Dragii noștri,

 

În perioada aceasta complicată, în care toată planeta pare că îşi ţine un pic răsuflarea, iar noi stăm în casă şi încercăm să ne protejăm cum ştim mai bine pentru a nu ne îmbolnăvi , există nişte oameni minunaţi, care se luptă din linia întâi cu acest virus, care îşi riscă propria sănătate pentru a salva viaţa altora. Aceştia sunt medicii, asistenţii, infirmieri şi tot personalul medical din spitalele şi secţiile de boli infecţioase şi nu numai, din întreaga ţară. Ei sunt salvatorii, cei care fac tot ce este omeneşte posibil pentru a trata şi vindeca, pentru a reda sănătatea celor care se îmbolnăvesc.

 

Ne gândim la ei, pentru că ne sunt alături nu doar acum când vorbim de un virus nou şi de pandemie, ci pentru că ei sunt şi cei care au grija să plecăm şi să ne întoarcem cu bine din călătorii. Ne ajută încă de la plecare să prevenim surprizele neplăcute prin vaccinare şi ne oferă sfaturi cu masurile de prevenţie legate de locurile pe care le vom vizita.

 

Ne gândim la ei pentru că unii ne-au fost turiști, au călătorit în locuri minunate împreună cu noi și ne-au oferit un plus de siguranță în circuite. Sunt parte a poveștii DAL Travel și avem multe amintiri frumoase cu ei.

 

De aceea, credem că este un moment foarte bun, să le transmitem că îi respectăm, că le suntem alături, că apreciem tot ceea ce fac, că le mulţumim şi că le suntem recunoscători!

 

Dacă sunteţi de acord cu noi, vă invităm să trimiteţi la contact@daltravel.ro un mesaj de recunoştinţă, apreciere sau încurajare pentru un medic, un asistent sau un infirmier care ştiţi că luptă zilele acestea să-i salveze pe cei infectaţi cu COVID-19. Poate să fie un mesaj pentru o persoană anume sau unul mai general pentru întreg personalul medical, poate să fie “un mulţumesc “ pentru o situaţie specifică sau doar gânduri bune pentru tot ceea ce fac.

 

Scrieţi cu inima şi gândiţi-vă că deşi fac muncă de supereroi, sunt tot oameni,  care obosesc, care se tem pentru ei şi pentru cei dragi lor, şi care la rândul lor au nevoie de susţinere şi apreciere!

Noi vom posta mesajele dumneavoastră pe pagina noastră de Facebook şi ne vom asigura că acestea ajung la cei cărora le sunt dedicate!

 

Haideţi să spunem împreună #Respect, salvatorule! şi să le trimitem o picătură de bine!