City Break Amsterdam


de la 315 Euro / persoană Vezi detalii
A Pleci cand dorești!
Plecare din Bucuresti
4 zile
Amsterdam
6 poze

Vă invităm să descoperiţi capitala ţării lalelelor, a morilor de vânt şi a porţelanurilor de Delft, a canalelor romantice, a miilor de biciclete, patria unor pictori care au dat omenirii opere de primă mărime. Amsterdamul este unul dintre cele mai mari orașe din lume, o metropolă fascinantă cu o cultură în care elementul clasic și cel modern se îmbină armonios, care găzduiește o mulțime de muzee și obiective culturale uimitoare care-l fac să fie destinația ideală pentru un scurt sejur plăcut. În Amsterdam există mari zone verzi și parcuri în care puteți petrece o zi de vară lenevind la soare. 


Top obiective

Artă şi arhitectură

Palatul Regal, Piaţa Dam, Gara Centrală, Piața Rembrand, Muzeul de diamante Royal Coster Diamonds, Muzeul Rijksmuseum, Muzeul Vincent Van Gogh, Biserica veche din Delft, Primăria din Rotterdam, clădirea bursei din Rotterdam, Marea Biserică Grote din Sint-Laurenskerk, Casele Cube din Rotterdam, Turnul Euromast, Palatul Păcii din Haga, sediul Curţii Internaţionale de Justiţie din Haga, Biserica Grote Kerk din Rotterdam, Clădirea Primăriei din Rotterdam.

Natură şi Peisaje

Râul Zaans, Marea Nordului, Râurile Rin, Maas, Scheldt şi Rotte

Experienţe şi Distracţii

Vizita la Muzeul producătorului de diamante Royal Coster Diamonds, vizitarea unei ferme locale unde este produsă brânza de tip Edam sau Gouda, vizita la Heineken Experience, plimbare prin Cartierul Roşu


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • Ziua 1

  Bucureşti – Amsterdam

  • Transport Avion
  • Cazare Hotel IBIS CENTRE STOPERA 3*
  • Mese La bordul aeronavei
  • Obiective și activități -
  • Opționale Palatul Regal
   Gara Centrală
   Piața de Flori
   Piața Rembrand
   Muzeul de diamante Royal Coster Diamonds
  Plecare de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă spre Amsterdam cu compania Tarom, zbor RO 0361 (08:40 / 10:40). Sosire în Amsterdam, capitala Ţărilor de Jos, faimos pentru canalele, bicicletele, muzeele sale și nu în ultimul rând pentru extraordinarele parade de flori. Odată sosiți în “Veneția Nordului” așa cum mai este cunoscută capitala Olandei, datorită celor peste 100 de canale care o străbat, puteți începe explorarea orașului cu peste 700 de ani de istorie, care se reflectă în arhitectura clădirilor, bine conservate. Veţi fi uimiți de melanjul inedit dintre aceste clădiri istorice și modernismul clădirilor nou construite, dintre cultura bine evidențiată mai ales în muzeele de artă vestite în lumea întreagă și tumultoasa viață de noapte. Vă recomandăm să faceţi un tur panoramic și pietonal care va include Palatul Regal din Piața Dam, clădirile istorice aflate de-a lungul râului Amstel, Gara Centrală, Piața de Flori și Piața Rembrand. Nu rataţi vizita la Muzeul producătorului de diamante Royal Coster Diamonds, cea mai veche fabrică de Diamante din lume, unde veţi avea parte de un tur ghidat şi apoi de posibilitatea de a vă procura bijuterii cu diamante. Cazare la Hotel IBIS CENTRE STOPERA 3 *.
 • Ziua 2

  Amsterdam – Zaans Schans – Volendam – Amsterdam

  • Transport -
  • Cazare Hotel IBIS CENTRE STOPERA 3*
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități -
  • Opționale Excursie de o jumătate de zi la Zaans Schans şi Volendam
   Vizită la Heineken Experience
  Mic dejun. Zi liberă dedicată explorării pe cont propriu a orașului sau opţional, excursie de o jumătate de zi pentru a vedea cele mai reprezentative sate pescărești din nordul Olandei, o adevărată întoarcere în timp. Veți vizita idilicul sat Zaans Schans, amplasat pe malul râului Zaans, un adevărat muzeu în aer liber, unde veți avea ocazia să vedeți și renumitele mori de vânt, emblematice pentru Olanda. Pentru că întreaga ţară este renumită pentru brânza de tip Edam sau Gouda, veţi avea posibilitatea de a vizita o fermă locală, de a afla mai multe despre modul în care brânza este făcută și de a gusta dintr-o sumedenie de sortimente. Veți vizita apoi satul Volendam, cunoscut pentru tradiționale bărci pescărești și pentru costumele populare care sunt completate de saboții și bonetele cu vârf ascuțit, simbolice pentru Olanda, pe care femeile le mai poartă și astăzi. După-amiază întoarcere la Amsterdam pentru vizite individuale precum vizita la Heineken Experience, în care veţi descoperi cum o mică fabrică de bere din Amsterdam a reuşit să producă berea preferată a întregii planete. O zi cu un final inedit: cu o bere ... sau două! Cazare la Hotel IBIS CENTRE STOPERA 3*.
 • Ziua 3

  Amsterdam – Delft – Rotterdam – Haga – Amsterdam

  • Transport -
  • Cazare Hotel IBIS CENTRE STOPERA 3*
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități -
  • Opționale Excursie de 1 zi la Delft, Rotterdam şi Haga
   Cartierul Roşu din Amsterdam
  Mic dejun. Veţi putea petrece ziua în zona centrală a oraşului Amsterdam la cumpărături, vizitând străzile pitoreşti ale oraşului sau opţional, excursie de 1 zi la Delft, Rotterdam şi Haga. Veți pleca din Amsterdam către Delft, oraşul porţelanurilor regale şi a canalelor navigabile. Numele oraşului care înseamnă “groapă”, caracterizează situaţia de început a aşezării fondate de ducele Loren Godefroy III, şi care a primit titlu de oraş, în anul 1246 de la Wilhelm al II-lea, viitorul împărat romano-german. Oraşul este recunoscut pentru fabricarea porţelanului de Delft, o ceramică inventată în sec. al XVII-lea şi apreciată în multe colţuri ale lumii. Veţi putea vizita fabrica de regală de porţelanuri, înfiinţată în anul 1653, veţi putea intra în Biserica veche, construită în anul 1250, care adăposteşte mormintele unor personalităţi ale Olandei precum pictorul Jan Vermeer, unul dintre cei mai mari pictori ai secolului al XVII-lea sau amiralul Piet Hein, urmând a încheia vizita cu Biserica nouă construită în stil gotic şi cu clădirea Primăriei. Veţi pleca apoi spre Rotterdam, al doilea mare oraş al ţării, faimos ca cel mai mare port al Europei, situat în apropierea mării Nordului, în delta formată de râurile Rin, Maas şi Scheldt, între canale, diguri şi docuri. Fondat în anul 1340 după ce a fost construit un baraj pe Râul Rotte, Rotterdam s-a dezvoltat de-a lungul secolelor transformându-se dintr-un mic sat de pescari într-un centru internaţional de comerţ, industrie şi distribuţie. Veţi face un tur panoramic şi pietonal în care veţi admira Primăria, clădirea Bursei, Marea Biserică Grote din Sint-Laurenskerk, Casele Cube, creație a arhitectului Piet Blom care şi-a dorit să construiască un sat într-un oraş, Turnul Euromast care oferă o panoramă a întregului oraş, dar şi a portului, de la o altitudine de 96 m şi care este inclus în Federaţia Mondială a Marilor Turnuri. În continuarea zilei veţi pleca spre Haga, a doua capitală a Ţărilor de Jos, reşedinta Curţii Regale, a corpului diplomatic şi al autorităţilor. În timpul turului panoramic veţi admira Palatul Păcii (Vredesplais), sediul Curţii Internaţionale de Justiţie, sediul Curţii de Arbitraj Permanent, sediul Academiei Internaţionale de Drept și a unei biblioteci impresionante, Biserica Grote Kerk, una dintre cele mai vechi clădiri din oraş, care datează din sec. al XV-lea și clădirea Primăriei. Întoarcere în Amsterdam pentru cazare la Hotel IBIS CENTRE STOPERA 3 *. Seara nu puteţi încheia vizita în acest oraş minunat fără o vizită prin faimosul Cartier Roşu (Red Light District)!
 • Ziua 4

  Amsterdam – Bucureşti

  • Transport Avion
  • Cazare -
  • Mese Mic dejun, la bordul aeronavei
  • Obiective și activități -
  • Opționale Muzeul Rijksmuseum
   Muzeul Vincent Van Gogh
  Mic dejun. Dimineața puteți opta pentru vizitarea faimoaselor muzee ale oraşului. Puteţi începe cu Muzeul Rijksmuseum, situat într-o impozantă clădire care adăposteşte o adevărată comoară naţională, reprezentată printr-o colecţie de picturi din Epoca de Aur olandeză, precum şi o bogată colecţie de artă asiatică. Iniţial, muzeul a fost fondat în anul 1800 la Haga, inspirat după modelul francez, cunoscut la acea vreme sub denumirea de Galeria Naţională de Artă. Opt ani mai târziu, la ordinul regelui din acea vreme al Ţărilor de Jos, Louis Bonaparte (fratele marelui Napoleon Bonaparte), muzeul a fost mutat la Amsterdam, iar picturile aflate în proprietatea oraşului, cum ar fi grandioasă pictură a marelui Rembrandt van Rijn, „Rondul de noapte” (Watch Night), au devenit parte a colecţiei muzeului. În anul 1885, muzeul s-a mutat în clădirea actuală, care a fost ridicată de arhitectul olandez Pierre Cuypers. Acesta a reuşit să realizeze o construcţie de excepţie, îmbinând elemente ale stilului gotic cu cel renascentist. Clădirea este bogat decorată cu motive care fac referire la istoria artei Ţărilor de Jos. Din primii ani de existenţă, Rijksmuseum nu s-a limitat doar la expunerea colecţiilor de tablouri ci a continuat să realizeze colecţii deosebite cu obiecte de artă, cu precădere artă asiatică sau relicve istorice. De asemenea a fost creat şi un cabinet de stampe şi muzeul nu a încetat nici o clipă să se modernizeze. Cu ocazia încoronării reginei Wilhelmina, aici a fost organizată o mare expoziţie Rembrandt, în care „Rondul de noapte” ocupa locul de onoare. Veţi putea continua cu vizitarea Muzeul Vincent Van Gogh, care găzduieşte 205 pânze ale pictorului şi nu mai puțin de 255 acuarele şi desene, dar numai o parte a acestui patrimoniu îşi găseşte loc în expoziția permanentă, alături de picturi ale contemporanilor şi prietenilor lui Van Gogh, ca de exemplu Gauguin, Touoluse-Lautrec sau Emile Bernard. Plecare spre Bucureşti cu compania Tarom, zbor RO 0364 (20:00 / 23:45).


Informatii tarif

de la 315 Euro / persoană

 • Tariful este valabil pentru minim 2 persoane. 
 • Tariful poate varia în funcţie de numărul de participanţi, perioada călătoriei, evenimente speciale, gradul de ocupare a avioanelor, hotelurilor etc. 


 • transport
  Avion
 • cazare
  3 nopți la Hotel IBIS CENTRE STOPERA 3*
 • mese
  Mic dejun: 3

Servicii

Tariful include

- transport internaţional cu avionul pe ruta: Bucureşti – Amsterdam – Bucureşti cu compania Tarom
- taxele de aeroport
- un bagaj de cală / persoană
- 3 nopţi de cazare la hotel de 3* 
- mesele conform program
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
 


Tariful nu include

- taxele de oraş (unde se percep) se achită, la recepţia hotelurilor, individual
- transfer privat aeroport – hotel – aeroport: 30 euro / persoană
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- taxele de intrare la obiectivele turistice (muzee, catedrale etc) şi dacă este cazul, ghizii pentru acestea 


Acte necesare

- Carte de identitate sau paşaportul valabil la întoarcerea în ţară


Condiții de înscriere

-  pentru efectuarea rezervării este necesară plata unui avans min. de 50% din tarif 
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 14 zile înainte de data plecării
- Oferta zilei este valabilă în ziua respectiva, în limita disponibilitatii locurilor în momentul rezervării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice »,  la care prezentul program este parte


Observații

- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu trei ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie în funcţie de disponibilităţi
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, pandemii, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii au nevoie de paşaport individual 
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »