Croaziera în Marea Caraibilor


Pe urmele lui Cristofor Columb

2255 EURO Vezi detalii'
10.02.2022
26.02.2022
17 zile
EPUIZAT
SUPLIMENTĂM LA CERERE
Santo Domingo, Republica Dominicană – Kingstown, Saint Vincent & Grenadine – Bridgetown, Barbados – Castries, Saint Lucia – St. John's, Antigua – Tortola, British Virgin Islands – Kralendijk, Bonaire – Oranjestad, Aruba – Willemstad, Curaçao – Insula Catalina, Republica Dominicană
9 poze

Vi s-au părut plictisitoare cărțile de geografie care descriau și datau amănunțit expedițiile lui Cristofor Columb? Vă oferim ocazia să-i călcați pe urme și să vă bucurați de locurile minunate descoperite de acesta. Veți vedea că povestea din cărți prinde viață, capătă farmec și se poate concretiza într-o minunată vacanţă plină de soare şi culoare, în care veți deveni exploratori ai unei zone superbe, mereu atrăgătoare pentru turiştii dornici de exotism. Vă invităm într-o fascinantă croazieră în Marea Caraibilor! Fiecare insulă pe care veţi păşi vă va dezvălui culori spectaculoase şi ritmuri de neuitat, iar în croazieră vă veți bucura de facilitățile vasului de lux, vă veţi relaxa şi veţi simţi cu adevărat ce înseamnă o vacanţă de vis. Călătorie plăcută!


Top obiective

Artă şi arhitectură

Capela Alto Vista, Fortul Zoutman, Muzeul de Istorie, Biblioteca Schoelcher, Catedrala Saint-Louis, Fortul Saint-Louis, Muzeul Vulcanologic, Fortul George,Centrul Național de Arte Frumoase, Centrul vechi, Catedrala Imaculatei Concepţii, Piaţa Derek Walcott, Zona portului Pointe a Pitre, Clădirea Primăriei, Piața Victoriei, Biserica Sf. Petru și Pavel, Templul Hindu de la Changy, Piața din Basse Terre, Allee Dumanoir

Natură şi Peisaje

Marea Caraibilor, Insula Guadelupa, Insula Bonaire, Insula Aruba, Insula Curacao, Insula St. Vincent & Grenadine, Insula Martinica, Insula Trinidad & Tobago, Insula Grenada, Insula Barbados, Insula St. Lucia, Laguna Goto Meer, Parcul Național din Oranjestad, Grădina Botanică, Cascada Dark View, Golful Wallilabou, Muntele Pelee, Vulcanul Pelee, Mount Hillaby, Gros Piton, Petit Piton, Mome Fortune, Parcul Național din Pointe a Pitre, Cascada Carbet

Tradiţii şi evenimente

Vizitarea unei distilerii de rom

Experienţe şi Distracţii

Spectacole de teatru, animaţie şi muzică live la bordul vasului de croazieră, Strada Broad


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  10.02.2022

  Bucureşti – Frankfurt

  • Transport Avion, autocar
  • Cazare Hotel Best Western Amedia 4* (sau similar 4*)
  • Mese În avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 12:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH 419 (14:25 / 16:00). Transfer pentru cazare la Hotel Best Western Amedia 4* (sau similar 4*).
 • 2
  11.02.2022

  Frankfurt – La Romana – Santo Domingo – îmbarcare pe vasul de croazieră Costa Deliziosa

  • Transport Avion
  • Cazare Autocar, vas de croazieră
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul charter cu compania Condor, zbor DE 3872 (12:10 / 17:35) spre La Romana, Republica Dominicană. După sosire transfer în portul din Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, țară care ocupă jumătatea estică a Insulei Hispaniola, jumătatea vestică aparținând Republicii Haiti. Îmbarcare pe vasul de croazieră Costa Deliziosa, al companiei Costa Crociere, care va pleca din port la ora 23:30 într-o croazieră fascinantă. Timp de două săptămâni, veți fi captivaţi de frumuseţea peisajelor oferite de Marea Caraibilor și de apele când albastre, când turcoaz şi vă veți răsfăţa la bordul vasului, bucurându-vă de numeroasele facilităţi oferite. Cină şi cazare la bord.
 • 3
  12.02.2022

  Navigare

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Spectacole de teatru, animaţie şi muzică live la bordul vasului de croazieră
  Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la bordul vasului de lux, prilej de a vă familiariza cu zonele de răsfăț ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara după cină, veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 4
  13.02.2022

  Kingstown (Saint Vincent & Grenadine)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorarea orașului Kingstown
  Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ajunge în Kingstown, capitala și principalul port al țării Sf. Vincent și Grenadine. Kingstown este situat pe Insula Sf. Vicent, numită Hairouna - “Pământul celor binecuvântați” de către nativii caraibieni. Începând din anul 1719, coloniștii francezi au obținut controlul asupra insulei și au început cultivarea de cafea, tutun, indigo, bumbac și trestie de zahăr. Insula va putea fi explorată în cadrul excursiilor opționale, achiziționate de pe vas, care oferă, printre altele: tur al orașului, vizite la Grădina Botanică, fondată în anul 1765, una dintre cele mai vechi din emisfera nordică și la Grădinile Montreal, situate la aproximativ 1000 m altitudine, proiectate de peisagistul Timothy Vaughan, respectiv o excursie pe coasta de vest a insulei, la Cascada Dark View și Golful Wallilabou, unde au fost filmate secvențe din „Pirații din Caraibe”. La ora 18:00 se va relua navigarea. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 5
  14.02.2022

  St.George (Grenada)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorarea orașului St. George
  La ora 08:00 vasul va ancora în St. George, capitala insulei Grenada, unde va rămâne până la ora 18:00. Grenada, considerată savoarea Caraibilor este a doua dintre cele mai mici țări din emisfera vestică, după Saint Kitts și Nevis. Faimoasă pentru condimentele sale precum nucșoara, Grenada și insulele sale Carriacou și Petit Martinique vă invită la explorare culinară, degustare de rom în distilerii premiate sau degustare de ciocolată organică rafinată în fabricile unde este produsă. Vă veți putea scufunda în apele turcoaz pentru a descoperi primul parc de sculptură subacvatică din lume sau veți putea admira peisajul luxuriant într-un tur cu mașinile de teren. Beneficiind de un climat cald tot timpul anului, insula a devenit o oprire clasică pentru vasele de croazieră. Excursiile opționale le veți putea achiziționa de pe vas sau vă veți putea relaxa la bordul acestuia, la piscine și restaurante. Vasul se va îndrepta spre următorul port la ora 18:00. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 6
  15.02.2022

  Castries (Saint Lucia)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorarea orașului Castries
  Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ancora în portul Castries, capitala insulei Saint Lucia, unde va rămâne până la ora 18:00. Plajele fine, luxuriantele păduri tropicale, cele două conuri vulcanice de pe coasta de sud-est a insulei, Gros Piton, cu o înălțime de 797 metri și Petit Piton, de 750 metri sunt principalele puncte de interes din St. Lucia. Climatul tropical atrage în timpul sezonului uscat numeroși turiști pe insula care a fost descoperită de Cristofor Columb în cea de-a patra călătorie a sa spre Lumea Nouă. Insulei i s-a dat numele Sfintei sărbătorite în ziua când a fost descoperită. În anul 1814 devine colonie britanică, iar în anul 1979 își proclamă independența în cadrul Commonwealth-ului, fiind al 40-lea stat-membru. Pentru a vizita insula și capitala sa, vă veți putea înscrie în excursiile organizate de pe vas. Printre obiectivele de interes se numără Catedrala Imaculatei Concepţii, Piaţa Derek Walcott, numită după poetul din St. Lucia care a câştigat Premiul Nobel în anul 1992, Mome Fortune (Dealul Norocului), de unde veți putea admira panorama splendidă a golfului. Vasul va pleca din port la ora 18:00. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 7
  16.02.2022

  St. John's (Antigua)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorarea orașului St. John's
  Mic dejun. La ora 08:00 nava va ajunge în Insula Antigua, descoperită în anul 1493 de Cristofor Columb, care a denumit-o după numele bisericii „Santa Maria La Antigua” din Sevilla. Ocupată în anul 1632 de englezi, își va obține independența în anul 1981. În sudul insulei se află un golf unde s-a întemeiat localitatea English Harbour, care a oferit adăpost navelor engleze contra taifunurilor din Marea Caraibilor. Astăzi English Harbour și satul învecinat Falmouth, sunt cunoscute ca importante centre de navigație pentru cei care doresc să învețe acest sport. În timpul Săptămânii Navigației, o regată anuală care se ține în Antigua la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, sosesc pe insulă un număr impresionant de yahturi și marinari practicanți ai acestui sport. Puteţi opta pentru excursiile organizate de pe vasul de croazieră care vă oferă prilejul să descoperiți frumusețile insulei și capitalei sale. Devenit centru administrativ încă din anul 1632 când zona a fost colonizată, St. John a fost desemnat capitală a Antiguei după obţinerea independenţei în anul 1981. Iubitorii de artă vor fi încântaţi să decopere minunatele galerii de artă, dar şi magazinele unor faimoşi designeri de bijuterii, plus numeroasele mall-uri cu haine haute-couture. Nu este de ratat nici distileria The Antigua Rum, singura de pe insulă. La ora 18:00 vasul va ridica ancora. Cazare cu pensiune completă la bord.
 • 8
  17.02.2022

  Navigare

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Zi de navigare pe apele superb colorate ale Mării Caraibilor, în care ne vom bucura de soare și de o gamă variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 9
  18.02.2022

  La Romana (Republica Dominicană)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorarea orașului La Romana
  Mic dejun. Vasul va ancora în portul La Romana la ora 08:00. Un mod plăcut de petrecere a timpului în La Romana poate fi o sesiune de cumpărături de lux sau una dintre excursiile organizate de vas. Puteți alege un tur în capitala țării, Santo Domingo, turul celor mai frumoase atracții din La Romana, turul extins Santo Domingo și Peștera celor 3 ochi, relaxarea pe Plaja Bayahibe, safari cu camionul pentru a descoperi tradițiile dominicane, o aventură printre copacii de la Ferma Cumayasa sau în Parcul de distracții Scape, unde puteți face scufundări sau o tură cu tiroliana. Vasul va părăsi portul la ora 23:30, navigând spre grupul Antilelor Mici. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 10
  19.02.2022

  Insula Catalina, Republica Dominicană

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Plimbarea cu catamaranul
   Incursiunea în Insula Saona
   Excursii în Insula Hispaniola
   Satul turistic Altos de Chavon
  La ora 08:00 vasul sosește în Insula Catalina, unde va rămâne până la ora 18:00. Pe această mică insulă, cu o suprafață de mai puțin de 10 kmp, situată la o distanță de aproximativ 2,5 km de Insula Hispaniola, există o plajă privată rezervată exclusiv pentru pasagerii Costa Crociere și la care se poate ajunge doar cu bărci cu vâsle, deoarece motoarele și zgomotul sunt interzise. Dintre excursiile oferite de vas menționăm plimbarea cu catamaranul, incursiunea în Insula Saona, renumită pentru piscinele sale naturale și diverse excursii în Insula Hispaniola, de exemplu la Peștera Minunățiilor (Cueva de las Maravillas) și la o fabrică de trabucuri sau în satul turistic Altos de Chavon, copia unui sat de tip mediteranean din sec. al XVI lea, situat pe cursul râului Chavon. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 11
  20.02.2022

  Navigare

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Zi de navigare pe apele superb colorate ale Mării Caraibilor, în care ne vom bucura de soare și de o gamă variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 12
  21.02.2022

  Oranjestad (Aruba)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorarea oraşului Oranjestad
  Mic dejun. Vasul va ajunge la ora 08:00 în portul Oranjestad, capitala insulei Aruba, o insulă superbă situată lângă coasta Venezuelei. Aruba este un paradis perfect care se poate mândri cu unele dintre cele mai bune plaje din toată zona Caraibilor. Deşi s-a separat de Olanda în anul 1986, şeful statului din Aruba este încă monarhul olandez. Aruba nu înseamnă doar plajă, apă şi soare, deoarece în Parcul Național se pot admira păsări flamingo, se pot explora peşteri cu picturi rupestre antice, se poate admira flora deșertică şi fenomene naturale uimitoare. O altă imagine iconică pentru Aruba este şi cea a Capelei Alto Vista de pe coasta de nord, pictată în galben aprins, care are un altar vechi de 100 de ani din stejar. Un alt obiectiv pe care orice turist pasionat de istorie îşi dorește să îl aibă în portofoliu este Fortul Zoutman, cea mai veche clădire din Aruba, care datează din anul 1796 și care adăposteşte Muzeul de Istorie. Opţional, veți putea participa la excursiile organizate de compania de croazieră. Persoanele care nu doresc să coboare de pe vas se pot bucura de toate facilităţile oferite de navă. În jurul orei 22:00 vasul de croazieră va părăsi portul. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 13
  22.02.2022

  Willemstad (Curaçao)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorarea oraşului Willemstad
  Mic dejun. Vasul va ajunge la ora 08:00 la Willemstad, capitala insulei Curaçao, cea mai mare insulă din Antilele Olandeze, dar și cea mai populată din grupul celor trei insule „ABC”: Aruba, Bonaire și Curaçao. Cu ocazia excursiilor opționale ce pot fi achiziționate de pe vas veți putea observa un amestec de naţionalităţi, majoritatea fiind constituită din descendenții africani. Influenţele africane sunt evidente în limba papiamentu, utilizată cu secole în urmă pentru a crea legături între sclavi şi proprietari. Ritualurile Tambu păstrează de asemenea pregnante influenţele africane alcătuite din ritmurile cu care sclavii îşi exprimau durerea şi furia, prin cântec, muzică şi dans, mâncare, religie şi spiritualitate. Willemstad a fost între anii 1684 şi 1861 o cetate fortificată cu importanţă strategică și unul dintre cele mai importante centre comerciale din Caraibe. Orașul vechi, înscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO în anul 1997, se remarcă prin casele în stil olandez vopsite în culori pastelate şi o mulţime de alte stiluri arhitecturale, inclusiv case cunucu (după colibele de lut în stil african) şi case ţărăneşti acoperite cu stuf. Persoanele care nu doresc să coboare de pe vas se pot bucura de toate facilităţile oferite de luxoasa navă. Vasul de croazieră va părăsi portul la ora 20:00. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 14
  23.02.2022

  Kralendijk (Bonaire)

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Explorarea orașului Kralendijk,
   Admirarea stolurilor de păsări flamingo în Laguna Goto Meer
  Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ancora în Kralendijk, capitala insulei Bonaire. Insula este un mic paradis ce aparţine de Antilele Olandeze (împreună cu Aruba şi Curaçao), numele său provenind din cuvântul „Bonay” - o variantă băştinaşă care în traducere ar însemna „aer plăcut”. Bonaire este cea mai „eco-friendly” insulă, având ca prioritate protejarea infrastructurii fragile a coralului. Parcul marin întemeiat în anul 1979 a ajutat la păstrarea plajelor sălbatice şi a apelor sigure. Opţional, veți putea participa la excursiile achiziționate de pe vasul de croazieră, prilej cu care veți putea admira stolurile de păsări flamingo în Laguna Goto Meer, precum şi cabanele cu stucaturi care au fost odată locuite de muncitorii în saline, până la abolirea sclaviei în anul 1863. Cei care nu doresc să coboare de pe vas se pot bucura de toate facilitățile oferite de luxoasa navă. Vasul va ridica ancora la ora 18:00. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 15
  24.02.2022

  Navigare

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Mic dejun. Zi de navigare pe apele superb colorate ale Mării Caraibilor, în care ne vom bucura de soare și de o gamă variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Cazare cu pensiune completă la bordul vasului.
 • 16
  25.02.2022

  Santo Domingo – La Romana – Frankfurt

  • Transport Vas de croazieră, autocar, avion
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Vasul va sosi în portul din Santo Domingo la ora 08:00. Debarcare şi transfer la aeroport pentru zborul charter spre Frankfurt cu compania Condor, zbor DE 3873 (20:30 / 09:10).
 • 17
  26.02.2022

  Frankfurt – București

  • Transport Avion
  Sosire la ora 09:10 pe aeroportul din Frankfurt de unde se va pleca spre Bucureşti cu compania Lufthansa, zbor LH 1422 (20:30 / 23:50).


Informatii tarif

TARIF I:  2255 EURO / loc în cameră dublă și cabină interioară

(numărul cabinei este atribuit de companie, fără să puteți face o alegere; ora și masa la care veți lua cina în restaurant sunt alese de companie; nu se acumulează puncte de loialitate)TARIF II:  2550 EURO / loc în cameră dublă și cabină cu fereastră

(numărul cabinei este atribuit de companie, fără să puteți face o alegere; ora și masa la care veți lua cina în restaurant sunt alese de companie; nu se acumulează puncte de loialitate)TARIF III:  2879 EURO / loc în cameră dublă și cabină cu balcon

(numărul cabinei este atribuit de companie, fără să puteți face o alegere; ora și masa la care veți lua cina în restaurant sunt alese de companie; nu se acumulează puncte de loialitate)Suplimentul de single se calculează la cerere în funcție de disponibilitatea cabinelor de pe vasul de croazieră

(tarife valabile pentru un grup de minim 10 turiști; pentru un grup mai mic de turiști, tariful se va recalcula)*Suplimentăm la cerere

tarif valabile pentru un grup de minim 10 turiști; pentru un grup mai mic de turiști, tariful se va recalcula


 • transport
  Avion
  Autocar
  Vas de croazieră
 • cazare
  1 noapte Frankfurt
  14 nopți vas croazieră
 • mese
  Mic dejun: 1
  Pensiune completă: 14 zile
 • ghizi
  însoţitor Dal Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  10

Servicii

Tariful include

- transport continental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Frankfurt şi Frankfurt – Bucureşti cu compania Lufthansa
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Frankfurt – La Romana şi La Romana – Frankfurt cu compania Condor
- transfer privat de la aeroportul din Frankfurt la hotel și de la hotel la aeroport
- transferuri aeroport La Romana – port Santo Domingo și port – aeroport în La Romana
- o noapte de cazare cu mic dejun în Frankfurt, zona aeroport la hotel de 4*
- 14 nopţi cazare cu pensiune completă (conform program), pe vasul de croazieră Costa Deliziosa al Companiei Costa Crociere (pensiunea completă cuprinde meniuri variate de-a lungul zilei: ceai și cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, dejun, ceaiul de după-amiază, snack-uri, cină & surpriza de la miezul nopții)
- petrecerea de bun venit oferită de căpitan și seară de gală cu o cină specială
- meniu special conceput pentru copii
- acces la piscine, saună & jacuzzi
- acces la teatru, lounge-uri elegante, club și bibliotecă
- programul zilnic cu evenimentele la bord și un sumar al știrilor principale
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism


Tariful nu include

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale și intercontinentale și transferurile din program: aprox. 495 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- taxe şi servicii portuare: 200 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacșisuri: 15 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pentru bagajiști pentru serviciile la sol (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacșisurile nu se referă și la excursiile opționale
- taxe pentru servicii la bord: 10 euro/zi/pers. (vor fi achitate direct de către turişti la sfârşitul croazierei odată cu celelalte cheltuieli opţionale de pe vas)
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de 15 participanţi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerii externi

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.


Acte necesare

NOTĂ:
- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii de către compania de croaziere
- taxele de port se pot modifica de către autoritatea portuară
- pentru mai multe informaţii legate de flota Costa Crociere, descrierea cabinelor, facilitaţilor, etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei

IMPORTANT !!!
Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar)
O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibe şi cazier judiciar la ieşirea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- termen final de plată: 02 decembrie 2021
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

CONDIŢII DE ANULARE:
Pentru anulare între 01 Septembrie 2021 - 02 Decembrie 2021, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea totală
Pentru anulare între 03 Decembrie 2021 - 01 Ianuarie 2022, se va percepe o penalizare de 75% din valoarea totală
Pentru anulare începând cu 02 Ianuarie 2022 - 03 Februarie 2022 sau no-show, se va percepe o penalizare de 100%

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenția nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfășoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situații de urgență, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informații referitoare la excursiile opționale și la itinerar cu observația că nu are calificarea și atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiștilor, precum și eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei țări
- clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din țările vizitate și ca atare respectă standardele locale
- distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu țin de agenție, va fi înlocuit cu un altul de aceeași categorie, așa cum este precizat în program
- agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenția poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunțurilor promoțiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunțate, agenția va opri promoția fără un anunț prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situații de forță majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din rațiuni politice, greve, condiții meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenția se obligă să depună eforturi pentru depășirea situațiilor ivite; totodată, agenția nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- așezarea turiștilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenția nu-și asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaționale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicații turiștilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajați contra cost doar cu acordul turiștilor interesați de ghidajul acestora
- excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenția DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz un ghid local; în tariful excursiilor opționale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenția nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunță la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenția nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă și evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- vă rugăm să vă asigurați că documentele de călătorie, PAȘAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranță și sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată și în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

Costa Deliziosa:

Costa Deliziosa este adevarata bijuterie a flotei: elegantă și confortabilă în același timp, este o adevarată dovadă a măiestriei și atenției pentru detaliu a constructorilor italieni. Proiectul artistic al navei a implicat atât artiști tineri, cât și mari maeștri. Interiorul este cu adevărat special, fiind o îmbinare perfectă între lemn, sticlă de Murano și oțel. Pe vas veți găsi de la un teatru pe trei nivele și un ultramodern cinematograf 4D până la zona dedicată relaxării "Samsara Spa". Fie că doriți să vă relaxați sau să vă distrați la bord, nu veți fi dezamăgiți nici de atenția special acordată atât copiilor, cât și adolescenților.

Cabine:

Cabina exterioară cu balcon cat. BC
Cabina exterioară cu balcon are în componență geamuri mari și o ușă care oferă accesul spre balcon. Cabina are un dormitor principal cu două paturi de o persoană ce se pot converti într-un pat dublu, o baie privată cu cadă cu hidromasaj și duș, precum și un living dotat cu mobilă și o canapea extensibilă. Fiecare cabină este dotată cu un televizor, aer condiționat cu termostat, telefon, uscător de păr, mini bar, seif. Suprafață cabină: 20 mp.Cabina exterioară cu geam cat. EC
Cabina exterioară cu geam oferă două paturi care se pot converti într-un pat dublu, baie cu duș, precum și un birou cu sertar. Fiecare cabină este dotată cu un televizor, aer condiționat cu termostat, telefon, uscător de păr, mini bar, seif. Suprafață cabină: 18 mp.

Cabina interioară cat. IC
Cabina interioară oferă două paturi care se pot converti într-un pat dublu, baie cu duș, precum și un birou cu sertar. Fiecare cabină este dotată cu un televizor, aer condiționat cu termostat, telefon, uscător de păr, mini bar, seif. Suprafață cabină: 14 mp.


Oferte similare

Circuit cu insotitor

1850 EURO

16.02.2022 - 27.02.2022

VEZI OFERTA