Revelionul este un eveniment cu o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi, de aceea încercăm să îl sărbătorim într-un mod inedit în fiecare an. Anul acesta poți avea în vedere o vacanță de Revelion în Asia dacă dorești să ai parte de o experiență unică și un început de an de milioane. Focuri de artificii fantastice, petreceri incendiare, oameni prietenoși și vreme caldă. Da, în Asia te poți bucura de temperaturi plăcute chiar și iarna! Descoperă noi culturi, explorează locații de vis, fii gata să rămâi uluit de natura luxuriantă și de plajele paradisiace, petrece o noapte de Revelion de neuitat, ia-ți adio de la ghinion și îmbrățișează zilele norocoase din Noul An. Desigur, există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de destinații pentru Revelion 2023 în Asia și, dacă încă nu te-ai hotărât unde vei intra în Noul An, specialiștii DAL Travel au pregătit pentru tine câteva recomandări de destinații de top pentru Revelion 2023.

 

1.    Thailanda

Una dintre destinațiile preferate de turiști pentru petrecerea Revelionului este Thailanda. Cu granițele deschise acum, după mult timp de izolare din cauza pandemiei, această țară magică îmbină misterul oriental cu tehnica vestică, deținând totodată și crâmpeie de natură paradisiacă, precum și plaje întinse cu ape limpezi și nisipuri fine. Dacă îți dorești să intri în 2023 în cadrul unei petreceri grandioase, în Bangkok este locul perfect pentru a trăi experiențe memorabile, orașul fiind recunoscut pentru viața de noapte. Tot aici te vei putea bucura de focuri de artificii spectaculoase, care se revarsă asupra “Orașului Îngerilor”, oferind o priveliște de nedescris!

Thailanda aduce oportunități de petrecere a Revelionului 2023 și pentru cei ce doresc să se relaxeze și să profite de razele soarelui până în ultima zi din an. Sărbătorește intrarea în 2023 în cel mai frumos mod posibil, într-o zonă de o frumusețe rară, plină de lagune spectaculoase și peșteri ascunse, în paradisul exotic din Krabi. Astfel, vei putea începe anul într-un mod relaxant, încărcându-ți bateriile și regăsindu-ți pacea interioară. Alege un Revelion în Thailanda și profită de tot ce are aceasta mai bun de oferit.

 

2.    Filipine

Un Revelion în Filipine este cu adevărat special, grație tradițiilor și culturii diferite, care te vor transpune într-un univers magic pe tot parcursul vacanței tale. De la mâncăruri delicioase, localnici prietenoși și până la peisajele fascinante, plajele mirifice, coralii colorați, golfurile cu apă ca de smarald, vulcanii activi și nu numai. Alegând un Revelion în Filipine vei avea ocazia să trăiești o aventură de neuitat, într-o locație care are ceva de oferit pentru fiecare turist care alege să îi treacă pragul. Aici îți vei putea începe anul vizitând unele dintre cele mai frumoase insule de pe Pământ, delectându-te timp de câteva zile în acest paradis tropical, situat în “Cercul de Foc al Pacificului”. Amestecul dintre lux și sălbatic te va face să îți dorești să explorezi mai mult din frumusețea acestui tărâm de vis. Spune “La mulți ani 2023” într-o locație fascinantă, alături de DAL Travel.

 

3.    Indonezia

Indonezia este una dintre cele mai apreciate destinații de Revelion 2023 - cine nu și-ar dori să petreacă un Revelion în Bali?! Aici timpul intra în alt ritm, oamenii au obiceiuri diferite și totul gravitează în jurul armoniei, emanând calm și pace. Totodată, plajele pline de ape cristaline, nisip alb și palmieri din belșug, te îndeamnă la o experiență de relaxare totală, fără stres și fără griji. Este cadrul ideal în care să începi un an plin de liniște pentru a fi sigur că va continua în același mod! De asemenea, atunci când alegi un Revelion în Indonezia te poți bucura și de tradiția, respectiv cultura locală, bogată în dansuri fermecătoare, costume specifice, diversitate culinară. Printre activitățile cu care îți poți începe noul an se numără sporturile marine precum snorkeling, scuba diving, parasailing sau chiar o croazieră prin care poți experimenta farmecul unei insule tropicale din zonă. Experiența unui început de an în Indonezia va fi una pe care o vei adora, deci nu mai sta pe gânduri!

 

4.    Sri Lanka

Sri Lanka, țara plină de plaje aurii, munți falnici, elefanți puternici, balene uriașe, un trecut maiestuos, ceai minunat și zâmbete calde, este locul perfect în care să îți petreci vacanța de Revelion 2023. Aceasta oferă o gamă largă de experiențe pe care le poți încerca într-o vacanță - de la activități relaxante precum o zi pe plajă și până la un maraton de observare a vieții sălbatice, sporturi de aventură pline de adrenalină sau pelerinaje în unele dintre cele mai vechi orașe din lume. Zâmbetele și ospitalitatea din Sri Lanka sunt renumite peste tot în lume, la fel că mâncărurile sale picante, fructele exotice sau o serie de dulciuri care nu se nicăieri în altă parte. O vacanță de Revelion în Sri Lanka ți-ar putea aduce toate aceste experiențe și multe altele, pentru că tu să începi anul așa cum se cuvine!

 

 

Dacă încă nu te-ai hotărât unde dorești să îți petreci Revelionul 2023, acum este șansa ta să alegi una dintre locațiile asiatice de top prezentate mai sus. Indiferent de alegerea ta, în aceste țări vei putea avea parte de o vacanță de Revelion 2023 de vis, pe care să o porți cu tine în suflet tot anul! Pentru mai multe detalii sau ajutor suplimentar, poți apela oricând la o agenție de turism cu experiență din București.