Revelion Thailanda – Krabi


Revelion în exotica stațiune KRABI din „Țara Surâsului”

1340 EURO Vezi detalii
28.12.2020
05.01.2021
9 zile
Krabi – Insula lui James Bond – Insulele Phi Phi – Insula Bamboo
7 poze

Vine un moment când fiecare dintre noi simțim că avem nevoie de “o gură de aer”, un moment când ne-am dori ca toate peisajele cu plaje însorite la care am tânjit toată toamna să devină o realitate prezentă și în viața noastră. Momente când ne uităm pe geam afară și vedem un peisaj mohorât în care vântul tăios și ploile interminabile sau ninsorile sficuitoare par să se fi instalat pe vecie … când ne-am dori să ne putem teleporta măcar pentru câteva zile într-un paradis tropical … Ei bine, acest lucru va fi posibil dacă veți evada pentru o săptămână într-un astfel de loc, mai precis în Thailanda, în Krabi, într-un hotel situat într-un golf mirific, pe malurile însorite ale Mării Andaman. Veți avea răgazul să vă răsfățați, să vă bucurați de tot ce vă înconjoară, să explorați fiecare colțisor al paradisului insulelor Thailandei și să sărbătoriți intrarea în Noul An în cel mai frumos mod posibil. Vă invităm deci, să lăsați lucrurile rele și mărunte în urmă și să pășiți în Anul Nou, în Paradisul din Krabi.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Natură şi Peisaje

Insula lui James Bond, Golful Phang Nga, Ko Khao Phingkan, lagune, păduri de mangrove, Koh Noak, Marea Andaman, Insula Tup, Plaja Pranang, Peștera Princess, Insula Chicken, Insula Poda, plantații de bambus, Insulele Phi Phi, Insula Bamboo, Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, Tonsay Bay, Peștera Viking, Golful Pi Leh

Tradiţii şi evenimente

Cină festivă de Revelion

Experienţe şi Distracţii

Excursie cu barca rapidă la Insula lui James Bond, explorare peșteri ascunse, descoperire lagune și păduri de mangrove, baie la Koh Noak, plimbări cu barca, snorkeling, scufundări


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  28.12.2020

  Bucureşti – Doha – Krabi

  • Transport Avion
  • Mese In avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 10:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 222 (12:20 / 17:55), de unde se va pleca spre Krabi cu zborul QR 824 (20:00 / 06:30).
 • 2
  29.12.2020

  Krabi

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  Sosire la ora 06:30 în Krabi. După formalitățile de viză transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe (early check-in garantat).
 • 3
  30.12.2020

  Krabi – Insula lui James Bond – Krabi

  • Cazare Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Excursie cu barca rapidă la Insula lui James Bond
  Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond, situată la vest de coasta Thailandei, lângă Golful Phang Nga. Numele real al insulei este Ko Tapu, fiind de fapt un monolit de piatră, înalt de 20 de metri, care se află la aprox. 200 m distanţă faţă de o pereche de insuliţe numite Ko Khao Phingkan. Vă veți îmbarca în bărci rapide cu care vă veți îndrepta spre Ko Tapu unde veţi afla de ce aceste tărâmuri au fost alese pentru a fi folosite într-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cu oricare altul de pe pământ, iar de când a apărut filmul, Golful Phang Nga Bay, iniţial necunoscut lumii largi, a devenit o atracţie turistică în adevăratul sens al cuvântului. Veți explora apoi peșterile ascunse, unde veți putea admira interesantele forme ale stalactitelor și stalagmitelor. Vă veți deplasa spre partea de nord a golfului, într-o zonă cu peisaje de o frumusețe rară, nealterate unde veți vedea lagune spectaculoase și păduri de mangrove. După un dejun tradițional veți pleca spre Koh Noak unde vă veți putea relaxa și înota. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
 • 4
  31.12.2020

  Krabi

  • Cazare Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Cină festivă de Revelion (supliment obligatoriu)
  Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale etc. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe. Cină Festivă de Revelion la restaurantul hotelului. La Mulți Ani 2021!
 • 5
  01.01.2021

  Krabi

  • Cazare Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru a vă bucura de minunatele plaje de la Marea Andaman, de apele sale turcoaz, sau de multiplele opţiuni de petrecere a timpului: plimbări cu barca în largul mării, snorkeling şi scufundări pentru începători şi profesionişti etc.. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
 • 6
  02.01.2021

  Krabi – Turul celor 4 insule – Krabi

  • Cazare Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Turul celor 4 Insule
  Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau opțional, excursie de ½ zi - Turul celor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Veți avea ocazia să vedeți Insula Tup, o insulă tropicală, ideală pentru snorkeling. Va urma o oprire la Plaja Pranang accesibilă doar de pe apă, iar la o distanță de mers pe jos se află Peștera Princess. Timp liber pentru baie, plajă și explorări individuale. Următoarea oprire o veți face la Insula Chicken, denumită după forma stâncii calcaroase care iese din mare. Aici veți avea posibilitatea de a face snorkeling în apele bogate în corali. Ultima oprire se va face la Insula Poda, bijuterie a Mării Andaman, având plantații pitorești de bambus, dar și stânci maiestoase mărginite de plaje lungi și frumoase. Dejun picnic pe plajă. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
 • 7
  03.01.2021

  Krabi – Insulele Phi Phi și Insula Bamboo – Krabi

  • Cazare Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Insulele Phi Phi
   Insula Bamboo
  Mic dejun. În această zi veți avea timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau veți putea face opțional o excursie de neuitat, de 1 zi, cu dejun inclus la Insulele Phi Phi și Insula Bamboo. Vă veți îndrepta spre faimoasele insule Phi Phi care se află la o distanță de aprox. 45 de minute de Krabi, pe care o veți parcurge rapid cu barca de mare viteză. Phi Phi este de fapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din lume, ce face parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park, o zonă abundentă în corali cu o viaţă marină uimitoare. Cu munţi și stânci de calcar, peșteri și plaje lungi de nisip alb, insulele reprezintă un “vis” tropical, înconjurat de ape limpezi de culoare verde și albastru, palmieri și vegetație luxuriantă. Timp liber în Tonsay Bay unde veți face o pauză pentru dejun, plajă și înot. Veți pleca apoi spre Peștera Viking unde veți face un tur al peșterii cu pereții decorați cu picturi străvechi, după care va urma vizita în Golful Pi Leh, o lagună de o frumusețe desăvârșită cu faleze de calcar înalte. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
 • 8
  04.01.2021

  Krabi

  • Cazare Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Timp liber la dispoziţie, ocazie de a descoperi cele mai frumoase atracţii naturale din zonă, plaje cu nisip alb, păduri de palmieri, ape turcoaz şi limpezi încât se pot vedea cu uşurinţă peştii şi recifurile de corali. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.
 • 9
  05.01.2021

  Krabi – Doha – Bucureşti

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun, în avion
  Mic dejun pachet. Transfer la aeroport pentru plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 825 (08:00 / 11:35), de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul QR 219 (16:25 / 20:30).


Informatii tarif

1340 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 560 EURO

tarif valabil pentru un grup minim de 25 turişti; pt. un grup de 20-24 turişti, tariful se va majora cu 90 euro


 • transport
  Avion
  Autocar
 • cazare
  7 nopți în Krabi
 • mese
  Mic dejun: 7
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  25

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Krabi şi retur cu compania Qatar Airways
- 7 nopţi cazare cu mic dejun în Krabi la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe
- early check-in cu mic dejun în data de 29 decembrie 2020 (considerat ca 1 noapte de cazare)
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxă de viză pentru Thailanda: 2200 bhati (aprox. 55 euro/pers. care se va achita la sosirea pe aeroportul din Krabi
- taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- Cină Festivă de Revelion: 150 euro/pers. (supliment obligatoriu care se achită la agenție)
- alte servicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 10 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă și la excursiile opţionale)
- excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcție de timpul disponibil, la fața locului, se mai pot organiza și alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Excursie de 1 zi cu dejun inclus la insulele Phi Phi și Insula Bamboo: aprox. 60 euro/pers.
• Excursie de 1 zi cu dejun inclus la Insula lui James Bond: aprox. 85 euro/pers.
• Excursie de ½ zi cu dejun picnic inclus - Turul celor 4 insule: aprox. 40 euro/pers.
- RECOMANDAT: PACHET TURIST TRAVEL MONDIAL, care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 ron/pers. pentru cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, o sumă maximă de 5.000 ron/pers. pentru tratamente medicale de urgență în cazul acutizării unei boli cronice și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 8.500 ron/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de 15 participanţi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerii externi


Acte necesare

- pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei, NU se acceptă pașaport temporar
- 1 fotografie color recentă tip pașaport


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie în funcţie de disponibilităţi şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

26.12.2020 - 02.01.2021

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

26.12.2020 - 09.01.2021

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

780 EURO + 1960 USD

27.12.2020 - 11.01.2021

VEZI OFERTA