Revelion Hotel Palace 4* - Sinaia


Pachet special de Revelion 2021 / 2022

A 30.12.2021
B 02.01.2022
4 zile
1 poze

Hotelul Palace a fost construit în anul 1911, în numai opt luni de zile, între 26 noiembrie şi 15 iulie, după planurile arhitectului Petre Antonescu. Situat în grădina orașului, chiar în Parcul Dimitrie Ghica, hotelul a fost recent renovat şi readus la imaginea din zilele sale glorioase.
Dincolo de eleganța clasică de secol XX, Hotelul Palace beneficiază de o poziție cu adevărat privilegiată: în centrul orașului, în imediata vecinătate a Cazino-ului din Sinaia, a Hotelului Caraiman și la doar câteva minute de mers pe jos de centrul comercial al orașului sau de Mănăstirea Sinaia.
Hotelul Palace este cu siguranță un palat nu numai prin creație arhitecturală, ci și prin nivelul de confort și de calitate al serviciilor oferite.
Restaurantul hotelului Palace este o gazdă ospitalieră pentru diverse evenimente din viaţa dumneavoastră. Restaurantul Palace vă pune la dispoziţie într-o ambianță deosebită o largă varietate de preparate culinare din bucătăria tradiţională românească şi internaţională. Băuturile rafinate vin din toată lumea, iar vinurile sunt alese din cele mai reprezentative podgorii.
Salonul clasic al restaurantului Palace, cu 230 de locuri, oferă servicii complete: de la micul dejun bufet suedez până la cocktail-uri, recepţii, întâlniri de afaceri, mese festive.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Castelul Peleş, Mănăstirea Sinaia, Cazinoul Sinaia

Natură şi Peisaje

Munţii Bucegi, Parcul Dimitrie Ghica, Stâna Regală

Tradiţii şi evenimente

Experienţe şi Distracţii

Cine festive cu program artistic la restaurant Palace, Ski la Cota 2000, Prânz la Stâna Regală


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  30.12.2021

  Hotel Palace 4* - Sinaia

  • Transport -
  • Cazare Hotel Palace 4* - Sinaia
  • Mese Cina bufet
  • Obiective și activități Plimbare prin Parcul Dimitrie Ghica
   Cazinoul din Sinaia
  • Opționale -
  Sosire la Hotel Palace Sinaia. Vă veți caza într-una dintre camerele duble, cochete și confortabile, o alegere potrivită pentru o ședere plăcută la poalele munţilor Bucegi. După amiază, vă veţi putea relaxa cu o plimbare prin parcul Dimitrie Ghica, ocazie cu care veţi putea admira Cazinoul din Sinaia, unul dintre edificiile simbol ale staţiunii. Cina şi cazare la Hotel Palace.
 • 2
  31.12.2021

  Hotel Palace 4* - Sinaia

  • Transport -
  • Cazare Hotel Palace 4* - Sinaia
  • Mese Mic dejun, cină festivă de Revelion cu program artistic
  • Obiective și activități Plimbare la Castelul Peleş
   Mănăstirea Sinaia
  • Opționale -
  Mic dejun. Dimineaţa veţi putea face o plimbare spre Castelul Peleş, obiectiv turistic de referinţă pentru ţara noastră. Locul construcţiei, respectiv suprafața din Valea Peleşului, fusese cumpărată de domnitorul Carol I. Acesta este considerat cel mai frumos castel din țara noastră, construit în perioada 1873 - 1914. Fosta reședință a regelui Carol I și a soției acestuia, Regina Elisabeta și-a deschis porțile pentru vizitatori în anul 1953. Stilul arhitectural neo-renascentist de inspirație germană care caracterizează Castelul Peleș, impresionează prin stil și rafinament. Peisajul montan din zonă este unul magnific. Pe domeniul castelului veţi putea vizita şi edificiul său adiţional, Pelișorul, precum şi anexele: Corpul de Gardă, Economatul, Casa de Vânătoare Foişor, Grajdurile, Uzina Electrică și Vila “Şipot”. Patrimoniul artistic al Muzeului Peleş este unul impresionant, incluzând colecții unice de vitralii și piese de mobilier, care datează din sec. al XV-lea. În plus, bogăția sculpturilor din lemn vă va impresiona, împreună cu simbolurile specifice stilului neo-renașterii italiene, pe care le veți descoperi în Marele Salon. Pe drumul de întoarcere spre hotel, Mănăstirea ortodoxă Sinaia vă va impresiona cu frumusețea să exterioară, aceasta fiind completată perfect de cea a chiliilor construite în curtea să și a bisericii noi, amenajate într-un mod deosebit.
  Seara, veţi sărbători trecerea dintre ani cu o Cină festivă de Revelion cu program artistic în Restaurantul Palace. Cazare la Hotel Palace Sinaia.
 • 3
  01.01.2022

  Hotel Palace 4* - Sinaia

  • Transport -
  • Cazare Hotel Palace 4* - Sinaia
  • Mese Mic dejun, cină festivă cu program artistic
  • Obiective și activități -
  • Opționale Plimbare la Cota 1400 și la Cota 2000
  Mic dejun. Început de an nou 2022… O plimbare cu maşina sau cu telecabină până la Cota 1400 va fi cu siguranţă prilejul ideal de a respira aerul curat şi de a savura peisajul montan oferit de Munţii Bucegi. Perspectiva asupra văii Prahovei şi a oraşului Sinaia este unică. De aici, drumul poate fi continuat cu telecabină până la Cota 2000, punctul de plecare pentru pârtiile de ski. Se poate schia pe pârtiile Piramida, Dorului sau Carp, situate în zonă. Cină festivă cu program artistic şi cazare la Hotel Palace Sinaia.
 • 4
  02.01.2022

  Hotel Palace 4* - Sinaia

  • Cazare Hotel Palace 4* - Sinaia
  • Mese Mic dejun; Cină cu program artistic
  • Obiective și activități -
  • Opționale Drumeţie cu masă de prânz la Stâna Regală
  Mic dejun. Vă recomandăm în această ultimă zi de vacanţă să faceţi o drumeţie până la Stâna Regală pe traseul marcat cu dungă albastră care începe de la Cabana Schiorilor. De aici pornește o potecă pietruită care urcă în serpentine printre copacii înalți unde din loc în loc, pe marginea drumului sunt amenajate balustrade din lemn. Poteca Regală a fost amenajată după inaugurarea Castelului Peleș și face legătura între acesta și Poiana Stânii Regale al cărei nume este legat de faptul că pe vremea lui Carol I aici erau grajdurile care adăposteau cirezile de vaci ale familiei regale. Datorită peisajului deosebit, familia regală urca uneori în poiană cu diverși oaspeți ai casei, prilej cu care aveau loc petreceri ce promovau tradițiile românești. Odată ajunși la Stâna Regală vă veţi bucura de o pauză de relaxare și masă de prânz, savurând preparatele culinare de excepţie: pastramă de berbecuţ, ciolan la proţap cu varză, tocăniţa picantă de vacă, ciorbă de mistreţ şi borşul de oaie, care sunt absolut delicioase pe timp de iarnă, iar la desert puteţi încerca o porţie de papanaşi cu dulceaţă de mure, de îţi lasă gura apă. După prânz vă veți putea îndrepta către Stâncile Franz Joseph, aflate la 10 minute distanță de poiană, pentru a vă bucura de panorama unică asupra văii Prahovei, munţilor Baiului, Piatră Mare și Postăvarul. Regele Carol I a numit aceste stânci după numele împăratului austro-ungar Franz Joseph, după ce împreună au ajuns aici într-o vizită și s-au bucurat de acest peisaj superb. Eliberarea camerelor se va face la ora 12:00.


Informatii tarif

de la 3864 LEI

· Pachet cameră dublă matrimoniala / vedere strada: 3864 LEI
· Pachet cameră dublă twin / vedere parc: 3966 LEI

Notă: Acest program este o propunere. Puteţi să îl consideraţi punctul de plecare pentru un sejur ce poate fi personalizat conform dorinţelor dumneavoastră, modificând obiectivele turistice. Solicitările se pot confirma în funcție de disponibilitatea de la momentul cererii.


 • transport
  -
 • cazare
  3 nopți la Hotel Palace 4* - Sinaia
 • mese
  Mic dejun: 3
  Cina bufet: 1
  Cine festive cu program artistic: 2
 • ghizi
  -
 • marime grup
  -

Servicii

Tariful include

- 3 nopți de cazare în cameră dublă la Hotel Palace 4* - Sinaia
- mesele menționate în program: mic dejun bufet, cina bufet în 30.12.2021, cină festivă de Revelion în 31.12.2021, cină festivă în 01.01.2022
- taxele locale


Tariful nu include

- transport
- alte mese, taxe și cheltuieli personale
- excursiile opționale


Acte necesare

- cartea de identitate în curs de valabilitate


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită până la data de 01.12.2021
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte


Observații

- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »