Sărbătorile de Paște sunt întodeauna un prilej bun de a lua o pauză de la cotidian și de a te relaxa fără mustrări de conștiință după un început de an plin de provocări - și cum te poți relaxa cel mai bine, dacă nu într-o vacanță exotică de Paște, într-o destinație în care soarele să îți zâmbească în fiecare zi, briza să îți mângâie fața, iar palmierii să îți țină umbră cât te bucuri de un cocktail pe plajă?! Dacă și tu ești în căutare de o astfel de destinație exotică pentru vacanța de Paște din 2022, lasă-te inspirat de ideile noastre:


1.    Thailanda
După mult timp în care Thailanda a fost închisă turismului, anul acesta avem ocazia să ne bucurăm din nou de peisajele paradisiace din Phuket, de micile insule răsfirate prin Marea Andaman, de agitația orașului Bangkok, de gastronomia asiatică, dar și de ospitalitatea tipic thailandeză - iar dacă ai mai avut până acum vreo vacanță în Thailanda, știm că ești în asentiment cu noi când spunem că ne este tare dor de acest paradis tropical!

Vacanță de Paște recomandată: Paște în Thailanda

 

2.    Costa Rica
Pentru cei care își doresc să își reîncarce bateriile nu doar stând la plajă, ci și explorând activ destinația vizitată, Costa Rica este o opțiune excelentă, căci pe lângă plajele adesea sălbatice, intime, pe care le oferă, este recunoscută și ca o destinație ce păstrează natura intactă. Astfel, vei avea ocazia să te bucuri de izvoare termale și de lagune cu ape cristaline, de plimbări în păduri luxuriante sau chiar de trekking pe vulcani celebri din America Centrală. Iar dacă tot ai ajuns până în partea aceea de lume, noi îți recomandăm să aloci câteva zile și țării vecine, Panama, pentru a admira capodopera inginerească ce unește Oceanul Atlantic de cel Pacific - Canalul Panama - dar și pentru a te bucura de câteva zile de relaxare în Playa Blanca, cea mai faimoasă plajă din Panama.

Vacanță de Paște recomandată: Paște Costa Rica & Panama

 

3.    Ecuador și Insulele Galapagos
Ecuador este o țară ce nu ar trebui să lipsească de pe lista niciunui călător iubitor de natură - asta pentru că include un mare pol de atracție, celebru deja mai ales datorită faptului că a servit drept inspirație pentru Teoria Evoluționistă elaborată de Charles Darwin - Arhipelagul Galapagos. Acest loc unic în lume te va încărca cu energie într-un mod total diferit față de orice altă destinație exotică: prin faptul că te vei simți binecuvântat că ai ocazia să vezi cu proprii ochi diversitatea incredibilă a faunei sălbatice, de la țestoase gigant, la pinguini, iguane, lei de mare, foci și chiar rechini.
Dacă ajungi în Ecuador, nu rata o vizită la Monumentul Ecuatorial - aici vei avea ocazia să fii în două locuri deodată: cu un picior în Emisfera Nordică și cu celălalt în Emisfera Sudică.

Vacanță de Paște recomandată: Paște Galapagos - Ecuador - Columbia - Panama

 

4.    Madeira
Dacă vacanța de Paște nu vine la pachet cu atât de multe zile de concediu pe cât ți-ai dori, însă tot ai vrea să te bucuri de o vacanță exotică și de temperaturi numai bune de tricou, alege un sejur în Madeira, supranumită și insula eternei primăveri. Cu piscine naturale incredibile, peisaje uluitoare, marcate de miile de flori, de verdele munților, dar și de frumusețea sălbatică a coastelor de la Oceanul Atlantic, o vacanță în Madeira este ideală în special pentru aceia care doresc să se relaxeze și să se bucure de mare, munți și natură fără să piardă foarte mult timp pe drum.

Vacanță de Paște recomandată: Paște în Insula Madeira


Indiferent ce destinație alegi pentru vacanța de Paște din 2022, important este să reflecte echilibrul dintre relaxare și explorare pe care ți-l dorești tu și partenerii tăi de călătorie - iar dacă ai nevoie de ajutor în organizarea unei vacanțe exotice, nu ezita să apelezi la o agenție de turism cu experiență pe piața din România, ce te poate ajuta să obții un raport calitate-preț imbatabil datorită relațiilor cu partenerii locali!