Revelion Portugalia


Revelion la Lisabona în acorduri de fado, “acolo unde pământul se sfârșește și începe marea”

790 EURO Vezi detalii'
27.12.2021
04.01.2022
9 zile
EPUIZAT
Porto – Santiago de Compostela – Coimbra – Fatima – Lisabona – Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Estoril – Batalha – Nazare – Obidos
7 poze

Când ne gândim la Portugalia ne vin în minte acordurile melancolice ale fadourilor cântate de Amalia Rodrigues şi de Mariza precum şi romanele baroce, încărcate de semnificaţii, scrise de către Jose Saramago. Prin urmare vă invităm să petreceţi noaptea dintre ani în atmosfera romantică a orașului Porto, capitala Portugaliei de Nord, listată în Patrimoniul Mondial UNESCO. Dacă ne veți însoți în acest program veți avea prilejul de a degusta celebrul vin de Porto, de a explora frumoasa Lisabona, de a vizita locuri încărcate de istorie şi credinţă, unde veți putea fi martori ai miracolelor divinităţii, care se vor putea reflecta şi asupra dumneavoastră, la Santiago de Compostela și la Fatima, unde miracolele s-au întâmplat şi continuă să se întâmple! Portugalia vă așteptă să-i descoperiți orășelele pitorești, peisajele frumoase, cu castele clădite în vârf de munte şi nu în ultimul rând cu un popor cald şi primitor.

AVANTAJE DAL TRAVEL:
- 7 nopți de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*
- zbor cu o singură escală cu compania KLM
- tururi de oraş cu ghid local în Porto, Coimbra şi Lisabona
- degustare de vinuri în Porto
- vizită la Fatima
- posibilitate de a vizita Santiago de Compostela
- conducător român de grup


Top obiective

Artă şi arhitectură

Ribeira, Catedrala Veche, Biserica Sao Francisco, Podul D. Luis, clădirea Bursei, Primăria, sediul Băncii Naţionale, Gara Sao Bento din Porto; Universitatea, Catedrala Se Velha de Coimbra Aeminium din Coimbra; Basilica Maicii Domnului din Fatima, Torre de Belem, Monumentul Descoperirilor Maritime, Biserica Dos Jeronimos, Alfama, Bulevardul Avenida da Liberdade, Piaţa Marques de Pombal, Piaţa Restauradores, Piaţa Rossio din Lisabona; Mănăstirea Santa Maria de Victoria; Biserica Santa Maria

Natură şi Peisaje

Râul Douro, Plaja Guincho, Valea Corales

Tradiţii şi evenimente

Degustare de vinuri la crama din zona Vila Nova de Gaia, petrecere de Revelion

Experienţe şi Distracţii

Croazieră specială de Revelion pe Râul Douro, excursie în Santiago de Compostela, Revelion cu muzică live în Restaurantul Chimarrao Expo


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  27.12.2021

  Bucureşti – Munchen – Porto

  • Transport Avion
   Autocar
  • Cazare Hotel Black Tulip Porto Gaia 4* (sau similar 4*)
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1655 (06:00 / 07:10) de unde se va pleca spre Porto cu zborul LH 1782 (13:15 / 15:15). Odată sosiți în Porto, capitala Portugaliei de Nord, vom fi transferați la Hotel Black Tulip Porto Gaia 4* (sau similar 4*).
 • 2
  28.12.2021

  Porto

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Black Tulip Porto Gaia 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Porto:
   Ribeira
   Catedrala Veche
   Biserica Sao Francisco
   Podul D. Luis
   Clădirea Bursei
   Primăria
   Sediul Băncii Naţionale
   Gara Sao Bento
   Cramă de vinuri din zona Vila Nova de Gaia
  Mic dejun. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic al oraşului Porto, care va include Ribeira, impunătoarea Catedrală Veche, Biserica Sao Francisco, Podul D. Luis, emblema oraşului, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel, clădirea Bursei, Primăria, sediul Băncii Naţionale și zona centrală cu Gara Sao Bento, faimoasă pentru panourile din plăci ceramice (azulejos) care descriu diverse personalităţi şi scene istorice de mare importanţă pentru istoria Portugaliei. Vom vizita apoi o cramă de vinuri din zona Vila Nova de Gaia, unde vom participa la o degustare de vinuri. Cazare la Hotel Black Tulip Porto Gaia 4* (sau similar 4*).
 • 3
  29.12.2021

  Porto – Santiago de Compostela – Porto

  • Cazare Hotel Black Tulip Porto Gaia 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Santiago de Compostela
  Mic dejun. Timp liber pentru a descoperi oraşul cu arterele sale comerciale, cu restaurantele în care se servesc preparate tradiţionale precum tripas, francesinha sau cramele aflate în zona Vila Nova de Gaia, unde se poate degusta vestitul vin de Porto sau excursie opţională cu însoţitorul român de grup la Santiago de Compostela, capitala istorică a provinciei spaniole Galicia. Veţi traversa frontiera în Spania, pentru a ajunge în oraşul pelerinilor, al treilea mare oraş sfânt şi centru spiritual al creştinismului, după Ierusalim şi Vatican, distrus de armatele musulmane la sfârşitul sec. al X-lea, care a fost complet reconstruit în secolul următor. Cu ale sale clădiri în stil roman, gotic şi baroc, oraşul vechi este una dintre cele mai frumoase zone urbane din lume, cu străduţe pietruite care se deschid în pieţe largi, cu importante edificii care înconjoară impresionanta Catedrală, unde se găseşte şi celebrul Portico de la Gloria. Partea veche a oraşului Santiago de Compostela a fost integrată în Patrimoniul Mondial al siturilor protejate de UNESCO încă din anul 1985. Aşezarea a devenit un nucleu al pelerinajului creştin după descoperirea unui mormânt despre care s-a presupus că aparţine Sf. Apostol Iacob, fratele Sf. Apostol Ioan (Santiago el Mayor, în spaniolă). Tradiţia populară privind numele de "Compostela" afirmă provenienţa acestuia din cuvintele latine "campus stellae", însemnând "câmpuri de stele", ducând mai departe la traducerea întregului nume "Santiago de Compostela" prin "Sf. Iacob din câmpul cu stele". Se spune că moaştele Sf. Apostol Iacob au fost aduse în Spania din Orientul Mijlociu şi ar fi fost îngropate în locul în care un păstor ar fi zărit o stea, iar mai apoi a ridicat o biserică deasupra lor. Mai târziu mica bisericuţă a ajuns să fie înlocuită cu actuala Catedrală din Santiago de Compostella. Întoarcere la Porto pentru cazare la Hotel Black Tulip Porto Gaia 4* (sau similar 4*).
 • 4
  30.12.2021

  Porto – Coimbra

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Tryp Coimbra 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur Coimbra:
   Universitatea
   Catedrala Se Velha de Coimbra Aeminium
  Mic dejun. Plecare spre Coimbra, al treilea oraş ca mărime al Portugaliei, cea mai importantă aşezare din regiunea centrală a ţării, prima capitală portugheză, care ocupă un loc special în inimile tuturor portughezilor, deoarece aici a fost fondată în anul 1290, de către regele Dinis, prima Universitate din Portugalia, una dintre cele mai vechi din lume. Însoţiţi de ghidul local vom face un tur al oraşului care va include Universitatea (intrare neinclusă) şi Catedrala Se Velha de Coimbra Aeminium, simbolul oraşului, una dintre cele mai frumoase clădiri din Portugalia. Cazare la Hotel Tryp Coimbra 4* (sau similar 4*).
 • 5
  31.12.2021

  Coimbra – Fatima – Lisabona

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Florida 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Sanctuarul Fecioarei de la Fatima
  • Opționale Revelion cu muzică live în Restaurantul Chimarrao Expo
  Mic dejun. Plecare spre Fatima, renumit centru religios şi de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe apariţii ale Fecioarei Maria în anul 1917. Basilica Maicii Domnului din Fatima este un lăcaş de cult naţional însemnat atât pentru portughezi, cât şi pentru întreaga lume catolică. Aceasta a fost ridicată pe locul în care trei mici păstori, fraţii Jacinta de 7 ani şi Francisco Marto de 11 ani, însoţiţi de fetiţa Lucia dos Santos de 10 ani, au avut viziuni în care au recunoscut-o pe Maica Domnului, caracterizată de aceştia drept "o doamnă mai strălucitoare decât soarele". Vom vizita Sanctuarul Fecioarei de la Fatima, centru mondial de pelerinaj al bisericii catolice, vom intra în biserica unde se află mormintele micilor păstori, Lucia, Francisco şi Jacinta, în Capela Apariţiilor şi în Catedrala modernă Igreja da Santissima Trindade, construită recent, într-un stil futurist. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre Lisabona, pentru cazare la Hotel Florida 4* (sau similar 4*). Seara veţi putea celebra trecerea dintre ani, admirând focurile de artificii organizate în centrul orașului, simțind de aproape atmosfera unică prin care portughezii celebrează trecerea dintre ani, Portugalia fiind faimoasă pentru petrecerile în aer liber de Revelion. Opţional, veţi putea participa la o seară specială de Revelion în Restaurantul Chimarrao Expo cu muzică live. La Mulţi Ani 2022!
 • 6
  01.01.2022

  Lisabona – Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Estoril

  • Transport Autocar
  • Cazare Hotel Florida 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Tur panoramic Lisabona:
   Cartierul istoric Belem
   Torre de Belem
   Monumentul Descoperirilor Maritime
   Biserica Dos Jeronimos
   Alfama
   Avenida da Liberdade
   Piaţa Marques de Pombal
   Piaţa Restauradores
   Piaţa Rossio
  • Opționale Cabo da Roca, Sintra, Cascais, Estoril
  Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local pentru un tur panoramic și pietonal al oraşului Lisabona, care va include cartierul istoric Belem, puternic legat de descoperirile maritime portugheze, cu frumoasele monumente istorice din sec. XV - XVI. Vom face o oprire pentru fotografii la celebrul Torre de Belem, o bijuterie a artei manueline, monument intrat pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO şi la Monumentul Descoperirilor Maritime, cândva punctul de plecare al câtorva expediţii maritime, monument modern construit în cinstea comemorării a 500 de ani de la moartea Prinţului Henric Navigatorul. Vom vizita Biserica Dos Jeronimos, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, construită în stil manuelin în anul 1502, unde se află mormintele lui Vasco da Gama şi Luis de Camoes, marele poet portughez. Ne vom îndrepta apoi către unul dintre cele mai vechi cartiere ale oraşului, Alfama, vestit pentru pitoreştile străduţe înguste, cu magazine ale diverşilor meşteşugari, după care vom face o incursiune în centrul oraşului, în Baixa, pentru a admira Bulevardul Avenida da Liberdade, Piaţa Marques de Pombal, Piaţa Restauradores și Piaţa Rossio. După-amiază liberă sau excursie opțională la Cabo da Roca, Sintra, Cascais, Estoril. Veți porni spre vest, către minunatul orăşel Sintra, înscris în Patrimoniul Mondial UNESCO, un orăşel de poveste, înconjurat de castele şi palate, care îi conferă un farmec aparte. Veţi vizita Palatul Naţional de la Sintra, reşedinţă regală încă din sec. XIII - XIV, pentru a admira frumoasele decoraţii cu influenţe maure şi gotice. Traseul va continua spre Valea Corales, faimoasă pentru viile cultivate în sol nisipos şi apoi spre Cabo da Roca, punctul cel mai vestic al Europei continentale, unde imaginea oceanului de la înălţimea stâncii este absolut uluitoare. Veţi pleca apoi de-a lungul coastei până la Plaja Guincho, faimoasă pentru dunele sale de nisip, spre Boca do Inferno şi Cascais, un sat pescăresc cu o magnifică panoramă a golfului cu acelaşi nume, unde în perioada interbelică a locuit Mircea Eliade. La întoarcerea spre Lisabona veţi trece prin staţiunea Estoril, loc de petrecere a vacanţelor pentru turiştii veniţi din toată lumea, aici aflându-se şi cel mai mare cazino din Europa. Numit şi Riviera Portugheză, Estoril încântă turiştii cu multitudinea grădinilor grandioase, varietatea terenurilor de golf, combinaţia unică de deal şi litoral, cu o climă excelentă, un peisaj unic şi vestigii culturale valoroase. Întoarcere la Lisabona pentru cazare la Hotel Florida 4* (sau similar 4*).
 • 7
  02.01.2022

  Lisabona – Batalha – Nazare – Obidos – Lisabona

  • Cazare Hotel Florida 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Opționale Excursie Batalha – Nazare – Obidos
   Cină într-un restaurant cu specific portughez cu spectacol de Fado
  Mic dejun. Timp liber pentru a descoperi oraşul cu arterele sale comerciale sau excursie opţională cu însoţitor român de grup la Batalha – Nazare – Obidos. Vă veţi îndrepta către Batalha, unde veţi vizita superba mănăstire dominicană Santa Maria de Victoria, cu frumoasele sale vitralii, care datează din sec. al XV-lea, construită în onoarea victoriei de la Aljubarrota din anul 1386. Asemănătoare cu catedrala Notre Dame din Paris, mănăstirea este una dintre cele mai bine păstrate şi bine realizate structuri ale stilului gotic târziu din Portugalia, care păstrează însă şi multe elemente manueliene și care a devenit o mândrie naţională a Portugaliei, fiind adăugată pe lista Monumentelor Mondiale din Patrimoniul UNESCO în anul 1983. Vă veţi îndrepta apoi spre Nazare, o frumoasă staţiune, fost sat de pescari, unde veţi face o pauză pentru dejun. Plecare spre Obidos, unul dintre cele mai pitoreşti orăşele din Portugalia, complet închis între zidurile unui castel medieval, cu străzi înguste şi căsuţe albe tradiţionale, cu balcoane din fier forjat, fiind fără îndoială una dintre cele mai clasice aşezări fortificate din Portugalia. Veţi intra în Obidos prin poarta estică ridicată în sec. al XVIII-lea, vă veţi plimba pe străduţele pietonale pavate cu piatră, printre casele cu ziduri albe şi veţi vizita biserica gotică renascentistă Santa Maria, care adăposteşte picturi din sec. al XVII-lea. În finalul zilei vă veţi îndrepta spre Lisabona pentru cazare la Hotel Florida 4* (sau similar 4*). Pentru a ne despărți nostalgic de această țară, vă propunem seara, opțional, o cină într-un restaurant cu specific portughez cu spectacol de Fado.
 • 8
  03.01.2022

  Lisabona – Munchen – Bucureşti

  • Transport Avion
   Autocar
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Dimineața liberă pentru ultimele cumpărături sau vizite individuale. Transfer la aeroportul din Lisabona pentru plecarea spre Munchen cu compania Lufthansa, zbor LH 1779 (14:10 / 18:15), de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul LH 1654 (21:10 / 00:10).
 • 9
  04.01.2022

  BucureştiInformatii tarif

790 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 270 EURO 

tarif valabil pentru un grup minim de 25 turişti; pt. 19-24 turişti, tariful se va majora cu 70 euro/pers.


 • transport
  Autocar
  Avion
 • cazare
  3 nopți în Porto
  1 noapte în Coimbra
  3 nopți în Lisabona
 • mese
  Mic dejun: 7
 • ghizi
  Însoţitor Dal Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  25

Servicii

Tariful include

- transport continental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Munchen – Porto și Lisabona – Munchen – București cu compania Lufthansa
- transferurile menţionate în program
- 3 nopţi cazare cu mic dejun inclus în Porto în hotel de 4*
- 1 noapte cazare cu mic dejun inclus în Coimbra în hotel de 4*
- 3 nopţi cazare cu mic dejun inclus în Lisabona în hotel de 4*
- transport intern pe toată durata programului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- tur panoramic al oraşului Porto cu ghid local şi degustare de vinuri
- tur panoramic al oraşului Coimbra cu ghid local
- vizită la Fatima
- tur panoramic al oraşului Lisabona cu ghid local
- intrarea la Biserica Don Jeronimos din Lisabona
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale: aprox. 260 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de compania aeriană, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- Cină de Revelion cu muzică live și transferuri la Restaurantul Chimarrao Expo
- taxele de oraș care se achită individual la recepția hotelurilor
- bacşişuri: 25 euro/pers. pentru şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- excursiile opţionale se rezervă şi se achită din ţară, tarifele acestora fiind calculate pentru un minim de 20 participanţi; în cazul în care numărul participanţilor este mai mic, tariful se va recalcula; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerii locali:
• excursie de 1 zi la Santiago de Compostela cu ghid local: aprox. 70 euro/pers.
• excursie de o jumătate de zi la Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Estoril: aprox. 45 euro/pers.
• excursie de 1 zi la Batalha – Nazare – Obidos cu ghid local: aprox. 65 euro/pers.
• cină cu spectacol de Fado (transferuri incluse): 70 euro/pers.
- RECOMANDAT: PACHET TURIST TRAVEL MONDIAL, care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 ron/pers. pentru cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, o sumă maximă de 5.000 ron/pers. pentru tratamente medicale de urgență în cazul acutizării unei boli cronice și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 8.500 ron/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19


Acte necesare

- paşaportul sau cartea de identitate în curs de valabilitate


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »


Oferte similare

Circuit cu insotitor

1095 EURO

29.05.2022 - 07.06.2022

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2290 EURO

03.06.2022 - 13.06.2022

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1090 EURO

04.06.2022 - 12.06.2022

VEZI OFERTA