• Home
 • Circuite turistice
 • Revelion Mexic – Guatemala – Honduras – Belize cu minisejur la Acapulco și Cancun
790 EURO + 2990 USD Vezi detalii
28.12.2021
11.01.2022
15 zile
Vandut
Mexico City – Teotihuacan – Cuernavaca – Taxco – Acapulco – Guatemala City – Chichicastenango – Lacul Atitlan – Antigua Guatemala – Copan – Flores – Tikal – Belize City – Lamanai – Chetumal – Chichen Itza – Valladolid – Cancun
15 poze

Vă invităm într-o incursiune în străvechile civilizații aztecă și mayașă, într-o lume plină de misterul vechilor civilizații mesoamericane, de culoarea locală a haciendelor coloniale, de ritmurile alegre și pline de veselie ale mariachilor, toate în mijlocul unui peisaj mirific, cu munți invadați de vegetație luxuriantă, cu deșerturi aride “colorate” de cactuși imenși, cu lagune de mangrove, cu plajele de nisip auriu de pe litoralul Mării Caraibilor. Și ce poate fi mai extravagant decât un Revelion la Acapulco, după care veți putea admira minunile turistice ale Americii Centrale, o destinație care fascinează atât pasionații de istorie, cât și iubitorii de natură. Vom pătrunde treptat în zona de vegetație spectaculoasă din climatul subtropical, un peisaj exotic, dominat de grandoarea vulcanilor legendari Popocatepetl și Iztaccihuatl din Mexic sau Atitlan, San Pedro și Toliman din Guatemala. Ne vor întâmpina la tot pasul diversitatea stilurilor artei populare și abundența de culori, ritmuri trepidante, arome și gusturi savuroase. Panorama culturilor precolumbiene este uluitor de vastă, revelată nouă printr-o succesiune de situri de conservare, cu vestigii istorice extrem de evocatoare, pe care le vom explora împreună. Acestea alcătuiesc un adevărat curs exhaustiv de civilizație Maya, completat cu momente de reverie în timpul micilor croaziere sau în plimbările prin centrele istorice coloniale din țările vizitate.

AVANTAJE DAL TRAVEL

- zbor cu o singură escală, cu companiile KLM și Air France
- Revelion în Acapulco cu cină festivă inclusă!
- plimbare cu barca pe Lacul Atitlan
- vizitarea siturilor arheologice Teotihuacan, Copan, Tikal, Lamanai și Chichen Itza
- mini sejur la Cancun în regim All Inclusive la hotel de 5*
- conducător român de grup


Top obiective

Artă şi arhitectură

Plaza de la Constitucion, Palatul Naţional (El Granda), picturile murale ale lui Diego Rivera, Catedrala Metropolitană și Templo Mayor din Mexico City, Teotihuacan cu Piramida Soarelui, Piramida Lunii, Piramida Şarpelui cu Pene, Calea Morţilor, Piramida Jaguarilor, Palatul Quetzal, Tepantitla şi Templul Quetzlcoaltl, Bazilica Fecioarei din Guadalupe, Cuernavaca, Biserica Santa Prisca și Plaza Borda din Taxco, Piaţa Constituţiei, Palatul Naţional, Catedrala Metropolitană, Centrul Cultural Miguel Angel Asturias și Sexta Avenida din Guatemala City, Biserica Santo Tomas din Chichicastenango, Biserica San Francisco El Grande, Catedrala, Biserica La Merced, Universitatea San Carlos şi Muzeul Jadului din Antigua Guatemala, situl arheologic Copan, situl arheologic Tikal cu Palatul Regal, Piaţa celor 7 Temple, Piaţa Centrală, Templul Marele Jaguar, Templul Măştilor, Acropolisul din Nord și Complexul Piramidelor, clădirile coloniale din Belize, situl Lamanai, situl Tulum, situl mayaș Coba, situl arheologic Chichen Itza

Natură şi Peisaje

Colina Tepeyac, Lacul Atitlan, vulcanii inactivi Atitlan, Toliman și San Pedro, Parcul Central din Antigua Guatemala, Parcul Naţional Tikal, Marea Caraibelor și plajele, New River Lagoon, Lacul Atitlan

Tradiţii şi evenimente

Spectacol al săritorilor de pe stânci Los Clavadistas de la Quebrada, cină festivă de Revelion

Experienţe şi Distracţii

Plimbare cu catamaranul în Golful Acapulco, plimbare cu barca pe Lacul Atitlan, plimbare cu barca pe New River Lagoon


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  28.12.2021

  Bucureşti – Paris – Mexico City

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Galeria Plaza Reforma 4*+ (sau similar 4*+)
  • Mese În avion, cină
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:05 / 08:20), de unde se va pleca cu zborul AF 178 (12:00 / 16:55) spre Mexico City, oraș considerat unul dintre cele mai mari din lume, fiind inițial construit pe Insula Lacului Texcoco de către azteci în anul 1325 sub numele de Tenochtitlan, care a fost aproape distrus în asediul din anul 1521 și ulterior reproiectat și reconstruit în conformitate cu standardele spaniole urbane. Întâlnire cu reprezentantul local şi transfer pentru cină și cazare la Galeria Plaza Reforma 4*+ (sau similar 4*+).
 • 2
  29.12.2021

  Mexico City – Teotihuacan – Mexico City

  • Transport Autocar
  • Cazare Galeria Plaza Reforma 4*+ (sau similar 4*+)
  • Mese Mic dejun, dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Mexico City:
   Plaza de la Constitucion
   Palatul Naţional
   Picturile murale ale lui Diego Rivera
   Catedrala Metropolitană
   Templo Mayor
   Teotihuacan:
   Piramida Soarelui
   Piramida Lunii
   Piramida Şarpelui cu Pene
   Calea Morţilor
   Piramida Jaguarilor
   Palatul Quetzal
   Tepantitla
   Templul Quetzlcoaltl
   Bazilica Fecioarei din Guadalupe
  Mic dejun. Dimineaţa vom face un tur panoramic al oraşului Mexico City, în timpul căruia vom vizita centrul istoric, locul unde trecutul exploziv al Mexicului este zugrăvit în cel mai elocvent mod: Zocalo - partea centrală a oraşului cu Plaza de la Constitucion, Palatul Naţional (El Granda) construit pe ruinele unui palat aztec, cu faimoasele picturi murale ale lui Diego Rivera, Catedrala Metropolitană (construită după modelul celor din Toledo şi Granada) şi vestigiile pre-hispanice ale Marelui Templu - Templo Mayor. Ne vom deplasa apoi spre Teotihuacan, unul dintre cele mai impresionante oraşe ale lumii străvechi, ridicat de azteci în anul 100 î.Hr. pe o suprafaţă de 30 km2 şi care număra în perioada pre-hispanică peste 200.000 de locuitori. Vom vizita Piramida Soarelui (a treia ca mărime din lume) înaltă de 63 m, Piramida Lunii, de unde vom avea cea mai bună panoramă asupra sitului arheologic, Piramida Şarpelui cu Pene, Calea Morţilor (Calle de los Muertos), iniţial cu o lungime de 4 km, flancată de temple, palate şi pieţe, Piramida Jaguarilor, Palatul Quetzal, Tepantitla şi Templul Quetzlcoaltl. Dejun la un restaurant local. Pe drumul de întoarcere către Mexico City, vom face o oprire la Bazilica Fecioarei din Guadalupe, sfânta patroană a Mexicului, celebru loc de pelerinaj pentru întreaga Americă Latină, situat pe colina Tepeyac din nordul orașului. Cazare la Hotel Galeria Plaza Reforma 4*+ (sau similar 4*+).
 • 3
  30.12.2021

  Mexico City – Cuernavaca – Taxco – Acapulco

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel HS Hotsson Smart Acapulco 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, All Inclusive
  • Obiective și activități Cuernavaca
   Taxco:
   Biserica Santa Prisca
   Plaza Borda
  Mic dejun. Plecare spre Acapulco, renumita perlă autentică a plajelor mexicane. Pe traseu vom vizita Cuernavaca, capitala statului Morelos, numit și “orașul eternei primăveri”, stațiunea fiind locul de vilegiatură și odihnă al regilor azteci, înainte de sosirea conchistadorilor spanioli. Hernan Cortez a construit aici un palat, în prezent, muzeu de istorie și o catedrală splendidă. În continuare ne vom îndrepta spre Taxco, un vechi centru colonial, celebru centru al argintului. Cele mai importante repere ale orașului Taxco pe care le vom vedea sunt Biserica Santa Prisca și Plaza Borda, piața centrală a orașului care poartă numele minereului care a finanțat construcția bisericii. În finalul zilei vom ajunge în Acapulco pentru cazare şi masă în regim All Inclusive la Hotel HS Hotsson Smart Acapulco 4* (sau similar 4*).
 • 4
  31.12.2021

  Acapulco

  • Cazare Hotel HS Hotsson Smart Acapulco 4* (sau similar 4*)
  • Mese All Inclusive, cină festivă
  • Obiective și activități Cină de Revelion în restaurantul hotelului
  • Opționale Plimbare cu catamaranul în Golful Acapulco
  Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, plajă sau alte activități individuale. Puteți opta pentru o plimbare cu catamaranul în Golful Acapulco, prilej cu care veți putea admira casele marilor nume mondiale ale cinematografiei și nu numai. Cazare şi masă în regim All Inclusive la Hotel HS Hotsson Smart Acapulco 4* (sau similar 4*). Cină de Revelion în restaurantul hotelului!!! La mulți ani 2022!
 • 5
  01.01.2022

  Acapulco

  • Cazare Hotel HS Hotsson Smart Acapulco 4* (sau similar 4*)
  • Mese All Inclusive
  • Opționale Los Clavadistas de la Quebrada
  Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, plajă sau alte activități individuale. Seara veți putea opta pentru celebrul spectacol al săritorilor de pe stânci, Los Clavadistas de la Quebrada. Cazare și masă în regim All Inclusive la Hotel HS Hotsson Smart Acapulco 4* (sau similar 4*).
 • 6
  02.01.2022

  Acapulco – Guatemala City

  • Transport Autocar
   Avion
  • Cazare Hotel Radisson 4*+ (sau similar 4*+)
  • Mese Mic dejun la pachet, cină
  • Obiective și activități Tur panoramic Guatemala City:
   Piaţa Constituţiei
   Palatul Naţional
   Catedrala Metropolitană
   Centrul Cultural Miguel Angel Asturias
   Sexta Avenida
  Mic dejun la pachet. Dimineața ne vom întoarce la aeroportul din Mexico City pentru plecarea spre Guatemala City cu compania Aeromexico, zbor AM 672 (08:20 / 10:20). Odată ajunși în capitala Guatemalei, vom face turul panoramic de oraș, care va include Piaţa Constituţiei, Palatul Naţional, Catedrala Metropolitană, Centrul Cultural Miguel Angel Asturias, după care vom străbate Sexta Avenida. Cină și cazare la Hotel Radisson 4*+ (sau similar 4*+).
 • 7
  03.01.2022

  Guatemala City – Chichicastenango – Lacul Atitlan – Antigua Guatemala

  • Transport Autocar
   Barcă
  • Cazare Hotel Camino Real Antigua 4*+ (sau similar 4*+)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Chichicastenango:
   Biserica Santo Tomas
   Lacul Atitlan
   Plimbare cu barca
  Mic dejun. Plecare spre Chichicastenango, oraşul aborigen cunoscut pentru cultura K’iche’ Maya păstrată cu credință şi dedicație de locuitorii din regiune. Vom vizita Biserica Santo Tomas veche de peste 400 de ani, unde şamanii mai practică şi în prezent diverse ritualuri, jertfind uneori păsări în cinstea zeilor. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Lacul Atitlan, situat într-o regiune cu peisaje vulcanice impresionante și sate mayașe pline de culoare, considerat de scriitorul Aldous Huxley cel mai frumos lac de pe pământ, unde vom face o plimbare cu barca. Format în urmă cu mai bine de 80.000 de ani după o erupție vulcanică, lacul are un crater de 130 km² înconjurat de vârfurile vulcanilor inactivi Atitlan (3.537 m), Toliman (3.158 m) și San Pedro (3.020 m). La finalul zilei vom ajunge în Antigua Guatemala, care a servit drept capitala Americii Centrale din anul 1543 până în anul 1773, capitala mutându-se ulterior la 45 km distanţă, în locaţia actuală. Centrul vechi al oraşului a intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1979, datorită frumoaselor clădiri din sec. XVII - XVIII şi a numeroaselor biserici care, spre încântarea turiştilor, se îmbină armonios cu arhitectura modernă a noilor construcţii. Clima sa de “eternă primăvară”, deşi se află la 1530 m altitudine, îl face deosebit de atractiv pentru vizitatori. Cină şi cazare în Antigua Guatemala la Hotel Camino Real Antigua 4*+ (sau similar 4*+).
 • 8
  04.01.2022

  Antigua Guatemala – Guatemala City – Copan

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Marina Copan 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Tur pietonal Antigua Guatemala:
   Biserica San Francisco El Grande
   Catedrala
   Parcul Central
   Biserica La Merced
   Universitatea San Carlos
   Muzeul Jadului
  Mic dejun. Dimineața vom face un tur pietonal în Antigua Guatemala, care va include printre altele Biserica San Francisco El Grande, Catedrala, Parcul Central, Biserica La Merced, Universitatea San Carlos şi Muzeul Jadului. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Honduras pentru a vizita faimosul sit arheologic al civilizației mayașe, Copan. Cină și cazare la Hotel Marina Copan 4* (sau similar 4*).
 • 9
  05.01.2022

  Copan – Flores

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel La Casona del Lago Flores 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun, dejun la pachet
  • Obiective și activități Situl arheologic Copan
  Mic dejun. În prima parte a zilei vom vizita situl arheologic Copan, fosta capitală a unui important regat mayaș, unul dintre cele mai mari și impresionante centre maya descoperite până acum, declarat Patrimoniu Mondial UNESCO în anul 1980. Vom admira construcțiile cele mai cunoscute, care aparțin perioadei clasice, ce datează din perioada secolelor V - IX și dezvăluie cele mai elaborate decorațiuni, reprezentând toate orașele mayașe. Marea Piață este faimoasă pentru altarele sale care sunt răspândite în jurul ei, multe dintre acestea având o formă zoomorfă. Aici se află cel mai lung text cunoscut, lăsat moștenire de către antica civilizație mayașă. Dejun la pachet. Ne vom întoarce apoi în Guatemala și ne vom îndrepta spre Flores, oraş situat în provincia Peten, centrul civilizaţiei mayașe din Guatemala. Cazare la Hotel La Casona del Lago Flores 3* (sau similar 3*).
 • 10
  06.01.2022

  Flores – Tikal – Belize City

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Best Western Belize Biltmore Plaza 3* (sau similar 3*)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Situl arheologic Tikal:
   Palatul Regal
   Piaţa celor 7 Temple
   Piaţa Centrală
   Templu Marele Jaguar
   Templul Măştilor
   Acropolisul din Nord
   Complexul Piramidelor
  Mic dejun. În decursul dimineții vom vizita situl arheologic Tikal, considerat cel mai mare centru urban al civilizaţiei mayaşe, vechi centru de ceremonii antice, care în epoca sa de glorie dintre anii 200 - 900, a dominat politic regiunile mayaşe. Ruinele Tikal au fost descoperite în anul 1848, redescoperite în anul 1955 şi incluse pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO în anul 1979 datorită excepţionalei valori naturale şi culturale. Parcul Naţional, acoperit de păduri tropicale, are 576 km² şi cuprinde peste 3000 de structuri printre care Palatul Regal, Piaţa celor 7 Temple, Piaţa Centrală, unde se află faimosul Templu Marele Jaguar, Templul Măştilor, Acropolisul din Nord şi Complexul Piramidelor. Dejun inclus, după care vom pleca spre spre Belize City, capitala țării, situată pe litoralul cu ape turcoaz al Mării Caraibilor. Cină și cazare la Hotel Best Western Belize Biltmore Plaza 3* (sau similar 3*).
 • 11
  07.01.2022

  Belize City – Lamanai – Chetumal

  • Transport Autocar
   Barcă
  • Cazare Hotel Fiesta Inn Chetumal 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Tur panoramic în Belize City
   Situl Lamanai
   Deplasa cu barca pe New River Lagoon
  Mic dejun. Scurt tur panoramic în Belize City, prilej cu care vom descoperi frumoasele clădiri coloniale ale orașului, după care vom pleca spre faimosul sit Lamanai. Ne vom deplasa cu barca pe New River Lagoon, spre ruinele orașului Lamanai, unul dintre cele mai importante centre ceremoniale din Belize, situat în pădurea tropicală, în mijlocul unui peisaj feeric, o veritabilă experiență în bio-diversitatea junglei din această parte a lumii. Situl Lamanai dispune de a doua structură ca mărime din lume care aparține perioadei pre-clasice mayașe, orașul fiind în mare parte construit în straturi succesive, fiind ocupat continuu peste 3.000 de ani. După această vizită vom traversa granița cu Mexicul, îndreptându-ne spre Chetumal pentru cină și cazare la Hotel Fiesta Inn Chetumal 4* (sau similar 4*).
 • 12
  08.01.2022

  Chetumal – Chichen Itza – Valladolid – Cancun

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Fiesta Americana Condesa Cancun 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun, All Inclusive
  • Obiective și activități Situl arheologic Chichen Itza
   Valladolid:
   Fosta mănăstire San Bernardino de Siena
   Catedrala San Servacio
   Palatul Municipal
  Mic dejun. Plecare spre Chichen Itza, cel mai renumit oraş maya din Mexic. Situl arheologic este divizat în trei părţi principale: partea de nord, construită în stil arhitectural toltec, partea centrală, care pare a fi cea mai recent construită şi partea de sud, cunoscută sub numele de Old Chichen. Situl vă va dezvălui cunoştinţele avansate în domeniul arhitecturii şi astronomiei ale civilizaţiei Maya. Acesta este compus dintr-o serie de clădiri, dintre care cea mai importantă este piramida Kukulcan (cu tronul de piatră din interior realizat în formă de jaguar cu ochii de jad), numită şi “Castelul”, urmată de Templul Războinicilor, Observatorul, Piaţa celor 1.000 de coloane, Cenote - locul unde erau aruncate victimele sacrificate zeului Chac, toate acestea fiind principale atracţii ale Chichen Itzei. Ne vom deplasa în continuarea zilei spre Valladolid, oraș fondat în 1543, unde vom vedea mai întâi fosta mănăstire San Bernardino de Siena, construită de misionarii Franciscani între anii 1552 - 1560, impresionant complex arhitectural ce se întinde pe o suprafață de 14121 m2. În centrul orașului vom admira Catedrala San Servacio, construită în anul 1705 pe locul celei anterioare, care data din anul 1545 și Palatul Municipal. Ne vom îndrepta apoi spre Cancun, poarta de intrare în Peninsula Yucatan, oraşul de unde începe celebra Rivieră Maya, locul ideal pentru a ne relaxa după atâtea zile de aventură. Cazare şi masă în regim All Inclusive la Hotel Fiesta Americana Condesa Cancun 5* (sau similar 5*).
 • 13
  09.01.2022

  Cancun

  • Cazare Hotel Fiesta Americana Condesa Cancun 5* (sau similar 5*)
  • Mese Mic dejun, All Inclusive
  • Opționale Parcul tematic Xcaret
  Mic dejun. Zi liberă pentru a ne bucura de plajele cu nisip alb şi de marea cu nuanţe de turcoaz ale celebrei staţiuni. De asemenea, puteți opta pentru o excursie opțională la parcul tematic Xcaret, o reconstrucție magnifică a unui vechi sat mayaș, unde veți putea asista la un impresionant spectacol de două ore, prezentat de o echipă de peste 300 de artiști, care ilustrează peste 500 de ani din istoria Mexicului, începând din epoca pre-Columbiană, continuând cu perioada cucericii și stăpânirii Coloniale Spaniole, apoi obținerea Independenței și evenimentele ce au urmat până în zilele noastre. Cazare şi masă în regim All Inclusive la Hotel Fiesta Americana Condesa Cancun 5* (sau similar 5*).
 • 14
  10.01.2022

  Cancun – Paris

  • Transport Autocar
   Avion
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Până la ora 11:00 când se vor elibera camerele, vă veți putea bucura de timp liber pentru plajă, plimbare sau cumpărături. Transfer la aeroportul din Cancun pentru plecarea spre Paris cu compania Air France, zbor AF 651 (19:30 / 11:05).
 • 15
  11.01.2022

  Paris – București

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Sosire la Paris la ora 11:05, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul AF 1088 (19:25 / 23:20).


Informatii tarif

790 EURO + 2990 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 860 USD

tarif valabil pentru un grup minim de 20 turişti; pt. 15-19 turişti, tariful se va majora cu 120 euro/pers.


 • transport
  Avion
  Autocar
  Barcă
 • cazare
  2 nopți Mexico City
  3 nopți Acapulco
  1 noapte Guatemala City
  1 noapte Antigua Guatemala
  1 noapte Copan
  1 noapte Flores
  1 noapte Belize City
  1 noapte Chetumal
  2 nopți Cancun
 • mese
  Mic dejun: 13
  Dejun: 3
  Cină: 6
  All Inclusive: 5
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  20

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Paris – Mexico City şi Cancun – Paris – Bucureşti cu compania Air
France
- transport continental cu avionul pe ruta: Mexico City – Guatemala City
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 13 nopţi cazare în hoteluri de 5*, 4*+, 4* și 3*
- mesele menţionate în program: 13 mic dejunuri, 3 dejunuri, 6 cine, 3 zile cu mese în regim All Inclusive în Acupulco și 2 zile cu mese în regim All Inclusive în Cancun
- cină festivă de Revelion în Acapulco
- tur panoramic de oraș în Mexico City, Cuernavaca, Guatemala City, Antigua Guatemala, Belize City și Valladolid
- vizitarea siturilor arheologice Teotihuacan, Copan, Quirigua, Tikal, Lamanai și Chicen Itza
- plimbare cu barca pe Lacul Atitlan
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxele de intrare la obiectivele menţionate în program
- ghizi locali
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi continentale: aprox. 495 euro/pers. şi aprox. 90 euro/pers, care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi şi taxe de oraş şi hoteliere (în cazul în care se aplică)
- bacşişuri: 60 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi (cu excepţia hotelurilor din Cancun, unde regimul de masă este All Inclusive)
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local:
· plimbare cu catamaranul în Golful Acapulco: aprox. 55 usd/pers.
· spectacolul Los Clavadistas de la Quebrada: aprox. 10 usd/pers.
· excursie la parcul tematic X’caret din Cancun: aprox. 150 usd/pers.

- RECOMANDAT: PACHET TURIST TRAVEL MONDIAL, care include Asigurare medicală, pe întreaga durată aprogramului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 ron/pers. pentru cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, o sumă maximă de 5.000 ron/pers. pentru tratamente medicale de urgență în cazul acutizării unei boli cronice și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 8.500 ron/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19


Acte necesare

- pașaportul electronic sau pașaportul simplu valabil cel puțin 6 luni de la data încheierii călătoriei; nu se acceptă pașaportul temporar


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

1750 EURO + 2290 USD

25.09.2024 - 10.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1780 EURO + 2390 USD

04.10.2024 - 20.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1320 EURO + 2460 USD

15.11.2024 - 01.12.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1980 EURO + 2840 USD

30.12.2024 - 14.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1970 EURO + 2580 USD

29.10.2024 - 11.11.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1740 EURO + 2360 USD

29.12.2024 - 08.01.2025

VEZI OFERTA

Ce spun turistii nostri?