Dacă îți dorești să explorezi cât mai mult din Asia într-o singură vacanță, dar nu știi de unde să începi, un circuit în Thailanda, Malaezia și Singapore este o alegere excelentă pentru că îți va permite să experimentezi atât tradițiile pline de viață și bogățiile culturale ale Asiei de Sud-Est, cât și străzile dinamice ale metropolelor asiatice, dar și pădurile tropicale luxuriante din Malaezia sau templele uimitoare din Thailanda. Iar dacă găsești dificil să organizezi o vacanță în Thailanda, Malaezia și Singapore pe cont propriu, ia în calcul sfaturile specialiștilor DAL Travel care au vizitat aceste destinații și care au pregătit itinerariul perfect pentru o vacanță de vis în aceste locații exotice.

 

Prima oprire: Bangkok

Bangkok este un oraș superb, care atrage anual milioane de turiști, oferindu-le o experiență incredibilă în care tradiția și cultura se întâlnesc cu modernismul. Acesta este unul dintre motivele pentru care ar trebui să îți începi circuitul turistic în Thailanda, Malaezia și Singapore cu acest oraș. Fiind capitala Thailandei, Bangkok te va captiva cu arhitectura uimitoare, mâncarea delicioasă, templele mărețe, piețe plutitoare și nu numai. Câteva dintre obiectivele pe care nu ar trebui să le ratezi sunt Templul Zorilor, situat chiar pe malul fluviului Chao Praya, Palatul Regal, cel mai glorificat și renumit reper al capitalei, dar și Templul lui Buddha de Smarald, unde se află statuia cea mai venerată din Thailanda. Desigur, pe lângă acestea, Bangkokul are de oferit multe alte obiective și senzații pentru toți cei ce aleg să îi treacă pragul - ești oare suficient de îndrăzneț pentru a testa celebra mâncare de stradă din Bangkok?

 

A doua oprire: Ayutthaya

Istoria sa bogată, dar și cultura debordantă, fac din Ayutthaya un loc fascinant pe care trebuie să îl vizitezi măcar o dată în viață. Aflat în apropierea capitalei, fondat în anul 1350 și înconjurat de trei mari râuri, acest oraș insular te va purta înapoi în timp. În Ayutthaya vei putea vizita ruinele mai multor temple (multe fiind restaurate cu grijă și intrând în Patrimoniul Mondial UNESCO), dar și cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din Thailanda. Tot aici se află și Wat Mahathat, unde vei avea ocazia să vezi celebra imagine a lui Buddha înconjurată de rădăcinile unui copac. Te îndemnăm să vizitezi neapărat acest loc încărcat de spiritualitate, cultură și istorie, atunci când alegi un circuit cu însoțitor în Thailanda, Malaezia și Singapore.

 

A treia oprire: Kuala Lumpur

Itinerariul nostru continuă cu un oraș de care este greu să nu te îndrăgostești: Kuala Lumpur, capitala exotică și modernă a Malaeziei. Mulți aleg să viziteze acest oraș datorită atracției față de stilul său de viață somptuos, bucătăria de clasă mondială, economia înfloritoare, arhitectura modernă și viața de noapte vibrantă. Cu toate acestea, Kuala Lumpur are mai mult decât atât de oferit, acesta fiind plin de istorie și binecuvântat cu o bogată frumusețe naturală. Totuși, datorită multitudinii obiectivelor, poate fi dificil să explorezi totul de unul singur, de aceea recomandăm să optezi pentru un circuit cu însoțitor. În cadrul acestuia vei beneficia de îndrumarea ghizilor profesioniști, iar în acest mod nu vei rata niciunul dintre obiectivele turistice din Kuala Lumpur.

 

A patra oprire: Malacca

Malacca este cel mai vechi oraș din Malaezia, fosta colonie portugheză, olandeză și britanică, ce face acum parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Comparativ cu Kuala Lumpur, cunoscută pentru fast, lux și modernism, Malacca reușește să își încânte vizitatorii cu străduțele sale înguste cu temple și case vechi, dar și prin farmecul canalelor pitorești. Dacă vei alege să vizitezi acest oraș într-un circuit în Thailanda, Malaezia și Singapore, sfatul nostru este să nu ratezi Biserica Sf. Petru, care este cea mai veche biserică din Malaezia, faimoasa Porta de Santiago, Piața Olandeză, Turnul cu Ceas sau Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu funcțional chinez. De asemenea, tot aici poți gusta cele mai savuroase preparate tradiționale din Malaezia, mai ales în ceea ce privește mâncarea stradală.

 

A cincea oprire: Singapore

Singapore este tărâmul minunilor arhitecturale, deliciilor culinare, artei extraordinare, în toate formele sale, dar și a distracției la cote maxime. Pe scurt, este locul perfect pentru cei ce doresc să aibă parte de o experiență de călătorie completă, plină de farmec, din care să rămână cu o mulțime de amintiri plăcute. “Orașul Gradină”, așa cum mai este numit Singapore, trebuie să se afle neapărat în itinerariul tău, atunci când alegi un circuit în Thailanda, Malaezia și Singapore. Ajuns în acest oraș, recomandăm să nu ratezi obiective precum Parcul Merlion, de unde te poți bucura de o panoramă superbă, dar unde se afla și statuia Merlion, care este și simbolul orașului, Templul Thian Hock Keng, unul dintre cele mai vechi temple budiste, Grădina de Orhidee din cadrul Grădinii Botanice, dar și Grădina Zoologică. Dacă dorești să te asiguri că nu vei rata niciun obiectiv important din acest oraș superb, poți opta pentru un circuit cu însoțitor organizat de o agenție de turism cu experiență.

 

Acestea sunt sugestiile noastre atunci când vine vorba de un itinerariu perfect pentru un circuit în Thailanda, Malaezia și Singapore. Ia aceste locații în considerare și bucură-te de un circuit de vis, iar dacă vei avea nevoie de informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi!