Pentru că iarna a venit deja în România, iar vacanțele noastre sunt și mai magice dacă le petrecem înconjurați de zăpadă, este prilejul ideal de a folosi tichetele de vacanță de anul acesta pe o excursie la munte! Pentru că în perioada aceasta unitățile hoteliere oferă multe activități și servicii, ne-am gândit să clarificăm pentru tine pe care dintre aceste servicii le poți achita cu tichete de vacanță într-o agenție de turism precum DAL Travel. 

 

1. O minivacanță de sărbători

Dacă îți dorești să petreci sărbătorile sau zilele dintre Crăciun și Revelion la munte, poți opta să plătești serviciile de cazare, masă sau transport, direct în agenția noastră, cu tichete de vacanță primite de la angajator. Sejurul tău va trebui să conțină minim o noapte de cazare, iar în funcție de tipul de locație, poți opta și pentru mese sau un regim de demipensiune.
Vacanță recomandată:  Revelion Castelnor SPA Resort 4* - Păltiniș
 
 
2. Sejur de relaxare la SPA
 
Chiar dacă punem pe seama anului furtunos pe care l-a avut toată lumea sau pur și simplu treci printr-o perioadă obositoare, un sejur la SPA va fi mereu cea mai plăcută metodă de detensionare și relaxare. Fie că alegi să mergi însoțit de partener sau parteneră sau pur și simplu vrei să petreci puțin timp doar pentru tine, serviciile de SPA pot fi achiziționate rapid dintr-o agenție de turism, folosind tichete de vacanță.
În portofoliul DAL Travel există o gamă largă de centre SPA, iar consultanții noștri te vor ajuta să alegi unul pe placul tău, combinând o escapadă de o zi cu un sejur de relaxare.
 
 
3. Pachete de tratamente balneare
 
Sejururile cu profil balnear sunt pachete turistice apreciate de mulți români, datorită locurilor variate de care țara noastră dispune pentru tratamente. Băile Felix, Băile Herculane sau Olănești reprezintă doar câteva dintre locurile cu apă termală din țară, unde îți poți achiziționa un astfel de sejur. Datorită efectelor benefice pentru sănătate și popularității lor, pachetele de tratamente balneare pot fi achiziționate cu tichete de vacanță din agențiile de turism, optând, de asemenea, pentru includerea serviciilor de masă.
Vacanță recomandată: Țara Crișanei – Băile Felix
 
 
4. Circuite culturale în România
 
Faptul că țara noastră reprezintă o bogăție culturală, nu mai este un secret. Mereu se vor găsi locuri noi de explorat, cetăți vechi, muzee și situri arheologice indiferent de zona pe care alegi să o explorezi. Fie că optezi pentru Maramureș, regiune bogată în tradiții și religie, Dobrogea cu influențele ei otomane sau Bucovina cu tradițiile nemuritoare, un circuit cultural în aceste zone poate fi un prilej bun de a descoperi aspecte culturale cât mai diverse în țara noastră, oferindu-ți șansa de a avea o excursie diversificată și bogată din punct de vedere cultural. Circuitele culturale au reprezentat mereu pachete turistice populare și căutate de către turiștii noștri, iar rezervarea unui loc se poate face și prin tichetele de vacanță oferite de angajatori.
 

Minunatele locații pe care le oferă România și diversitatea peisagistică a țării oferă posibilitatea românilor de a găsi la tot pasul ocazii de călătorie, lucru ce este încurajat prin prisma voucherelor de vacanță.
Diversitatea pachetelor de vacanță în România nu va înceta vreodată să sece, iar serviciile de turism sunt la îndemâna oricui datorită tichetelor de vacanță - trebuie doar să lași specialiștii DAL Travel să îți planifice vacanța pe care o visezi!