Dragii noștri,

     În perioade de criză, cum este cea de acum provocată de pandemia de coronavirus, pe lângă acţiunile de salvare, solidaritatea dintre oameni, empatia şi colaborările de pe toate palierele pentru stoparea crizei şi rezolvarea problemelor economice, sociale şi politice, apar şi numeroase elemente negative, foarte periculoase, de care trebuie să ne protejăm.

Speculând nesiguranţa, teama, panica oamenilor şi mizând pe reacţii pripite şi pe faptul că în situaţii excepţionale nu mai funcţionează nimic aşa cum ştiam, apar peste noapte oameni oportunişti sau rău intenţionaţi, care pentru a-şi atinge scopurile sau pur şi simplu pentru a face rau nu au nici o reţinere în a minţi, a înşela, a aduce acuzaţii false sau defăimătoare, a răspândi zvonuri, a crea panică şi haos. Astfel, în perioade din acestea, creşte infracţionalitatea, inclusiv cea economică, apar dezinformarea şi ştirile false (FAKE NEWS).

Pentru a nu cădea pradă unor astfel de indivizi este foarte important să fiți de 2 ori mai precauți decât de obicei, să vă informați din surse oficiale, să puneți întrebări celor mai în masură să vă dea răspunsurile corecte, să nu vă pripiți în luarea deciziilor și să verificați din mai multe surse informațiile primite. Să aveți încredere în instituții, companii, oameni pe care îi cunoașteți de mai multă vreme, cu care aveți o relație dinainte de criză și să priviți cu neîncredere pe cei apăruți parcă de nicăieri, dar care par brusc preocupați de bunastarea și binele dumneavoastră.

Din acest punct de vedere, referitor la DAL Travel, în afara de faptul că muncim de acasă pentru a respecta regulile, a ne proteja și a vă proteja, suntem aici, prezenți și la dispoziția dumneavoastră. Orice întrebare referitoare la situația actuală, orice nelămurire sau detaliu despre circuite, reprogramări etc. își va găsi un răspuns corect din partea noastră.

Profităm de ocazie să vă mulțumim încă o dată pentru că avem în dumneavoastră un partener loial și care ne onorează cu încrederea acordată.

Totodată, vă încurajăm să ne semnalați dacă întâlniți situații sau oameni din categoria celor de mai sus, care au legătura cu turismul sau cu agenția noastră, pentru a nu perpetua și pentru a nu încuraja astfel de comportamente, sancționate de altfel și de legile în vigoare.

Vă mulțumim! Rămâneți sănătoși și vigilenți!

Echipa DAL Travel