REGULAMENT TOMBOLA

“Rasfat si relaxare cu DAL Travel!”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL TOMBOLEI

1.1. Tombola “Rasfat si relaxare cu DAL Travel!” este organizata in cadrul Targului de Turism al Romaniei 14-17 noiembrie 2019, Romexpo de catre SC DAL TRAVEL SRL (denumita in continuare “Organizatorul”), cu sediul in str. George Enescu, nr. 33, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Cometrului sub nr. J40/6232/05.07.2000, Cod Unic de Inregistrare RO13168309, tel.021 319 70 63 / 0722 620 738, email contact@daltravel.ro, reprezentata de Daniela Nedelcu, in calitate de Director General.

SECTIUNEA 2. ACCEPTUL REGULAMENTULUI

2.1. Tombola se desfasoara in conformitate cu prezentul Regulament si cu toate mentiunile sale. Continutul sau se adreseaza tuturor participantilor care intentioneaza si isi doresc sa participe la tombola. Acestia au obligatia de a-si da acordul, de a respecta si de a se conforma tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.

2.2. Regulamentul Oficial al Tombolei va fi disponibil in mod gratuit, oricarui participant care doreste consultarea acestuia, conform prevederilor legale in vigoare, pe website-ul www.daltravel.ro si la Standul Organizatorului din cadrul Targului de Turism al Romaniei 14-17 noiembrie 2019, Romexpo. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul Tombolei si/sau a completa ulterior prezentul Regulament.

2.3. Organizatorul nu isi va asuma nicio responsabilitate cu privire la cunoasterea Regulamentului si a modificarilor acestuia atat timp cat acestea au fost puse la dispozitia participantilor. Niciun participant nu va putea solicita continuarea Tombolei si nici repararea unui potential prejudiciu produs prin suspendarea regulamentara a Tombolei.

2.4. Prevederile din acest Regulament sunt intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si sunt obligatorii pentru toti participantii.

SECTIUNEA 3. DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE A TOMBOLEI

3.1. Tombola se desfasoara in Bucuresti, la Standul Organizatorului din cadrul Targului de Turism al Romaniei, Romexpo, in perioada 14-17 noiembrie 2019. Tombola va fi lansata in data de 17 noiembrie 2019, ora 10.00 si se va desfasura pana in data de 17 noiembrie 2019, ora 15.00 cand are loc extragerea finala. Taloanele de participare pot fi introduse in urna in intervalul orar mentionat.

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

4.1. La Tombola poate participa orice persoan fizica, cu varsta minima de 18 ani impliniti la data participarii la Tombola, care intra in posesia talonului de participare si este vizitator al Targului de Turism al Romaniei de la Romexpo,  in perioada 14-17 noiembrie 2019.

4.2. Pentru a participa la Tombola, participantii trebuie sa fie posesori de BI/CI valabil, sa completeze talonul de participare si sa-l introduca in urma special amenajata la Standul Organizatorului din cadrul  Targului de Turism al Romaniei.

4.3. O persoana se poate inscrie doar o singura data in prezenta Tombola si nu poate participa in numele altei persoane.

4.4. Prin completarea talonului de participare si introducerea acestuia in urna, participantii se obliga sa respecte prevederile prezentului Regulament si sa permita introducerea in baza de date a Organizatorului a urmatoarelor date ale sale cu caracter personal: nume, prenume, nr. de telefon, adresa de e-mail si data nasterii.

4.5. Prin participarea la aceasta Tombola, participantii sunt de acord sa primeasca informatii si oferte despre circuitele si serviciile Organizatorului.

4.6.  Nu au dreptul sa participe la Tombola angajatii SC DAL TRAVEL SRL, respectiv rudele de gradul I ale acestora (copii/parinti, frati/surori, sot/sotie).

5. MECANISMUL DESFASURARII TOMBOLEI SI DESEMNAREA CASTIGATORULUI

5.1. Participantii la tombola vor completa toate campurile obligatorii din formularul “Rasfat si relaxare cu DAL Travel!”, disponibil in format tiparit, la standul Organizatorului din cadrul Targului de Turism al Romaniei, Romexpo.

5.2. Participantii se pot inscrie la tombola in perioada 14.11.2019, ora 10.00 - 17.11.2019, ora 15.00.

5.3. Desemnarea castigatorului se va face prin tragere la sorti, care va avea loc duminica, 17.11.2019, ora 15.30, la la standul Organizatorului din cadrul Targului de Turism al Romaniei, Romexpo.

5.4. Se va extrage un singur talon castigator si inca 3 de rezerva.

5.5. Sunt descalificate automat persoanele care se inscriu in Tombola asumandu-si o identitate falsa.

5.6. Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din Tombola sau de a anula decizia prin care un participant este desemnat castigator in cazul in care acesta nu a furnizat date de contact corecte, s-a inscris utilizand date false sau incearca sa influenteze Tombola prin modalitati frauduloase sau nu respecta prevederile Regulamentului.

5.7. Se vor considera valide taloanele de participare care indeplinesc urmatoarele conditii:

a. sunt completate in mod lizibil toate rubricile obligatorii

b. sunt completate de persoane care indeplinesc conditiile prevazute in SECTIUNEA 4

5.8. Lista participantilor extrasi in urma tragerii la sorti va fi postata pe website www.daltravel.ro si pe pagina oficiala de Facebook a Organizatorului.

5.9. Premiul se acorda doar participantului care indeplineste conditiile prezentului Regulament si face dovada ca poate fi validat, acordandu-se acestuia statutul de castigator. 

6. PREMIUL OFERIT IN CADRUL TOMBOLEI

6.1. Premiul Tombolei consta intr-un Weekend romantic in Poiana Brasov, in perioada 6-8 martie 2020, pentru doua persoane. Pachetul include 2 nopti de cazare, in camera dubla standard, aranjament romantic cu petale de trandafir, ciocolata si vin spumant, mic dejun servit in camera, o cina romantica, acces gratuit la SPA, cate un masaj de 30 de minute / persoana si 10% reducere la consumatia de la restaurantele si barurile hotelului.

6.2. Premiul va fi inmanat castigatorului sub forma de voucher,  dupa validarea acestuia, in termen de 15 de zile de la validare, la sediul Organizatorului – Agentia de turism DAL Travel – str. George Enescu nr. 33, sector 1, Bucuresti.

6.3. Valoarea bruta estimata a premiului este de 1800 lei ( tva inclus ).

6.4. Castigatorul trebuie sa confirme telefonic, in maximum 5 zile de la data notificarii pe adresa de email si a apelului telefonic, faptul ca au primit notificarea de castig, sa confirme indeplinirea conditiilor de participare si sa ofere orice alte detalii suplimentare necesare validarii.

6.5. In cazul in care un castigator nu este validat, Organizatorul va aloca premiul participantilor din lista de rezerva.

6.6. Premiul castigat nu poate fi inlocuite cu alte produse sau castiguri si nici nu se acorda contravaloarea in bani. In cazul refuzului castigatorului de a beneficia de castig sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a castigului. In asemenea cazuri, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul altor participanti, cu exceptia celor 5 rezerve.

6.7. Orice eventuala contestatie, inclusiv privind modul de validare si acordare a premiului, poate fi formulata in scris de catre participant si depusa personal sau expediata prin posta, in termen de maxim 5 zile de la data incheierii Tombolei, catre SC DAL TRAVEL SRL, la adresa: Str. George Enescu, nr. 33, sector 1, Bucuresti. Contestatia se va solutiona in termen de maximum 20 zile lucratoare de la primire. In cazul in care contestatorul va fi nemultumit de decizie, se va incerca rezolvarea contestatiei pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

6.8. Participantilor nu le este impusa nicio cheltuiala sau taxa de participare legata de prezenta tombola.

7. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

7.1. Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legiinr.677/2001 privind protectia datelor personale stocate pe durata tombolei. Astfel, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor Tombolei si sa le utilizeze conform Regulamentului Oficial al Tombolei si legislatiei in vigoare.

7.2. Participantul la tombola, in calitate de persoana vizata, are conform Legii677/2001, urmatoarele drepturi:

          a. dreptul la informare (art.12)

          b. dreptul de acces la date (art.13)

          c. dreptul de interventie asupra datelor (art.14)

          d. dreptul de opozitie (art.15)

7.3 Scopurile constituirii bazei de date sunt: inmanarea premiilor castigatorilor, inregistrarea si validarea castigatorilor, realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatori, campanii promotionale ulterioare. Organizatorul se obliga ca datele cu caracter personal sa nu fie difuzate tertilor cu exceptia imputernicitilor sai.

7.4. Prin inscrierea la campanie, participantii isi exprima acordul fata de prevederile prezentului Regulament Oficial iar daca vor castiga, numele si prenumele acestora sa fie facute publice si publicate pe orice materiale folosite in scop publicitar, fara alte obligatii sau plati. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime dezacordul in acest sens, acest lucru va fi mentionat printr-o declaratie semnata de acestia.

8. INTRERUPEREA SAU MODIFICAREA TOMBOLEI

8.1. Prezenta Tombola inceteaza incepand cu data de 17.11.2019, ora 15.00, dar poate inceta si in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

9. LIMITAREA RASPUNDERII

9.1.Organizatorul isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare in cazul unei tentative de frauda, orice abuz sau orice actiune care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei campanii.

9.2.In eventualitatea unei dispute asupra validarii sau inscrierii la Tombola, a unui castigator sau a unui premiu, Organizatorul are decizia finala.

9.3.Eventualele contestatii vor fi luate in considerare numai in cazul in care au fost trimise in termen de maxim 5 zile de la data incheierii Tombolei, catre SC DAL TRAVEL SRL, la adresa: Str. George Enescu, nr. 33, sector 1, Bucuresti.

9.4.Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

  • Erorile in datele furnizate de catre participanti; acuratetea datelor de contact este responsabilitatea exclusiva a participantilor. Organizatorul nu are nici un fel de obligatie in cazul in care un participant ofera date personale sau de contact eronate, care au dus la imposibilitatea trimiterii premiului castigat sau la identificarea unui castigator.
  • Imposibilitatea unui castigator de a intra in posesia premiului.
  • Organizatorul nu va suporta nici un fel de cheltuiala dupa punerea castigatorilor in posesia premiilor.

9.5. In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorului si premiului acordat in cadrul acestei Tombole. Acestea se vor regasi pe website www.daltravel.ro  si pe pagina oficiala de Facebook a Organizatorului.

10. TAXE SI IMPOZITE

10.1 In numele fiecarui castigator, Organizatorul Tombolei va vira la Bugetul de Stat impozitul cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, conform prevederilor Legii 571/2003 cu modificarile si completarile ulterioare privind Codul Fiscal. Prin simpla participare la Tombola, castigatorul declara ca este de acord cu mecanismul de impozitare aplicat de Organizator.

10.2. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa semneze si sa stampileze un proces verbal de predare primire.

10.3. Organizatorul Tombolei nu este raspunzator de plata altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu exceptia celui de mai sus.

11. LITIGII

11.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentei tombola se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

12. DISPOZITII FINALE

12.1. Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti participantii pe website-ul www.daltravel.ro si la standul Organizatorului din cadrul Targului de Turism al Romaniei 14-17 noiembrie 2019, Romexpo.

12.2. Prin participarea la aceasta Tombola, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

12.3. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru datele personale incorecte furnizate de catre participanti sau pentru orice alti factori care ar putea afecta dreptul de participare la Tombola si care se afla in afara culpei Organizatorului.

12.4. Datele personale ale castigatorilor vor ramane in contabilitatea Organizatorului, in conformitate cu prevederile legislatiei fiscale.

12.5. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul pe parcursul desfasurarii Tombolei, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare.