele Muntelui de Marmură de la Da Nang
- excursie la Bana Hills cu ascensiune cu telecabinele pe deal
- tur și vizite cu ghid local în Hue
- croazieră cu un vas-dragon pe Râul Parfumat în Hue
- vizitarea tunelelor de la Cu Chi
- tur panoramic și pietonal cu ghid local în Ho Chi Minh
- excursie în Delta Mekongului și croazieră pe Fluviul Mekong
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare la obiectivele menţionate în program
- taxa de viză și procesare Vietnam
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- bacşişuri: 65 euro/pers. pentru ghizi, şoferi, ajutori de şoferi şi personalul de pe vapor, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de 15 participanți, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcție de timpul disponibil, la fața locului, se mai pot organiza și alte excursii opţionale propuse de partenerul local:
• Excursie la My Son: aprox. 65 euro/pers. (se achită în agenție)
• Insulele Cham (cu dejun inclus): aprox. 70 euro/pers. (se achită în agenție)

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurări MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Asigurările MEDICALE și STORNO de călătorie se pot încheia la orice companie de asigurări care asigură acest serviciu; suma platită pentru asigurare nu este returnabilă. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei cu minim 2 pagini libere; nu se acceptă pașapoarte temporare
- 2 fotografii tip paşaport care vor fi luate în călătorie, pentru viza de Vietnam


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, iar cei care au achitat supliment de single pentru cazare NU beneficiază de 2 locuri în autocar
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- selectarea preferențială a locurilor în avion, în cadrul rezervărilor de grup, este de cele mai multe ori supusă unor reguli stricte și diferă de la o companie aeriană la alta (se percep costuri suplimentare sau nu este acceptată și/sau se poate face numai cu un anumit timp în avans etc.). Ulterior achitării unei sume pentru un loc preferențial în avion, compania aeriană poate modifica fără preaviz tipul de avion și ca atare se modifică configurația locurilor în avion, respectiv a locului prerezervat/achitat de către turist; pentru aceste situații nu suntem răspunzători și ne oferim doar sprijinul să intermediem un dialog cu compania aeriană ce nu garantează și soluționarea situației
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

1580 EURO + 2850 USD

19.10.2024 - 05.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2980 EURO

27.10.2024 - 10.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1770 EURO + 2180 USD

21.12.2024 - 04.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1790 EURO + 1990 USD

21.12.2024 - 04.01.2025

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?