Revelion Africa de Sud & Cascada Victoria


Safari și o experiență unică în prezentul sud-african

2090 EURO Vezi detalii'
28.12.2021
09.01.2022
13 zile
EPUIZAT
Cape Town – Capul Bunei Speranţe – Franschhoek – Stellenbosh – Johannesburg – Hazyview – Parcul Naţional Kruger – Panorama Route – Blyde River Canyon – Soweto – Pretoria – Cascada Victoria (Zimbabwe)
9 poze

Farmecul acestei destinaţii este dat deopotrivă de prezentul african prin revelarea trecutului său, de mirodeniile exotice, de peisajele diverse cu plaje de nisip alb scăldate de ape turcoaz, cu lanţuri muntoase impunătoare, cu peşteri impresionante, cu trecători care oferă imagini spectaculoase, cu dune halucinante, cu Parcul Kruger, cel mai căutat parc pentru safari, cu spectaculosul Canion Blyde River și nu în ultimul rând cu magnifica Cascada Victoria, cu sute de mii de hectare de habitat natural păstrat intact de decenii. Toate acestea intrigă iubitorii de natură şi atrag turiştii care vor să trăiască o experienţă unică ce merită trăită măcar o dată în viaţă, în mod special de Revelion!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Cape Town: Muzeul Bo-Kaap, Castelul Bunei Speranțe, Primăria, Parlamentul, Biblioteca Națională, Biserica Anglicană, Johannesburg: Curtea Magistraților, Carlton Centre, Piața Nelson Mandela din Sandton, Soweto: Piața Libertății, Muzeul Hector Pieterson, Biserica Regina Mundi, Pretoria: Monumentul Voortrekker, Piața Bisericii, Casa Memorială Paul Kruger, Primăria, Opera

Natură şi Peisaje

Oceanul Indian, Table Mountain, Signal Hill, Grădina Botanică Kirstenbosch, Peninsula Cape, Rezervația Naturală Cape of Good Hope - Capul Bunei Speranțe, Cape Point, Golful Boulders, Mpumalanga, Parcul Național Kruger, Râul Sabie, Canionul Blyde River, Masivul Drakensberg, God’s Window - Fereastra lui Dumnezeu, Bourkes Luck Pot Holes - Puțurile Norocoase ale lui Burke, Râul Blyde, Râul Treur, Three Rondavels - Cele Trei Surori, Pasul Long Tom, Dullstrom, Munții Pilanesberg

Tradiţii şi evenimente

Cina festivă de Revelion

Experienţe şi Distracţii

Explorarea zonei comerciale Victoria & Alfred Waterfront, urcare cu telecabina pe Table Mountain, excursie în zona viticolă Stellenbosch cu degustare de vinuri, croazieră spre Insula Duiker - Insula Focilor, urcarea cu funicularul pe Cape Point, off-road safari cu vehicule 4x4 în Parcul Național Kruger, excursie în Cheile Graskop: coborâre cu liftul panoramic în pădurea sălbatică, călătorie spre sanctuarul elefanților și interacționare cu aceștia


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  28.12.2021

  București – Istanbul – Cape Town

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 07:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 1044 (10:10 / 12:35), de unde se va pleca spre Cape Town cu zborul TK 44 (02:25 / 12:00).
 • 2
  29.12.2021

  Cape Town

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Sunsquare Cape Town Gardens* (sau similar 4*)
  • Obiective și activități Primăria
   Catedrala St. George
   Parlamentul
   Cartierul Malay sau Bo Kaap
   Coasta Oceanului Atlantic
   Urcare cu telecabina pe Table Mountain
  La ora 12:00 vom sosi în Cape Town, cel mai vechi oraş al Africii de Sud, oraş care ne va fascina prin infinita sa ospitalitate, centru cosmopolit, cu o viaţă culturală vibrantă, cu o ambianţă generală relaxantă şi deschisă. Întâlnire cu reprezentantul local, alături de care vom face un tur panoramic de oraş, prilej de a descoperi Cape Town-ul, capitala legislativă a Africii de Sud, care a devenit în acelaşi timp destinaţia turistică cea mai populară din Africa de Sud, câştigându-şi pe bună dreptate reputaţia de “unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume”. Cape Town-ul este un oraş sofisticat, dominat de Table Mountain (1086 m), un oraş unde vechiul se întâlneşte cu noul, un oraş care oferă o gamă variată de peisaje, arhitectura urbană îmbinându-se armonios cu plajele cu nisip fin şi formaţiunile stâncoase din jurul peninsulei. Turul panoramic va include Primăria, Catedrala St. George, Parlamentul, coloratul cartier Malay sau Bo Kaap și coasta Oceanului Atlantic. Dacă condițiile meteo vor permite (din acest motiv, plata se va face la fața locului), vom urca cu telecabina rotitoare pe Table Mountain, de unde vom putea admira o frumoasă panoramă asupra întregului oraş. Cazare în Cape Town la Hotel Sunsquare Cape Town Gardens* (sau similar 4*).
 • 3
  30.12.2021

  Cape Town – Capul Bunei Speranţe – Cape Town

  • Transport Autocar, ambarcațiune
  • Cazare Hotel Sunsquare Cape Town Gardens* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Capul Bunei Speranţe
   Hout Bay
   Minicroazieră în jurul Insulei Duiker
   Chapman’s Peak Drive
   Rezervaţia Naturală Cape of Good Hope
   Urcare cu funicularul pe Cape Point
   Boulders Beach - colonia de pinguini Jakas
  • Opționale Promenada Victoria & Alfred Waterfront
  Mic dejun. În această zi vom face o excursie de 1 zi la Capul Bunei Speranţe, parcurgând unul dintre cele mai spectaculoase trasee din Africa de Sud. Prima etapă a excursiei ne va purta de-a lungul coastei Atlanticului, prin Cllifton, Camps Bay și Llandudno, până la Hout Bay, centru al industriei piscicole unde, în cazul în care condițiile meteo vor permite, vom face o minicroazieră în jurul Insulei Duiker - Insula Focilor, pe care trăiesc numeroase foci și păsări marine. Traseul va continua pe Chapman’s Peak Drive, una dintre cele mai spectaculoase șosele de coastă din lume, iar apoi spre Rezervaţia Naturală Cape of Good Hope - Capul Bunei Speranţe, care acoperă o suprafaţă de 7.680 ha și adăposteşte capre sălbatice, babuini şi struţi. Ajunși la Cape Point, cel mai sudic punct al călătoriei, vom urca cu funicularul pe promontoriul considerat unul dintre cele mai frumoase din lume, pentru a admira Capul Bunei Speranţe, vechiul şi noul far. Pe drumul de întoarcere în Cape Town ne vom opri la Boulders Beach, unde vom vizita colonia de pinguini Jackass (pinguinii africani). Seara se pot face plimbări individuale pe pitoreasca promenadă Victoria & Alfred Waterfront, inima comercială şi culturală a oraşului, unde se găsesc numeroase restaurante, terase şi magazine. Cazare în Cape Town la Hotel Sunsquare Cape Town Gardens* (sau similar 4*).
 • 4
  31.12.2021

  Cape Town – Franschhoek – Stellenbosh (zona viticolă) – Cape Town

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Sunsquare Cape Town Gardens* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Company Gardens
   Castelul Bunei Speranţe
   Castle Key Ceremony
   Grădina Botanică Kirstenbosch
   Stellenbosch:
   Excursie în zona viticolă cu degustare de vinuri
   Casele coloniale
  • Opționale Cină festivă de Revelion
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom face o plimbare în frumoasele grădini Company Gardens, fondate la jumătatea sec. al XVII-lea de Compania Olandeză a Indiilor de Est, după care vom vizita renumitul Castel al Bunei Speranţe (Castle of Good Hope), cea mai veche construcţie colonială din Africa de Sud, care datează din sec. al XVII-lea, unde pot fi văzute reşedinţa guvernatorului, muzeul militar şi Ceremonia Cheii (Castle Key Ceremony). În continuarea zilei vom vizita Grădina Botanică Kirstenbosch, una dintre cele mai frumoase grădini botanice ale lumii, cu numeroase specii de plante specifice Africii de Sud, fapt pentru care a fost inclusă pe lista Patrimoniului Mondial Natural UNESCO. Interesant este și podul suspendat de 130 m lungime și 12 m înălțime, care oferă o altă perspectivă asupra vegetației luxuriante. După-amiază, vom face o foarte plăcută și relaxantă excursie în zona viticolă Stellenbosch cu dejun inclus, unde vom participa la o degustare de vinuri. Vinurile din Africa de Sud sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai bune vinuri din lume, iar noi vom avea posibilitatea de a ne convinge de acest lucru, aflând în acelaşi timp, o parte dintre secretele producătorilor locali. Vom pleca spre Franschhoek, ”Colțul Francezilor”, orășel fondat la sfârșitul sec. al XVII-lea de către refugiații francezi hughenoți, care au adus cu ei ştiinţa cultivării viţei de vie, pasiunea pentru vinuri fine şi pentru mâncăruri speciale care puneau în valoare buchetul fiecărui sortiment de vin. De altfel Franschhoek este considerat a fi capitala culinară a Africii de Sud. Ne vom îndrepta apoi spre Stellenbosch, despre care se spune că este cel mai pitoresc orășel sud-african din provincia Western Cape, datorită frumoaselor case coloniale, unde o să observăm cum arhitectura originală olandeză a interferat cu influențele locale. Orășelul este însă vestit pentru vinul produs în zonă, despre care se spune că este cel mai bun din Africa de Sud. Vom avea ocazia de a ne convinge de acest lucru, participând la o degustare de vinuri într-una din renumitele podgorii din Stellenbosch. Întoarcere la hotelul din Johannesburg pentru a ne pregăti pentru Cina Festivă de Revelion organizată la Restaurantul tradiţional Gold, cu program artistic, cocktail de bun-venit și meniu care include aprox. 18 feluri tradiționale. La Mulţi Ani 2021! Cazare în Cape Town la Hotel Sunsquare Cape Town Gardens* (sau similar 4*).
 • 5
  01.01.2022

  Cape Town – Johannesburg

  • Transport Autocar, avion
  • Cazare Hotel Garden Court Sandton City 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Constitution Hill
   Vechiul Fort
   Curtea Constituțională
   Carlton Centre
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru plecarea cu compania South African Airways, zbor SA 332 (12:45 / 14:40) spre Johannesburg, cel mai mare oraș sud-african și capitala provinciei Gauteng, cea mai bogată provincie din Africa de Sud. După sosire vom porni într-un tur panoramic al oraşului, prilej de a descoperi frumuseţile acestui oraş al contrastelor, în care opulența şi sărăcia lucie şochează de cele mai multe ori. Vom vedea, printre altele, Constitution Hill - Dealul Constituției, pe care se află Vechiul Fort, prima închisoare din Johannesburg, care datează din anul 1896, Curtea Constituțională, Carlton Centre, care a fost cea mai înaltă clădire din Africa (223 m) până în anul 2019, când a fost depășită de The Leonardo (234 m), din Sandton, centru financiar și de afaceri, supranumit “orașul bursei”. Cazare în Johannesburg la Hotel Garden Court Sandton City 4* (sau similar 4*).
 • 6
  02.01.2022

  Johannesburg – Hazyview

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Hazyview Sun 3*+ (sau similar 3*+)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Mpumalanga
  Mic dejun. Plecare spre celebrul Parc Naţional Kruger, unul dintre cele mai cunoscute din lume, cu o suprafaţă de peste 2 mil. de hectare, traversat de peste 2.400 km de drumuri, declarat Parc Naţional încă din anul 1898 de către preşedintele Kruger. Acesta adăposteşte aprox. 148 de specii de mamifere, 500 de specii de păsări, 120 de mii de specii de reptile şi 60 de mii de tipuri de insecte. Pe traseu vom tranzita provincia Mpumalanga (fostul Transvaal de est), numele provinciei însemnând în limbile locale “locul unde răsare soarele”, o zonă incredibil de frumoasă, datorită faptului că este una dintre cele mai diverse din punct de vedere geografic. Seara vom ajunge în orășelul Hazyview, de unde vom pleca în dimineaţa următoare în mult aşteptatul safari în Parcul Kruger. Cină şi cazare la Hotel Hazyview Sun 3*+ (sau similar 3*+).
 • 7
  03.01.2022

  Hazyview – Parcul Naţional Kruger – Hazyview

  • Transport Autocar, vehicule 4x4
  • Cazare Hotel Hazyview Sun 3*+ (sau similar 3*+)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Off-road safari cu vehicule 4x4 în Parcul Național Kruger
  Trezire matinală şi mic dejun la pachet. Experienţa acestei zile de safari în Parcul Naţional Kruger, ne va da posibilitatea de a “gusta” Africa în forma sa pură. Ne vom îmbarca în vehicule 4x4, jeep-uri decapotabile, special concepute pentru safari, pentru a vedea animalele în habitatul lor şi în funcţie de cât de norocoşi suntem, vom putea vedea “The Big Five”, în traducere “Marele Cinci”: elefanţi, rinoceri, bivoli, lei şi leoparzi. Pe tot parcursul acestui safari vom fi însoţiţi de ghizi calificaţi. Dacă vom asculta liniştea sălbăticiei şi vom privi cum soarele înveleşte natura cu razele lui, nu ne vom mai mira că animalele se simt atât de bine aici. Dejun picnic inclus în parc. Cină şi cazare la Hotel Hazyview Sun 3*+ (sau similar 3*+).
 • 8
  04.01.2022

  Hazyview – Panorama Route – Blyde River Canion – Johannesburg

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Garden Court Sandton City 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Ruta Panoramei
   Canionul Râului Blyde
   God’s Window
   Bourke’s Luck Potholes
   Three Rondavels
   Lyndenburg
  Mic dejun. Plecare spre Johannesburg, străbătând Ruta Panoramei, de-a lungul Canionului Râului Blyde. Aceste chei impresionate din uluitorul masiv muntos Drakensberg, care se întind pe o lungime de aprox. 26 km, au fost săpate de Râul Blyde, ”Râul Fericit”, numit astfel de voortrekkers (pionierii olandezi) în anul 1844. Vom face opriri la God’s Window (Fereastra lui Dumnezeu), datorită extraordinarei panorame pe care o oferă, la Bourke’s Luck Potholes (Puţurile Norocoase ale lui Burke), cavităţi cilindrice adânci, săpate de râurile Blyde şi Treur şi la Three Rondavels (Cele Trei Surori), formațiuni stâncoase asemănătoare unui grup de trei colibe tradiționale, de unde vom avea o imagine asupra canionului care ne va tăia respiraţia, cu chei gigantice care se întind pe o lungime de aprox. 26 km. De multe ori pare greu de imaginat cum natura a putut crea, în timp, aceste peisaje bizare. Asemenea minunăţii ale naturii sunt atât de perfecte, încât ai putea crede că au fost prelucrate de mâna omului, cu un ciocănel şi o daltă, pentru a arăta atât de simetric şi armonios. Itinerariul zilei ne va purta în continuare spre Lyndenburg, oraş al minelor de cărbuni şi aur, îndreptându-ne spre Dullstrom şi Middleburg, printr-o regiune peisagistică deosebită, un adevărat rai al pescuitului de păstrăvi. Spre seară vom ajunge în Johannesburg, unde ne vom caza la Hotel Garden Court Sandton City 4* (sau similar 4*).
 • 9
  05.01.2022

  Johannesburg – Soweto – Pretoria – Johannesburg

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Garden Court Sandton City 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Soweto:
   Piaţa Libertăţii
   Memorialul Hector Pieterson
   Biserica Regina Mundi
   Casa lui Nelson Mandela
   Soccer City
   Pretoria:
   Monumentul Voortrekker
   Piaţa Bisericii
   Statuia lui Paul Kruger
   Casa Memorială Paul Kruger
   Primăria
   Opera
   Union Buidings
  Mic dejun. Plecare spre Soweto, oraş construit în anii 1950 pentru muncitorii navetişti negri de a căror muncă în acea perioadă depindea foarte mult Johannesburgul. În prezent aici locuiesc aproape două milioane de oameni - cea mai mare concentraţie urbană neagră de pe continent, fiind locul care a dat lumii numeroase personalităţi marcante, precum Nelson Mandela şi Desmond Tutu, doi dintre laureaţii Premiului Nobel pentru pace. Dacă în trecut Soweto a fost oraşul-simbol al rezistenţei africanilor contra regimului de apartheid, în prezent oraşul este recunoscut pentru amestecul său de culturi şi limbi vorbite. Vom face un tur panoramic al oraşului care va include Piaţa Libertăţii, Memorialul Hector Pieterson (elevul de 12 ani împușcat în timpul revoltei din anul 1976), Biserica Regina Mundi, Casa lui Nelson Mandela (intrarea în muzeu nu este inclusă) şi cel mai mare stadion din Africa, Soccer City, care a găzduit finala Cupei Mondiale de Fotbal din 2010, supranumit “Calabash”, adică un vas de gătit folosit în bucătăria africană. După dejun (inclus) ne vom îndrepta spre Pretoria, capitala administrativă, unde vom face un tur panoramic de oraş, care va include Monumentul Voortrekker, un edificiu impresionant de granit dedicat migrației populației de origine olandeză spre estul și nord-estul țării, Piaţa Bisericii, dominată de statuia lui Paul Kruger, care a fost preşedintele ţării între anii 1883 - 1890, Casa Memorială Paul Kruger, Primăria, Opera şi Union Buidings - clădiri în care se află sediul guvernului și biroul președintelui, în fața cărora a fost dezvelită în 2013 o statuie din bronz a lui Nelson Mandela, de 9 metri înălțime. Pretoria este binecunoscută şi datorită numeroşilor arbori jacaranda care înfrumuseţează străzile, fiind numit din acest motiv “Oraşul Jacaranda”. Întoarcere la Johannesburg pentru cazare la Hotel Garden Court Sandton City 4* (sau similar 4*).
 • 10
  06.01.2022

  Johannesburg – Cascada Victoria (Zimbabwe)

  • Cazare Hotel Ilala Lodge 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Opționale Croazieră pe Fluviul Zambezi
   Parcul Național Victoria Falls
  Mic dejun. În această zi veţi putea pleca într-o excursie opțională cu avionul în Zimbabwe, pentru a admira priveliştea memorabilă oferită de Cascada Victoria! Transfer la aeroport pentru plecarea cu compania FastJet Airways, zbor FN 8502 (11:10 / 12:50) spre Victoria Falls, unde după sosire veți fi transferați pentru cazare la Hotel Ilala Lodge 4* (sau similar 4*). După-amiază, veți face o croazieră cu cină inclusă pe Fluviul Zambezi (cel de-al patrulea ca lungime din Africa - 2574 km), în timpul căreia vom avea prilejul de a admira un superb apus de soare, iar cu puțin noroc, veți putea descoperi o parte dintre numeroasele animale și păsări sălbatice care populează Parcul Național Victoria Falls. Turiştii care nu vor participa la excursia în Zimbabwe, au 3 zile libere la dispoziţie în Johannesburg, timp în care pot opta pentru excursii organizate şi achitate la faţa locului.
 • 11
  07.01.2022

  Cascada Victoria (Zimbabwe)

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Ilala Lodge 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Cascada Victoria
   Podul peste Cascada Victoria
   Spectacol tradițional
  • Opționale Jafuta Heritage Center
  Mic dejun. Dimineaţa veți vizita Cascada Victoria, considerată una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii, inclusă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO în 1989. În partea centrală cascada are o înălţime de 108 metri, iar debitul său mediu depășește 1000 m3/s. Victoria Falls este numită de localnici Mosi-oa-Tunya - ”fumul care tună”, deoarece norul de stropi de apă se poate ridica până la 400 m înălțime, cu un zgomot ce se aude până la 40 km distanță. Prima impresie va fi de neuitat, Fluviul Zambezi vărsându-se cu o putere fantastică în abis, descătuşând o energie imensă. Veți avea prilejul de a admira şi podul construit peste cascadă, care leagă Zimbabwe de Zambia, construit în anul 1905. După-amiază timp liber pentru relaxare la piscina hotelului sau activități individuale. Printre posibilitățile de petrecere a timpului liber se numără un survol cu elicopterul, pentru a admira cascada de la înălțime sau o vizită la Jafuta Heritage Center, o frumoasă și interesantă colecție privată de artefacte ce ilustrează cultura și tradițiile băștinașilor Shona, Ndebele și Tonga, unde veți putea discuta cu muzeograful și artistul Ephraim Sithole, care practică și Astragalomanția (ghicitul cu oase). Seara, cină cu spectacol tradițional. Cazare în Victoria Falls, la Hotel Ilala Lodge 4* (sau similar 4*).
 • 12
  08.01.2022

  Cascada Victoria (Zimbabwe) – Johannesburg – Istanbul

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Timp liber pentru relaxare înainte de transferul la aeroport pentru prima etapă a călătoriei spre casă. Decolare din Victoria Falls, spre Johannesburg cu compania FastJet Airlines, zbor FN 8502 (13:20 / 14:55), escală și plecare spre Istanbul cu compania Turkish Airways, zbor TK 43 (19:20 / 05:55).
 • 13
  09.01.2022

  Istanbul – Bucureşti

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Sosire la Istanbul la ora 05:55, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul TK 1043 (08:30 / 08:50).


Informatii tarif

2090 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 490 EURO 

tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. 15-19 turişti, tariful se va majora cu 115 euro/pers.


 • transport
  Avion
  Autocar
  Vehicule 4x4
 • cazare
  3 nopți Cape Town
  2 nopți Parcul Kruger
  5 nopți Johannesburg
 • mese
  Mic dejun: 10
  Dejun: 2
  Cină: 2
 • ghizi
  Însoţitor român de grup
  Ghizi locali
 • marime grup
  20

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Istanbul – Cape Town şi Johannesburg – Istanbul – Bucureşti cu compania Turkish Airlines
- transport intern cu avionul pe ruta: Cape Town – Johannesburg
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti, iar în safari, transportul se face în vehicule de teren special adaptate pentru astfel de drumuri
- 3 nopți cazare în Cape Town la Hotel Sunsquare Cape Town 4* (sau similar 4*)
- 2 nopți cazare în zona Parcului Kruger la Hotel Hazyview Sun 3* (sau similar 3*)
- 5 nopți cazare în Johannesburg la Hotel Garden Court Sandton City 3* (sau similar 3*)
- mesele menționate în program: 10 mic dejunuri, 2 dejunuri și 2 cine
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- tururi panoramice de oraș în Cape Town, Johannesburg, Soweto și Pretoria
- excursie în zona viticolă Stellenbosch cu degustare de vinuri inclusă și vizita orașelului Franschhoek
- excursie de o zi la Capul Bunei Speranţe
- croazieră la Insula Duiker - Insula Focilor (dacă vremea permite)
- safari în Parcul Naţional Kruger cu vehicule 4x4 special adaptate pentru astfel de drumuri
- parcurgerea Rutei Panorama, de-a lungul Canionului Blyde River
- ghizi locali
- însoţitor român de grup
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale şi continentale: aprox. 495 euro/pers., care se plătesc o dată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, dacă se aplică
- taxă de viză şi procesare acte pentru Africa de Sud: 55 euro/pers.
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 55 euro/pers. pentru ghizii locali şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- RECOMANDAT: PACHET TURIST TRAVEL MONDIAL, care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 ron/pers. pentru cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, o sumă maximă de 5.000 ron/pers. pentru tratamente medicale de urgență în cazul acutizării unei boli cronice și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 8.500 ron/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local:
 Cină festivă de Revelion care se va organiza la Restaurantul tradiţional Gold, cu spectacol, muzică şi dans: aprox. 150 euro/pers.
 Excursie la Cascada Victoria în Zimbabwe compusă din:
• servicii la sol: transferuri hotel – aeroport – hotel, 2 nopți cazare cu mic dejun în Victoria Falls, cină și croazieră pe Fluviul Zambezi, cină cu spectacol tradițional “The Boma” și vizitarea Cascadei Victoria: aprox. 595 euro/pers./loc în cameră dublă; supliment cameră sgl. aprox. 170 euro/pers.
• bilet avion: Johannesburg – Victoria Falls – Johnnesburg: aprox. 395 euro/pers.

Din tariful excursiei opţionale la Cascada Victoria cu înnoptare în Victoria Falls (Zimbabwe), s-a scăzut tariful nopţilor de cazare din Johannesburg. Opţiunea pentru această excursie se poate face doar din ţară, în momentul înscrierii!


Acte necesare

- paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data terminării călătoriei, cu 2 pagini neștampilate consecutiv pentru viză; nu se acceptă paşaport temporar
- formular viză scris cu litere mari de tipar, cu pix negru şi semnat + 1 fotografie (color, recentă, de tip paşaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm pe hârtie lucioasă, cu faţa întreagă, fără şapcă, lobul urechilor vizibil, poziţie serioasă, pe fundal de culoare deschisă)
- extras de cont recent (minim 1.000 USD sau echivalentul în lei sau euro, pe ultimele 3 luni): 2 exemplare originale de la Bancă, cu ştampilă
- adeverinţă de la locul de muncă, din care să reiasă funcţia şi aprobarea concediului pentru perioada deplasării în limba engleză (dacă adeverinţa este în limba română, trebuie însoţită de traducere legalizată în limba engleză) sau talon de pensie original
- posesorii de societăţi comerciale vor prezenta Certificatul Constatator eliberat de Registrul Comerţului
- în cazul copiilor: adeverinţă de elev, originalul şi copie după certificatul de naştere, certificatul de căsătorie al părinţilor sau divorţ şi acordul notarial al părinţilor (traduse în limba engleză) / în cazul studenţilor, adeverinţă de student, tradusă în limba engleză şi legalizată
- copie după cartea de identitate
- asigurare medicală obligatorie


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

2940 EURO

16.06.2022 - 27.06.2022

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3340 EURO

22.06.2022 - 05.07.2022

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3990 EURO

25.08.2022 - 06.09.2022

VEZI OFERTA