(75)

5 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată în avion

Dacă ești un împătimit al călătoriilor, fie că preferi circuitele cu însoțitor sau doar city breaks, probabil că unul din mijloacele de transport utilizate cel mai des este avionul.

(75)

Sfaturi pentru planificarea unui safari în Africa

Dacă te gândești să încerci pentru prima dată experiența unui safari în Africa, probabil că ai destul de multe întrebări legate de acesta. Primul lucru pe care trebuie să îl știi este acela că un safari va fi una dintre cele mai organizate vacanțe pe care le vei alege vreodată.

(75)

Ce poți să vizitezi în Madeira - top obiective turistice

Arhipelagul Madeira este o regiune autonomă a Portugaliei, situată în Oceanul Atlantic de Nord. Madeira găzduiește patru insule distincte - Madeira, Porto Santo, Insulele Desertas și Selvagens și este cunoscută drept “Insula Grădină” sau “Perla Atlanticului” datorită climatului său blând și confortabil pe tot parcursul anului.

(75)

Cele mai frumoase regiuni ale Italiei

Frumusețea uimitoare a Italiei este de necontestat, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care milioane de turiști îi trec pragul în fiecare an. Fie că alegi un circuit turistic în Italia, care să includă regiunile de coastă, fie că acesta va include regiunile centrale, cu siguranță vei avea parte de o experiență unică, plină de momente speciale și priveliști de vis!

(75)

Cele mai frumoase regiuni ale Franței

Franța este o țară atât de diversă și vastă încât ai putea petrece luni întregi explorând-o și tot nu ai reuși să bifezi toate atracțiile turistice - asta pentru că fiecare regiune a Franței are câte ceva interesant de descoperit.

(75)

Când e momentul potrivit să vizitezi Țările Nordice?

Consultanții din agenția de turism DAL Travel ți-au pregătit câteva sfaturi utile pe care ar fi bine să le cunoști înainte să îți planifici vacanța în Țările Nordice.

(75)

10 circuite turistice în Europa pentru vara 2022

De cum soarele de primăvară începe să ne zâmbească, de cum încep și agenții DAL Travel să planifice primele circuite turistice pentru vară.

(75)

Circuit în Iordania: ce trebuie să știi înainte de plecare

Iordania este o țară mică, situată în Orientul Mijlociu, însă care are extrem de multe de oferit. Binecunoscută pentru ospitalitate, istorie și cultura străveche, aceasta oferă oportunități nesfârșite pentru cei care aleg să îi calce pragul.

(75)

Destinații mai puțin cunoscute pentru vacanța de Paște

Și pentru că dorim să venim în ajutorul devoratorilor de turism, am pus pe listă câteva destinații care nu au fost prea des aduse în atenția publicului, dar care merită vizitate!

(75)

Destinații europene pentru vacanța de Paște

Sărbătorile de Paște se apropie cu pași repezi și ce mod mai bun de a le celebra decât printr-o vacanță de Paște de neuitat?!