• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
RO EN RU

Politica de confidentialitate

confidentialNota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site va exprimati in mod expres consimtamantul ca SC DAL TRAVEL SRL sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu carcater personal furnizate de catre dvs.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, SC DAL TRAVEL SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: furnizarea  de servicii hoteliere si de turism. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre SC DAL TRAVEL SRL. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre SC DAL TRAVEL SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai iSC DAL TRAVEL SRL si altor companii din acelasi grup cu SC DAL TRAVEL SRL.

Prin inscrierea pe site veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre SC DAL TRAVEL SRL si partenerii sai contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre SC DAL TRAVEL SRL .

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin posta la adresa: Bucuresti, Str. George Enescu nr. 33,  sector 1.

Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SC DAL TRAVEL SRL  este inscrisa ca operator de date cu caracter personal cu nr. 6223.