Atunci când pleci în vacanță, cu siguranță ideea cu care pornești este să te relaxezi și să te simți bine, alături de prieteni sau de familie. Iar dacă vacanța vine după o perioadă mai aglomerată și stresantă la job sau dacă este singurul concediu din an, o vacanță all inclusive poate fi cea mai bună soluție.
 
Experința unei vacanțe all inclusive îți oferă mai mult timp pentru a te relaxa, a dormi, a înota, a merge la plimbări și te scapă de multe griji. Griji precum “unde mai mâncăm astăzi?” nu își au locul într-un resort all inclusive. Mai mult, vacanțele all inclusive sunt soluția perfectă atunci când mergi în destinații exotice de plajă, precum Maldive, Zanzibar sau Republica Dominicană, unde vrei să te bucuri de fiecare moment.
 
Cu atât de multe resorturi All Inclusive în toată lumea, e timpul să lași grijile în urmă și să te bucuri de vacanța ta!
 
De ce să alegi o vacanță all inclusive? Iată beneficiile:
 
1. Ai timp să te relaxezi
 
Partea cea mai bună la vacanțele All Inclusive este că ai tot timpul pentru relaxare - nu trebuie să fugi dintr-o locație în alta (plajă, restaurant, cafenea etc.). Ai totul în resort și, de asemenea, nici nu trebuie să îți faci griji. Totul este pregătit pentru confortul tău, astfel că tot ce trebuie să faci este să te bucuri de timpul petrecut alături de familie la piscină, la saună sau chiar la plajă. Încă o parte bună la vacanțele all inclusive este că nu trebuie să mai porți nici grija portofelului. Acesta rămâne într-un loc sigur, activitățile din resort putând fi accesate cu ajutorul unei brățări primite la începutul sejurului.
 
2. Ai parte de multe activități relaxante și distractive în resort
 
Vacanțele de tip all inclusive îți oferă multe activități, astfel încât sigur nu vei avea timp să te plictisești. Printre cele mai întâlnite sunt: piscine, parcuri acvatice, plaje private, spa și saună, sală de fitness, teren de golf/fotbal/tenis, board games, sporturi de apă și zone speciale pentru copii. Sună a relaxare totală, nu?
 
3. Vacanțele all inclusive - soluția ideală pentru vacanțele cu familia și prietenii
 
Ce poți să îți dorești mai mult decât o vacanță unde fiecare are cel puțin o activitate distractivă sau relaxantă? Atunci când mergi în vacanțe cu familia sau prietenii este greu să găsești activități în aceeași locație care să fie interesante pentru toți. Cu o multitudine de variante, vacanțele all inclusive sunt soluția ideală dacă vrei să mergi cu copiii, rudele sau prietenii.
 
4. Bucură-te de meniuri diferite zilnic
 
Dacă ești fan turism gastronomic, nu-ți face griji: deși vei mânca în același loc, nu vei mânca același tip de mâncare zilnic. Resorturile All Inclusive oferă o multitudine de opțiuni, în fiecare destinație exotică vei avea atât meniuri clasice, internaționale, cât și rețete specifice locației. Multe dintre resorturi au și meniuri speciale pentru copii, ceea ce este din nou un avantaj dacă alegi să călătorești cu familia.
 
5. Activități de seară - o multitudine de variante
 
Resorturile All Inclusive s-au gândit la toate și oferă beneficii chiar și pentru o vacanță romantică, în cuplu. De la seri de film și teatru, la concerte live, seri tematice cu diferite activități specifice culturii destinației respective, până la cine romantice pe plajă.

Acum că ai toate aceste motive, tu ce spui? Vei alege o vacanță all inclusive? Specialiștii DAL Travel te vor ajuta cu planificarea fiecărui aspect, astfel încât tu să te poți relaxa chiar și înainte de plecarea în vacanță!
 
Iată recomandările noastre de vacanțe individuale la care se poate adăuga opțiunea de All Inclusive: