• L-V: 9-18
  • S-D: inchis

Ofertele din arhiva

Arhiva de oferte

870 EUR
Situate la răscrucea drumurilor comerciale ale Mediteranei, Corsica şi Sardinia au primit rând pe rând influenţe din partea tuturor puterilor care s-au ridicat sau au dispărut de-a lungul timpului. Fie că au fost fenicieni, greci, romani, aragonezi, genovezi, francezi sau italieni, cu toţii şi-au lăsat amprenta în cultura tradiţiile şi obiceiurile populaţiilor acestor insule.

Beneficiind de un cadru geografic deosebit, cu munţi ce depăşesc 2500 m şi având unele dintre cele mai frumoase plaje, cele două insule se mândresc cu o istorie pe cât de zbuciumată pe atât de complexă. Vom face un periplu din nordul Corsicii până în sudul Sardiniei pe urmele civilizaţiilor care au trecut pe aici, bucurându-ne de frumuseţea peisajelor care fac pe drept cuvânt ca aceste insule să îşi merite numele de perlele Mediteranei.
09.09 - 18.09.2018EXPIRATA
490 EUR + 3180 USD
Ernest Hemingway spunea "Nu am cunoscut nici o dimineaţă în Africa în care să mă fi trezit şi să nu fi fost fericit"! Vă invităm să descoperiţi Tanzania, care prin puritatea şi şarmul ei vă vor cuceri irevocabil şi să vă convingeţi că Hemingway avea dreptate.

Pe parcursul acestui circuit vă veţi putea bucura de o atmosferă tropicală, vă veţi putea plimba pe fabuloasele plaje cu nisip alb, veţi avea ocazia să exploraţi o mulţime de locuri, vă veţi minuna de farmecul răsăriturilor și apusurilor de soare al căror romantism îmbinat cu mai multe nuanţe decât vă puteţi imagina, vă vor cuceri definitiv.

Veţi descoperi un mix cultural indian, arab şi britanic care se îmbină perfect cu Africa şi misterul ei, veţi avea ocazia să descoperiţi savoarea fructelor exotice şi aroma condimentelor, iar parfumul de vanilie şi ylang-ylang vă va face să visaţi mereu la nisipul alb, valurile oceanului şi palmieri.

03.09 - 13.09.2018EXPIRATA
890 EUR + 2370 USD
Pentru iubitorii de natură, fie că sunt copii, părinţi sau bunici, circuitul celor mai frumoase Parcuri Naţionale ale Statelor Unite ale Americii este o invitaţie greu de refuzat! Tărâmul făgăduinţei de altădată nu înseamnă doar strălucirea Hollywoodului şi varietatea posibilităţilor de distracţie din marile metropole, Lumea Nouă fiind apreciată şi pentru parcurile şi rezervaţiile naturale, creaţii impresionante ale naturii, minuni care îndeamnă din ce în ce mai mulţi turişti să le viziteze.

Spectacolul inegalabil al cascadelor vijelioase întâlnite în parcuri, liniştea lacurilor de culori incredibile, canioanele adânci care par a atinge mijlocul pământului, straniile formaţiuni carstice, munţii semeţi cu vârfuri care parcă sfidează cu înălţimea lor, plimbările prin natura sălbatică însoţite de legendele îndepărtate ale vestului sălbatic cu cowboy şi indieni, splendoarea peisajelor întâlnite, creaţiile impresionante ale omului care exprimă în mod unic comuniunea acestuia cu natura, toate acestea reprezintă o ocazie unică, ca într-o singură călătorie să poţi surprinde atât de multe imagini fantastice care pot tăia respiraţia, dar nu de teamă, ci de admiraţie !
26.08 - 07.09.2018EXPIRATA
1480 EUR
Când spunem Canalul Mânecii, majoritatea dintre noi se gândeşte la o traversare rapidă de pe malul francez spre cel englez, traversare care durează o oră sau două, în funcţie de mijlocul de transport ales. Trăim în secolul vitezei, în care se pune accentul pe străbaterea distanţelor cât mai repede posibil, în detrimentul contemplării liniştite a locurilor pe lângă care trecem.

Puţini ştiu că această strâmtoare poate să însemne şi altceva: un grup de insule în care timpul curge mai încet şi unde locuitorii îşi rezervă timp ca să se bucure altfel de ceea ce se află în jurul lor, unde apusul şi răsăritul soarelui nu marchează trecerea zilelor, ci sunt prilej de contemplare şi de bucurie în faţa măreţiei naturii.

Veţi descoperi Channel Islands, grupul de insule situate în apropierea coastei normande şi veţi vizita unul dintre cele mai frumoase castele regale englezeşti, castelul Reginei Victoria din Insula Wight. Vă invităm să descoperiţi Channel Islands, locul unde timpul curge altfel...

09.08 - 15.08.2018EXPIRATA
985 EUR
Vă invităm să descoperiţi Germania, actor principal pe scena politică a Europei, având o istorie tumultoasă, peisaje cameleonice, rezervaţii naturale intacte şi multiple atracţii culturale, oraşe cosmopolite care exultă de viaţă, renumite muzee care conţin faimoase opere de artă, celebre catedrale şi biserici, numeroase podgorii şi castele aşezate de-a lungul romanticului Rin, oraşe idilice medievale care te duc în trecut într-o incursiune fascinantă în vremurile demult apuse.

Veţi parcurge Drumul Romantic care datează încă din vremea Imperiului Roman, când era numită Via Claudia Augusta, care străbate zonele viticole şi agricole de la poalele Alpilor şi leagă mai multe oraşe medievale, cu catedrale gotice, renascentiste şi baroce, multe înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO, cu clădiri istorice, fortăreţe şi castele care găzduiesc astăzi festivaluri medievale.

Veţi descoperi Bavaria care vă aşteaptă cu castelele sale de poveste care impresionează prin măreţie, prin peisajele mirifice care le înconjoară şi prin legendele care le învăluie în mister.
06.07 - 15.07.2018EXPIRATA
430 EUR
Vă invităm să petreceţi căteva zile în Belgia, una dintre monarhiile europene situate la graniţa dintre lumea flamandă și lumea valonă, loc unde în ultimele secole s-au dus unele dintre cele mai importante lupte pentru stabilirea graniţelor actualei Europe.

O ţară cu oraşe pitoreşti, cu pieţe centrale străjuite de clădiri construite în superbul stil gotic flamand şi cu biserici ale căror turle au intrat în Patrimoniul Mondial UNESCO. Veţi vizita capitala şi principalele oraşe ale țării, veţi face croazieră pe canalele de vis din Brugge și din Gent şi vă veţi întoarce în timp prin localităţile micuțe din itinerarul pe care vi-l propunem, al căror aspect pitoresc s-a păstrat intact până în zilele noastre.

05.07 - 11.07.2018EXPIRATA
278 EUR

CITY BREAK PRAGA

03.07 - 27.10.2018EXPIRATA
980 EUR + 990 USD
Veţi descoperi în acest circuit inedit, bogăţia culturală a Havanei, declarată Patrimoniu Mondial UNESCO, veţi cuceri culmile exotismului într-un minunat cocktail cultural, istoric şi muzical, care se concentrează asupra culturii şi artei.

Vă invităm la Festivalul Focului, “Fiesta del Fuego”, oficial cunoscut sub numele de Festivalul Caraibelor, care are loc în fiecare an în primele săptămâni ale lunii iulie în orașul Santiago de Cuba, oraș care pur și simplu ia foc sub o explozie de culoare, muzică, dans și pasiune.

Pe parcursul acestor zile, muzica cu influenţe afro-caraibiene şi spaniole, religioasă şi pasională în acelaşi timp, ca şi dansul, vor fi însoţite de valuri de rom, numit în Cuba "ron", băut simplu sau mixat cu artă în cocktailurile deja ultra cunoscute, precum Mojito, Daiquiri, Pina Colada sau Cuba Libre.

Veţi petrece în ritmuri diferite în mijlocul peisajelor paradisiace din Cuba, vă veţi plimba pe străduţele pitoreşti cu clădiri coloniale şi veţi explora o mulţime de alte locuri al căror romantism îmbinat cu nuanţe exotice, vă vor cuceri definitiv.
27.06 - 08.07.2018EXPIRATA
980 EUR
Descoperiţi într-o singură călătorie în Normandia şi Bretania, două dintre cele mai fermecătoare regiuni din Franţa, construite din piatra stâncilor bătute de valuri şi erodate de jocul nesfârşit al mareelor, prin munca de Sisif a oamenilor locurilor, care în ciuda proximităţii lor au identităţi şi istorii diferite.

Veţi fi atraşi de peisajul extrem de variat al Normandiei, de grandoarea stâncilor abrupte, de eleganţa stil belle époque a Rivierei Normande, de cele mai frumoase peisaje rurale din Franţa, de dealurile cu pante uşoare şi de moştenirea arhitecturală care a reuşit să supravieţuiască chiar şi distrugerilor Celui de-al doilea Război Mondial.

Veţi vizita minunea de la Mont St. Michel situat la limita dintre Normandia şi Bretania, unde sătucul şi mănăstirea medievală se încolăcesc pe munte exact ca în Stăpânul Inelelor.

Veţi descoperi în continuare şarmul Peninsulei Armoricana, vă veţi îndrăgosti iremediabil de coasta impresionantă a Bretaniei, de ţărmurile create de capriciile vântului, apei şi vremurilor, o lume de peninsule stâncoase înconjurată de insule plutind în ceţuri, cu porturi mici, golfuri ascunse şi intrânduri secrete, ţinutul megalițior preistorici.

Cerul senin şi frumuseţea sălbatică a locurilor care au inspirat generaţii întregi de artişti, printre care Monet, Picasso şi Gauguin, vor rămâne cu siguranţă o amintire de neuitat şi pentru dumneavoastră.
26.06 - 03.07.2018EXPIRATA
1100 EUR
Vă invităm să petreceţi în ritmuri de merengue şi bachata, în mijlocul peisajelor paradisiace din Republica Dominicană, “cel mai frumos loc de pe Pământ”, aşa cum a apreciat-o la vremea sa Cristofor Columb, să vă plimbaţi pe fabuloasele plaje cu nisip alb brodate cu palmieri, să descoperiţi insule idilice, să hoinăriţi pe străduţele pitoreşti cu clădiri coloniale în Santo Domingo, cel mai vechi oraş din “lumea nouă”, să cumpăraţi bijuterii cu larimar, piatra semipreţioasă rară, care se găseşte numai în Republica Dominicană sau să exploraţi o mulţime de alte locuri al căror romantism îmbinat cu nuanţe exotice, vă vor cuceri definitiv.
23.06 - 01.07.2018EXPIRATA