Crăciun Castelnor SPA Resort 4* - Păltiniș


Bucuria petrecerii Crăciunului într-un decor de vis, la un pas de Sibiu

A 23.12.2021
B 26.12.2021
4 zile
8 poze

Resortul Castelnor este amplasat în stațiunea Păltiniș, la doar 30 de km de Sibiu, într-un decor natural irezistibil. Castelnor înseamnă munte, aer curat, distanţare față de alte locaţii şi vecinătăţi, un Spa interior şi exterior de excepţie, spaţii foarte ample gândite pentru relaxare şi petrecerea timpului liber.
Păltiniş reprezintă o destinaţie de vis în special pentru împătimiţii sporturilor de iarnă. Pentru toți pasionații de acest gen de sporturi sunt disponibile mai multe pârtii de schi, repartizate pe diferite grade de dificultate.
Astfel, Castelnor recomandă următoarele obiective turistice aflate în apropiere: Poiana Găujoara care reprezintă un loc înconjurat de bujori, demn de traversat pentru a vă bucura de o panoramă inedită a Păltinișului; Pârtia de schi Dăneasa cu o lungime de 409 m și o dificultate mare, este una dintre cele mai ofertante pentru schiori având și transport teleschi; Complexul de schi şi snowboard Arena Platoș Păltiniş, unde pârtiile cu nocturnă sunt deservite de 1 telescaun și 4 teleschiuri, destinate atât relaxării schiorilor și snowboarderilor cât și celor care doresc să folosească pârtia de sănii sau să facă o urcare și coborâre fără echipament; Pârtia de schi Onceşti, o pârtie destinată familiilor, cu un grad de dificultate mediu și o lungime de 1200 m ce dispune de telescaun și teleschi; Pârtia de schi Dealul Poplacii, o pârtie de schi fond, cu grad de dificultate scăzut, unde puteți să vă bucurați de o priveliște inedită.
Castelnor este un loc primitor și călduros, înzestrat cu dotări luxoase care contribuie la susținerea sentimentului de relaxare încă de la intrarea în resort. Dotările elegante, îmbinate armonios, sunt completate de servicii de excepție gândite să susțină integral sloganul de brand - Passport to Comfort.
Sunt puse la dispoziția oaspeților: 28 de camere, fiecare cu un format și un design aparte, având însă în comun stilul, rafinamentul și atenția la detalii, totul pentru a vă garanta confortul și relaxarea de care aveți nevoie; lobby bar; parcare; restaurant cu terasă; sală de conferințe; cramă – wine room; Spa cu piscină exterioară, saună, jacuzzi exterior cu posibilitatea folosirii pe timp de iarnă.
Una dintre principalele atracții ale zonei de Spa Castelnor este piscina interioară, accesibilă indiferent de sezon, unde pereții de sticlă destăinuie o priveliște montană de o frumusețe răpitoare și inundă spațiul elegant cu lumină naturală. Fie că doriți să faceți o baie relaxantă pe timpul zilei sau să savurați un cocktail revigorant la marginea piscinei încălzite, acesta este doar începutul experienței dumneavoastră senzoriale la Castelnor. Încă din antichitate, băile cu aburi și sauna au fost cunoscute pentru efectele lor terapeutice la nivelul întregului organism, fiind totodată un ritual de relaxare la mare căutare până în zilele noastre. La Castelnor, puteți opta pentru ședințe individuale sau de grup la saună umedă sau uscată, unde veți da cu siguranță un refresh bunăstării minții și trupului dumneavoastră. În plus, vă oferim saună cu cromoterapie, tratamentul care poate încununa o zi de relaxare și care vă va reda energia pozitivă, prin îmbinarea jocului de culori cu vaporii calzi.
Dacă sunteți în căutarea unui alternative la tratamentele tradiționale pentru eliminarea toxinelor, puteți să vă bucurați de o sesiune de salino terapie, unde aerosolii salini vă vor stimula tot corpul. Este tratamentul ideal pentru o multitudine de afecțiuni și calea către purificarea întregului sistem respirator.
Sala de fitness este dotată cu echipamente moderne pentru exercițiile cardio sau de forță pe care le preferați. Alături, lounge-ul Castelnor este spațiul ideal pentru câteva momente de repaus, între sesiunile de înot, saună sau duș emoțional. Aici puteți să socializați cu apropiații dumneavoastră din confortul șezlongurilor sau să vă bucurați în liniște de o carte bună, acompaniat de un pahar de vin.
Știm cât de obositor poate fi un drum lung sau o zi de schi pe pârtie, așa că vă invităm să experimentaţi relaxarea supremă în studioul de masaj. În funcție de preferințe, puteți opta pentru un masaj parțial, suedez sau în profunzime, făcut cu uleiuri calde aromatice, ce promit să vă elibereze de tensiune și să vă ofere relaxare și vitalitate.
Restaurantul Castelnor poate găzdui până la 150 de oaspeți și este locul care vă garantează experiențe culinare ireproșabile.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Muzeul Brukenthal, clădirile din centrul istoric al Sibiului

Natură şi Peisaje

Staţiunea Păltiniş, Parcul Natural Dumbrava Sibiului

Tradiţii şi evenimente

Cina din Ajun, Cina Tradiţională de Crăciun

Experienţe şi Distracţii

Centrul Spa al hotelului, Cina din Ajun, Cina Tradiţională de Crăciun, schi, săniuş și snowboard la Complexul de schi şi snowboard Arena Platoș Păltiniş


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  23.12.2021

  Castelnor Păltiniş Spa Resort

  • Transport -
  • Cazare Castelnor Păltiniş Spa Resort
  • Mese Cina de bun venit
  • Obiective și activități Centrul Spa al hotelului Castelnor
  • Opționale -
  Sosire la Castelnor Păltiniş Spa Resort. Vă veți caza într-una dintre camerele elegante și confortabile, o alegere potrivită pentru o ședere plăcută în mijlocul naturii, în apropierea Sibiului. Ziua de cazare începe la ora 14:00. După amiaza veţi putea să vă relaxaţi în zona Spa a hotelului, beneficiind de facilităţile moderne puse la dispoziţia oaspeţilor. Seara vă veţi bucura de cina de bun venit, cu open bar şi muzica live în restaurantul hotelului. Cazare la Castelnor Păltiniş Spa Resort.
 • 2
  24.12.2021

  Castelnor Păltiniş Spa Resort

  • Transport -
  • Cazare Castelnor Păltiniş Spa Resort
  • Mese Mic dejun, Cina din Ajun
  • Obiective și activități -
  • Opționale Plimbare prin Păltiniş, Schi, săniuş, snowboard la Complexul de schi şi snowboard Arena Platoș Păltiniş
  Mic dejun. În cursul zilei veţi putea face o plimbare prin Păltiniş, bucurându-vă de peisaj, pârtiile de schi şi săniuş. Amatorii sporturilor de iarnă se pot răsfăța la Complexul de schi şi snowboard Arena Platoș Păltiniş unde pârtiile cu nocturnă sunt deservite de 1 telescaun și 4 teleschiuri, destinate atât relaxării schiorilor și snowboarderilor cât și celor care doresc să folosească pârtia de sănii sau să facă o urcare și coborâre fără echipament. Seara veţi petrece Ajunul sărbătorii sfinte de Crăciun cu o cină cu open bar inclus, acompaniați de o muzică live de calitate, în restaurantul hotelului, locul în care muzica şi poveştile cu Moş Crăciun vă vor face seara magică. Cazare la Castelnor Păltiniş Spa Resort.
 • 3
  25.12.2021

  Castelnor Păltiniş Spa Resort

  • Transport -
  • Cazare Castelnor Păltiniş Spa Resort
  • Mese Mic dejun, Cina tradiţionala de Crăciun
  • Obiective și activități -
  • Opționale Parcul Natural Dumbrava Sibiului
   Tur pietonal în Sibiu: Piaţa Mare, Piaţa Mică, Pasajul Scărilor, Piaţa Aurarilor, Podul Minciunilor, Muzeul Brukenthal
  Mic dejun. În cursul dimineţii, vă recomandăm o plimbare prin centrul Sibiului, unde veţi putea vedea Piaţa Mare, Piaţa Mică, Pasajul Scărilor, Piaţa Aurarilor, Podul Minciunilor, Muzeul Brukenthal, Deasemenea dacă legislaţia în vigoare la momentul respectiv o va permite, vă veţi putea bucura de tradiţionala Piaţa de Crăciun organizată în centrul Sibiului. Seara veţi avea inclusă cina tradiţionala de Crăciun cu open bar şi muzică live la restaurantul hotelului. Cazare la Castelnor Păltiniş Spa Resort.
 • 4
  26.12.2021

  Castelnor Păltiniş Spa Resort

  • Transport -
  • Cazare -
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Relaxare în zona Spa a hotelului
  • Opționale -
  Mic dejun. Înainte de plecarea spre casă vă propunem câteva ore de relaxare în zona Spa a hotelului. Eliberarea camerelor se face la ora 12:00.


Informatii tarif

de la 530 EURO

· 530 EURO / loc în cameră Double Standard / sejur de 3 nopți
· 553 EURO / loc în cameră Double Superior / sejur de 3 nopți
· 568 EURO / loc în cameră Double Deluxe / sejur de 3 nopți

Copiii de până la 6 ani beneficiază de gratuitate la cazare pe întregul sejur, dacă nu se solicită un pat suplimentar sau pătuţ în cameră, fără a beneficia de masă.
Copiii cu vârsta mai mare de 6 ani vor achita un supliment de 240 euro/sejur


 • transport
 • cazare
  3 nopți la Castelnor Păltiniş Spa Resort
 • mese
  Mic dejun: 3
  Cină: 3
 • ghizi
 • marime grup

Servicii

Tariful include

- 3 nopţi cazare cu demipensiune (mic dejun și cină)
- acces gratuit la SPA (piscina infinity, jacuzzi, sauna umedă, sauna uscată, salina, fitness) exceptând serviciile de masaj Accesul la zona spa se va face în funcţie de reglementările în vigoare.
- acces gratuit depozit Schi
- transfer gratuit la Arena Platoș
- acces la programul de activităţi al hotelului; accesul la activităţi se face pe bază de înscriere


Tariful nu include

- transport
- alte mese, taxe și cheltuieli personale
- taxe locale care se achită la recepţie, individual
- excursiile opționale


Acte necesare

- cartea de identitate în curs de valabilitate


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 10 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- Rezervarea este nerambursabila, iar în caz de anulare, sumele achitate nu se vor mai returna.
!!! În baza reglementarilor legale, turiştii trebuie să se prezinte la check-in cu un certificat verde de vaccinare valabil la momentul cazării!


Observații

- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »