(75)

Concurs de fotografie DAL Travel!

Suntem nevoiți cu toții să stăm în casă pentru a ne proteja sănătatea, pe a noastră și a celor de lângă noi, dar asta nu trebuie să ne împiedice să ne urmăm pasiunile. Asemenea unui colecționar meticulos și încântat să își treacă în revistă elementele colecției prețioase, vă invităm și pe dumneavoastră să găsiți și să revedeți albumele de fotografii din călătoriile minunate în care ați fost până acum.

(75)

#Respect, salvatorule! - trimiteţi un mesaj de recunoştinţă, apreciere sau încurajare!

În perioada aceasta complicată, în care toată planeta pare că îşi ţine un pic răsuflarea, iar noi stăm în casă şi încercăm să ne protejăm cum ştim mai bine pentru a nu ne îmbolnăvi , există nişte oameni minunaţi, care se luptă din linia întâi cu acest virus, care îşi riscă propria sănătate pentru a salva viaţa altora. Aceştia sunt medicii, asistenţii, infirmieri şi tot personalul medical din spitalele şi secţiile de boli infecţioase şi nu numai, din întreaga ţară. Ei sunt salvatorii, cei care fac tot ce este omeneşte posibil pentru a trata şi vindeca, pentru a reda sănătatea celor care se îmbolnăvesc.

(75)

Informează-te din surse sigure!

În perioade de criză, cum este cea de acum provocată de pandemia de coronavirus, pe lângă acţiunile de salvare, solidaritatea dintre oameni, empatia şi colaborările de pe toate palierele pentru stoparea crizei şi rezolvarea problemelor economice, sociale şi politice, apar şi numeroase elemente negative, foarte periculoase, de care trebuie să ne protejăm.

(75)

Suntem aici pentru dumneavoastră. Păstrăm legătura online şi telefonic!

Sănătatea și siguranța dumneavoastră, dar și a angajaților noștri sunt prioritare în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții.

(75)

COMUNICAT: DAL TRAVEL rămâne alături de turiștii săi în contextul situației generate de virusul Covid-19

Vă mulțumim pentru toate călătoriile frumoase în care ați fost și veți mai merge cu noi, mulțumim că existați și că ne bucurăm de încrederea dumneavoastră, atât de benefică mai ales în momente complicate, precum cele pe care le traversăm cu toții în această perioadă.

(75)

Împreună, nu putem fi învinşi!

Dincolo de comunicatul transmis din partea agenției DAL Travel pe care o reprezint, simt nevoia să vă scriu personal şi să împărtășesc cu dumneavoastră gândurile şi îngrijorările mele, dar și strategia pe care o voi adopta pentru a-mi duce visul mai departe, căci pentru mine DAL-ul a început acum 20 de ani cu un vis, care s-a transformat cu multă muncă în realitate. Vă mulțumesc şi pe această cale că ați făcut parte și dumneavoastră din acest vis și sunt absolut convinsă că împreună vom putea continua să descoperim locuri minunate şi oameni fascinanţi pe întreg mapamondul.

(75)

COMUNICAT DE PRESĂ - “Dal cel Năzdrăvan îți arată lumea!”

București, 13 noiembrie 2019 – Prezentă la Târgul de Turism al României 14-17 noiembrie 2019, Romexpo, Pavilion B1, stand 118, Agenția de turism DAL Travel lansează campania “Dal cel Năzdrăvan îți arată lumea!” Simpatic, deștept, pus pe șotii și dornic de aventură, Dal cel Năzdrăvan, mascota agenției a primit o valiză trainică de la Lamonza și pleacă pentru șase luni în circuitele DAL Travel pentru a descoperi lumea și pentru a povesti despre locurile spectaculoase în care ajunge împreună cu grupurile de turiști.

(75)

Tombolă “Răsfăț și relaxare cu DAL Travel!”

Răsfăț și relaxare cu DAL Travel