• L-V: 9-18
  • S-D: inchis

Ofertele din arhiva

Arhiva de oferte

890 EUR + 2370 USD
Pentru iubitorii de natură, fie că sunt copii, părinţi sau bunici, circuitul celor mai frumoase Parcuri Naţionale ale Statelor Unite ale Americii este o invitaţie greu de refuzat! Tărâmul făgăduinţei de altădată nu înseamnă doar strălucirea Hollywoodului şi varietatea posibilităţilor de distracţie din marile metropole, Lumea Nouă fiind apreciată şi pentru parcurile şi rezervaţiile naturale, creaţii impresionante ale naturii, minuni care îndeamnă din ce în ce mai mulţi turişti să le viziteze.

Spectacolul inegalabil al cascadelor vijelioase întâlnite în parcuri, liniştea lacurilor de culori incredibile, canioanele adânci care par a atinge mijlocul pământului, straniile formaţiuni carstice, munţii semeţi cu vârfuri care parcă sfidează cu înălţimea lor, plimbările prin natura sălbatică însoţite de legendele îndepărtate ale vestului sălbatic cu cowboy şi indieni, splendoarea peisajelor întâlnite, creaţiile impresionante ale omului care exprimă în mod unic comuniunea acestuia cu natura, toate acestea reprezintă o ocazie unică, ca într-o singură călătorie să poţi surprinde atât de multe imagini fantastice care pot tăia respiraţia, dar nu de teamă, ci de admiraţie !
26.08 - 07.09.2018EXPIRATA
980 EUR + 990 USD
Veţi descoperi în acest circuit inedit, bogăţia culturală a Havanei, declarată Patrimoniu Mondial UNESCO, veţi cuceri culmile exotismului într-un minunat cocktail cultural, istoric şi muzical, care se concentrează asupra culturii şi artei.

Vă invităm la Festivalul Focului, “Fiesta del Fuego”, oficial cunoscut sub numele de Festivalul Caraibelor, care are loc în fiecare an în primele săptămâni ale lunii iulie în orașul Santiago de Cuba, oraș care pur și simplu ia foc sub o explozie de culoare, muzică, dans și pasiune.

Pe parcursul acestor zile, muzica cu influenţe afro-caraibiene şi spaniole, religioasă şi pasională în acelaşi timp, ca şi dansul, vor fi însoţite de valuri de rom, numit în Cuba "ron", băut simplu sau mixat cu artă în cocktailurile deja ultra cunoscute, precum Mojito, Daiquiri, Pina Colada sau Cuba Libre.

Veţi petrece în ritmuri diferite în mijlocul peisajelor paradisiace din Cuba, vă veţi plimba pe străduţele pitoreşti cu clădiri coloniale şi veţi explora o mulţime de alte locuri al căror romantism îmbinat cu nuanţe exotice, vă vor cuceri definitiv.
27.06 - 08.07.2018EXPIRATA
790 EUR + 980 USD
Vă invităm să petreceţi câteva zile într-un “colţ de lume” în care vă veţi simţi în primul rând “liberi”, pentru că Thai înseamnă libertate, vă veţi simţi fericiţi pentru că veţi fi în “Țara Surâsului”, vă veţi simţi mai aproape de zei printre palatele regale şi templele budiste care stau alături de zgârie-norii şi autostrăzile suspendate din Bangkok, “Oraşul Îngerilor”, vă veţi relaxa în paradisul tropical oferit de Insula Koh Chang, după care veţi intra pe tărâmul plin de mister al Cambodgiei, care se mândreşte cu una dintre noile minuni ale lumii moderne, complexul de temple de la Angkor.

Veţi descoperi plaje tropicale, peisaje rurale atemporale, monumente UNESCO şi multe zâmbete molipsitoare.
02.06 - 14.06.2018EXPIRATA
980 EUR + 990 USD
Vă invităm într-o altfel de Chină, într-un circuit care va începe în insula unde amestecul culturilor foștilor ocupanți olandezi, japonezi și chinezi se îmbină armonios cu mirificele peisaje naturale pe care le oferă Taiwan-ul, un curajos mix între tradiție și modernism, care cu siguranță vă va fascina sufletul și mintea.

După ce veți descoperi frumusețea acestei țări încă nerecunoscută în totalitate, asemenea unei perle mult căutate în adâncuri, veți avea ocazia să explorați una dintre cele mai contrastante și animate metropole ale lumii, Hong Kong-ul, un oraș provocator, cu aer exotic, considerat orașul “vedetă” al Chinei, loc de întâlnire a diferitelor culturi care se împletesc armonios cu tradițiile chinezești, locul emblematic unde în oglinda zgârie-norilor, care par a fi sculptați în sticlă, se oglindesc în mod paradoxal ambarcațiunile arhaice.
21.05 - 03.06.2018EXPIRATA
2980 EUR
Am auzit cu toţii poveşti despre samurai, shoguni, gheişe şi temple zen. Ne-am imaginat femei misterioase îmbrăcate în kimonouri sau samurai pentru care onoarea reprezintă idealul suprem. Am citit cărţile lui James Clavell, Arthur Golden sau poate ale lui Haruki Murakami. Dar Japonia reprezintă încă pentru mulţi dintre noi un tărâm necunoscut, învăluit în mister.

O ţară unde noul trăieşte alături de vechi, un loc unde tehnologia de vârf este folosită alături de ritualuri a căror origine se pierde în negura timpului. Vă invităm să înţelegeţi sufletul ascuns al Japoniei, să descoperiţi simbolismul unei grădini japoneze, calmul transmis de o ceremonie a ceaiului şi estetica care te însoţeşte la fiecare pas în Ţara Soarelui Răsare.

De la Tokyo până la Hiroshima, de la ţărmul Mării Japoniei până la coastele mângâiate de valurile Oceanului Pacific, vă invităm să înţelegeţi şi să vă bucuraţi de frumuseţea ascunsă a Japoniei.
13.05 - 27.05.2018EXPIRATA
1690 EUR
“O ţară două sisteme”! Un mare stat cu o istorie de peste 5.000 de ani, China a devenit în prezent o super-putere economică de necontestat care uimeşte prin ritmul şi amploarea dezvoltării economice şi sociale.
 
Programul pe care vi-l propunem, vă oferă ocazia să intraţi în atmosfera vechilor capitale care s-au succedat de-a lungul numeroaselor dinastii din istoria glorioasă şi zbuciumată a Chinei, să luaţi contact cu străvechea cultură şi cu tradiţiile milenare care şi-au pus amprenta asupra evoluţiei întregii civilizaţii.
 
Ascensiunea pe Marele Zid Chinezesc, incursiunea în Oraşul Interzis, descoperirea Armatei de Teracotă, dimensiunile urbane ale Shanghai-ului şi Hong Kong-ului, cazinourile din Macao şi aromele mâncărurilor chinezeşti, sunt doar câteva dintre reperele esenţiale ale marelui circuit în care sunteţi invitaţi.

 
11.05 - 24.05.2018EXPIRATA
1990 EUR
Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu vechea şi rafinata cultură indiană, ale cărei bogăţii istorice şi arhitecturale le veţi găsi în aşa-numitul ”Triunghi de Aur“: Delhi – Jaipur – Agra.

Veţi vibra de emoţie în faţa Taj   Mahal-ului, cel mai frumos monument al „dragostei unui împărat încrustată în piatră” şi nu în ultimul rând, vă veți simţi ca nişte regi, deoarece, în Jaipur, păstrând vechea tradiţie, veţi urca către Fort Amber pe elefanţi, aşa cum membrii familiilor regale o făceau odinioară.

Veţi zbura apoi spre China pentru a parcurge un alt “triunghi”: Shanghai – Xi’an – Beijing, prilej de a vedea “esenţa” Chinei, un stat cu adevărat mare, cu o istorie de peste 5.000 de ani, care a devenit în prezent o super-putere economică de necontestat, ce uimeşte prin ritmul şi amploarea dezvoltării economice şi sociale.

Veţi intra în atmosfera vechilor capitale care s-au succedat de-a lungul numeroaselor dinastii din istoria glorioasă şi zbuciumată a Chinei şi veţi lua contact cu străvechea cultură şi cu tradiţiile milenare care şi-au pus amprenta asupra evoluţiei întregii civilizaţii.

Ascensiunea pe Marele Zid Chinezesc, incursiunea în Oraşul Interzis, descoperirea Armatei de Teracotă, dimensiunile urbane ale Shanghai-ului şi Beijing-ului şi aromele mâncărurilor chinezeşti, sunt doar câteva dintre reperele esenţiale ale acestui circuit.
28.04 - 12.05.2018EXPIRATA
780 EUR
Vă invităm într-o mini-vacanţă de 1 mai, aproape de Polul Nord, în Islanda, ţara din ceața gheizerelor, o destinaţie specială, care îmbină într-un mod unic vulcanii, gheţarii, gheizerele şi apele geotermale.

Până cu aproximativ 20 de ani în urmă, peisajul fantastic al Islandei, provocatoarele drumeţii, prietenoşii localnici şi sălbăticia peisajului natural au fost un secret bine păstrat. Astăzi ţara se situează în vârful topului celor mai căutate destinaţii de călătorie din Europa.
26.04 - 01.05.2018EXPIRATA
990 EUR
O vacanţă de neuitat, în care veţi putea îmbina shopping-ul cu vizitarea unor obiective simbol ale oraşului şi a unora dintre cele mai interesante muzee din lume. În nici-un alt oraş nu veţi găsiţi mai multă cultură, arhitectură, gastronomie, distracţie şi strălucire într-un perimetru limitat de câteva străzi.

Pentru ca New York-ul este una dintre capitalele lumii ca destinaţie de cumpărături, oferind atât ultimele modele în materie de modă cât şi modele retro, vă sugerăm să nu rataţi o vizită la Saks de pe Fifth Avenue sau la Macy's de pe Herald Square, cel mai mare magazin din lume, vestit pentru scările rulante din lemn care sunt funcţionale şi astăzi.

Nu rataţi nici Lord and Taylor, Bloomingdales sau Bergdorf Goodman, dar nu evitaţi şi incursiunile în Soho şi Greenwich Village pentru a găsi magazinele cu oferte. Vă aşteptăm să petreceţi minivacanţa de 1 Mai în oraşul supranumit Big Apple datorită imaginii generale că fiecare poate “muşca” din el rămânând cu un gust excelent !
26.04 - 02.05.2018EXPIRATA
490 EUR
Partaj doamna disponibil !
Vă invităm să vă bucuraţi cu prilejul minivacanței de 1 Mai, de o mulţime de locuri încărcate de istorie, cu peisaje de excepţie, vizitând trei capitale remarcabile: Tallinn, capitala Estoniei, în care aura secolelor XIV şi XV a rămas intactă, un labirint de ziduri medievale cu străduţe pietruite şi case ale negustorilor în culori pastelate, Helsinki, capitala Finlandei, un oraş vibrant, înconjurat de apele mării, având propriul său arhipelag şi Riga, capitala Letoniei, cel mai mare şi mai cosmopolit oraş baltic, care se remarcă prin arhitectura sa în stil Art Nouveau-Jugendstil şi prin arhitectura în lemn din sec. al XIX-lea.
26.04 - 01.05.2018EXPIRATA