Crăciun la Hotel Rozmarin 4* - Predeal


Tradiții și colinde de Crăciun

A 23.12.2021
B 27.12.2021
5 zile
6 poze

La Rozmarin, tradiția este la ea acasă. Farmecul aparte al clădirii amintește de anii ’30 în care a fost construită. Între anii 1933-1936, Hotelul Rozmarin din Predeal vedea pentru prima dată lumina soarelui, afișând un stil arhitectonic unic, cu influențe occidentale.
Cei peste 80 de ani de experiență în turism și-au pus amprenta în serviciile de cazare la standarde ridicate, menite să transforme șederea fiecărui oaspete într-o vacanță memorabilă. Am fost întotdeauna de părere că trebuie să venim în întâmpinarea invitaților noștri cu soluții de cazare pentru orice ar avea nevoie. Astfel încât, în afară de cele 64 de camere duble și triple, cele 6 apartamente, la Hotel Rozmarin din Predeal vei găsi și 3 săli de conferință.
Natura înțelege, natura te ascultă și nu judecă. Te așteptăm în inima munților, indiferent de anotimp, pentru a te bucura de un sejur de neuitat. Bucură-te din plin de confortul pe care ți-l punem la dispoziție, dar și de priveliștea sălbatică, dar minunată a muntelui. Brașovul şi Valea Prahovei sunt absolut minunate. Dacă eşti în căutare de servicii de cazare pe Valea Prahovei sau de o locaţie pentru evenimente, te aşteptăm.
Echipa de profesioniști a hotelului îți stă la dispoziție indiferent de sezon cu oferte atractive și servicii ireproșabile. Personalul este instruit astfel încât te poți baza pe Hotelul Rozmarin din Predeal atât pentru evenimente corporate, cât și pentru evenimente private, precum nunta visurilor tale.
Dacă ești în căutarea unui loc de cazare la Predeal, oprește la Hotel Rozmarin și hai să continuăm împreună tradiția începută acum mai bine de 80 de ani.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Castelul Cantacuzino, Mănăstirea Predeal

Natură şi Peisaje

Munţii Bucegi, Canionul Tamina şi cascadele

Tradiţii şi evenimente

Experienţe şi Distracţii

Cine cu program de colinde la Restaurant Rozmarin, barbeque şi ritualul tăierii porcului, schi, săniuş


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  23.12.2021

  Hotel Rozmarin 4* - Predeal

  • Cazare Hotel Rozmarin 4* - Predeal
  • Mese Cină bufet suedez
  • Opționale Plimbare la Cabana Trei Brazi
  Sosire la Hotel Rozmarin Predeal. Vă veți caza într-una dintre camerele cochete și confortabile, o alegere potrivită pentru o ședere plăcută la poalele munţilor Bucegi. După-amiază, vă veţi putea relaxa cu o plimbare în aer liber până la Cabana Trei Brazi, o locaţie uluitoare, în mijlocul naturii, ce oferă privelişti memorabile. Situată la poalele masivului Postăvarul, pe culmea "Morarului", la o altitudine de 1128 metri, într-o zonă împădurită şi ferită de forfota specifică mediului urban, la o distanţă de doar zece minute faţă de centrul staţiunii Predeal, îmbină calitatea benefică a aerului puternic ozonat al pădurilor cu calitatea de excepţie a locaţiei oferite. Cină bufet suedez cu muzică live şi cazare la Hotel Rozmarin.
 • 2
  24.12.2021

  Hotel Rozmarin 4* - Predeal

  • Cazare Hotel Rozmarin 4* - Predeal
  • Mese Mic dejun, BBQ (tăierea porcului), cină bufet suedez
  • Opționale Mănăstirea Predeal
  Mic dejun. În cursul dimineţii, vă recomandăm să vizitaţi mănăstirea din Predeal, care a fost construită între anii 1818 – 1819, pe locul unui fost schit de lemn ce datează din anul 1744. Aceasta poartă hramul “Naşterea Maicii Domnului” şi este îngrjită de o obârşie de maici. Biserica mănăstirii reprezintă stilul bizantin, fiind construită din piatra adusă din Muntele Caraiman. Este împodobită cu fresce murale valoroase, atribuite meşterului Nicolae Zugravul. Mănăstirea impresionează prin catapeteasma cu două uşi, în loc de trei. Mănăstirea Predeal este unul dintre cele mai importante obiective turistice de pe Valea Prahovei, obiectiv pe care nu ar trebui să-l rataţi dacă vă aflaţi în apropiere. La prânz sunteţi invitaţi la un barbeque după ritualul de tăiere a porcului, ce se va desfăşura în mod tradiţional. Seara de Ajun o veţi petrece în restaurantul hotelului cu o cină bufet, cu muzică live şi program de colinde. Cazare la Hotel Rozmarin.
 • 3
  25.12.2021

  Hotel Rozmarin 4* - Predeal

  • Cazare Hotel Rozmarin 4* - Predeal
  • Mese Mic dejun, Cină bufet
  • Opționale Canionul Tamina şi cascadele
   Castelul Cantacuzino
  Mic dejun. Dimineaţa veţi putea face o drumeţie pe un traseu turistic marcat foarte apreciat pentru peisajele pe care le oferă, la finalul căruia veţi admira Canionul Tamina şi cascadele sale. Drumul urcă permanent prin pădure și există câteva zone unde pădurea se rărește, locuri numai bune pentru a admira printre crengile copacilor Munții Postăvaru. La intrarea în canion pârâul iese dintre stâncile uriașe formând câteva mici șuvoaie care se trec cu pasul. Pereții verticali se îngustează imediat: Welcome to Tamina! Ziua poate continua cu o vizită la Castelul Cantacuzino, cu împrejurimile sale unice și farmecul aristocratic, situat în staţiunea Bușteni, cea care oferă perspectiva cea mai maiestuoasă asupra Munților Bucegi dintre toate stațiunile de pe Valea Prahovei. Seara de Crăciun o veţi petrece în restaurantul hotelului cu o cină bufet, cu muzică live şi program de colinde. Cazare la Hotel Rozmarin.
 • 4
  26.12.2021

  Hotel Rozmarin 4* - Predeal

  • Cazare Hotel Rozmarin 4* - Predeal
  • Mese Mic dejun, Cină bufet
  Mic dejun. Pentru iubitorii sporturilor de iarnă recomandăm o zi de agrement la schi. Staţiunea Predeal beneficiază, de aproape 7 kilometri schiabili, cu pârtii de schi omologate: Clăbucet, Cocoşul, Subteleferic. Pârtiile sunt deservite de un telescaun şi trei instalaţii de teleschi, precum şi de instalaţie nocturnă.
  Cină bufet suedez şi cazare la Hotel Rozmarin.
 • 5
  27.12.2021

  Rămas bun

  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. A sosit momentul să vă luați rămas bun de la gazde. Eliberarea camerelor se va face la ora 12:00.


Informatii tarif

de la 1450 LEI

· 1450 LEI / loc în cameră dublă /pachet servicii
· 1950 LEI / loc în apartament /pachet servicii

Notă: Acest program este o propunere. Puteţi să îl consideraţi punctul de plecare pentru un sejur ce poate fi personalizat conform dorinţelor dumneavoastră, modificând obiectivele turistice. Solicitările se pot confirma în funcție de disponibilitatea de la momentul cererii.

Condiţii şi facilităţi pentru copii şi adulţi:

• Copil între 0-7 ani cazat în pat cu părinţii beneficiază de gratuitate la cazare şi mese
• 200 lei / sejur - al doilea copil între 0-7 ani, cazarea în cameră cu pat suplimentar şi mese incluse
• 300 lei / sejur - copil 7-12 ani, cu pat suplimentar în cameră dublă/apartament
• 200 lei / sejur - copil 7-12 ani, cazat în pat cu părinţii în cameră dublă
• 600 lei / sejur - copil 12-16 ani, cu pat suplimentar în cameră dublă sau triplă
• 900 lei / sejur - a treia persoană adultă cazată în cameră triplă sau apartament
• 500 lei / sejur - a patra persoană adultă cazată în apartament


 • transport
 • cazare
  4 nopți la Hotel Rozmarin 4* - Predeal
 • mese
  Mic dejun: 4
  Barbeque: 1
  Cină bufet: 4
 • ghizi
 • marime grup

Servicii

Tariful include

- 4 nopți de cazare la Hotel Rozmarin Predeal
- mesele menționate în program: mic dejun bufet, barbeque în 24.12.2021, cine bufet
- băuturi alcoolice: ţuică/vişinată/afinată/vinul casei/bere draft (se vor servi doar pe durata meselor)
- băuturi non-alcoolice: cafea/ceai/sucuri gama Coca-Cola/apa minerală/plata (se vor servi doar pe durata meselor)
- parcare gratuită, în limita locurilor disponibile
- acces la sala de jocuri (playstation, xbox, ochelari vr, jocuri pe calculator)
- acces la masa de ping-pong
- acces la sala de fitness și sauna


Tariful nu include

- transport
- alte mese, taxe și cheltuieli personale
- excursiile opționale


Acte necesare

- cartea de identitate în curs de valabilitate


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită până la data de 01.12.2021
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte


Observații

- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice