Noul an vine de obicei și cu noi rezoluții - să facem mai mult sport, să petrecem mai mult timp cu familia, să citim mai multe cărți și, bineînțeles, să călătorim mai mult. Și ce moment mai potrivit să ne asigurăm că ne îndeplinim rezoluțiile dacă nu chiar prima zi a noului an?! Așa se face că ți-am pregătit astăzi un top al destinațiilor exotice pentru vacanța de Revelion - ajutați desigur de consultanții DAL Travel, care au vizitat toată lumea alături de grupuri de turiști și știu cel mai bine unde poți intra așa cum se cuvine în atmosfera de petrecere, în timp ce te bucuri de o climă perfectă, departe de temperaturile scăzute din România. 

Iată propunerile noastre pentru topul destinațiilor exotice pentru vacanța de Revelion:


1.    Egipt
De peste 10 ani organizăm circuite în Egipt și trebuie să vă spunem că această țară a fermecat toți turiștii ce i-au călcat pragul - de la istoria sa fascinantă, la piramidele impunătoare, până la hieroglife și morminte somptuoase ale faraonilor.
Dacă vrei să te bucuri de temperaturi de vară chiar și în decembrie, dar să ai la dispoziție și o mulțime de obiective turistice pe care să le vizitezi,  atunci  alege un circuit de Revelion în Egipt - acesta îți va oferi șansa de a descoperi arta egipteană, de a explora inima Egiptului cu ajutorul unei croaziere pe Nil, dar și de a te bucura de o petrecere excepțională, în noaptea de Revelion, chiar pe vasul de croazieră de lux.

2.    Mexic
Fiind cea mai vizitată țară din America Latină, Mexicul este pe bună dreptate iubit de turiști din toată lumea, oferindu-ți o explozie de culoare, de gusturi, de arome în orice moment al zilei. Nu rata zona Guadalajara, fiind cea mai cunoscută pentru că oferă experiențe autentice, cu mariachi, sombreros și, desigur, tequila.
O vacanță de Revelion în Mexic nu doar că-ți va da șansa să te bucuri de o fiesta mexicană adevărată, ci și să descoperi folclorul mexican, obiceiurile lor de anul nou, dar și gastronomia lor tradițională și băuturile locale. În plus, dacă alegi să închei vacanța în Mexic cu câteva zile de plajă într-o stațiune renumită precum Cancun sau Acapulco, putem spune că ai intrat cu dreptul în noul an. 

3.    Maroc
Dacă nu vrei să te îndepărtezi prea mult de casă, dar totuși îți dorești să explorezi o cultură nouă, Marocul ar trebui să fie prima ta alegere. Garantăm că nu te vei plictisi în această țară pe cât de mică, pe atât de diversă - de la orașe imperiale cu o arhitectură ce te va impresiona pe deplin, la plajele Mediteranei din nordul țării, la sate colorate de munte unice în lume și până la fascinantul deșert Sahara în sud, cu ale sale nisipuri roșiatice și tabere de beduini, toate îți vor face vacanța de Revelion în Maroc una de neuitat.

Cu ajutorul circuitelor turistice cu ghid local pe care noi le organizăm la DAL Travel, vei putea să intri chiar în inima orașelor marocane și să te lași învăluit de un amestec fantastic de oameni, mirosuri, culori şi sunete. 

4.    Tunisia
Deși mulți turiști ajung în Tunisia pentru peisajele sale de la Marea Mediterană, cei mai mulți se declară impresionați însă de moștenirea culturală pe care această țară o duce mai departe, teritoriul Tunisiei fiind unul stăpânit de-a lungul timpului de o mulțime de popoare - de la fenicieni, romani, bizantini, turci și până la francezi. Toți și-au lăsat amprenta asupra țării, astfel că poți fi sigur că o vacanță de Revelion în Tunisia te va transporta prin locuri minunate. 
Și pentru că știm cât de mult iubesc turiștii noștri vremea bună în călătorii, află că Tunisia are peste 300 de zile însorite pe an, perfecte pentru a te bucura la maximum de prima vacanță a anului.

5.    Sri Lanka
Sri Lanka a fost închisă turismului până de curând și trebuie să recunoaștem că ne este tare dor să o revizităm alături de turiștii noștri, fiind una dintre destinațiile noastre preferate din Asia. De ce, poate te întrebi? Ei bine, această insulă în formă de lacrimă din Oceanul Indian oferă călătorilor un prilej extraordinar de a descoperi o pagină importantă din manuscrisul culturii şi istoriei universale. 
Tocmai în această idee am gândit și noi circuitul de Revelion în Sri Lanka, traseul planificat de consultanții DAL Travel fiind perfect pentru a vizita toate locurile unde poveştile despre moguli, prinţese şi zeităţi prind viaţă în umbra somptuoaselor palate şi a tainicelor temple. Pe lângă vizitarea locațiilor minunate și a degustărilor de ceai, vom avea timp și să ne relaxăm, căci spre finalul vacanței în Sri Lanka am programat și câteva zile de plajă la Oceanul Indian.

Acum că ai aflat topul destinațiilor exotice pentru Revelion 2022, alege unul din circuitele noastre și începe-ți anul nou într-un loc care să te încarce cu energie până la următoarea vacanță - doar ți-ai propus să călătorești mai mult în 2022, nu? Iar dacă nu te poți hotărî la o destinație de Revelion sau îți dorești să explorezi alt loc din lume, consultanții noștri te vor ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie - trebuie doar să ne contactezi