1490 EURO + 1670 USD Vezi detalii
13.01.2025
24.01.2025
12 zile
DISPONIBIL
Colombo – Pinnawala – Dambulla – Polonnaruwa – Sigiriya – Matale – Kandy – Peradeniya – Nuwara Eliya – Male – Nord Male Atoll
10 poze

O invitaţie de nerefuzat într-o minunată vacanţă în Oceanul Indian, o inedită combinaţie de câteva zile de odihnă în mirificul atol Nord Male al Maldivelor, magnet pentru toţi iubitorii de plaje idilice şi ape cristaline şi o interesantă incursiune în vechiul Ceylon, actuala Sri Lanka unde veţi descoperi o fascinantă pagină din manuscrisul culturii şi istoriei universale care trebuie parcursă şi trecută neapărat în palmaresul oricărui devorator de turism. Locurile unde poveştile despre moguli, prinţese şi zeităţi fantastice prind viaţă în umbra somptuoaselor palate şi a tainicelor temple, mirodeniile şi plantaţiile de ceai unice prin tradiţie seculară, vă vor cuceri sufletul şi mintea deopotrivă.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Biserica Olandeza în Wolfendaal, Moscheea Davatagaha, un templu budist, un templu hindus, Universitatea, Templul Stâncii, ruinele vechiului Palat Regal, complexul Gal Viharya, un sanctuar de piatră, sala de audiențe, statuia regelui Parakramabahu, Templul Shiva, Lankathilake, Watadage și Galpotha, Complexul de la Sigiriya, muzeul pietrelor prețioase, lapidariul, Templul Dintelui Sacru din Kandy

Natură şi Peisaje

Plantații de cocos și plantații terasate de orez, grădina de condimente și mirodenii, Grădina Botanică din Peradeniya, Nuwara Eliya

Tradiţii şi evenimente

Descoperirea secretelor cultivării și prelucrării condimentelor și mirodeniilor folosite în rafinata bucătărie indiană, ceremonia „Puja”

Experienţe şi Distracţii

“Orfelinatul” de elefanți de la Pinnawala


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  13.01.2025

  Bucureşti – Istanbul

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul Henri Coandă, la ora 12:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 1040 (14:55 / 17:25), de unde vom pleca spre Colombo cu zborul TK 730 (19:25 / 06:10).
 • 2
  14.01.2025

  Istanbul – Colombo

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Fairway 4* (sau similar 4*) în camere superioare
  • Mese Cină
  • Obiective și activități Biserica Olandeză în Wolfendaal
   Fortul
   Cinnamon Gardens
   Fostul centru administrativ britanic
   Garnizoana,
   Moscheea Davatagaha
   Templul budist
   Templul hindus
   Zona comercială a oraşului
   Pettah Bazar
   Universitatea
   Piaţa Independenţei
  Sosire la Colombo la ora 06:10. După formalitățile vamale ne vom întâlni cu ghidul local pentru deplasare spre Colombo, capitala comercială și cel mai mare oraș din Sri Lanka, o țară insulară situată în Oceanul Indian. Este un oraș vibrant și diversificat, cu o istorie bogată și o multitudine de influențe culturale. Vom face un scurt tur panoramic al orașului care va include una dintre cele câteva biserici creştine, Biserica Olandeză în Wolfendaal, fortul, Cinnamon Gardens, fostul centru administrativ britanic și garnizoana, Moscheea Davatagaha, un templu budist, un templu hindus, zona comercială a oraşului cu Pettah Bazar, Universitatea şi Piaţa Independenţei. Cină şi cazare la Hotel Fairway 4* (sau similar 4*) în camere superioare.
 • 3
  15.01.2025

  Colombo – Pinnawala – Dambulla (187 km)

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Sigiriana 4* (sau similar 4*) în camere deluxe
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități “Orfelinatul” de elefanți de la Pinnawala
   Templul Stâncii
  Mic dejun. Plecare spre „orfelinatul” de elefanţi de la Pinnawala, o experienţă unică care ne va impresiona în mod deosebit. Vom afla detalii despre aceste animale inteligente şi fascinante pe care le vom admira în habitatul lor natural. Ferma a început să funcţioneze ca orfanagiu în anul 1975 pentru 7 pui de elefanţi abandonaţi, iar între timp s-a transformat într-un centru de cercetare şi studii asupra elefanţilor, cu sprijinul cercetătorilor locali şi internaţionali. Traseul va continua spre Dambulla, unde vom vedea Templul Stâncii construit în sec. I î.Hr. de către legendarul rege Walagambahu, templu care în prezent face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Acesta uimeşte prin întinderea sa, un sistem de 5 peşteri care ocupă un perimetru de aproximativ 2.000 m² pictaţi aproape în totalitate, însă primele trei peşteri sunt mai bine păstrate, mai vechi şi mai mari decât celelalte. Pereţii şi tavanele celor cinci peşteri sunt acoperite cu motive budiste, iar în peşteri sunt peste 130 de statui ale lui Buddha, ale zeilor şi regilor, cea mai impozantă statuie care îl reprezintă pe Buddha măsurând 14 m. Cină şi cazare la Hotel Sigiriana 4* (sau similar 4*) în camere deluxe.
 • 4
  16.01.2025

  Dambulla – Sigiriya – Polonnaruwa – Dambulla (142 km)

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Sigiriana 4* (sau similar 4*) în camere deluxe
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Ruinele vechiului Palat Regal
   Complexul Gal Viharya
   Sanctuarul de piatră
   Sala de audiențe
   Baia Lotusului
   Statuia regelui Parakramabahu
   Templul Shiva
   Lankathilake
   Watadage și Galpotha
   Complexul de la Sigiriya
  Mic dejun. În această zi ne vom deplasa spre Complexul de la Sigiriya, denumit şi „Fortăreaţa Cerului”, unde vom vizita Fortăreaţa, obiectiv înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO şi celebrele fresce „Chipurile Cereşti de la Sigiriya”. Fortăreaţa face parte dintr-un complex urban din antichitate, care se întindea pe o suprafaţă de aproximativ 70 ha şi care cuprindea o mulţime de temple şi grădini. Acest complex a fost construit cu rol strategic şi de apărare de către regele Kashyapa între anii 477 - 495. Citadela se ridică maiestuos la o înălţime de peste 200 m, pe „Stânca Leului” (unde se ajunge după parcurgerea a aprox. 1.000 de trepte), denumire datorată prezenţei unui impunător leu la intrarea în fortăreaţă. Pe vârful acesteia se află fundaţiile a ceea ce a fost odată un palat somptuos şi grădinile sale, completate de un bazin. Pe una dintre căile de acces s-a mai păstrat singura lucrare antică a picturilor seculare din Sinhaia, fresce de dimensiuni mari în culori originale pline de prospeţime şi delicateţe. Ziua va continua cu Polonnaruwa, a doua capitală a ţării în perioada sec. al XI-lea şi al XII-lea, care în prezent face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Drumul ne va purta pe lângă plantaţii de cocos şi plantaţii terasate de orez. În Polonnaruwa vom vizita câteva obiective spectaculoase, precum ruinele vechiului Palat Regal, complexul Gal Viharya, un sanctuar de piatră cu celebrele statui ale lui Buddha în cele 4 ipostaze diferite, sala de audienţe, Baia Lotusului, statuia regelui Parakramabahu, Templul Shiva, Lankathilake, Watadage şi Galpotha. Întoarcere la Dambulla pentru cină şi cazare la Hotel Sigiriana 4* (sau similar 4*) în camere deluxe.
 • 5
  17.01.2025

  Dambulla – Matale – Kandy (82 km)

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Thilanka 4* (sau similar 4*) în camere deluxe
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Grădina de condimente și mirodenii
   Bazarul
   Centrul de artizanat
   Muzeul pietrelor prețioase
   Lapidariul
   Templul Dintelui Sacru
  Mic dejun. Ziua va debuta cu o vizită la Matale, unde vom vedea o grădină de condimente şi mirodenii, aceasta fiind printre cele mai vestite din Sri Lanka. Aici vom descoperi secretele cultivării şi prelucrării condimentelor şi mirodeniilor folosite în rafinata bucătărie indiană. Itinerariul zilei va continua către Kandy cunoscută şi ca „citadela de pe deal”, intrată şi ea în Patrimoniul Mondial UNESCO, fiind ultima capitală a regilor sinhalezi, unde anual are loc procesiunea Perahera. Vom face un tur de oraş în legendara cetate care va include bazarul, un centru de artizanat, muzeul pietrelor preţioase, un lapidariu, precum şi Templul Dintelui Sacru, unde s-ar putea să fim invitaţi să participăm la o ceremonie „Puja”. Tempul a fost astfel denumit deoarece, în sec. al IV-lea, dintele lui Buddha a fost adus în Sri Lanka, ascuns în părul prinţesei Orissan (pentru a nu fi atins de mâinile profanilor) şi aşezat în acest templu. Relicva a devenit în timp foarte preţuită în Sri Lanka şi în lumea budistă, în prezent fiind considerată cea mai preţioasă relicvă a locului. Cină şi cazare la Hotel Thilanka 4* (sau similar 4*) în camere deluxe.
 • 6
  18.01.2025

  Kandy – Peradeniya – Nuwara Eliya (140 km)

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Araliya Red 4* (sau similar 4*) în camere deluxe.
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Grădina Botanică
   plantație de ceai
   Cascada Ramboda
  Mic dejun. Plecare spre Peradeniya, unde vom vizita Grădina Botanică înfiinţată de regele Sinhala şi extinsă de britanici în timpul epocii coloniale. Aceasta se întinde pe o suprafaţă de 147 de acri şi prezintă o diversitate impresionantă de copaci, plante şi flori exotice. În continuarea zilei vom vizita o plantație de ceai unde vom asista la procesul de producere al ceaiului Ceylon. Ne vom îndrepta în continuare spre Nuwara Eliya, pe traseu făcând o scurtă oprire la Cascada Ramboda, o înșiruire de cascade situate în apropierea satului cu același nume. Cină şi cazare în Nuwara Eliya la Hotel Araliya Red 4* (sau similar 4*) în camere deluxe.
 • 7
  19.01.2025

  Nuwara Eliya – Colombo (162 km)

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Fairway 4* (sau similar 4*) în camere superioare
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Parcul Național Nuwara Eliya
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom face un tur panoramic în Nuwara Eliya, orășel situat la o altitudine de 2000 m deasupra nivelului mării, celebru pentru întinsele plantaţii de ceai, dar şi pentru peisajele naturale superbe. Vom avea astfel prilejul de a vedea construcţiile de influenţă colonială care îl fac să semene mai degrabă cu un frumos orăşel englezesc decât cu unul asiatic, motiv pentru care este deseori numit „Mica Anglie”. Întemeiat de către Samuel Baker ca loc de vacanţă pentru clasa aristocratică engleză, Nuwara Eliya era locul preferat pentru expediţiile de vânătoare de vulpi, dar şi pentru jocurile de cricket şi polo, în epoca colonizării engleze din sec. al XIX-lea. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Colombo pentru cină şi cazare la Hotel Fairway 4* (sau similar 4*) în camere superioare.
 • 8
  20.01.2025

  Colombo – Male / Nord Male Atoll

  • Transport Avion
   Șalupă rapidă
  • Cazare Hotel Bandos Maldives 4* - camere standard beachfront (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Plajă, odihnă, activități individuale
  Mic dejun la pachet. Transfer la aeroport pentru plecarea cu compania SriLankan Airlines, zbor UL 101 (07:20 / 08:15) spre Male, unde după sosire vom fi transferați cu şalupa rapidă pe Nord Male Atoll care este cel mai important atol din Maldive, aici aflându-se aeroportul internațional şi capitala Male. Importanța acestui atol este dată şi de locuitorii Insulei Vilingli (una dintre primele insule turistice) şi de noul oraş Hulumale, care parcă se înalță din mare. Atolul Nord Male este format din 27 de insule, unele dintre ele fiind construite artificial în scop turistic, ca de exemplu Bandos (în anul 1972), Kurumba (în anul 1972), Baros (în anul 1973), Farukolufushi Club Med (în anul 1973) şi Furana (în anul 1973), care acum poartă denumirea Full Moon Beach Resort. Centru al turismului din Maldive, Atolul Nord Male are cel mai mare număr de stațiuni fiind localizat pe lanțul estic de atoli, la 4 km nord de Sud Male Atoll şi 48 km nord-est de Ari Atoll. Nord Male Atoll are o lungime de 60 km şi o lățime la centru de 39 km, iar marginile sale exterioare sunt formate de 40 recifuri mari care înconjoară o lagună adâncă de aprox. 46-64 m, în care se află alte recifuri mai mici, însă cel mai mare recif este Dhiffushi Falhu, cu o lungime de aproximativ 13 km. Cină şi cazare la Hotel Bandos Maldives 4* - camere standard beachfront (sau similar 4*).
 • 9
  21.01.2025

  Nord Male Atoll

  • Cazare Hotel Bandos Maldives 4* - camere standard beachfront (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Plajă, odihnă, activități individuale
  Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau excursii opţionale. Atracţiile insulei sunt legate de viaţa marină şi de creaturile sale extraordinare. Dacă doriţi, veţi putea vedea în mediul lor natural rechini-ciocan, peşti oceanici care înoată printre plancton şi chiar rechini-balenă (care pot ajunge chiar şi la 15 m lungime). Cină şi cazare la Hotel Bandos Maldives 4* - camere standard beachfront (sau similar 4*).
 • 10
  22.01.2025

  Nord Male Atoll

  • Cazare Hotel Bandos Maldives 4* - camere standard beachfront (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Plajă, odihnă, activități individuale
  Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale sau excursii opţionale. Cină şi cazare la Hotel Bandos Maldives 4* - camere standard beachfront (sau similar 4*).
 • 11
  23.01.2025

  Nord Male Atoll – Male – Istanbul

  • Transport Autocar
   Avion
   Șalupă rapidă
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Camerele sunt disponibile până la ora 12:00. Transfer la aeroportul din Male pentru plecarea spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor Tk 735 (22:20 / 04:35)
 • 12
  24.01.2025

  Istanbul – Bucureşti

  • Transport Avion
  • Mese în avion
  Sosire la Istanbul la ora 04:35, de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul TK 1043 (08:30 / 08:50).


Informatii tarif

1490 EURO + 1670 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 690 USD

(tarif cu toate taxele incluse, valabil pentru un grup minim de 15 turişti; pt. 10-14 turişti, tariful se va majora cu 180 euro/pers.)


 • transport
  Avion
  Autocar
  Șalupă rapidă
 • cazare
  2 nopți Colombo
  2 nopți Dambulla
  1 noapte Kandy
  1 noapte Nuwara Eliya
  3 nopți Nord Male Atoll
 • mese
  Mic dejun: 9
  Cină: 9
 • ghizi
  Însoțitor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  15

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Istanbul – Colombo şi Male – Istanbul – Bucureşti cu compania Turkish Airlines
- transport continental cu avionul pe ruta: Colombo – Male cu compania SriLankan Airlines
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 6 nopţi de cazare în Sri Lanka în hoteluri de 4*
- 3 nopţi de cazare în Maldive în hotel de 4*
- mesele menţionate în program: 9 mic dejunuri şi 9 cine
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program
- tur de oraș în Colombo
- vizitarea „orfelinatului” de elefanţi de la Pinnawala
- vizitarea Templului Stâncii de la Dambulla
- vizitarea siturilor arheologice din Polonnaruwa
- vizitarea Complexului de la Sigiriya
- vizitarea unei grădini de condimente şi mirodenii în Matale
- vizitarea Templului Dintelui Sacru din Kandy
- vizită în Grădina Botanică din Peradeniya
- vizită în Nuwara Eliya
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.
Hotelul din Maldive nu are camere twin, ci doar camere duble matrimoniale.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- taxa de procesare și viză pentru Sri Lanka: 75 euro/pers. care se obţine on-line (se achită la înscriere)
- bacşişuri: 40 euro/pers., pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii locali, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerii locali

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Asigurările MEDICALE și STORNO de călătorie se pot încheia la orice companie de asigurări care asigură acest serviciu; suma platită pentru asigurare nu este returnabilă. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor, iar cei care au achitat supliment de single pentru cazare NU beneficiază de 2 locuri în autocar
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- selectarea preferențială a locurilor în avion, în cadrul rezervărilor de grup, este de cele mai multe ori supusă unor reguli stricte și diferă de la o companie aeriană la alta (se percep costuri suplimentare sau nu este acceptată și/sau se poate face numai cu un anumit timp în avans etc.). Ulterior achitării unei sume pentru un loc preferențial în avion, compania aeriană poate modifica fără preaviz tipul de avion și ca atare se modifică configurația locurilor în avion, respectiv a locului prerezervat/achitat de către turist; pentru aceste situații nu suntem răspunzători și ne oferim doar sprijinul să intermediem un dialog cu compania aeriană ce nu garantează și soluționarea situației
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

3350 EURO

17.10.2024 - 01.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2680 EURO

15.02.2025 - 26.02.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2980 EURO

29.12.2024 - 10.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2290 EURO

19.04.2025 - 30.04.2025

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?