Fie că este vorba de ciocnirea unui pahar de șampanie în cadrul unei petreceri fastuoase sau în cadrul unei cine intime, acasă sau în vacanță, toată lumea plănuiește ceva special pentru noaptea dintre ani, asta e sigur. Și pentru că există o mulțime de locuri superbe în care îți poți petrece vacanța de Revelion 2023, ne-am gândit să îți venim în ajutor cu o selecție de destinații exotice pe care atât consultanții, cât și turiștii DAL Travel le iubesc și le recomandă fără să stea pe gânduri!

Așadar, dacă vrei să îți petreci vacanța de Revelion într-un mod inedit, citește articolul nostru și alege-ți destinația exotică preferată ce te ajuta să intri în 2023 așa cum se cuvine!

 

Iată propunerile noastre de destinații exotice pentru vacanța de Revelion 2023:

1. Iordania

Una dintre destinațiile perfecte pentru a sărbători Revelionul în acest an este Iordania - și nu doar pentru că temperaturile sunt perfecte, dar și pentru că este aproape de casă.

În Iordania, anul nou este sărbătorit adesea cu petreceri incendiare, focuri de artificii uimitoare, mâncăruri delicioase și nu numai, de aceea, mulți turiști români aleg să își petreacă vacanța de Revelion în Iordania. Doar imaginează-ți cum vei ciocni un pahar de șampanie, într-o atmosferă de neuitat, pe țărmul Mării Roșii. Aici te vei putea bucura de temperaturi numai bune pentru sporturi acvatice precum scufundări, navigație sau surfing, dar și pentru relaxare pe plajele întinse, pline de nisip auriu și ape limpezi. Totodată, alegând un circuit cu însoțitor în Iordania, vei avea ocazia să te bucuri de numeroase experiențe autentice în cadrul vacanței, precum un safari care îți va da ocazia să descoperi deșertul, explorând cea de-a opta minune a lumii antice sau descoperind locuri cu o încărcătură spirituală aparte - oricare dintre acestea este cu siguranță o activitate demnă de un început de an promițător!

 

2. Thailanda

Să petreci Revelionul în Thailanda este o experiență pe care trebuie să o ai măcar o dată în viață! Și nu spunem doar noi asta, ci și turiștii noștri! Localnicii adoră această sărbătoare, așa că organizează fel de fel de petreceri interesante și spectaculoase, mai ales în capitala Bangkok, unde ne vom petrece și noi noaptea dintre ani în circuitul nostru din Thailanda - Malaezia - Singapore. Doar imaginează-ți - cum ar fi să îți începi anul explorând faimoasele metropole asiatice, descoperind cultura și stilul de viață al localnicilor, lăsându-te inspirat de zgârie-nori? Te va ajuta cu siguranță să îți propui obiective mărețe pentru noul an! Dacă și ție îți surâde ideea, poți alege să îți petreci vacanța de revelion în Thailanda, ba mai mult, poți lăsa organizarea acesteia în mâinile specialiștilor DAL Travel pentru a scăpa de grija planificărilor și a te bucura din plin de vacanța mult dorită.

 

 

3. Indonezia

 

Cine nu și-ar dori să sărbătoreascăi trecerea dintre ani în frumoasa Insulă Bali?! Plină de plaje minunate, păduri tropicale, peșteri spectaculoase, dar și de temple sacre, Bali oferă o experiență completă de vacanță pentru trup și suflet. Desigur, atunci când alegi să îți petreci vacanța de Revelion în Indonezia, vei avea parte de multe alte surprize, dat fiind faptul că această destinație se află pe locul patru în topul preferințelor turiștilor de pretutindeni. Cu peste 16.000 de insule, arhipelagul Indonezian are o mulțime de lucruri de oferit. Astăzi te poți găsi escaladând un vulcan, mâine te poți relaxa pe o plajă cu nisip alb, în timp ce plănuiești o scufundare pentru explorarea lumii marine pentru următoarea zi. Pentru noi sună ca un început de an formidabil, de aceea am pregătit pentru turiștii noștri un circuit de Revelion în Indonezia, foarte bine planificat, astfel încât să poți valorifica fiecare clipă în acest paradis tropical.

 

 

4. Tanzania

Dacă în destinațiile Europene iarna își face simțită prezența încă de la final de noiembrie, într-un circuit de Revelion în Tanzania te vei putea bucura de temperaturi plăcute chiar și pe 31 decembrie, temperaturi numai bune pentru a savura o băutură pe plajă sau pentru a înota în apele turcoaz ale Oceanului Indian. Dacă lenevitul la plajă nu e pe placul tău, Tanzania are ceva și pentru tine: poți experimenta o vacanță de Revelion în mijlocul sălbăticiei, pe tărâmurile neîmblânzite ale Tanzaniei continentale, pline de peisaje care îți vor tăia răsuflarea și de animale sălbatice ce umblă libere, pe care le poți admira din siguranța unui safari. Indiferent de categoria de călător din care faci parte, Tanzania are cu siguranță ceva de oferit pentru toată lumea, fiind una dintre locațiile perfecte pentru o vacanță de început de an!

 

5. Liban

Fiind cunoscut drept “Parisul Orientului Mijlociu” grație culturii sale vibrante, Libanul este o țară în care merită din plin să îți petreci vacanța de Revelion 2023. Aceasta evocă o vâltoare de imagini oricărei persoane care îi trece pragul - negustori pricepuți, rafinament, băi romane, palate și ruine antic - toate te vor conduce înapoi în timp în vremuri demult apuse. Petrece primele zile din an admirând cele mai prețuite și cunoscute monumente ale naturii, având totodată parte și de o doză de adrenalină printr-un safari off-road. Poți trăi toate aceste experiențe într-un circuit de Revelion în Liban, pregătit de o agenție de turism cu experiență, pentru a îmbina tot ce are această țară mai frumos de oferit.

 

Acum ai ocazia de a alege una dintre aceste destinații pentru Revelion sau poți încerca o altă locație care îți face cu ochiul pentru a avea un început de an cu adevărat memorabil. Dacă încă nu ești hotărât unde ai vrea să sărbătorești trecerea dintre ani, poți cere mai multe sfaturi sau informații specialiștilor DAL Travel, care sunt gata întotdeauna să îți ofere o mână de ajutor.