Revelion Alpin Resort 4* - Poiana Brașov


Revelion tematic 2022 - rafinat, excentic, exclusivist

875 EURO Vezi detalii_
A 30.12.2021
B 03.01.2022
5 zile
7 poze

Poiana Braşov, staţiune renumită în România atât în sezonul de iarnă cât şi în cel de vară, se află la poalele Postăvarului, la o altitudine de 1030 m, la 12 km de orașul Brașov, 12 km de Cetatea Râșnov şi 25 km de Castelul Bran. Aerul bogat în ozon, potecile marcate, numai bune de drumeţii pe parcursul cărora veţi descoperi peisaje minunate, lacul artificial Poiana, hotelurile de lux şi pensiunile confortabile, cele 9 pârtii de schi, 2 linii de telecabină şi una de telegondolă care asigură accesul turiştilor spre culmile masivului Postăvarul, liniile de teleschi, patinoarul, centrul de echitaţie, restaurantele cu specific românesc, justifică pe deplin renumele internaţional al acestei staţiuni şi situarea ei în topul preferinţelor turiştilor români şi străini.
Fie că doriți să petreceți un weekend la munte, un sejur în Poiana Brașov sau o vacanță la munte, Hotel Alpin vă pune la dispoziție cele mai moderne unități de cazare în Poiana Braşov. Înconjurat de un peisaj natural minunat, Hotelul Alpin din staţiunea de schi Poiana Braşov oferă privelişti montane magnifice şi camere amenajate confortabil, cu acces gratuit la internet prin cablu.
Hotelul Alpin este unul dintre cele mai moderne hoteluri de 4 stele din Poiană Brașov, în care vă puteți răsfăța simțurile într-unul dintre cele mai moderne centre spa din România, pentru ca mai apoi să vă bucurați de delicioasele preparate din bucătăria franţuzească şi mediteraneană, însoţite de vinuri de înaltă calitate recomandate de un somelier, în cadrul restaurantului “À Propos”. Savuraţi un meniu gourmet la dejun sau cină în acordurile muzicii şi ambientul rafinat al restaurantului “À Propos”.
Unul dintre restaurantele elegante ale hotelului este Tosca, decorat în stil clasic, cu o capacitate de servire a mesei pentru 200 de persoane ce combină spaţiile deschise cu separeuri discrete oferind intimitate şi confort. Restaurantul Gatsby oferă preparate cu specific italian în Alpin Casa, iar Restaurant Forest Lounge pregăteşte preparatele în fața oaspeţilor şi oferă vin fiert şi ţuica fiartă din partea casei, la comenzi a la carte.

Spa-ul resortului este dotat cu aparatură de ultimă generaţie şi terapii moderne, corporale şi faciale.
Vă așteaptă piscina semi olimpică, sauna care să vă învăluie în aburul înmiresmat de brad, sala de gimnastică dotată cu aparatură modernă, unde antrenorul vă va îndruma exercițiile fizice și de fitness şi sala de forţă.
Centrul Spa Vitarium vă invită să descoperiți în cadrul Hotelului Alpin Poiana Braşov**** locul perfect pentru ritualuri de relaxare care să vă răsfețe simțurile și să vă reconforteze. Vitarium Spa vă pune la dispoziție tratamente și pachete medicale special concepute să vă îmbunătățească starea de sănătate și să vă redea echilibrul dintre trup şi suflet de care aveți nevoie. Aici veți găsi alchimia perfectă între: starea de bine, frumusețe, autenticitate și rafinament. Unul dintre cele mai elegante centre spa din România, Vitarium este locul în care veți înţelege pe deplin ce înseamnă “confortul simțurilor”, redescoperind starea de bine a trupului și a spiritului. Am pregătit saloane de masaj unde vă veți putea bucura de relaxarea pe care o doriți.

La Alpin Resort Hotel**** ne ţinem promisiunea că de fiecare dată să vă relaxăm simţurile pe rând, sau toate odată!

Notă: Acest program este o propunere. Puteţi să îl consideraţi punctul de plecare pentru un sejur ce poate fi personalizat conform dorinţelor dumneavoastră, modificând obiectivele turistice. Solicitările se pot confirma în funcție de disponibilitatea de la momentul cererii.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Alpin Resort Hotel

Natură şi Peisaje

Masivul Postăvarul, Lacul Poiană

Tradiţii şi evenimente

Revelion

Experienţe şi Distracţii

plimbare cu telecabina în Masivul Postăvarul, drumeţie pe traseele marcate, sporturi de iarnă, cine tematice, brunch internaţional


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  30.12.2021

  Alpin Resort Hotel

  • Transport -
  • Cazare Alpin Resort Hotel
  • Mese Cină tematica „New York prepare, I'm gonna rock you!"
  • Obiective și activități -
  • Opționale -
  Sosire la Alpin Resort. Vă veți caza într-una dintre camerele elegante și confortabile, o alegere potrivită pentru o ședere plăcută în mijlocul naturii. Ziua de cazare începe la ora 14:00. Cină tematică „New York prepare, I'm gonna rock you!" şi cazare la Alpin Resort Hotel.
 • 2
  31.12.2021

  Alpin Resort Hotel

  • Transport -
  • Cazare Alpin Resort Hotel
  • Mese Mic dejun şi cina tematică „Las Vegas, I'm coming for the win!"
  • Obiective și activități -
  • Opționale Plimbare cu telecabina în Masivul Postăvarul
   Drumeţie pe traseele marcate
   Sporturi de iarna: schi şi patinaj
  Mic dejun. Dimineaţa veţi putea urca cu telecabina pe Masivul Postăvarul iar la întoarcere veţi avea posibilitatea de a face o drumeţie până în Poiana Braşov pe unul dintre traseele marcate, prin pădurile de conifere, bucurându-vă de peisajul de iarna încântător și aerul ozonat. Amatorii sporturilor de iarnă se pot bucura de pârtiile staţiunii, de telegondola Postăvarul şi Telecabina Kanzel precum şi de patinoar. Cină tematică în noaptea dintre ani „Las Vegas, I'm coming for the win!" şi cazare la Alpin Resort Hotel.
 • 3
  01.01.2022

  Alpin Resort Hotel

  • Transport -
  • Cazare Alpin Resort Hotel
  • Mese Brunch internaţional şi cina tematică „Cote d'Azur trip, let's dock at Monaco"
  • Obiective și activități -
  • Opționale Plimbare cu sania, sporturi de iarnă
  Brunch tradiţional. Pentru sănătate şi distracţie, vă recomandăm o plimbare cu sania, o bătaie cu bulgări, schi şi patinaj. Cea dintâi seara a noului an 2022 o veţi petrece participând la o inedită cină tematică „Cote d'Azur trip, let's dock at Monaco". Cazare la Alpin Resort Hotel.
 • 4
  02.01.2022

  Alpin Resort Hotel

  • Transport -
  • Cazare Alpin Resort Hotel
  • Mese Mic dejun şi cina tematică „Finally, I will rade a camel în Dubai"
  • Obiective și activități Înot şi relaxare la centrul spa
  • Opționale -
  Mic dejun. În cursul acestei zile vă invităm să vă relaxaţi trupul şi mintea la piscina semi olimpica a centrului Vitarium spa din incinta hotelului. Alpin Resort Hotel se mândrește cu una dintre cele mai frumoase piscine încălzite din Poiana Brașov, deschisă în vara anului 2020, gratuită pentru toți oaspeții resortului. Accesul se poate face doar cu programare la recepția centrului spa. Seara o veţi petrece participând la cina tematica „Finally, I will rade a camel în Dubai". Cazare la Alpin Resort Hotel.
 • 5
  03.01.2022

  Alpin Resort Hotel

  • Transport -
  • Cazare Alpin Resort Hotel
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități -
  • Opționale Dejun
  Mic dejun. Această ultimă zi de vacanţă vă recomandăm să o petreceţi în mijlocul naturii, să vă bucuraţi de aerul ozonat şi de peisajul minunat oferit de masivul Postăvarul. Masa de prânz o veţi putea lua într-unul din cele patru restaurante ale hotelului Alpin, savurând deliciile culinare şi atmosfera rustic elegantă a locaţiei. Eliberarea camerei se va face la ora 12:00.


Informatii tarif

de la 875 EURO

TARIFE (sejur / pers):

· 875 EURO / loc în cameră DBL economic / pachet standard
· 1015 EURO / loc în cameră DBL economic / pachet premium
· 995 EURO / loc în cameră DBL standard / pachet standard
· 1135 EURO / loc în cameră DBL standard / pachet premium
· 1095 EURO / loc în cameră DBL deluxe / pachet standard
· 1235 EURO / loc în cameră DBL deluxe / pachet premium

Pachet standard - cinele vor fi servite în restaurantele Tosca şi Forest
Pachet premium - cinele vor fi servite în Ballroom Carpaţi


Facilităţi pentru copii (cazaţi în cameră cu 2 adulţi):

Gratuitate pentru infanți (03,99 ani) cazare în babycot şi mese
Copii (411,99 ani) 200 EURO (fără pat suplimentar inclus)
Copii (411,99 ani) 300 EURO (cu pat suplimentar inclus)
Copii (1215,99 ani) 400 EURO (cu pat suplimentar inclus)
Adolescenţi (16 + ani) & Adulţi - 500 EURO (cu pat suplimentar inclus)


 • transport
 • cazare
  4 nopți la Alpin Resort Hotel
 • mese
  Mic dejun: 3
  Brunch tradiţional: 1
  Cină: 4
 • ghizi
 • marime grup

Servicii

Tariful include

- 4 nopți de cazare la Alpin Resort Hotel
- mesele menționate în program: mic dejun, cine tematice pentru fiecare oraş, brunch internaţional pe 01.01.2022
- muzică live şi artişti renumiţi
- program de jocuri şi activităţi creative pentru copii
- platou cu fructe şi ciocolată, sticlă de şampanie (în cameră la sosire)


Tariful nu include

- transport
- alte mese, taxe și cheltuieli personale
- taxe locale care se achită la recepţie, individual
- excursiile opționale


Acte necesare

- cartea de identitate în curs de valabilitate


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită până pe 08.12.2021, inclusiv
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte


Observații

- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »