Revelion Tanzania & Zanzibar


Safari și plajă la Oceanul Indian

2990 EURO Vezi detalii
30.12.2021
10.01.2022
12 zile
EPUIZAT
Kilimanjaro – Parcul Naţional Tarangire – Parcul Naţional Serengeti – Ngorongoro – Zanzibar
13 poze

„În ținuturile Africii te izbește sentimentul de a fi trăit, pentru câtva timp, în aer”, așa descrie scriitoarea daneză Karen Blixen, timpul ei petrecut în Africa. Vă invităm să trăiți acest sentiment al „plutirii” în zone cu adevărat sălbatice și neîmblânzite ale Tanzaniei, care vă vor dezvălui peisaje spectaculoase, de la câmpiile de coastă la zonele muntoase vulcanice, de la semi-deșert la cel mai înalt vârf muntos al Africii, Kilimanjaro. Frumusețea acestor locuri completată de întâlnirile cu triburile Masai, dar și cu fascinanta lume a sălbăticiunilor care vor defila prin fața dumneavoastră, răgetele nocturne ale leilor sau aparenta liniște încărcată de mister a savanelor de acacia, vă vor conduce fără îndoială cu gândul la celebra producție cinematografică „Out of Africa”, în atmosfera căreia „parcă” veți pătrunde. Și ce poate fi mai inedit decât un Revelion în sălbăticia din apropierea craterului Ngorongoro și ce poate fi mai relaxant după acest itinerar presărat cu safari-uri memorabile decât un bine meritat repaus în paradisul plajelor cu nisip alb din Zanzibar, scăldate de apele turcoaz ale Oceanului Indian.

AVANTAJE DAL TRAVEL

- zbor cu o singură escală, cu compania Qatar Airways
- 4 nopţi cazare în lodge-uri în Tanzania
- Revelion în Aria de Conservare Ngorongoro
- pensiune completă pe parcursul safari-urilor
- safari cu vehicule 4x4 în Craterul Ngorongoro
- safari cu vehicule 4x4 în Parcul Național Serengeti
- safari cu vehicule 4x4 în Parcul Național Tarangire
- sejur de 5 nopți în regim All Inclusive în Zanzibar


Top obiective

Artă şi arhitectură

Triburile Masai, vizită la casa unde s-a născut Freddie Mercury

Natură şi Peisaje

Masivul muntos Kilimanjaro, protejată Ngorongoro, Craterul Ngorongoro, Parcul Național Serengeti, Parcul Naţional Tarangire, Insula Zanzibar, Prison Island - Insula Închisoare, Parcul Naţional Pădurea Jozani

Tradiţii şi evenimente

Întâlnirea triburilor Masai, vizită la casa unde s-a născut Freddie Mercury, Cină Festivă de Revelion

Experienţe şi Distracţii

Safari cu vehicule 4x4 și cu balonul în rezervațiile naturale, admirarea unor specii de animale rare, relaxare la plajă, „Spicy Tour”


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  30.12.2021

  Bucureşti – Doha

  • Transport Avion
  • Cazare Hotel Oryx sau Oryx Lounge din aeroportul Doha - se achita la fața locului
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 09:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways. Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 220 (11:50 / 17:30). Local, se poate intrare la Oryx Lounge sau cazare la Hotel Oryx din aeroportul Doha (costurile pentru ambele opţiuni se vor achita la fața locului).
 • 2
  31.12.2021

  Doha – Kilimanjaro – Parcul Naţional Tarangire

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Simba Lodge (sau similar)
  • Mese Dejun, cină
  Plecare din Doha cu zborul QR 1349 (01:40 / 07:40) spre Kilimanjaro, în Tanzania, țară de o frumuseţe aparte, una dintre cele mai mari din Africa, o uniune între partea continentală, Tanganyika şi Insulele Zanzibar formate din Unguja şi Pemba. Relieful țării este foarte variat, de la câmpii de coastă, la zone muntoase vulcanice, aceasta fiind singura ţară din lume care a alocat aprox. 25% din suprafaţa totală, parcurilor naţionale şi zonelor protejate. După formalitățile de pe aeroport, vom porni spre Parcul Naţional Tarangire trecând prin Arusha, în apropierea căreia se află cel mai înalt vârf muntos al Africii, faimosul Kilimanjaro, care are o înălțime de 5.895 metri. Deplasare spre Parcul Naţional Tarangire situat pe râul omonim care oferă apa atât de importantă pentru animalele care îl traversează în timpul Marii Migraţii. Vom porni în explorarea Parcului Naţional Tarangire pentru a descoperi flora și fauna locală. Dejun, cină şi cazare la Simba Lodge (sau similar). La Mulți Ani 2022!
 • 3
  01.01.2022

  Parcul Naţional Tarangire – Parcul Naţional Serengeti

  • Transport Autocar, vehicule 4x4
  • Cazare Serengeti Wild Life Lodge (sau similar)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Parcul Naţional Serengeti
  • Opționale Vizita în satul tradiţional de Masai
  Mic dejun. După ce vom continua explorarea Parcului Naţional Tarangire ne vom îndrepta spre Parcul Naţional Serengeti, al doilea parc naţional ca mărime din Tanzania. Denumirea Serengeti provine din limba masailor şi în traducere înseamnă câmpie fără sfârşit, o descriere potrivită a acestui ţinut sălbatic, care se întinde pe o suprafaţă de 30.000 km². Ecosistemul parcului este de-a dreptul încântător, milioane de animale străbătând permanent parcul pe care-l vom explora în cadrul unui safari inedit, cu dejun la pachet. Peste 3 milioane de animale străbat permanent câmpiile parcului, mari turme de antilope de toate felurile: springbook, impala, gazele, zebre, viţei sălbatici şi altele, animale medii cum ar fi leul, leopardul, ghepardul, hiena, câinii sălbatici etc., dar şi animale mari precum bivolul, girafa, elefantul sau hipopotamul. Dintre cele 500 de specii de păsări care trăiesc în zonă, pot fi văzute: vulturul, flamingo, marţialul, struţul etc.. Vom avea prilejul de a întâlni populaţia Masai, un trib de oameni mândri care şi-au păstrat obiceiurile şi cultura de sute de ani şi care îşi câştigă existenţa din creşterea turmelor de vite. Vizita în satul tradiţional de Masai este opţională. Cină şi cazare în Parcul Naţional Serengeti la Serengeti Wild Life Lodge (sau similar).
 • 4
  02.01.2022

  Parcul Naţional Serengeti

  • Transport Vehicule 4x4
  • Cazare Serengeti Wild Life Lodge (sau similar)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Parcul Naţional Serengeti
  • Opționale Safari cu balonul deasupra Parcului Național Serengeti
  Mic dejun. Opţional, în zorii zilei, veţi putea experimenta un inedit safari cu balonul deasupra Parcului Național Serengeti, o experienţă de vis în care veţi putea admira de sus rezervaţia cu animalele sale. Întreaga zi va fi dedicată pentru safari în Parcul Naţional Serengeti, cel mai faimos parc din Tanzania pentru populaţia mare de leoparzi şi lei. Vastele întinderi ale parcului reprezintă „casa” rinocerului negru, o specie pe cale de dispariţie, dar care aici găseşte protecţie şi este parte a unui program special de reproducţie alături de ghepard şi alte mii de specii de animale, păsări şi insecte. Există de asemenea şi câteva specii de reptile, printre care crocodili şi şerpi. Peisajul extraordinar este completat de păduri de acacia cu flori galbene şi salcâmi ţepoşi. Dejun, cină şi cazare la Serengeti Wild Life Lodge (sau similar).
 • 5
  03.01.2022

  Parcul Naţional Serengeti – Ngorongoro

  • Transport Vehicule 4x4
  • Cazare Karatu Lodge (sau similar)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Craterul Ngorongoro
  Mic dejun. Ne vom deplasa spre Ngorongoro şi vom coborî pe marginea craterului adânc de 610 m către baza celei mai mari caldere din lume, unde se află în prezent una dintre cele mai mari concentrări de animale sălbatice. Craterul Ngorongoro se află la o altitudine de 2.236 m, măsoară 19,2 km în diametru şi are o suprafaţă de 304 km2. În ceea ce priveşte fauna din această zonă, populaţia animalelor ajunge la un număr de aprox. 25.000 şi raportat la acest număr, tot aici trăiesc cele mai multe animale de pradă din Africa, între care predomină leii şi leoparzii. Printre celelalte animale se mai întâlnesc elefanţi, rinoceri şi hipopotami. Vom dedica prima parte a zilei craterului pentru a admira flora şi fauna locală. Cină şi cazare la Karatu Lodge (sau similar).
 • 6
  04.01.2022

  Ngorongoro – Zanzibar

  • Transport Autocar
   Avion
  • Cazare Hotel Sea Cliff Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
  • Mese Demipensiune
  • Obiective și activități Insula Zanzibar
  Mic dejun. Transfer către aeroportul din Arusha pentru plecarea spre Zanzibar cu compania Precision Air, zbor PW 427 (15:30 / 16:50). Numele Zanzibar provine din combinarea a două cuvinte arabe, zenj, în traducere om negru şi bar, în traducere pământ, prin urmare, pământul negrilor, denumire dată insulei deoarece aici s-au stabilit populaţii care au venit din Orient, Iberia, Asiria şi India. Scăldată de apele albastre şi calde ale oceanului Indian, mărginită de plaje albe cu nisip fin, „împodobită” cu dealuri vălurite şi cu palmieri care se leagănă în bătaia alizeelor, Zanzibar este o insulă cu adevărat pitorească. După sosirea în Zanzibar, transfer pentru cazare cu demipensiune Hotel Sea Cliff Resort & Spa 4* (sau similar 4*).
 • 7
  05.01.2022

  Zanzibar

  • Cazare Hotel Sea Cliff Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
  • Mese Demipensiune
  • Obiective și activități Zi liberă dedicată relaxării la plajă
  • Opționale Oraşul vechi Stone Town
  Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării la plajă sau opţional, vizitarea oraşului vechi Stone Town, construit de negustorii arabi și indieni în sec. al XIX-lea din piatră de coral, numit din acest motiv „Oraşul de Piatră”, oraş care diferenţiază această insulă de alte mii de insule tropicale. Oraşul vechi impresionează prin arhitectura clădirilor care datează din sec. al XIX-lea, cu influenţele poporului Swahili, dar şi cu un amestec de elemente unice arabe, persane, indiene, europene şi africane. Oraşul în care veţi găsi bazare pline de viaţă, străduțe înguste și ziduri albe care închid între ele medina arabă, moschei, biserici creștine, băi persane şi conace grandioase construite în stil arab, cu uşi splendide sculptate în lemn, aici existând peste 500 de exemplare diferite de astfel de opere de artă manuală, a intrat în Patrimoniul Mondial UNESCO în anul 2000. Turul panoramic al oraşului Stone Town va include Fortul Arab Bgome Kongwe, construit în anul 1701 şi care a servit ca fortificaţie de apărare a oraşului până în anul 1920, Catedrala St. Joseph’s, clădirea Beit El Ajaib sau „Casa minunilor”, construită de Sultan Seyid Barghash pentru ceremonii, fiind cea mai înaltă clădire din Zanzibar și Casa lui Livingstone, construită în jurul anului 1860 de către Sultanul Majid, primul din cei 11 sultani care au guvernat timp de 107 ani Zanzibarul. Veţi putea vedea casa unde s-a născut și a locuit Freddie Mercury, legendarul solist al trupei Queen, care a părăsit insula împreună cu părinții săi după Revoluția din anul 1964, cu destinația Marea Britanie. Stone Town este însă un oraș cu o mare importanță simbolică în suprimarea sclaviei, deoarece a fost unul din principalele porturi de tranzacționare a sclavilor în Africa de Est. Negustorii arabi de sclavi au sosit în Zanzibar în sec. al VIII-lea și au rezistat în zonă câteva sute de ani, urmele teribilului negoț fiind vizibile și astăzi, deoarece orașul a trăit și s-a dezvoltat prin comerțul cu marfă vie pe o perioadă îndelungată de timp. Întoarcere pentru cazare cu demipensiune la Hotel Sea Cliff Resort & Spa 4* (sau similar 4*)..
 • 8
  06.01.2022

  Zanzibar

  • Cazare Hotel Sea Cliff Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
  • Mese Demipensiune
  • Obiective și activități Zi liberă dedicată relaxării la plajă
  • Opționale Tur de o jumătate de zi la Prison Island
  Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării la plajă sau opţional, tur de o jumătate de zi la Prison Island, care în traducere înseamnă Insula Închisoare, denumire generată de faptul că în trecut aceasta a fost folosită de către arabi pentru a-i izola pe sclavi; atracţia actuală a insulei o reprezintă însă broaştele ţestoase Aldabra gigant. Întoarcere pentru cazare cu demipensiune la Hotel Sea Cliff Resort & Spa 4* (sau similar 4*).
 • 9
  07.01.2022

  Zanzibar

  • Cazare Hotel Sea Cliff Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
  • Mese Demipensiune
  • Opționale Excursie de o jumătate de zi „Spicy Tour”
  Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării la plajă sau excursie opţională de o jumătate de zi „Spicy Tour”. De-a lungul timpului, insula şi-a câştigat renumele de „Insula Mirodeniilor”, deoarece aici se găsesc foarte multe ierburi aromatice și condimente care stau la baza unei bucătării recunoscute pentru exotismul și rafinamentul preparatelor sale. Miresmele de vanilie, cuișoare sau nucșoară cuprind întreaga insulă. Zanzibarul este faimos pentru exporturile de cuișoare, nucșoară, piper, vanilie, scorțișoară sau ghimbir, iar o serie de plante care în trecut erau folosite pentru tratarea malariei, indigestiilor etc. reprezintă astăzi o adevărată medicamentație naturistă pentru mulți localnici. Mirodeniile aduse de negustori şi călători în această insulă cu teren fertil în urmă cu mai mult de două secole au schimbat istoria, pentru că pe lângă comerţul cu sclavi, Zanzibarul a atras sultanii din Oman şi pentru cuişoare, nucşoară, scorţişoară, piper sau pentru alte condimente exotice care creşteau doar în aceste locuri. Veţi avea ocazia să descoperiţi savoarea fructelor exotice şi aroma condimentelor şi să aflaţi parcursul acestora de când sunt cultivate până ajung în preparatele aromate pe care le consumaţi. Turul va include vizite ale fermelor în care se cultivă acestea şi o demonstraţie a modului în care sunt folosite. În cadrul activităţilor interactive, vă veţi dezvolta abilitatea de a recunoaşte anumite plante şi fructe exotice după miros, gust, textură. Veţi descoperi aroma condimentelor precum scorţişoară, cardamon, oregano, vanilie, ylang-ylang, cuişoare, cumin, ghimbir şi a celor mai aromate fructe dintre papaya, mango, fructul pasiunii şi altele. Întoarcere pentru cazare cu demipensiune la Hotel Sea Cliff Resort & Spa 4* (sau similar 4*).
 • 10
  08.01.2022

  Zanzibar

  • Cazare Hotel Sea Cliff Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
  • Mese Demipensiune
  • Opționale Parcul Naţional Pădurea Jozani
  Mic dejun. O altă variantă pentru petrecerea timpului liber poate fi o excursie opţională în Parcul Naţional Pădurea Jozani, singurul parc naţional din Zanzibar, un mozaic bogat al diverselor habitate naturale ale insulei, recunoscut prin pădurile de mangrove şi mlaștini, cu numeroase specii endemice printre care şi specia de maimuţe Red Colobus, aflată pe cale de dispariţie. În anul 2016, parcul a fost numit Rezervaţie a Biosferei de către UNESCO. Pe lângă maimuţe, veţi putea observa în acest parc şi numeroase specii exotice de păsări, reptile şi animale care trăiesc în jurul mangrovelor. Întoarcere pentru cazare cu demipensiune la Hotel Sea Cliff Resort & Spa 4* (sau similar 4*).
 • 11
  09.01.2022

  Zanzibar – Doha

  • Transport Avion
  • Mese Mic dejun, în avion
  • Obiective și activități Zi liberă dedicată relaxării la plajă
  Mic dejun. În prima parte a zilei ne vom mai putea bucura de plajele cu nisip alb și de apa caldă a oceanului. În a doua parte a zilei vom fi transferaţi către aeroport pentru plecarea spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 1488 (22:15 / 04:05).
 • 12
  10.01.2022

  Doha – Bucureşti

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Plecare spre Bucureşti cu zborul QR 221 (08:40 / 12:50).


Informatii tarif

2990 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 450 EURO 

tarif valabil pentru un grup minim de 16 turiști; pt. 10-15 turiști, tariful se va majora cu 150 euro/pers


 • transport
  Avion
  Autocar
  Vehicule 4x4
 • cazare
  1 noapte în aeroportul Doha
  1 noapte în Parcul Naţional Tarangire
  2 nopți în Parcul Naţional Serengeti
  1 noapte în Parcul Naţional Ngorongoro
  5 nopți în Zanzibar
 • mese
  Mic dejun: 9
  Dejun: 3
  Cină: 3
  Demipensiune: 5
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  16

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Kilimanjaro şi Zanzibar – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways
- transport continental cu avionul pe ruta: Arusha – Zanzibar cu compania Precision Air
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- transport cu vehicule 4x4 în timpul safari-urilor
- 4 nopţi cazare în lodge în timpul safari-urilor
- 5 nopţi cazare în hotel 4* în Zanzibar
- mic dejun bufet, dejun şi cină conform program
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare în toate parcurile menționate în program
- safari în zona Craterului Ngorongoro
- safari în Parcul Național Serengeti
- safari în Parcul Naţional Tarangire
- ghizi locali
- însoţitor român de grup
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale aprox. 490 euro/pers. şi pentru zborurile continentale: aprox. 60 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- bacşişuri: 40 euro/pers. pentru ghizi, şoferi, ajutori de şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- RECOMANDAT: PACHET TURIST TRAVEL MONDIAL, care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 ron/pers. pentru cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, o sumă maximă de 5.000 ron/pers. pentru tratamente medicale de urgență în cazul acutizării unei boli cronice și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 8.500 ron/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerii externi:
• vizitarea unui sat de Masai: aprox. 40 usd/pers.
• plimbarea cu balonul în rezervația Serengeti: aprox. 550 usd/pers.
• vizita în Stone Town: aprox. 55 usd/pers.
• tur în Prison Island: aprox. 60 usd/pers.
• excursie în Parcul Naţional Pădurea Jozani: aprox. 70 usd/pers.
• „Spicy Tour”: aprox. 55 usd/pers.


Acte necesare

- pașaportul electronic sau pașaportul simplu valabil cel puțin 6 luni de la data încheierii călătoriei; nu se acceptă pașaportul temporar
- vă rugăm să vă asigurați că documentele de călătorie nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranță și că aveți 3 pagini libere consecutive pentru aplicarea ștampilelor la sosire

INFORMAȚII VIZE:
- cetățenii români care călătoresc în Republica Unită Tanzania nu au nevoie de viză pentru o perioadă de 90 de zile


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 60 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, PAŞAPORTUL, valabil minim 6 luni de la întoarcerea în ţară, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

3990 EURO

25.08.2022 - 06.09.2022

VEZI OFERTA