Dragii noștri,

 

     Suntem nevoiți cu toții să stăm în casă pentru a ne proteja sănătatea, pe a noastră și a celor de lângă noi, dar asta nu trebuie să ne împiedice să ne urmăm pasiunile. Asemenea unui colecționar meticulos și încântat să își treacă în revistă elementele colecției prețioase, vă invităm și pe dumneavoastră să găsiți și să revedeți albumele de fotografii din călătoriile minunate în care ați fost până acum. Alegeți-o pe cea mai frumoasă și lăudați-vă cu ea, spunandu-ne când, unde și în ce context a fost făcută.

 

Vă invităm la Concurs de fotografie DAL Travel! Am creat pe Facebook, un grup dedicat, un loc de întâlnire https://www.facebook.com/groups/ConcursFotoDALTravel/ unde veți putea posta aceea fotografie specială până pe 15 aprilie, ora 23.00. Primele 10 fotografii care primesc cele mai multe "Like-uri" intră în jurizarea finală, iar cei care le-au postat pot căștiga un Voucher în valoare de 400 euro, 200 euro sau 100 de euro ce poate fi folosit timp de un an pentru circuitele DAL Travel.

 

Pe lângă șansa câștigării acestor premii, veți avea ocazia să retrăiți amintiri frumoase și să interacționați cu alți pasionați de călătorii la fel ca dumneavoastră, în timp ce vă faceți lista cu viitoarele destinații de vizitat.

 

Nu stați prea mult pe gânduri. Fotografiile postate în primele zile de concurs au șanse mai mari de a strânge mai multe "Like-uri". Regulamentul oficial al concursului îl găsiți aici https://docs.google.com/document/d/1IiDiC1yKhI35NQEXcCt4fWJlxX1KcL8seKUl-PZ7Mr4/edit?ts=5e87cd36  sau pe grup https://www.facebook.com/groups/ConcursFotoDALTravel/.

 

Dacă nu aveți cont de Facebook, dar vă doriți să ne arătați nouă și celorlalți pasionați de călătorii o fotografie deosebită o puteți trimite pe email la contact@daltravel.ro , împreună cu data, locul unde a fost făcută și o scurtă descriere. O vom posta noi pe grup!

 

De abia așteptăm să ne bucurăm și de acasă de locuri spectaculoase și speciale! Mult succes!