Kenya Safari și Sejur la Plajă


Experimentați „Out of Africa” Live

2590 EURO Vezi detalii
17.09.2021
29.09.2021
13 zile
2 locuri disponibile
Nairobi – Lacul Naivasha – Rezervaţia Masai Mara – Parcul Național Tsavo Vest – Diani Beach
18 poze

„În ținuturile Africii te izbește sentimentul de a fi trăit, pentru câtva timp, în aer”, așa descrie scriitoarea daneză Karen Blixen, timpul ei petrecut în Africa. Vă invităm să trăiți acest sentiment al „plutirii” în zonele cu adevărat sălbatice și neîmblânzite ale Kenyei, care vă vor dezvălui peisaje spectaculoase, de la câmpiile de coastă la zonele muntoase vulcanice, de la semi-deșert la cel mai înalt vârf muntos al Africii, Kilimanjaro. Frumusețea acestor locuri completată de întâlnirile cu triburile Masai, dar și cu fascinanta lume a sălbăticiunilor care vor defila prin fața dumneavoastră, răgetele nocturne ale leilor sau aparenta liniște încărcată de mister a savanelor, vă vor conduce fără îndoială cu gândul la celebra producție cinematografică „Out of Africa”, în atmosfera căreia „parcă” veți pătrunde. Și ce poate fi mai relaxant după acest itinerar inedit presărat cu safari-uri memorabile decât un repaus în paradisul plajelor cu nisip alb din Diani Beach, scăldate de apele turcoaz ale Oceanului Indian.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Nairobi, Muzeul Karen Blixen, Mombasa

Natură şi Peisaje

Lacul Naivasha, Rezervaţia Masai Mara, Parcul Național Tsavo, Plaja Diani, Oceanul Indian

Tradiţii şi evenimente

Vizită în satul tradiţional de Masai

Experienţe şi Distracţii

Giraffe Centre” - Centrul de conservare a girafelor Rotschild, Safari în rezervaţia Masai Mara, Safari cu balonul deasupra Masai Mara, Safari în Parcul Național Tsavo


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  17.09.2021

  Bucureşti – Doha

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 16:30 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 396 (18:40 / 23:15).
 • 2
  18.09.2021

  Doha – Nairobi – Lacul Naivasha

  • Transport Avion, vehicule 4x4
  • Cazare Naivasha Country Club (sau similar)
  • Mese În avion, dejun, cină
  • Obiective și activități Plimbare cu barca pe Lacul Naivasha
  Din Doha vom pleca spre Nairobi cu zborul QR 1335 (01:45 / 07:10). Sosire în Kenya, “bijuteria Africii de Est”, o țară monument, cu peste 50 de parcuri și rezervații naturale, cu cele mai frumoase plaje de pe continent și chiar 6 parcuri marine în Oceanul Indian. Populația Kenyei este de asemenea fascinantă, cu peste 40 de triburi, fiecare dintre acestea având propria cultură și limbă, cei mai faimoși fiind localnicii înalți, îmbrăcați în roșu din tribul Masai, care au încă o viață semi-nomadă. După formalitățile de viză de pe aeroportul din Nairobi ne vom îndrepta spre Lacul Naivasha care se află la o altitudine de 1.870 m faţă de nivelul mării, cu o suprafaţă de 139 km², cel mai mare lac de apă dulce din partea kenyană a Văii Rift, adăpost pentru o mulţime de peşti, precum şi pentru turmele de hipopotami care se bălăcesc aici. Numele Naivasha provine din cuvântul autohton „Nai’posha”, care tradus din limba Masai înseamnă apă violentă, datorită furtunilor care pot apărea în mod brusc. Pe malul lacului, de jur împrejur, porţiuni verzi de papirus şi plante acvatice găzduiesc peste 400 de specii de păsări viu colorate, printre care canarul gălbui, pasărea cântătoare cu penaj gri, ţesătoarea cu ochelari, vulturii pescari, pescăruşul vărgat, cintezoiul cu ciocul roşu etc.. Având în fundal arborii acacia cu flori galbene, fiind înconjurat de lanţuri muntoase, Lacul Naivasha oferă o privelişte de o frumuseţe de neuitat. După dejun, vom face o interesantă plimbare cu barca pe lac, prilej pentru a observa ecosistemul sălbatic de pe Insula Crescent. Cină şi cazare la Naivasha Country Club (sau similar).
 • 3
  19.09.2021

  Lacul Naivasha – Rezervaţia Masai Mara

  • Transport Vehicule 4x4
  • Cazare Keekorok Lodge (sau similar)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Safari în rezervaţia Masai Mara
  Mic dejun. Plecare spre Masai Mara, cea mai cunoscută rezervaţie din Kenya, trecând prin spectaculoasa Vale a Marelui Rift şi prin micul oraş Narok, centrul administrativ al regiunii. În Rezervaţia Masai Mara, considerată a fi unul dintre cele mai preţioase sanctuare ale vieţii sălbatice datorită celei mai mari concentraţii de animale sălbatice din Africa, vom asista la spectacolul uimitor al naturii şi vom avea posibilitatea de a admira şi fotografia o mulţime de animale, adevărate staruri, precum rinocerii negri, elanii, zebrele, maimuţele cheetah, hienele pătate, girafele, şacalii cu spinarea neagră şi multe alte sălbăticiuni. Cazare și dejun la lodge. Vom porni într-un prim safari prin această extraordinară rezervaţie unde vom putea privi în voie animalele sălbatice în elementul lor natural. Cină şi cazare la Keekorok Lodge (sau similar).
 • 4
  20.09.2021

  Rezervaţia Masai Mara

  • Transport Vehicule 4x4
  • Cazare Keekorok Lodge (sau similar)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Safari în rezervaţia Masai Mara
  • Opționale Safari cu balonul deasupra Rezervaţiei Masai Mara
   Vizita în satul tradiţional de Masai
  Mic dejun. Opţional, în zorii zilei sau la apus, veţi putea experimenta un inedit safari cu balonul deasupra Rezervaţiei Masai Mara, o experienţă de vis în care veţi putea admira de sus rezervaţia cu animalele sale. Întreaga zi va fi dedicată explorării Rezervaţiei Naţionale Masai Mara, prilej de a vedea şi admira nenumăratele specii de animale precum: lei, hipopotami, girafe, gheparzi, elefanţi etc.. Vom încerca să completăm albumul foto cu Big Five și ne vom bucura de numeroasele surprize pe care spectacolul grandios al sălbăticiunilor ni-l va oferi. Dejun la pachet. În afară de faptul că vom putea privi în voie animalele sălbatice, vom avea prilejul de a întâlni populaţia Masai care trăieşte aici, un trib de oameni mândri care şi-au păstrat obiceiurile şi cultura de sute de ani şi care îşi câştigă existenţa din creşterea turmelor de vite. Vizita în satul tradiţional de Masai este opţională. Cină şi cazare la Keekorok Lodge (sau similar).
 • 5
  21.09.2021

  Rezervaţia Masai Mara – Nairobi

  • Transport Vehicule 4x4
  • Cazare Hotel Tamarind Tree 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur de oraș în Nairobi
   Muzeul Karen Blixen
   Ngong Hills al lui Karen
   Centrul de conservare a girafelor Rotschild
  Mic dejun. Plecare spre Nairobi unde vom face un scurt tur de oraș și o vizită la Muzeul Karen Blixen, faimoasa scriitoare daneză a romanului „Out of Africa”, ecranizat sub același nume. Casa unde a locuit scriitoarea, grădinile, pădurea din apropiere și dealul Ngong au servit ca decoruri pentru celebrul filmul premiat cu Oscar. Ne vom emoționa cu siguranță la vederea iubitului Ngong Hills al lui Karen, pe care l-a onorat prin cunoscuta frază "I had a farm in Africa at the foot of the Ngong Hills" - "Am avut o fermă în Africa la poalele dealurilor Ngong". În continuarea zilei vom putea interacționa cu girafele de la „Giraffe Centre” - Centrul de conservare a girafelor Rotschild, specie aflată pe cale de dispariție, situat în apropiere. Transfer pentru cazare la Hotel Tamarind Tree 4* (sau similar 4*).
 • 6
  22.09.2021

  Nairobi – Parcul Național Tsavo Vest

  • Transport Vehicule 4x4
  • Cazare Kilaguni Serena Lodge (sau similar)
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Obiective și activități Safari în Parcul Național Tsavo Vest
  Mic dejun. În această zi ne vom deplasa spre cel mai mare parc național din Kenya, Tsavo, care datorită mărimii sale, a fost împărțit în două, Tsavo Vest și Tsavo Est, fiind divizat de autostrada Nairobi – Mombasa. Parcul Național Tsavo conține dealuri vulcanice, patru râuri și peste 60 de specii de mamifere mari și 1.000 de specii de plante. În habitatul diversificat din Tsavo Vest, de la munți până la câmpuri de lavă uscată, cu lacuri și pășuni care se învecinează cu câmpiile sudice din Serengeti și-au făcut apariția și peste 400 de specii diferite de păsări, fiind un coridor de migrație, pentru numeroase păsări. Tot aici, vom putea admira și măreții baobabi care aduc un plus de atracție pentru această zonă a parcului. Vom fi cazați în partea de Vest a Parcului Național Tsavo, iar după dejun, vom începe să explorăm zona într-un safari deosebit. Cină şi cazare la Kilaguni Serena Lodge (sau similar).
 • 7
  23.09.2021

  Parcul Național Tsavo Vest

  • Transport Vehicule 4x4
  • Cazare Kilaguni Serena Lodge (sau similar)
  • Mese Mic dejun, cină
  • Obiective și activități Safari în Parcul Național Tsavo Vest
  Mic dejun. Ziua va fi dedicată explorării Parcului Național Tsavo Vest, a cărui parte nordică este cea mai dezvoltată, cu peisaje spectaculoase, cu zone importante, precum cele două surse de apă: Izvoarele Mzima și Craterul Chaimu. Fiind cea mai populară atracție din această zonă a parcului, Izvoarele Mzima care conțin două bazine de apă conectate între ele, sunt “vizitate” de o mulțime de animale care vin aici la adăpat, crocodilii și hipopotamii preferând și ei acest loc. Vom putea vedea de asemenea girafe, zebre, o mare varietate de antilope, bivoli, elefanți și cu puțin noroc, lei, gheparzi şi leoparzi. Cină şi cazare la Kilaguni Serena Lodge (sau similar).
 • 8
  24.09.2021

  Parcul Național Tsavo Vest – Diani Beach

  • Transport Vehicule 4x4
  • Cazare Neptune Village Beach Resort & Spa 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun, All Inclusive
  • Obiective și activități Plaja Diani
  Mic dejun. Dimineaţă ne vom deplasa spre Mombasa pentru a ajunge la Plaja Diani. Deși Kenya este celebră pentru parcurile sale naționale și pentru viața sălbatică, aceasta găzduiește de asemenea unele dintre cele mai bune plaje ale continentului. Oceanul Indian cu ape calde, în nuanțe variate de verde și albastru mângâie nisipul fin al plajei Diani străjuită de palmieri. Recifele de corali protejează plaja de valuri grele, creând condiții perfecte pentru înot sau snorkeling. Cazare în regim All Inclusive la Neptune Village Beach Resort & Spa 4* (sau similar 4*).
 • 9
  25.09.2021

  Diani Beach

  • Cazare Neptune Village Beach Resort & Spa (sau similar)
  • Mese All Inclusive
  • Obiective și activități Relaxare pe plaja Diani
  Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării la plajă sau pentru activități individuale. Cazare în regim All Inclusive la Neptune Village Beach Resort & Spa 4* (sau similar 4*).
 • 10
  26.09.2021

  Diani Beach

  • Cazare Neptune Village Beach Resort & Spa (sau similar)
  • Mese All Inclusive
  • Obiective și activități Relaxare pe plaja Diani
  • Opționale Vizitarea oraşului Mombasa
  Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării la plajă sau opţional, vizitarea oraşului Mombasa, cufundat în istorie și în același timp, un oraș port commercial, fascinant și cosmopolit. Adevărata inimă a orașului se află în vechiul oraș exotic, printre străzile înguste și arhitectura arabă. Aici atmosfera este întotdeauna încărcată de aromele mirodeniilor. În acest oraș toată lumea este bine-venită și absorbită rapid în acest amestec cultural. Moschei, temple hinduse și biserici creștine înconjoară străzile care abundă de toate culturile lumii. Se va vizita Fort Jesus, unul dintre cele mai importante monumente istorice ale orașului, care, timp de secole, a fost scena unor violente bătălii date pentru cucerirea conducerii orașului. În partea veche a orașului veți putea admira minunate exemple de arhitectură arabă. Cazare în regim All Inclusive la Neptune Village Beach Resort & Spa 4* (sau similar 4*).
 • 11
  27.09.2021

  Diani Beach

  • Cazare Neptune Village Beach Resort & Spa (sau similar)
  • Mese All Inclusive
  • Obiective și activități Relaxare pe plaja Diani
  Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării la plajă sau pentru activități individuale. Cazare în regim All Inclusive la Neptune Village Beach Resort & Spa 4* (sau similar 4*).
 • 12
  28.09.2021

  Diani Beach – Mombasa – Doha

  • Transport Autocar, avion
  • Mese Mic dejun, cină
  Mic dejun. După predarea camerelor, ne vom îndrepta spre aeroportul din Mombasa pentru plecarea spre Doha cu compania Qatar Airways, zbor QR 1334 (16:50 / 23:00).
 • 13
  29.09.2021

  Doha – Bucureşti

  • Transport Avion
  • Mese În avion
  Din Doha vom pleca spre Bucureşti cu zborul QR 395 (08:30 / 13:30).


Informatii tarif

2590 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 590 EURO

tarif valabil pt. un grup minim de 15 turişti


 • transport
  Avion
  Autocar
  Vehicule 4x4
 • cazare
  1 noapte Lacul Naivasha
  2 nopți Masai Mara
  1 noapte Nairobi
  2 nopți Tsavo Vest
  4 nopți Diani Beach
 • mese
  Mic dejun:10
  Pensiune completă: 5
  All Inclusive: 4
 • ghizi
  Însoţitor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  15

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Nairobi şi Mombasa – Doha – Bucureşti cu compania Qatar Airways
- transport cu vehicule 4x4 în timpul safari-urilor
- 10 nopţi cazare cu mic dejun: 1 noapte Lacul Naivasha, 2 nopți Masai Mara, 1 noapte Nairobi, 2 nopți Tsavo Vest și 4 nopți Diani Beach
- pensiune completă pe parcursul safari-urilor
- mese în regim All Inclusive la Diani Beach
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- taxe de intrare în toate parcurile menționate în program
- plimbare cu barca pe Lacul Naivasha
- safari în Rezervația Masai Mara
- tur de oraș în Nairobi
- vizită la Giraffe Centre și Muzeul Karen Blixen
- safari în Parcul Național Tsavo Vest
- ghizi locali
- însoţitor român de grup
- asigurarea numită Flying doctors care se referă la transferul aerian la un spital din Nairobi în caz de urgențe medicale (cazuri grave), mai puțin cheltuielile de spitalizare
- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale aprox. 490 euro/pers. (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxă viză și procesare Kenya: 55 euro/pers., care se achită la agenţie
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- bacşişuri: 40 euro/pers. pentru ghizi, şoferi, ajutori de şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup
cel târziu la sosire)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- RECOMANDAT: PACHET TURIST TRAVEL MONDIAL, care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 ron/pers. pentru cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, o sumă maximă de 5.000 ron/pers. pentru tratamente medicale de urgență în cazul acutizării unei boli cronice și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 8.500 ron/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de 15 participanţi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerii externi


Acte necesare

- pașaportul electronic sau pașaportul simplu valabil cel puțin 6 luni de la data încheierii călătoriei; nu se acceptă pașaportul temporar
- vă rugăm să vă asigurați că documentele de călătorie nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranță și că aveți 3 pagini libere consecutive pentru aplicarea ștampilelor la sosire

INFORMAȚII VIZE:
- cetățenii români pot calători în Kenya numai în baza unei vize de intrare care se obține on-line de către agenție înainte de plecarea în călătorie; o copie printată a vizei electronice o veți prezenta autorităților vamale la sosirea în Kenya

ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI DE KENYA:
- copie electronică color după prima pagină a pașaportului cu detaliile personale: nume, data nașterii, numărul de pașaport etc.
- 1 fotografie în format digital color, tip pașaport (dimensiuni 500 x 500 pixeli), recentă, pe fundal alb, cu fața întreagă, fără șapcă, lobul urechilor vizibil, poziție serioasă, fără ochelari
- copie electronică după cartea de identitate


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 14 zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie în funcţie de disponibilităţi şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

3990 EURO

25.08.2022 - 06.09.2022

VEZI OFERTA