Croazieră în Antarctica


Pe urmele lui Magellan şi Francis Drake

4340 EURO Vezi detalii
02.01.2023
23.01.2023
22 zile
Vandut
Buenos Aires – Montevideo – Insulele Falkland – Antarctica: Strâmtoarea Drake – Arhipelagul Palmer – Canalul Schollart – Golful Paradisului – Strâmtoarea Gerlache – Paradise Harbor – Capul Horn – Ushuaia – Punta Arenas – Fiordurile Chiliene – San Antonio – Valparaiso – Vina del Mar – Santiago de Chile
5 poze

O invitaţie de nerefuzat într-o croazieră de o frumusețe extraordinară care se adresează celor care îndrăgesc America de Sud, cu farmecul său profund latin şi celor care doresc să meargă pe urmele marilor exploratori Fernando Magellan şi Francis Drake către îndepărtata Antarctică. Veţi fi vrăjiți de acordurile tangoului argentinian „Caminito” în Buenos Aires, veţi descoperi farmecul „elvețian” al capitalei Montevideo, veţi „simţi” „Capătul Lumii” când vă veți apropia de Capul Horn și când veți vizita Ushuaia, cel mai sudic oraș al lumii și veți fi fermecați de uimitoarele minuni naturale pe care le veți întâlni în Parcurile Naționale. Veți traversa Strâmtoarea Drake care desparte Capul Horn de Arhipelagul Shetland, veți ajunge în Arhipelagul Palmer, veți fi impresionați de Golful Paradisului, veți naviga de-a lungul Peninsulei Antarctica, pentru ca mai apoi, străbătând oceanul care mângâie coasta de est a Americii de Sud să ajungeți în Valparaiso şi Vina del Mar, adevărate bijuterii intrate în Patrimoniul Mondial UNESCO, învecinate cu Santiago de Chile, oraşul care păstrează încă amintirea imperiului colonial spaniol. Toate acestea, într-o singură călătorie de care vă veți aminti cu plăcere peste ani.


Top obiective

Artă şi arhitectură

Bulevardul 9 Iulie
Plaza de Mayo
Primăria Cabildo
Catedrala Metropolitană
Clădirea Guvernului „Casa Rosada”
Sediul Congresului Naţional
Cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo şi La Boca
Cartierele Palermo şi Recoleta
Piaţa Constituţiei cu Catedrala Matriz
Paetonal Sarandi
Teatrul Solis
Piaţa Independenţei
Monumentul Artigas
Mausoleul
Principala stradă comercială 18 Iulie
Clădirea Congresului
Meadow
Monumentul Diligenței
Obeliscul
Monumentul Vagonului
Stadionul de fotbal
Muzeul „Falkland Islands”
Piaţa Armelor
Cerro de la Cruz
Muzeul Salesiano Marggiorino Borgatello
Cimitirul Punta Arenas
Valparaiso:
Clădirile viu colorate
Piaţa Sotomayor
Clădirea Parlamentului
Palatul Prezidenţial
Piaţa Armelor
Catedrala
Vechea clădire a Poştei
Muzeul Naţional de Istorie
Casa Colonial

Natură şi Peisaje

Parcul 3 Februarie
Faimoasa grădină de trandafiri
Dealul Montevideo
Parcul Bătăliei
Fostul Fort Colonial
Colonia de Pinguini Rockhopper
Strâmtoarea Drake
Arhipelagul Palmer
Canalul Schollart
Golful Paradisului
Strâmtorea Gerlache
Capul Horn
Parcul Naţional Tierra del Fuego
Golful Ensenada
Lacul Roca
Golful Lapatania

Tradiţii şi evenimente

Experienţe şi Distracţii

Diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live sau lecții de dans pe vasul de croazieră
Admirarea pinguinilor antarctici de la Paradise Harbor
Admirarea pinguini gentoo de pe Insula Cuverville
Admirarea balenelor
Călătorie cu trenul „de la capătul lumii”


afiseaza itinerariul complet afiseaza itinerariul pe scurt
 • 1
  02.01.2023

  Bucureşti – Paris – Buenos Aires

  • Transport Avion
  • Cazare în avion
  Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 16:30 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1589 (18:45 / 21:05), de unde se va pleca spre Buenos Aires cu zborul AF 228 (23:40 / 09:20).
 • 2
  03.01.2023

  Buenos Aires

  • Cazare Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*)
  • Obiective și activități Cartierele Palermo şi Recoleta;
   Parcul 3 Februarie
   Bulevardul 9 Iulie
   Plaza de Mayo
   Primăria Cabildo
   Catedrala Metropolitană
   Clădirea Guvernului „Casa Rosada”
   Sediul Congresului Naţional
   Cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo şi La Boca
  Sosire la ora 09:20 în Buenos Aires, capitala şi cel mai mare oraş din Argentina. Vom porni alături de ghidul local într-un tur panoramic de oraş care va începe cu cartierele Palermo şi Recoleta, caracterizate de bulevarde mari, grădini imense, locuinţe şi clădiri luxoase. În cartierul Palermo se află cel mai mare parc din Buenos Aires, Parcul 3 Februarie întins pe o suprafaţă de 3 km2, care îmbină armonios lacuri, sculpturi şi monumente. Ne vom îndrepta apoi spre cartierul La Racoleta, care demonstrează că Buenos Aires este „Parisul Americii Latine”, cartier în care se află şi cimitirul unde este înmormântată celebra Evita Peron. Turul va continua cu Bulevardul 9 Iulie, unul dintre cele mai mari bulevarde din lume. Vom vedea apoi Plaza de Mayo, locul desfăşurării celor mai importante evenimente ale istoriei argentiniene, Primăria Cabildo, Catedrala Metropolitană, Clădirea Guvernului „Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, o clădire spectaculoasă cu o suprafaţă de 9.000 m2, realizată de arhitectul Victor Meano. Vom vizita în continuare cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo, cu clădiri albe cu balcoane din fier forjat şi La Boca, cartier italian cu faimoasa stradă care a dat numele celebrului tango Caminito, inspirat din viaţa cartierului, după care ne vom îndrepta pentru cazare la Hotel Dazzler Maipu 4* (sau similar 4*).
 • 3
  04.01.2023

  Buenos Aires

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Mic dejun, dejun, cină
  • Opționale Diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live sau lecții de dans pe vasul de croazieră
  Mic dejun. Transfer în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Sapphire Princess al companiei Princess Cruises, care va ridica ancora la ora 17:00. Vom porni într-o fascinantă croazieră spre Patagonia și Antarctica, bucurându-ne de toate facilităţile oferite de vasul de croazieră. Seara ne vor aştepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live sau lecții de dans. Dejun, cină şi cazare la bord.
 • 4
  05.01.2023

  Montevideo

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Piaţa Constituţiei cu Catedrala Matriz
   Paetonal Sarandi
   Teatrul Solis
   Piaţa Independenţei
   Monumentul Artigas
   Mausoleul
   Principala stradă comercială 18 Iulie
   Clădirea Congresului
   Meadow
   Faimoasa grădină de trandafiri
   Monumentul Diligenței
   Dealul Montevideo
   Fostul Fort Colonial
   Parcul Bătăliei
   Obeliscul
   Monumentul Vagonului
   Stadionul de fotbal
   Zona rezidenţială Carrasco’s
  Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ajunge în Montevideo, capitala Uruguayului, unde va rămâne în port până la ora 17:00, timp în care veți putea descoperi atracțiile orașului individual sau prin excursiile opționale achiziționate de pe vas. Vă sugerăm un tur panoramic de oraş cu ghid local, care vă va oferi posibilitatea de a explora „Elveţia Americii de Sud”, așa cum mai este denumit Montevideo. Veţi putea vedea partea veche a oraşului, Piaţa Constituţiei cu Catedrala Matriz, cea mai veche clădire publică din oraş, Paetonal Sarandi, stradă pitorească în stil colonial cu diverse magazine de suveniruri şi restaurante, Teatrul Solis, Piaţa Independenţei cu Monumentul Artigas (Erou Naţional), Mausoleul, principala stradă comercială 18 Iulie, Clădirea Congresului, Meadow, faimoasa grădină de trandafiri şi Monumentul Diligenței. Veți urca apoi pe dealul Montevideo pentru a admira o frumoasă privelişte panoramică a golfului Montevideo şi pentru a vedea fostul Fort Colonial. Turul panoramic va continua cu Parcul Bătăliei, Obeliscul, Monumentul Vagonului, stadionul de fotbal, unde s-a organizat primul campionat de fotbal în anul 1930, zona rezidenţială Carrasco’s şi cu trecerea în revistă a plajelor ce „înlănţuie” oraşul. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 5
  06.01.2023

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Mic dejun. Zi de navigare, prilej de relaxare la bordul vasului, de a ne familiariza cu zonele de răsfăț ale acestuia: piscine, solarium, centru SPA cu saloane de masaj, jacuzzi, saună și tratamente, cinema, cazino, restaurante, artere comerciale și numeroase baruri. Seara veți putea asista la spectacole de teatru, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa. Programul de activități pe care îl veți găsi în cabină în fiecare seară, vă va permite să alegeți cum veți petrece ziua urmatoare. Pensiune completă și cazare la bord.
 • 6
  07.01.2023

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Mic dejun. Zi de navigare în care vom fi invitați să participăm la nenumărate activități și jocuri ce vor avea loc pe puntea superioară, să ne bucurăm de soare și de gama variată de servicii la bordul vasului de croazieră. Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. La bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza mării, nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată! Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 7
  08.01.2023

  Insulele Falkland

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Muzeul „Falkland Islands”
   Colonia de Pinguini Rockhopper
  Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ancora în Stanley, capitala coloniei Insulelor Falkland, alcătuite din două insule principale, Falklandul de Vest și Falklandul de Est şi un număr de aprox. 200 de insule mai mici. Insulele Falkland situate în Oceanul Atlantic de Sud, la o distanță de aprox. 500 km de coasta Argentinei și la aprox. 13.000 km de Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, au fost denumite astfel în onoarea Trezorierului Marinei Britanice, Vicecontele Falkland, de către primul european, căpitanul englez John Strong a cărui debarcare în arhipelag a fost consemnată oficial în anul 1690. Insulele sunt cunoscute ca loc al Războiului din Malvine, conflictul militar dintre Argentina și Regatul Unit al Marii Britanii, care a durat 10 săptămâni, motivul disputei fiind două teritorii britanice de peste mări, respectiv Insulele Falkland și Insulele Georgia de Sud și Sandwich de Sud. Vasul va acosta până la ora 18:30, timp în care veți putea vizita pe cont propriu capitala, Muzeul „Falkland Islands”, care oferă detalii despre istoria insulelor sau veți putea descoperi în cadrul unei excursii opţionale de aprox. 4 ore, Colonia de Pinguini Rockhopper, atât de celebri pentru penajul lor. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 8
  09.01.2023

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Mic dejun. O altă zi de navigare, în care vă sfătuim să nu ratați un tur ghidat al vasului de croazieră, ocazie în care veți putea face cunoștință cu capitanul vasului, veți cunoaște îndeaproape camera de comandă a motoarelor, centrul medical, bucătăria, curățătoria și nu în ultimul rând, puntea de comandă. De asemenea, vă vor aștepta numeroase activități de petrecere a timpului printre care și degustări de vin sau demonstrații culinare, care vă vor învăța cum să preparați diverse specialități servite la bord. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 9
  10.01.2023

  Antarctica: Strâmtoarea Drake – Arhipelagul Palmer – Canalul Schollart

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Strâmtoarea Drake
   Arhipelagul Palmer
   Canalul Schollart
  Mic dejun. Aventura noastră magică prin ținuturile sudice ale globului pământesc va continua, pentru că vom lăsa în urmă continentul Sud-American pentru a ajunge la ora 11:00 la Peninsula Antarctica, de unde ne vom îndrepta spre Strâmtoarea Drake care, având o lățime de 800 km, este cel mai scurt drum maritim între Capul Horn și Insula Livingston din Arhipelagul Shetland, deja parte a Antarcticii. De aici ne vom îndrepta spre sud-vest, spre Arhipelagul Palmer, urmând să traversăm Canalul Schollart, care desparte două dintre insulele acestuia, Brabant, respectiv Anvers. Denumirea acestora nu este întâmplătoare pentru că meritul descoperirii lor îi aparține primei expediții belgiene care a ajuns aici la bordul vasului Belgica în anul 1898. Printre membrii echipajului, alături de alți exploratori celebri se afla și biologul român Emil Racoviță. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 10
  11.01.2023

  Antarctica: Golful Paradisului – Strâmtoarea Gerlache

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Golful Paradisului
   Strâmtorea Gerlache
  Mic dejun. Vom ajunge în Golful Paradisului care a primit acest nume datorită, apelor transparente precum cel mai pur cristal, balenelor gigantice, pinguinilor jucăuși, dar mai ales datorită liniștei, calmului și sentimentului de singurătate care sporesc impresia că, pentru un moment trecător, chiar ați pășit în Paradis. Vom începe apoi traversarea strâmtorii Gerlache, al cărei nume provine de la Adrien de Gerlache, comandantul vasului Belgica. Strâmtoarea desparte Arhipelagul Palmer de Peninsula Antarctica, cel mai nordic teritoriu din Emisferica Sudică. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 11
  12.01.2023

  Antarctica

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Admirarea pinguini gentoo de pe Insula Cuverville
   Admirarea balenelor
  Mic dejun. Pe parcursul expediţiei noastre în Antarctica vom primi informaţii interesante de la naturalistul vasului de croazieră, care ne va iniţia în tainele vieţii sălbatice specifice acestei zone. Din când în când îşi vor face apariţia în larg pinguini gentoo ce îşi fac cuib pe Insula Cuverville sau vom putea admira balenele în toată splendoarea lor. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 12
  13.01.2023

  Antarctica – Strâmtoarea Drake – Paradise Harbor

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Admirarea pinguinilor antarctici de la Paradise Harbor
  Mic dejun. În această zi, în jurul orei 11:00 vom părăsi zona peninsulei Antarctica, traversând strâmtoarea ce poartă numele unui personaj fascinant, Francis Drake, corsar, navigator neînfricat, neguţător de sclavi şi remarcabil om politic englez din era elisabetană, primul englez care a efectuat circumnavigaţia Pământului, la returul în Anglia primind din partea Reginei Elisabeta I, titlul de cavaler. Călătoria noastră va continua spre Paradise Harbor unde vom putea vedea pinguinii antarctici. Atât Argentina cât şi Chile au staţii de cercetare aici. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 13
  14.01.2023

  Navigare spre Capul Horn

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Capul Horn
  Mic dejun. Această zi o vom petrece pe mare, bucurându-ne de facilitățile SPA-ului, sau de lecţiile de dans. În funcţie de condiţiile meteo vom înconjura Capul Horn, cel mai sudic punct al Americii de Sud care marchează limita nordică a Strâmtorii Drake, care pentru o lungă perioadă de timp a reprezentat un important reper al rutei corăbiilor care transportau bunuri în toată lumea. Cu siguranță că ne vom întoarce cu o mulțime de fotografii din această zonă incredibil de frumoasă dacă vremea va fi favorabilă. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 14
  15.01.2023

  Ushuaia

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Parcul Naţional Tierra del Fuego
   Golful Ensenada
   Lacul Roca
   Golful Lapatania
   Călătorie cu trenul „de la capătul lumii”
  Mic dejun. La ora 07:00 vasul va ajunge în Ushuaia unde va rămâne în port până la ora 16:00, timp în care veți putea descoperi atracțiile orașului individual sau prin excursiile opționale achiziționate de pe vas. Denumirea „Ushuaia” provine din limbajul indienilor yámanas și înseamnă „golf care pătrunde spre vest”. Puține așezări din lume pot egala priveliștile incredibil de frumoase ale orașului către ghețurile bătute de vânturi de pe Canalul Beagle, către vârfurile glaciare ale lui Montres Martial și niciuna nu poate egala poziția la antipozi, unde drumurile lumii se sfârșesc și unde începe, într-un fel, frontiera Antarcticii. Ushuaia este așadar supranumită „țara de la capătul lumii”, fiind punctul de plecare spre Parcul Naţional Tierra del Fuego, pe care vă sugerăm opțional să-l vizitați. Parcul Naţional al Ţinutului de Foc, este unicul parc naţional din Argentina situat pe coasta oceanului, înfiinţat în anul 1960, care are o suprafaţă impunătoare de 63.000 de hectare, din care însă doar o mică parte este deschisă publicului pentru camping şi excursii pe munte, restul parcului fiind închis publicului, pentru scopuri ştiinţifice. Vieţuitoarele sălbatice din Parcul Naţional Tierra del Fuego sunt foarte variate, parcul adăpostind aproximativ 90 specii de păsări, printre care albatrosul cu sprâncene negre, condori, vânătorii de stridii, gâsca de munte, raţa de iezer, Rayadito şi ciocănitori. Printre mamiferele cele mai obişnuite pot fi observate vidra, castorul şi vulpea argintie. Castorii, animale introduse în acest areal în secolul trecut s-au adaptat bine, iar constructiile lor „de baraje”, pe care le vom putea vedea, sunt adevărate minuni inginereşti. Vom avea prilejul de a vedea Golful Ensenada, Lacul Roca şi Golful Lapatania. Veți putea face și o călătorie palpitantă cu trenul „de la capătul lumii”, tren care pe vremuri transporta muncitorii la exploatările forestiere din zonă, care a fost recondiţionat şi care în prezent oferă turiştilor o călătorie captivantă printre minunile naturale ale parcului. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 15
  16.01.2023

  Punta Arenas

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Opționale Piaţa Armelor
   Cerro de la Cruz
   Strâmtoarea Magellan
   Muzeul Salesiano Marggiorino Borgatello
   Cimitirul Punta Arenas
  Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ajunge în Punta Arenas unde va rămâne în port până la ora 20:00, timp în care veți putea descoperi atracțiile orașului individual sau prin excursiile opționale achiziționate de pe vas. Vă sugerăm să optați pentru un tur panoramic al orașului care va include Piaţa Armelor şi Cerro de la Cruz, de unde veți putea admira întregul oraş şi Strâmtoarea Magellan. Veți putea vizita Muzeul Salesiano Marggiorino Borgatello, unde veți afla mai multe despre primii locuitori ai Patagoniei, Kawaskhar şi Yamana, după care veți putea vizita cimitirul Punta Arenas, pentru a vedea impresionantele sale monumente funerare. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 16
  17.01.2023

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Mic dejun. Zi de navigare, prilej de a face o mulțime de fotografii, ținând cont că peisajul se va schimba în continuu într-un mod uluitor de frumos. Ne vom putea relaxa la bordul vasului de lux și vom putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. Cu siguranță, echipele de animație ne vor pregăti o mulțime de surprize! Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 17
  18.01.2023

  Fiordurile Chiliene

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Mic dejun. În această zi vom naviga în continuare printre fiordurile chilliene, prilej de a face o mulțime de fotografii, ținând cont că peisajul se va schimba în continuu într-un mod uluitor de frumos. Ne vom putea relaxa la bordul vasului de lux și vom putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 18
  19.01.2023

  Navigare

  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  Mic dejun. Zi de navigare în care ne vom bucura din plin de acest timp liber petrecut pe vas pentru a ne reîncărca bateriile și pentru a rememora amintirile plăcute din croazieră. De-a lungul croazierei au loc expoziţii şi licitaţii pentru diferite picturi și obiecte de artă. Pensiune completă şi cazare la bord.
 • 19
  20.01.2023

  San Antonio – Valparaiso – Vina del Mar – Santiago de Chile

  • Transport Vas de croazieră
  • Cazare Vas de croazieră
  • Mese Pensiune completă
  • Obiective și activități Valparaiso:
   Clădirile viu colorate
   Piaţa Sotomayor
   Clădirea Parlamentului
  Mic dejun. Sosire la ora 07:00 în portul San Antonio din Chile, unde vom debarca de pe vasul de croazieră. Ne vom întâlni cu ghidul local, alături de care ne vom îndrepta spre pitorescul oraş Valparaiso, bogat în arhitectura autohtonă, sursă de inspiraţie pentru artişti şi poeţi, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Oraşul, situat la o distanţă de 120 km faţă de Santiago de Chile, este unul dintre cele mai importante porturi ale ţării, supranumit şi „San Francisco al Americii de Sud” datorită faptului că este clădit pe pantele Anzilor, cu faţa la Pacific. În timpul turului panoramic în Valparaiso, vom admira clădirile viu colorate, Piaţa Sotomayor şi Clădirea Parlamentului. În continuarea zilei ne vom îndrepta spre oraşul învecinat, Vina del Mar, „oraşul grădină”, cu plaje desprinse parcă din paradis, fiind astfel cea mai importantă staţiune din Chile şi una dintre principalele staţiuni din America de Sud. Tur panoramic al „bijuteriei” de la Oceanul Pacific care se află la o distanţă de numai 9 km nord-vest de Valparaiso, care oferă toate facilităţile pentru vizitatori, inclusiv un cazino, fapt pentru care este cunoscută şi sub denumirea de „Capitala Turismului Chilian”. Ne vom îndrepta apoi spre Santiago de Chile pentru cazare la Hotel Galerias 4* (sau similar 4*).
 • 20
  21.01.2023

  Santiago de Chile

  • Cazare Hotel Galerias 4* (sau similar 4*)
  • Mese Mic dejun
  • Obiective și activități Palatul Prezidenţial
   Piaţa Armelor
   Catedrala
   Vechea clădire a Poştei
   Muzeul Naţional de Istorie
   Casa Colonial
  Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local alături de care vom porni în explorarea capitalei situată pe malul râului Mapocho, la poalele maiestosului vulcan Tupungato, care are o înălțime de 6.570 m. Oraşul păstrează amintirea imperiului colonial spaniol, fapt evident mai ales în centrul oraşului. Vom face un tur panoramic de oraş care va include Palatul Prezidenţial, Piaţa Armelor cu Catedrala şi vechea clădire a Poştei, Muzeul Naţional de Istorie şi Casa Colonial, fosta reşedinţă a guvernatorului în perioada colonială. Cazare la Hotel Galerias 4* (sau similar 4*).
 • 21
  22.01.2023

  Santiago de Chile – Paris

  • Transport Avion
  • Mese Mic dejun
  Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale și ultimele cumpărături. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Paris cu compania Air France, zbor AF 401 (15:30 / 09:35).
 • 22
  23.01.2023

  Paris – Bucureşti

  • Transport Avion
  Sosire la Paris la ora 09:35, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul AF 1588 (14:00 / 17:55).


Informatii tarif

TARIF I:  4340 EURO / loc în cameră dublă şi cabină dublă interioară

      

TARIF II:  5100 EURO / loc în cameră dublă și cabină cu balcon NOTĂ: Compania de croazieră poate modifica itinerarul vasului independent de voința DAL TRAVEL. Modificarea itinerarului nu poate constitui motiv pentru anularea călătoriei sau pentru despăgubiri ulterioare decât dacă acestea sunt acceptate de către compania de croazieră.

tarife cu toate taxele incluse, inlusiv cele portuare, valabil pentru un grup de minim 20 turişti


 • transport
  Avion
  Vas de croazieră
 • cazare
  1 noapte la Buenos Aires
  2 nopți la Santiago de Chile
  16 nopți pe vasul de croazieră
 • mese
  Mic dejun: 3
  Pensiune completă: 16
 • ghizi
  Însotiţor DAL Travel
  Ghizi locali
 • marime grup
  20

Servicii

Tariful include

- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Paris – Buenos Aires şi Santiago de Chile – Paris – Bucureşti cu compania Air France
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale şi locale (pot suferi modificări)
- taxele portuare
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 1 noapte cazare la Buenos Aires în hotel de 4*
- 2 nopți cazare la Santiago de Chile în hotel de 4*
- 16 nopți de cazare pe vasul de croazieră Sapphire Princess al companiei Princess Cuises în tipul de cabină ales
- mesele menţionate în program: 3 mic dejunuri și 16 zile cu pensiune completă pe vas
- activități de recreere pe vas: piscine, teatru, discotecă, bibliotecă, fitness, saună
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- tur panoramic cu ghid local în Buenos Aires
- tur panoramic cu ghid local în Santiago de Chile
- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

NOTĂ: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


Tariful nu include

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 20 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- taxa pentru servicii la bord: 15 usd/zi/pers. (vor fi achitate direct de către turişti la sfârşitul croazierei odată cu celelalte cheltuieli opţionale de pe vas)
- excursiile opţionale organizate numai pentru grupul Dal Travel care se rezervă şi se achită din ţară, se pot realiza cu un număr minim de 15 de participanţi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local:
· tur panoramic și pietonal cu însoțitorul de grup și ghid local în Montevideo: aprox. 50 euro/pers.
· excursie la Ushuaia cu însoțitorul de grup și ghid local: 110 euro/pers.

IMPORTANT! Recomandăm încheierea unei Asigurari MEDICALE și STORNO de călătorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate. Acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19.
Dacă aveți nevoie de asistență pentru a vă alege asigurarea de călătorie potrivită, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție.

NOTĂ:
- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii
- taxele de port se pot modifica de către autoritatea portuară
- pentru mai multe informaţii legate de flota Princess Cruisess, descrierea cabinelor, facilităţilor, etc. vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei www.princesscruises.com


Acte necesare

IMPORTANT !!!
Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar)
O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibe şi cazier judiciar la ieşirea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.


Condiții de înscriere

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 45 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

NOTĂ:
Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.


Observații

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentul de călătorie, PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

NOTĂ: Compania de croazieră poate modifica itinerarul vasului independent de voința DAL TRAVEL. Modificarea itinerarului nu poate constitui motiv pentru anularea călătoriei sau pentru despăgubiri ulterioare decât dacă acestea sunt acceptate de către compania de croazieră.


Oferte similare

Circuit cu insotitor

2840 EURO + 1480 USD

20.12.2022 - 04.01.2023

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1980 EURO + 1990 USD

27.12.2022 - 06.01.2023

VEZI OFERTA