Începutul de an este unul aglomerat pentru fiecare dintre noi: ne facem noi rezoluții și planuri pentru anul care începe, adoptăm noi obiceiuri și muncim din greu pentru a ne păstra motivația. Însă o dată cu trecerea lunilor ianuarie și februarie, parcă deja simțim nevoia de o pauză… și ce pauză mai bună dacă nu o vacanță care să-ți încarce bateriile!

Specialiștii DAL Travel au pregătit pentru vacanța de primăvară două circuite perfecte: unul pentru cei care preferă odihna activă, în Islanda, în căutarea Aurorei Boreale, și un circuit în Gran Canaria, pentru o vacanță presărată de istorie, soare și plaje aurii.

 

 

  1. Islanda și Aurora Boreală

Atracția principală a circuitului cu însoțitor în Islanda din luna martie va fi “vânătoarea” Aurorei Boreale - spectacolul natural ce îi va lăsa pe toți muți de uimire, mai ales că Islanda se remarcă prin condițiile perfecte pe care le oferă pentru a admira Aurora Boreală în toată splendoarea sa.

 

Dacă noaptea plecăm la vânătoare de Aurore Boreale, ziua ne bucurăm de natură. Circuitul în Islanda te va purta prin foc, gheață și apă. Vom trece prin spatele cascadei Seljalandsfoss, pentru a ajunge la cea mai mare și frumoasă cascadă din Islanda - Cascada Skogafoss. De aici, vom putea privi spectaculosul Ghețar Myrdalsjokull care domină întinderile de apă din jurul său. Peisajele islandeze sunt o sursă autentică de amintiri: tărâmul combină peisaje aprinse ale vulcanilor, cu grandoarea ghețarilor imenși, înconjurați de cascade spectaculoase. Turul ghidat în Islanda va fi cu siguranță o experiență memorabilă!

 

 

  1. Gran Canaria

Dacă v-a ajuns frigul de acasă, specialiștii DAL Travel v-au pregătit o destinație plină de soare, plaje aurii și relaxare. Alegeți să petreceți vacanță copiilor în Gran Canaria și descoperiți împreună una dintre ultimele „insule paradis” ale Europei. 

 

Situată în arhipelagul Canarelor, Insula Gran Canaria este o destinație turistică fermecătoare, cunoscută pentru peisajele spectaculoase, stațiunile vibrante și climatul tropical plăcut. Cu orizontul mărginit de azurul Atlanticului, Las Palmas de Gran Canaria - capitala insulei, vă întâmpină cu zâmbetul său șarmant. Vegueta, centrul istoric, debordează de arhitectură colonială și străduțe pietruite, iar Plaza Santa Ana vă invită să savurați atmosfera boemă a orașului. Playa de las Canteras, cu nisipul său fin și apusurile spectaculoase, completează tabloul relaxant al acestei destinații vibrante.

 

Pe parcursul circuitului cu însoțitor în Gran Canaria, vom descoperi regiunea Telde, care adăpostește emblematica Biserică San Juan, și unde casele sunt viu colorate în verde și alb. Vom avea parte de o lecție de geografie în Maspalomas, unde dunele de nisip par că se întind la nesfârșit, dar și în Barranco de Guayadeque, unde canionul spectaculos cu peșterile locuite creează o priveliște uimitoare. Alege Gran Canaria dacă vrei să îmbini relaxarea cu învățarea - veți fi cu siguranță încântați nu doar de peisaje, dar și de temperaturile prietenoase de aici!

 

 

Profită de vacanța de primăvară pentru a te relaxa și a descoperi destinații inedite. Specialiștii DAL Travel pregătesc mereu noi circuite cu însoțitor ce pot transforma orice concediu într-o vacanță educativă, relaxantă sau plină de aventuri - stați cu ochii pe noi așadar!

Vrei sa mergi in aceasta destinatie?

Circuit cu insotitor

2260 EURO

12.10.2024 - 20.10.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

2540 EURO

27.12.2024 - 04.01.2025

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3100 EURO

04.08.2024 - 12.08.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

3580 EURO

20.08.2024 - 02.09.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1870 EURO

11.06.2024 - 24.06.2024

VEZI OFERTA
Circuit cu insotitor

1290 EURO

12.06.2024 - 19.06.2024

VEZI OFERTA