1540 EURO + 1980 USD Vezi detalii
24.03.2020
08.04.2020
16 zile zile
Vandut
Seoul – Zona DMZ – Busan – Taipei – Hualien – Parcul Național Taroko – Sun Moon Lake – Bandar Seri Begawan – Kota Kinabalu – Parcul Național Kota Kinabalu – Kuala Lumpur – Putrajaya
9 poze

Sigur aţi auzit remarca “e un tărâm de basm”, ca referire la locuri minunate ale planetei noastre, însă puţini dintre noi au avut ocazia să vadă cu ochii lor un loc care nu este doar un tărâm de poveste, ci chiar o poveste în sine… Vă propunem o inedită incursiune asiatică, prilej de a vizita unele dintre cele mai interesante țări din această zonă a lumii, precum Coreea de Sud, Taiwan, Brunei și Malaezia. Călătoria va începe în Coreea de Sud, unde veți fi uimiți de tehnologia de vârf, construcţii dintre cele mai îndrăzneţe și oameni pentru care munca este un cult, iar tradiţiile o a doua religie. Veţi continua cu Taiwanul, o ţară în care amestecul culturilor foştilor ocupanţi olandezi, japonezi şi chinezi, se îmbină armonios cu superbele peisaje naturale, veți vizita Sultanatul Brunei, cel mai bogat stat de pe acest continent și veți încheia incursiunea în Malaezia, unul dintre “tigrii asiatici”, un mixt de culturi eterogene, o îmbinare perfectă între exotic și modern. Kota Kinabalu, capitala Sabahului, vă va cuceri cu celebrul Parc Național Kota Kinabalu, iar cosmopolita capitală Kuala Lumpur, monument al ingenuităţii și determinării malaeziene, devenită dintr-o murdară exploatare minieră una dintre cele mai spectaculoase metropole asiatice, va întregi experiența asiatică pe care v-o propunem!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Zona Demilitarizată Coreeană, Observatorul Dora, Muzeul Naţional, Cheongwadae – Blue House, Palatul Gyeongbokgung, Piaţa Namdaemun și Turnul din Seoul, Busan cu Parcul Oceanic Teojongdae, Turnul Busan și Casa Nurimaru APEC, Taipei cu Templul Lungsahan, Chiang Kai-Shek Memorial Hall, Palatul Muzeului Naţional și Altarul Martirilor, zona lacului Sun Moon cu Templul Wenwu, Altarul Călugărului Sfânt și Pagoda Tse – En, Centrul Financiar Internaţional Taipei, Bandar Seri Begawan cu Sala de ceremonii Lapau, Clădirea Parlamentului, Moscheea Sultan Omar Ali Saifuddien, Galeria Islamică Sultan Hassanal Bolkiah’s, Moscheea Jame Asr Hassanil Bolkiah, Palatul Istana Nurul Iman și Muzeul Regalia, Kota Kinabalu cu Clădirea Sabah Foundation și Moscheea State, Putrajaya cu Moscheea Putra, Clădirea guvernamentală Perdana Putra și Monumentul Mileniului, Kuala Lumpur cu Piaţa Independenţei Dataran Merdeka, Muzeul Naţional Tugu Negara, Curtea Federală, Poarta Palatului Regal, Muzeul Naţional, Turnurile Gemene Petronas.

Natură şi Peisaje

Muntele Namsan din Seoul, Insula Yeongdo-gu, Parcul Yongdusan și Plaja Haeundae din Busan, drumul panoramic spre Hualien, Parcul Naţional Taroko, Cheile Taroko, Lacul Sun Moon, Muntele Kinabalu, Dealul Signal din Kota Kinabalu, Parcul Național Kota Kinabalu, Muntele Kinbalu, Muntele Crocker, Izvoarele termale Poring, Peşterile Batu.

Tradiţii şi evenimente

Piaţa de pește Jagalchi din Busan, atelier de prelucrare a marmurei, locuințele autohtone din Bandar Seri Begawan, satul tradițional Mari – Mari.

Experienţe şi Distracţii

Incursiune pe artera comercială Insadong din Seoul, complexul commercial Centrum City din Busan, croazieră pe Lacul Sun Moon.


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  24.03.2020

  Bucureşti – Amsterdam – Seoul

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Întâlnire cu însoţitorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 12:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1374 (13:55 / 15:55), de unde se va pleca spre Seoul cu zborul KL 855 (21:10 / 15:40).
 • 2
  25.03.2020

  Seoul

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Hotel Best Western Seoul Garden 4* (sau similar 4*)
  • Mese În avion
  Vom sosi la ora 15:40 în Seoul, capitala istorică a Coreei timp de 600 de ani, situată în nord-vestul ţării, pe Râul Han, în centrul peninsulei Coreea. Întemeiată în anul 18 î.Hr., aceasta a fost iniţial capitala regatului Baekje, unul dintre cele Trei Regate Coreene şi a continuat să fie capitală în timpul dinastiei Joseon şi a imperiului Coreean până în zilele noastre. Zona capitalei care include metropola Incheon şi majoritatea provinciei Gyeonggi, are aprox. 24,5 milioane de locuitori, fiind una dintre cele mai mari zone metropolitane din lume. Aproape un sfert din populaţia Coreei de Sud trăieşte în Seoul, făcându-l cel mai puternic centru economic, politic şi cultural sud-coreean. Seoul este considerat un oraş global, fiind în acest sens al 9-lea în Indexul Oraşelor Globale din 2008. În oraşul care a găzduit Jocurile Olimpice de vară în anul 1988 şi Campionatul Mondial de Fotbal din anul 2002 se află şi sediile principale ale multinaţionalelor Samsung, LG şi Hyundai. Întâlnire cu reprezentantul local şi transfer pentru cazare la Hotel Best Western Seoul Garden 4* (sau similar 4*).
 • 3
  26.03.2020

  Seoul – Zona DMZ

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Best Western Seoul Garden 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun şi dejun
  • Obiective și activități Zona Demilitarizată Coreeană
   Observatorul Dora
   Muzeul Naţional
   Cheongwadae – Blue House
   Palatul Gyeongbokgung
  Mic dejun. Ziua de astăzi va fi dedicată excursiei în Zona Demilitarizată Coreeană, cea mai puternic păzită graniţă a lumii, aflată între cele două ţări, Coreea de Nord şi Coreea de Sud, care se întinde de la est la vest pe o distanţă de 250 km, având o lăţime de 4 km. În timpul turului vom afla mai multe despre Războiul din Coreea în care au murit aprox. 900 mii de chinezi, 1,5 milioane de sud-coreeni şi 34 mii de americani. Vom vedea şi al treilea tunel de infiltrare nord-coreean, construit de nord-coreeni cu intenţia de a invada pe ascuns Coreea de Sud, tunel descoperit însă de către Coreea de Sud în anul 1978 ca urmare a unei informaţii furnizate de către un dezertor nord-coreean. Tunelul are o lungime de aprox. 1,5 km şi o adâncime de 150 m sub pământ. Vom avea de asemenea şansa să urcăm în Observatorul Dora situat pe muntele cu acelaşi nume, de unde cu ajutorul binoclurilor vom putea zări oraşul industrial Kaesong din Coreea de Nord. Vom vizita apoi Muzeul Național, prilej de a cunoaşte cultura şi istoria oraşului Seoul începând de la epoca de piatră până în prezent, cu accent pe epoca dinastiei Joseon. În continuarea zilei vom vedea (exterior) Cheongwadae – Blue House, copia sud-coreeană a Casei Albe, un complex de clădiri construite pe situl grădinii regale a dinastiei Joseon unde îşi desfăşoară activitatea guvernul, fiind şi reşedinţă prezidenţială şi Palatul Gyeongbokgung, unul dintre cele cinci mari palate construite de regii dinastiei Joseon, palat favorit al multor dintre prinţii dinastiei, care a păstrat multe elemente datând din perioada celor Trei Regate. Dejun în timpul vizitelor. Transfer pentru cazare la Hotel Best Western Seoul Garden 4* (sau similar 4*).
 • 4
  27.03.2020

  Seoul – Busan

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Commodore 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun şi dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Seoul:
   Piaţa Namdaemun
   Turnul din Seoul
   Muntele Namsan
   Artera comercială Insadong
  Mic dejun. Tur panoramic al oraşului Seoul, care va include vizitarea Pieţei Namdaemun, cea mai veche piaţă tradiţională din Seoul, situată lângă “Marea Poartă din Sud”, una dintre vechile porţi de acces în oraş, după care ne vom îndrepta spre Turnul din Seoul aflat pe muntele Namsan, inaugurat la data de 15 octombrie 1980, care găzduieşte în prezent o mulţime de cafenele şi restaurante. În continuare ne vom putea plimba pe celebra arteră comercială Insadong, de unde se pot achiziţiona diverse obiecte tradiţionale coreene. Dejun în timpul vizitelor. Transfer la aeroport pentru zborul intern către Busan, principalul port al ţării şi al doilea oraş ca mărime din Coreea de Sud, care a devenit renumit odată cu găzduirea Jocurilor Asiatice din anul 2002. Busanul a fost de asemenea unul dintre oraşele gazdă pentru FIFA World Cup 2002 şi reprezintă centrul de convenţii internaţionale din Coreea. Cazare la Hotel Commodore 4* (sau similar 4*).
 • 5
  28.03.2020

  Busan

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Commodore 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun şi dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Busan:
   Insula Yeongdo-gu
   Parcul Oceanic Teojongdae
   Turnul Busan
   Parcul Yongdusan
   Piaţa de pește Jagalchi
   Casa Nurimaru APEC
   Plaja Haeundae
   Complexul comercial Centrum City
  Mic dejun. Zi consacrată vizitării oraşului Busan, prilej cu care vom putea admira Parcul Oceanic Taejongdae de pe Insula Yeongdo-gu, numele acestuia fiind dat după Regele Taejong Muyeol (604 - 661) care venea deseori aici să practice tirul cu arcul și Turnul Busan situat în Parcul Yongdusan, care oferă o priveliște spectaculoasă asupra vechiului port. În continuare vom vedea Piaţa de pește Jagalchi, una dintre cele mai mari din lume, unde pescarii îşi vând marfa proaspătă, iar clienţii negociază pentru un preţ cât mai bun, Casa Nurimaru APEC, numele fiind o combinaţie între cuvintele coreene: “nuri” – lume şi “maru” – summit, Plaja Haeundae, cea mai faimoasă plajă cu nisip alb din ţară, unde se ţin numeroase evenimente culturale şi festivaluri de-a lungul anului şi Centum City, înregistrat în Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cel mai mare complex comercial din lume. Dejun în timpul vizitelor. Transfer pentru cazare la Hotel Commodore 4* (sau similar 4*).
 • 6
  29.03.2020

  Busan – Taipei

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Howard Plaza 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun şi cină
  • Obiective și activități Tur panoramic Taipei:
   Templul Lungsahan
   Chiang Kai-Shek Memorial Hall
   Palatul Muzeului Naţional
   Altarul Martirilor
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Taipei, capitala Taiwanului, unul dintre cele mai frumoase și interesante orașe din Asia, fiind ales Capitala Mondială a Designului în anul 2016. Însoţiţi de ghidul local, vom porni în turul panoramic de oraş, care va include Templul Lungsahan, Chiang Kai-Shek Memorial Hall, memorialul ridicat în cinstea primului preşedinte taiwanez Chiang Kai Sek, Palatul Muzeului Naţional, care adăposteşte capodopere ale artei imperiale chinezeşti, precum caligrafii, statui, bijuterii, obiecte din ceramică, exponate din jad vechi de 5.000 de ani şi Altarul Martirilor, unde vom putea asista la ceremonia schimbării gărzii. Cină și cazare în Taipei la Hotel Howard Plaza 4* (sau similar 4*).
 • 7
  30.03.2020

  Taipei – Hualien

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Chateau de Chine 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun şi cină
  • Obiective și activități Drumul panoramic spre Hualien
  Mic dejun. Plecare spre Hualien, un orăşel situat pe coasta estică a Taiwanului într-un decor natural deosebit, mărginit pe o latură de un lanţ muntos şi pe alta de Oceanul Pacific, motiv pentru care localnicii îl numesc cu mândrie “cel mai frumos oraş de pe malul oceanului”, fiind în acelaşi timp cel mai mare furnizor de marmură al ţării şi una dintre zonele industriale cele mai moderne din Taiwan. Eroziunea produsă de ocean a modelat țărmul pe care este situat orașul, transformându-l într-o adevărată dantelarie. Se vor face numeroase opriri în puncte panoramice pentru a putea surprinde frumusețea acestor faleze. Cină și cazare la Hotel Chateau de Chine 4* (sau similar 4*).
 • 8
  31.03.2020

  Hualien – Parcul Național Taroko – Sun Moon Lake

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Sun Moon Lake Delago 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun şi cină
  • Obiective și activități Parcul Naţional Taroko
   Cheile Taroko
   Atelier de prelucrare a marmurei
   Lacul Sun Moon
  Mic dejun. Zi dedicată vizitării Parcului Național Taroko, situat la nord de Hualien, pe coasta de est a Taiwanului, nu departe de Oceanul Pacific. Cheile Taroko pot fi considerate un monument al naturii creat de apele râului Liwu care “au modelat artistic” pereții versanților de marmură situați în apropiere. Din acest motiv, Cheile Taroko sunt cunoscute şi sub numele de “Cheile de Marmură” şi reprezintă un impresionant canion de 19 km lungime, care conţine unele dintre cele mai înalte vârfuri din Taiwan, de peste 3.400 m. Drumul de acces este cocoțat pe pantele abrupte ale muntelui și șerpuiește la înălțimi, oferind panorame de o frumusețe debordantă. Se vor face popasuri pe traseu în diferite locuri, acolo unde vom putea surprinde cele mai frumoase fotografii şi nu în ultimul rând vom face o vizită la un atelier de prelucrare a marmurei. În continuarea zilei ne vom deplasa spre Lacul Sun Moon, situat la o altitudine de 762 m în măreţii munţi ai Taiwanului. Cină și cazare la Hotel Sun Moon Lake Delago 4* (sau similar 4*).
 • 9
  01.04.2020

  Sun Moon Lake – Taipei

  • Transport Autocar, vas de croazieră
  • Cazare Hotel Howard Plaza 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun şi cină
  • Obiective și activități Croazieră pe Lacul Sun Moon
   Templul Wenwu
   Altarul Călugărului Sfânt
   Pagoda Tse – En
  • Opționale Centrul Financiar Internaţional Taipei
  Mic dejun. Ziua va începe cu o croazieră pe Lacul Sun Moon, după care vom vizita Templul Wenwu, construit în anul 1934, dedicat lui Confucius - maestrul scrisului şi lui Kuan Ti - maestrul sabiei, Altarul Călugărului Sfânt, precum şi Pagoda Tse-En care a devenit în timp emblema lacului. Întoarcere în Taipei, unde vom vedea Centrul Financiar Internaţional Taipei, cunoscut sub numele de Taipei 101, un zgârie - nori de unde se poate observa întreg oraşul, actualmente al doilea cel mai înalt turn din lume, după Burj Khalifa din Dubai (urcarea în turn nu este inclusă). Cină și cazare la Hotel Howard Plaza 4* (sau similar 4*).
 • 10
  02.04.2020

  Taipei – Bandar Seri Begawan

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel The Centrepoint 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun şi cină
  Mic dejun. Dimineața timp liber pentru cumpărături și plimbări individuale. Transfer la aeroport pentru zborul către Bandar Seri Begawan, capitala Bruneiului, stat situat pe coasta insulei Borneo, rămășița unui puternic sultanat ce și-a recâștigat independența față de Regatul Unit pe data de 1 ianuarie 1984. Cină la un restaurant local și transfer pentru cazare la Hotel The Centrepoint 4* (sau similar 4*).
 • 11
  03.04.2020

  Bandar Seri Begawan – Kota Kinabalu

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Promenade 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun şi dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Bandar Seri Begawan:
   Sala de ceremonii Lapau
   Clădirea Parlamentului
   Moscheea Sultan Omar Ali Saifuddien
   Galeria Islamică Sultan Hassanal Bolkiah’s
   Moscheea Jame Asr Hassanil Bolkiah
   Palatul Istana Nurul Iman
   Muzeul Regalia
   Locuințele autohtone
   Tur panoramic Kota Kinabalu:
   Dealul Signal
   Clădirea Sabah Foundation
   Moscheea State
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom face un tur panoramic de oraș, care va include Lapau – sala de ceremonii a Brunei-ului, Dewan Majlis – Clădirea Parlamentului, Moscheea Sultan Omar Ali Saifuddien, care poartă numele celui de-al 28-lea sultan al Bruneiului, care a fost și primul Ministru al Apărării din Brunei, Galeria Islamică Sultan Hassanal Bolkiah’s, unde vom putea admira piese superbe de artă islamică și Moscheea Jame Asr Hassanil Bolkiah, cea mai mare moschee din Brunei construită pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a domniei Sultanului Hassanal Bolkiah în anul 1992. Vom face o oprire pentru fotografii în fața intrării celui mai mare Palat reședință din lume, Istana Nurul Iman, rezidența oficială a Majestății Sale, Sultanul Negara Brunei Sarussalam. Dejun pe parcursul turului. Turul va continua cu vizitarea Muzeului Regal “Regalia”, construit în anul 1992, cu scopul comemorării ascensiunii la tron a Sultanului Bruneiului din anul 1967, după care vom fi transferați cu “taxi” pe apă pentru a vizita câteva locuințe autohtone construite pe piloni. Într-una dintre aceste case vom face o pauză pentru a bea un ceai și gusta prăjiturele locale. Transfer la aeroport pentru zborul către Kota Kinabalu sau Api Api cum o numesc localnicii, capitala Sabah-ului, oraș situat sub „supravegherea” impresionantului Munte Kinabalu, cu deschidere la Marea Chinei de Sud, poarta de acces, plină de viață și de culoare, în Sabah. Vom face un tur panoramic de oraș, care va include Dealul Signal, Clădirea Sabah Foundation, o clădire unică de 30 de etaje, cu o structură circulară susținută de tije din oțel de mare întindere, o minune a ingineriei și a arhitecturii, existând doar patru astfel de clădiri în lume, Moscheea State, impresionantă prin cupolele sale maiestuoase și motive de aur, locul central de cult pentru populația musulmană din Kota Kinabalu, după care vom vizita un magazin local de artizanat. Transfer pentru cazare la Hotel Promenade 4* (sau similar 4*).
 • 12
  04.04.2020

  Kota Kinabalu – Mari-Mari – Kota Kinabalu

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Promenade 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun şi dejun
  • Obiective și activități Satul tradițional Mari – Mari
  Mic dejun. Dimineața vom vizita satul tradițional Mari-Mari, unde vom fi surprinși de diversitatea culturală, care este de fapt mândria localnicilor, adevăratul specific al regiunii Sabah. La sosire vom fi primiți în diferitele case din etniiile Sabah-ului. Fiecare casă a fost construită de descendenții triburilor pe care le reprezintă, care ne vor oferi o experiență autentică, o adevărată întoarcere în timp. Dejun inclus pe parcursul vizitelor. Întoarcere în Kota Kinabalu și timp liber pentru activități individuale sau cumpărături. Cazare la Hotel Promenade 4* (sau similar 4*).
 • 13
  05.04.2020

  Kota Kinabalu – Parcul Național Kota Kinabalu – Kota Kinabalu

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Promenade 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun şi dejun
  • Obiective și activități Parcul Național Kota Kinabalu
   Muntele Kinabalu
   Muntele Crocker
   Izvoarele termale Poring
  Mic dejun. Excursie de o zi cu dejun inclus în Parcul Național Kota Kinabalu, intrat din anul 2000 în Patrimoniul Mondial Natural UNESCO, datorită faptului că aici există una dintre cele mai bogate flore și faune din lume, multe plante și animale fiind specifice doar acestei regiuni. Cel mai înalt munte din Asia de Sud-Est, Muntele Kinabalu, cu o înălțime de 4.101 m, adăpostește parcul unde se găsesc peste 1500 specii de orhidee, 330 specii de păsări, 26 specii de ferigi, plante pitice, tot aici regăsindu-se și 5 plante carnivore din totalul de 30 din lume. Băștinașii Kadazan se temeau de spiritele morților care în credința lor trăiau pe munte, motiv pentru care acesta a fost învăluit în mister până în anul 1851, când Sir Hugh Low, secretar în coloniile britanice, a făcut prima ascensiune pe Muntele Kinabalu. Vom traversa Muntele Crocker, unde peisajele spectaculoase ne vor tăia respirația și ajungând în parc, vom face o plimbare ghidată prin “grădina” montană extrem de pitorească. În continuare vom ajunge la izvoarele termale Poring, unde ne vom putea bucura de o baie relaxantă. Întoarcere pentru cazare la Hotel Promenade 4* (sau similar 4*).
 • 14
  06.04.2020

  Kota Kinabalu – Kuala Lumpur – Putrajaya – Kuala Lumpur

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Impiana KLCC 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Putrajaya:
   Moscheea Putra
   Clădirea guvernamentală
   Monumentul Mileniului
  Mic dejun. Dimineața, timp liber pentru activități individuale și pentru ultimele cumpărături. Transfer la aeroport pentru zborul spre Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, unde modernul coabitează în mod inedit cu tradiţionalul, zgârie-nori impresionanţi înălţându-se falnic lângă temple şi clădiri istorice, palmierii şi vegetaţia luxuriantă dându-i un farmec exotic aparte, iar mall-urile în care am putea să petrecem zile întregi, reprezintă o atracție irezistibilă. Ne vom convinge curând cât de reală este afirmația: Kuala Lumpur este un oraş în care oricât de mult ai sta nu poţi spune că ai văzut totul. Înainte de a ajunge în Kuala Lumpur, ne vom opri la Putrajaya, capitala administrativă a Malaeziei, oraș cu clădiri noi care respectă însă stilul tradițional islamic. În anul 1999 s-a decis ca aici să fie mutată administrația centrală malaeziană datorită supraaglomerării din Kuala Lumpur. Numele orașului a fost dat în onoarea Primului Ministru Tunku Abdul Rahman Putra Al-Hak, cel care a avut un rol deosebit în obținerea independenței țării și care a fost întâiul Prim Ministru după obținerea acesteia. Putrajaya este numit deseori “orașul grădină”, datorită minunatelor parcuri și a lacului înconjurat de numeroase spații verzi. Vom face un scurt tur panoramic, prilej de a admira Moscheea Putra, o construcție splendidă care amintește de moscheea Regelui Hassan din Casablanca, Perdana Putra, clădirea în care își desfăşoară activitatea guvernul, precum și Monumentul Mileniului. Transfer în Kuala Lumpur pentru cazare la Hotel Impiana KLCC 4* (sau similar 4*).
 • 15
  07.04.2020

  Kuala Lumpur – Amsterdam

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun, dejun, în avion
  • Obiective și activități Peşterile Batu
   Tur panoramic Kuala Lumpur:
   Piaţa Independenţei Dataran Merdeka
   Muzeul Naţional Tugu Negara
   Curtea Federală
   Poarta Palatului Regal
   Muzeul Naţional
  • Opționale Turnurile Gemene Petronas
  Mic dejun. Deplasare spre Peșterile Batu, o populară atracție turistică, aflată la o distanță de 13 km nord de oraș. În peștera principală vom vedea un templu hindus, la care vom putea ajunge urcând 272 de trepte, iar într-o peșteră mai mică, aflată la baza dealului, vom vedea o interesantă expoziție despre mitologia malaeziană. După dejun ne vom întoarce la Kuala Lumpur, ale cărui principale atracții turistice se concentrează în două mari zone de interes: Centrul Orașului și Triunghiul de Aur. Însoţiţi de ghidul local vom porni într-un tur panoramic de oraș, care va include Piața Independenței – Dataran Merdeka, Monumentul Naţional – Tugu Negara, construit în memoria soldaţilor căzuţi în timpul luptei pentru independenţa Malaeziei, Curtea Federală, construită în stil maur, Moscheea Masjid Negara, una dintre cele mai mari din Asia de sud-est, Poarta Palatului Regal, Muzeul Național (vizita inclusă), precum și Turnurile Gemene Petronas, înalte de 452 m, cele mai reprezentative construcții de artă modernă și postmodernă, până nu demult cele mai înalte din lume, depășite în prezent de “Taipei 101 Tower” și Burj Dubai (urcarea nu este inclusă). Seara, transfer la aeroport pentru plecarea spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 810 (23:20 / 06:00).
 • 16
  08.04.2020

  Amsterdam – București

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Sosire la Amsterdam la ora 06:00, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul KL 1373 (09:30 / 13:10).


Informatii tarif

1540 EURO + 1980 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 760 USD

tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti; pt. un grup mai mic de 15 turişti, tariful se va recalcula


 • transport
  Avion
  Autocar
  Navă croazieră
 • cazare
  2 nopţi Seoul
  2 nopţ Busan
  2 noapte Taipei
  1 noapte Hualien
  1 noapte Sun Lake Moon
  1 noapte Bandar Seri Begawan
  3 nopţi Kota Kinabalu
  1 noapte Kuala Lumpur
 • mese
  Mic dejun: 13
  Dejun: 7
  Cină: 5
 • ghizi
  Insotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  15 – 20

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Amsterdam – Seoul şi Kuala Lumpur – Amsterdam – București cu compania KLM
- transport continental cu avionul pe ruta: Seoul – Busan, Busan – Taipei, Taipei – Bandar Seri Begawan, Bandar Seri Begawan – Kota Kinabalu, Kota Kinabalu – Kuala Lumpur
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 13 nopţi cazare în hoteluri de 4*
- mesele menţionate în program: 13 mic dejunuri, 7 dejunuri şi 5 cine
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- tururi de oraş în Seoul, Busan, Taipei, Bandar Seri Begawan, Kota Kinabalu, Putrajaya și Kuala Lumpur
- excursie în Zona Demilitarizată Coreeană
- vizitarea Parcului Național Taroko
- croazieră pe Lacul Sun Moon Lake
- vizitarea Parcului Național Kota Kinabalu
- vizitarea Peșterilor Batu
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 2000 euro/persoană (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. și pentru zborurile continentale: aprox. 210 usd/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacşişuri: 60 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă și la excursiile opţionale)
- excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcție de timpul disponibil, la fața locului, se mai pot organiza și alte excursii opţionale propuse de partenerul local; tarifele de mai jos sunt valabile pentru un minim de 15 de participanți
• bilet intrare Turnurile Petronas: 30 euro/pers.


Acte necesare

- pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia «Contractul de prestări servicii turistice», la care prezentul program este parte
- în momentul semnării «Contractului de prestări servicii turistice», turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

1690 EURO + 1995 USD

08.10.2024 - 19.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

4290 EURO

11.10.2024 - 25.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3740 EURO

22.10.2024 - 03.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2890 EURO

09.10.2024 - 21.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1360 EURO + 2080 USD

30.09.2024 - 12.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3470 EURO

27.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1980 EURO + 2990 USD

06.10.2024 - 21.10.2024

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?