De cum soarele de primăvară începe să ne zâmbească, de cum încep și agenții DAL Travel să planifice primele circuite turistice pentru vară. Și pentru că știm cât de mult apreciază turiștii noștri diversitatea, au organizat cu ajutorul partenerilor noștri locali o mulțime de circuite în destinații de pe toate continentele - iar astăzi vrem să vă prezentăm cele mai interesante circuite turistice în Europa pentru sezonul de vară 2022:


Circuite turistice iunie 2022

Croazieră în Nordul Europei
Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să descoperi fiordurile norvegiene și să trăiești pe pielea ta nopțile albe din apropierea Cercului Polar, vara este cel mai bun anotimp pentru o astfel de expediție! Și cum altfel te poți bucura mai bine de peisajele spectaculoase din Peninsula Scandinavă, dacă nu la bordul unui vas de croazieră? 

Private Tour Italia
Odată cu venirea anotimpului cald, am relansat și cel mai de succes circuit de grup în Europa din toată pandemia: Private Tour în Italia. Acest tip de circuit este dedicat unui grup restrâns de turiști, astfel încât siguranța și sănătatea acestora să fie protejate la maximum. Explorarea se va axa pe Nordul Italiei, regiune cunoscută ca fiind patria munților, tărâmul Marilor Lacuri, cu insule și grădini exuberante, cu o mare concentrare de splendori ale naturii, ale arhitecturii și peisagisticii, probabil cea mai mare din Europa. 

Franța – Provence
Iunie este luna în care lavanda înflorește și transformă întreg peisajul din faimoasa regiune a Franței - Provence - într-unul de poveste. Dacă ai visat dintotdeauna să te plimbi prin nesfârșitele lanuri de lavandă, trebuie să îți rezervi din timp un loc într-un circuit în Provence.

Laponia
Sigur, Laponia este mai degrabă o destinație de iarnă, potrivită de vizitat în Decembrie, pentru a-l putea întâlni pe Moș Crăciun la timp pentru a-i spune ce cadou să-ți lase sub brad - însă temperaturile scăzute din acea perioadă, precum și prețurile destul de ridicate, nu sunt potrivite pentru toată lumea. Din acest motiv, vă invităm la final de iunie într-un circuit în Laponia, la Cercul Polar, la Capul Nord și în fiordurile norvegiene, pe care vom avea ocazia să le explorăm “dezghețate”, în timpul nopților albe.


Circuite turistice iulie 2022

Islanda
Lunile de vară sunt cele mai potrivite pentru a vizita Islanda, o ţară spectaculoasă dominată de peisaje şi fenomene ale naturii unice, care uneori par desprinse de pe altă planetă. Alege un circuit în Islanda dacă vrei să explorezi pe îndelete țara și să vizitezi atât vulcanii neliniştiţi, gheţarii care se topesc, cascadele care îţi taie răsuflarea, cât și incredibilele gheizere şi apele termale.

Țara Bascilor: Franța și Spania
Prea verde ca să fie Spania, dar prea aridă ca să fie confundată cu Franţa, Ţara Bascilor este un ținut pe cât de mic, pe atât de complex, situat atât în Spania, cât şi în Franţa. Iar vara este anotimpul perfect pentru a descoperi această regiune faimoasă pentru vinurile roşii şi seci, dar și pentru gastronomia în care piesa de rezistenţă este coada de taur.

Croazieră în Insulele din Grecia
Dacă iubești Grecia și vrei să descoperi cât mai multe peisaje elene într-o singură vacanță, te invităm la bordul unui vas de croazieră ce te va purta atât pe unele dintre cele mai frumoase insule grecești - Rhodos, Creta, Santorini, Mykonos și Milos - cât și în câteva orașe pline de istorie: Atena, Salonic și Kusadasi din Turcia. 


Circuite turistice august 2022

Elveția
Chiar dacă Elveția este o destinație apreciată tot timpul anului, țara are un farmec aparte în timpul verii, atunci când tot peisajul înverzește, iar văcuțele ies pe pășuni în grădina Alpilor. Iar dacă “Heidi, fetița munților” a fost una dintre poveștile tale preferate în copilărie, e musai să mergi într-un circuit în Elveția.

Insulele Canalului Mânecii
Când auzim de Canalul Mânecii, ne gândim instant la o traversare rapidă de pe malul francez spre cel englezesc (sau invers), în goana noastră de a vizita tărâmuri noi. Dar acest ritm rapid în care trăim mereu ne face să ratăm câteodată frumusețea locurile pe lângă care trecem - și acesta este și cazul pentru grupul de insule situate în Canalul Mânecii, în apropierea coastei franceze, a căror frumusețe este adeseori nebăgată de seamă. Iar dacă sunteți curioși să explorați natura din Channel Islands, veniți alături de noi într-un circuit în insulele Canalului Mânecii.

Portugalia - marele circuit
Colorata Portugalia este parcă și mai plină de viață în timpul verii, iar vinul de Porto și celebrele pasteis de nata au parcă altă savoare atunci când sunt consumate la o terasă locală, la apus de soare. Profită de vremea bună de la final de august pentru a explora întrega țară, de la străduțele pitorești din Lisabona și Porto, până la Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale.


Tu ce circuit turistic alegi pentru vara lui 2022? Apelează la agenția de turism DAL Travel și lasă-ne să ne ocupăm de toată organizarea, pentru ca tu să te bucuri de o vacanță fără griji!