2380 EURO Vezi detalii
29.04.2024
15.05.2024
17 zile
Vandut
Barcelona (Spania) – Marseille (Franța) – Savona (Italia) – Malaga (Spania) – Funchal (Madeira) – Ponta Delgada (Azore) – Praia da Vitoria (Azore) – Cadiz (Spania)
11 poze

Vă invităm într-o inedită escapadă din rutina cotidiană în spiritul marilor navigatori prin Mediterana de Vest, pentru ca valurile mării să ne poarte prin Strâmtoarea Gibraltar spre Oceanul Atlantic până în Madeira și Azore. Vă veți bucura de zilele libere de 1 Mai și de Paște la bordul vasului Costa Fascinosa unde timp de două săptămâni totul se va transforma într-o poveste cu un farmec aparte. Fiecare port în care veţi păşi vă va dezvălui culori spectaculoase şi ritmuri de neuitat, de la cel francez la cel portughez, trecând prin farmecul lumii spaniole și italiene. În timpul navigării vă veți bucura de facilitățile vasului, vă veţi relaxa şi simţi cu adevărat ce înseamnă o vacanţă de vis.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Barcelona: Palatul Güell, Casa Batlló, Casa Milà-La Pedrera, Casa Vicens, Bazilica Sagrada Familia, Mănăstirea Montserrat, Plaza de la Cruz, Marseille: Palatul Long Champ, Portul Vechi, Basilica Notre Dame de la Garde, Castelul Borely, Cartierul „La Joliette”, Chateau d’If, Savona: Capela Sixtină, Turnul Leon Pancaldo, Malaga: Catedrala Malaga, Cetatea Alcazaba, Teatrul Roman, Plaza de la Merced, Calle Larios, Plaza de la ConstituciOn, El Pimpi, Plaza del Obispo, Ponta Delgada: Clădirea Primăriei, Biserica Sao Sebastian, Fortăreaţa Sao Bras, Praca Goncalo Velho Cabrail, Praia da Vitoria: Palatul Căpităniei, Catedrala, Mănăstirea Gonzalo, Cadiz: Primăria, Centrul vechi, Catedral de la Santa Cruz, Plaza de las Flores

Natură şi Peisaje

Parcul Güell, Insula Madeira, Grădina Botanică din Funchal, Insulele Azore, Insula Sao Miguel, Insula Terceira, Muntele Montserrat

Tradiţii şi evenimente

Experienţe şi Distracţii

Suveniruri în centrul vechi din Savona, piscine, restaurante, baruri, gelaterii, centru SPA, teatru, shopping pe vasul de croazieră, spectacole, muzică live, dansuri la discotecă pe vasul de croazieră, Funchal: piaţa locală „Mercado dos Lavradores”, vizită la o fabrică de broderie, vizită la o cramă cu degustarea diferitelor soiuri ale vinului de Madeira, activități, concursuri, lecții de gătit sau shopping pe vasul de croazieră, programe de animaţie şi divertisment, degustări de vin, demonstrații culinare pe vasul de croazieră, plimbare pe Bulevardul Paseo Maritimo, plimbare prin Plaza de San Juan de Dios


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  29.04.2024

  Bucureşti – Munchen – Barcelona

  • Transport Avion
  • Cazare Hotel Innside by Melia Barcelona Apolo 4* (sau similar 4*)
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1655 (06:00 / 07:10), de unde se va pleca spre Barcelona cu zborul LH 1810 (08:55 / 11:00). Transfer pentru cazare la Hotel Innside by Melia Barcelona Apolo 4* (sau similar 4*).
 • 2
  30.04.2024

  Barcelona

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Mic dejun, pensiune completă
  • Obiective și activități Palatul Güell
   Casa Batlló
   Casa Milà-La Pedrera
   Casa Vicens
   Parcul Güell
   Bazilica Sagrada Familia
   Îmbarcare pe vasul de croazieră
  Mic dejun. Dimineața vom porni alături de ghidul local într-un tur panoramic al orașului Barcelona, prilej cu care vom putea vedea impozantul monument dedicat lui Cristofor Columb, ridicat în anul 1888 la capătul dinspre port al celebrului bulevard La Rambla. Vom vedea câteva dintre marile realizări ale faimosului arhitect Antoni Gaudi incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO: Palatul Güell, Casa Batlló, Casa Milà-La Pedrera, Casa Vicens, Parcul Güell și, bineînțeles, impunătoarea Bazilică Sagrada Familia, încă neterminată, deși construcția sa a început în anul 1882. Vom fi transferați apoi în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Costa Fascinosa al companiei Costa Cruises, care va ridica ancora la ora 18:00. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 3
  01.05.2024

  Marseille

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Palatul Long Champ
   Portul Vechi
   Basilica Notre Dame de la Garde
   Castelul Borely
   Cartierul „La Joliette”
   Chateau d’If
  La ora 08:00 vasul de croazieră va ajunge în Marseille, capitala regiunii Provence, al doilea cel mai mare oraș din Franța, întemeiat de negustorii greci acum 2600 de ani pe coasta Mediteranei, în prezent cel mai mare port comercial al țării. Vă recomandăm un tur panoramic de oraș în care veți putea admira Palatul Long Champ, Portul Vechi și Basilica Notre Dame de la Garde, care reprezintă căminul spiritual al orașului. Bazilica neobizantină este alcătuită dintr-o biserică inferioară și una superioară, care a fost construită în vârful unui deal pe locul unei capele din sec. al XIII-lea dedicată Maicii Domnului Gărzii. Turul va continua de-a lungul „Cornichei” unde veți putea admira Castelul Borely. Vă veți putea bucura apoi de timp liber pentru plimbări individuale în centrul vechi „La Joliette”, iar cei pasionați de universul lui Alexandre Dumas, pot vizita Chateau d’If, închisoarea Contelui de Monte Cristo. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 18:00. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 4
  02.05.2024

  Savona (Italia)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Capela Sixtină
   Turnul Leon Pancaldo
   Suveniruri în centrul vechi
  Mic dejun. La ora 09:00 vasul de croazieră va ajunge în Savona, important port la Marea Mediterană, cu o industrie a fierului foarte bine dezvoltată, printre primele din Italia. Numele orașului este strâns legat de cel al marelui explorator Cristofor Columb, cel care și-a trăit o bună parte a copilăriei în acest loc. Opțional veți putea vizita Capela Sixtină, construită între 1480 și 1843, unde se află mausoleul ridicat de Papa Sixt al IV-lea în onoarea părinților săi. Arhitectura actuală este în stil rococo, iar scaunele corului sunt din lemn sculptat. În continuare veți putea vedea Turnul Leon Pancaldo, construit în sec. al XIV-lea, cunoscut și sub numele de Torreta, devenit de-a lungul istoriei un simbol al orașului. Pentru a cumpăra cele mai frumoase suveniruri, vă recomandăm centrul vechi al orașului care este împânzit de magazine de haine făcute de localnici, manual, sau de designeri celebri ai locului. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 16:30. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 5
  03.05.2024

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Piscine, restaurante, baruri, gelaterii, centru SPA, teatru, shopping pe vasul de croazieră
  Prima zi de navigare spre Malaga va fi ocazia cu care ne vom familiariza cu facilitățile vasului de croazieră - piscine, restaurante, baruri, gelaterii, centru SPA, teatru, shopping, toate vă așteaptă sa le explorați pentru a avea o vacanță de vis. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 6
  04.05.2024

  Malaga (Spania)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Catedrala Malaga
   Cetatea Alcazaba
   Teatrul Roman
   Plaza de la Merced
   Calle Larios
   Plaza de la ConstituciOn
   El Pimpi
   Plaza del Obispo
  La ora 14:00 vasul va ajunge în portul din Malaga, unul dintre cele mai vechi oraşe din lume, cu o istorie de peste 2800 de ani, care începe cu fenicienii, continuă cu cartaginezii, romanii și arabii, până când în anul 1487 să fie recucerit de către creştini. Ajunși în Malaga, care i-a dat lumii pe Pablo Picasso, Antonio Banderas şi Pablo Alboran, vom porni însoțiți de ghidul local într-un tur panoramic şi pietonal care va include Catedrala Malaga, în stil greco-roman, construită pe locul unei vechi moschei maure, Cetatea Alcazaba, una dintre cele mai mari fortărețe arabe din Andaluzia ridicată în sec. al VIII-lea în scop de apărare împotriva piraților, în prezent muzeu arheologic, Teatrul Roman, Plaza de la Merced, Calle Larios, Plaza de la ConstituciOn, El Pimpi și Plaza del Obispo. Vasul va părăsi portul la ora 19:00. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 7
  05.05.2024

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Spectacole, muzică live, dansuri la discotecă pe vasul de croazieră
  Un Paște Fericit și o altă zi de navigare spre Insula Madeira. Vom fi invitați să participăm la nenumărate activități și jocuri ce vor avea loc pe puntea superioară, să ne bucurăm de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Seara veți putea asista la spectacole, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. La bordul unui vas de croazieră nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată! Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 8
  06.05.2024

  Funchal / Insula Madeira

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Grădina Botanică
   Piaţa locală „Mercado dos Lavradores”
   Vizită la o fabrică de broderie
  • Opționale Vizită la o cramă cu degustarea diferitelor soiuri ale vinului de Madeira
  La ora 10:00, în a doua zi de Paște vom ajunge în Funchal unde vom porni într-un tur panoramic şi pietonal. Vom explora capitala Insulei Madeira, un oraş splendid, situat într-un minunat golf înconjurat de munţi. Actuala capitală a insulei, a cărei denumire provine de la „funcho” (fenicul), plantă care creştea din abundenţă în zonă, a fost întemeiată în anul 1421, pe vremea primelor încercări de colonizare ale portughezilor. Prima oprire va fi la Grădina Botanică unde veți admira speciile endemice de flori din Insula Madeira şi alte plante exotice, vizită în care ne vom explica de ce insula este denumită „Grădina plutitoare a lui Dumnezeu”. A doua oprire va fi la piaţa locală „Mercado dos Lavradores”, unde veți admira femeile îmbrăcate în costume tradiţionale, care vând flori exotice culese din grădinile de pe insulă şi impresionanta piaţă de peşte, unde vom remarca peştele spadă, cel mai popular peşte din zonă. Următoarea oprire va fi la o fabrică de broderie, unde veți putea observa diversele etape ale procesului de fabricaţie a celebrelor broderii madeirene. În încheierea turului veți putea vizita o cramă şi veți putea participa la o degustare a diferitelor soiuri din renumitul vin de Madeira. Retur la vasul de croazieră care va părăsi portul la ora 18:00. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 9
  07.05.2024

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Activități, concursuri, lecții de gătit sau shopping pe vasul de croazieră
  Vasul de croazieră va naviga în această zi spre Insula Sao Miguel, cea mai mare insulă din Arhipelagul Azore, ridicate din adâncurile Atlanticului, cu peisaje pe cât de contrastante, pe atât de frumoase. Vom putea participa la o serie de activități, concursuri, lecții de gătit sau shopping. Seara veți putea asista la spectacole, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 10
  08.05.2024

  Ponta Delgada / Insula Sao Miguel (Azore)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Clădirea Primăriei
   Biserica Sao Sebastian
   Fortăreaţa Sao Bras
   Praca Goncalo Velho Cabrail
  Vasul de croazieră va ajunge în Ponta Delgada capitala Insulei Sao Miguel la ora 08:00. Vom porni într-un tur panoramic şi pietonal organizat exclusiv pentru grupul DAL Travel al celui mai populat oraş din Insulele Azore. În timpul turului vom avea prilejul de a admira clădirea Primăriei, una dintre cele mai frumoase clădiri în stil baroc din Ponta Delgada, iniţial casa unei familii bogate de comercianţi din sec. al XVII-lea, Biserica Sao Sebastian, biserica principală a oraşului, ridicată în sec. al XV-lea, Fortăreaţa Sao Bras, care datează din perioada Renaşterii şi Praca Goncalo Velho Cabrail, centrul oraşului Ponta Delgada, unde se găsesc cele trei arcade ale zidului vechi al oraşului. Întoarcere la vasul de croazieră care va părăsi portul la ora 18:00. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 11
  09.05.2024

  Praia da Vitoria / Insula Terceira (Azore)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Palatul Căpităniei
   Catedrala
   Mănăstirea Gonzalo
  Vasul de croazieră va ajunge la ora 08:00 în Praia da Vitoria situate în Insula Terceira din Arhipelagul Azorelor, unde frumusețea reliefului vulcanic este armonios combinată cu munca tenace a omului. Vom porni într-un tur panoramic şi pietonal organizat exclusiv pentru grupul DAL Travel în Angra do Heroismo, capitala insulei Terceira, unde ne vom întâlni cu ghidul local care ne va însoţi într-un tur panoramic şi pietonal al celui mai vechi oraş din Azore, care datează încă din anul 1474, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO. Veți descoperi orașul construit în stil colonial portughez, cu case colorate şi străzi pavate cu piatră, prilej cu care veți admira din exterior Palatul Căpităniei, Catedrala, precum şi Mănăstirea Gonzalo. Retur la vasul de croazieră care va părăsi portul la ora 18:00. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 12
  10.05.2024

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Vasul de croazieră va naviga în această zi pe apele Oceanului Atlantic. Vom fi invitați să participăm la nenumărate activități și jocuri ce vor avea loc pe puntea superioară, să ne bucurăm de soare și de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. La bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza mării, nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată! Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 13
  11.05.2024

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Programe de animaţie şi divertisment, degustări de vin, demonstrații culinare pe vasul de croazieră
  O altă zi de navigare pe apele mării Mediterane, prilej de relaxare la bordul vasului în care vă sfătuim să participați la diversele programe de animaţie şi divertisment. De asemenea, vă vor aștepta numeroase activități de petrecere a timpului printre care și degustări de vin sau demonstrații culinare, care vă vor învăța cum să preparați diverse specialități servite la bord. Cu siguranță, echipele de animație ne vor pregăti o mulțime de surprize! Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 14
  12.05.2024

  Cadiz (Spania)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Plimbare pe Bulevardul Paseo Maritimo
   Plimbare prin Plaza de San Juan de Dios
   Primăria
   Centrul vechi
   Catedral de la Santa Cruz
   Plaza de las Flores
  La ora 08:00 vasul va ajunge în Andaluzia, ancorând în Cadiz, considerat cândva cel mai vechi oraș al Occidentului, cunoscut pentru Carnavalul său și pentru Constituția de la 1812 (La Pepa). Întemeiat de fenicieni acum peste 3000 de ani pe o limbă de pământ înconjurată din trei părți de ocean, acest port amintește mai mult de orașele din Lumea Nouă. Puteți străbate la pas centrul vechi, unde edificii elegante, în culori pastelate, cu turnuri, ne trimit în vremea lui Columb care a plecat de aici în trei dintre expedițiile sale către Lumea Noua. Oratorio Felipe Neri unde parlamentul republican a adoptat în anul 1821 prima constituție din Spania este alt reper esențial în istoria milenară a „portului care nu a fost cucerit niciodată”. Vă veți putea plimba pe Paseo Maritimo, bulevard ce amintește de Maleconul din Havana, prin Plaza de San Juan de Dios unde se află Primăria, barrio del Populo, partea cea mai veche a orașului, după care veți putea admira Catedral de la Santa Cruz și Plaza de las Flores. Vasul va părăsi portul la ora 18:00. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 15
  13.05.2024

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Zi de navigare spre Barcelona. Apropiindu-ne de finalul călătoriei, vom avea ocazia de a rememora experiențele frumoase acumulate. Seara vom fi preocupați de pregătirea bagajelor, dar vom putea asista la un spectacol, vom putea asculta muzică live și să dansăm. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 16
  14.05.2024

  Barcelona – Munchen – București

  • Transport Avion
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Debarcare de pe vasul de croazieră
   Barcelona:
   Muntele Montserrat
   Mănăstirea Montserrat
  • Opționale Plaza de la Cruz
  Mic dejun. Vasul va sosi în portul din Barcelona la ora 09:00. După formalitățile de debarcare, ne vom întâlni cu ghidul local alături de care vom face o excursie la Muntele Montserrat sau Muntele Sfințit, situat în ținutul Cataloniei, unde, la o altitudine de aprox. 1200 m, se află Mănăstirea Montserrat, pe care legendele o consideră locul unde s ar fi aflat Sfântul Graal. Mănăstirea benedictină este construită sub vârful unui pisc semeţ și spectaculos. Se spune că Sf. Petru ar fi lăsat în Peştera Santa Cova o statuie a Sfintei Fecioare Maria, iar în sec. al IX-lea, Fecioara Neagră de la Montserrat a fost găsită de nişte păstori atraşi de lumina divină ce se revărsa dintr-o grotă. Pentru că nu au reuşit să o mute, păstorii care au găsit-o au ridicat acolo o capelă, iar mai târziu, în anul 1025, abatele Oliba Ripol a fondat capela Montserrat, iar până în prezent construcția a fost desăvârșită cu adevărat fabulos. În afară de complexul mănăstirii și plimbările în natură, în zonă există Plaza de la Cruz, o piață plină de viață cu numeroase restaurante și magazine de suveniruri. Transfer la aeroportul din Barcelona pentru plecarea spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1817 (18:30 / 20:30), de unde se va pleca spre București cu zborul LH 1654 (21:55 / 00:50).
 • 17
  15.05.2024

  BucureștiInformatii tarif

TARIF I:  2380 EURO / loc în cameră dublă și cabină interioarăTARIF II:  2750 EURO / loc în cameră dublă și cabină cu hublouTARIF III:  3270 EURO / loc în cameră dublă și cabină cu balcon

tarife cu toate taxele incluse, valabile pentru un grup de minim 16 turiști; pentru un grup mai mic de turiști, tariful se va recalcula


 • transport
  Avion
  Vas de croazieră
 • cazare
  1 noapte în Barcelona
  14 nopţi pe Vasul de croazieră
 • mese
  Mic dejun: 1
  Pensiune completă: 14
 • ghizi
  Însoţitor Dal Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  16-25

Servicii

Tariful include

NOTĂ: Compania de croazieră poate modifica itinerarul vasului independent de voința DAL TRAVEL. Modificarea itinerarului nu poate constitui motiv pentru anularea călătoriei sau pentru despăgubiri ulterioare decât dacă acestea sunt acceptate de către compania de croazieră.

- transport continental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Munchen – Barcelona și retur cu compania Lufthansa
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale (pot suferi modificări)
- taxele de port (se pot modifica de către autoritatea portuară)
- taxa pentru servicii la bord: (poate suferi modificari)
- transferuri aeroport – hotel – port – hotel – aeroport
- 1 noapte de cazare cu mic dejun în Barcelona la hotel de 4*
- 14 nopţi cazare cu pensiune completă (conform program), pe vasul de croazieră Costa Fascinosa al Companiei Costa Cruises (pensiunea completă cuprinde meniuri variate de-a lungul zilei: ceai și cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, dejun, snack-uri, cină)
- petreceri de bun venit oferite de căpitan și seri de gală cu cine speciale
- acces la piscine, saună & jacuzzi
- acces la teatru, lounge-uri elegante, club și bibliotecă
- programul zilnic cu evenimentele la bord și un sumar al știrilor principale
- tur panoramic și pietonal de oraș în Barcelona cu ghid local
- tur panoramic și pietonal de oraș în Malaga cu ghid local
- tur panoramic și pietonal de oraș în Funchal cu ghid local
- tur panoramic și pietonal de oraș în Ponta Delgada cu ghid local
- tur panoramic și pietonal de oraș în Angra do Heroismo cu ghid local
- excursie la Monserrat cu ghid local
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- taxele de oraş (unde se percep) se achită, la recepţia hotelurilor, individual
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- excursiile opţionale care se pot achiziționa de la bordul vasului
- bacşişuri: 50 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- taxa pentru servicii la bordul vasului de croazieră: 16 euro/zi/pers. (vor fi achitate direct de către turişti la sfârşitul croazierei odată cu celelalte cheltuieli opţionale de pe vas; valoarea acestei taxe este stabilită de compania de croazieră și poate varia până la data începerii vacanței independent de voința DAL Travel)

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurări MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Asigurările MEDICALE și STORNO de călătorie se pot încheia la orice companie de asigurări care asigură acest serviciu; suma platită pentru asigurare nu este returnabilă. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii de către compania de croaziere
- programul croazierei poate fi modificat în funcție de condițiile meteo sau ale deciziei căpitanului vasului
- pentru mai multe informaţii legate de flota Costa Cruises, descrierea cabinelor, facilitaţilor, etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei

IMPORTANT !!!
Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar)
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibă şi cazier judiciar la ieşirea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 91 de zile înainte de data plecării
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 61 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

CONDIŢII DE ANULARE:
În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:
a) 30 % din tarif dacă renunţarea se face din momentul confirmării până cu 91 zile calendaristice înainte de data plecării
b) 50 % din tarif dacă renunţarea se face în intervalul 90 zile - 61 zile calendaristice înainte de data plecării
d) 100 % din tarif dacă renunţarea se face cu mai puțin de 60 zile calendaristice înainte de plecare sau prin neprezentare

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenția nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfășoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situații de urgență, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informații referitoare la excursiile opționale și la itinerar cu observația că nu are calificarea și atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiștilor, precum și eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei țări
- clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din țările vizitate și ca atare respectă standardele locale
- distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu țin de agenție, va fi înlocuit cu un altul de aceeași categorie, așa cum este precizat în program
- agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenția poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunțurilor promoțiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunțate, agenția va opri promoția fără un anunț prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situații de forță majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din rațiuni politice, greve, condiții meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenția se obligă să depună eforturi pentru depășirea situațiilor ivite; totodată, agenția nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- așezarea turiștilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenția nu-și asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaționale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicații turiștilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajați contra cost doar cu acordul turiștilor interesați de ghidajul acestora
- excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenția DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz un ghid local; în tariful excursiilor opționale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenția nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunță la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenția nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă și evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asigurați că documentele de călătorie, PAȘAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranță și sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată și în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Costa Fascinosa:
www.costacruises.com
Proiectat de celebrul arhitect de nave Joe Farcus, Costa Fascinosa vă va impresiona cu eleganța sa clasică italiană îmbinată cu tehnologiile moderne.

Cabina interioară
Cabina are în componență 2 paturi twin ce se pot converti într-un pat de tip King Royal și baie privată. Fiecare cabină este dotată cu televizor, aer condiționat cu termostat, telefon, uscător de păr, minibar, seif.
Suprafața cabinei: 14 m2

Cabina cu hublou
Cabina are în componență un geam spațios. Aceasta are un dormitor principal cu două paturi de o persoană ce se pot converti într-un pat de tip King Royal, baie privată, precum și o zonă de living dotată cu o canapea extensibilă. Fiecare cabină este dotată cu televizor, aer condiționat cu termostat, telefon, uscător de păr, minibar, seif.
Suprafața cabinei: 15 - 18 m2

Cabina cu balcon
Cabina exterioară cu balcon are în componență geamuri mari și o ușă care oferă accesul spre balcon. Cabina are un dormitor principal cu două paturi de o persoană ce se pot converti într-un pat dublu, duș, precum și un living dotat cu o canapea extensibilă. Fiecare cabină este dotată cu un televizor, aer condiționat cu termostat, telefon, uscător de păr, minibar, seif.
Suprafața cabinei: 17 m2


Oferte similare

Circuit cu insotitor

2480 EURO

02.09.2024 - 14.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1640 EURO

04.07.2024 - 11.07.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1890 EURO

20.08.2024 - 27.08.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2160 EURO

11.09.2024 - 20.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2580 EURO

22.12.2024 - 02.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1480 EURO

30.08.2024 - 06.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1690 EURO

25.06.2024 - 02.07.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1240 EURO

08.09.2024 - 14.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1290 EURO

06.09.2024 - 13.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2260 EURO

12.10.2024 - 20.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1980 EURO

03.10.2024 - 13.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2540 EURO

27.12.2024 - 04.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1275 EURO

09.10.2024 - 16.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1960 EURO

12.08.2024 - 19.08.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3340 EURO

29.12.2024 - 06.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1670 EURO

01.10.2024 - 08.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1680 EURO

29.11.2024 - 04.12.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2890 EURO

27.12.2024 - 05.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1640 EURO

27.08.2024 - 04.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2590 EURO

28.12.2024 - 05.01.2025

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?