COMUNICAT DE PRESĂ

“Dal cel Năzdrăvan îți arată lumea!”

București, 13 noiembrie 2019 – Prezentă la Târgul de Turism al României 14-17 noiembrie 2019, Romexpo, Pavilion B1, stand 118, Agenția de turism DAL Travel lansează campania “Dal cel Năzdrăvan îți arată lumea!”

Simpatic, deștept, pus pe șotii și dornic de aventură, Dal cel Năzdrăvan, mascota agenției a primit o valiză trainică de la Lamonza și pleacă pentru șase luni în circuitele DAL Travel pentru a descoperi lumea și pentru a povesti despre locurile spectaculoase în care ajunge împreună cu grupurile de turiști.

Îl veți putea întâlni la târg unde va face prima oară cunoștință cu turiștii, apoi va pleca în Mexic pe 20 noiembrie, într-un circuit plin de mister, de culoare și de ritmuri alegre, cu sombreros și mariachi, cu piramide și monumente străvechi, de unde ne va povesti despre comori fabuloase și se va răsfăța pe plajele însorite, mângâiate de apele turcoaz ale Pacificului.

“Nu am mai avut o mascotă până acum, dar deja toți colegii din agenție sunt topiți după el. Ar putea fi băiețelul care s-ar împrieteni imediat cu toți copiii turiștilor, care ar fi lăudat de părinți și iubit, adorat și răsfățat de bunici.

Ne dorim prin această campanie să ne apropiem și mai mult de turiștii noștri și să arătăm tuturor măcar o părticică din destinațiile fabuloase în care ajungem, pentru a-i încuraja să călătorească și să descopere fiecare loc nou cu entuziasmul, curiozitatea și uimirea unui copil! Vă așteptăm să faceți cunoștință cu Dal cel Năzdrăvan la târg și apoi să-i urmăriți aventurile pe pagina de Facebook a agenției.” – ne-a precizat Daniela Nedelcu, directorul agenției de turism DAL Travel.

La Târgul de Turism, agenția dezvăluie noutățile pentru anul 2020, oferă participanților posibilitatea de a câștiga un week-end romantic la munte, lansează programul de fidelitate DAL Travel Exclusive Club și oferă reduceri speciale pentru circuite celor care se înscriu în perioada 14-20 noiembrie 2019.

De 19 ani pe piața românescă de turism, DAL TRAVEL se situează în momentul de față prin calitatea, experiența, diversitatea și seriozitatea pe care le oferă în domeniul serviciilor turistice în topul celor mai importanți Tour Operatori din România.