• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Vacante Craciun 2019

3480 EUR
Va invitam sa traversati puntea dintre ani la bordul vasului de croaziera Costa Mediterranea, al renumitei companii de croaziera Costa Cruise, prilej de a va bucura de cele mai frumoase insule din Oceanul Indian.

Croaziera va incepe din Mauritius, o bijuterie naturala unica pe planeta, un inedit amestec de trecut cu prezent, de nou cu vechi, care ofera o „colectie” de peisaje exotice de o frumusete coplesitoare. Itinerariul croazierei va va duce apoi in Seychelles, mai exact in Insula Mahe a arhipelagului, o bijuterie de smarald “aruncata” in apele turcoaz ale Oceanului Indian, unde veti descoperi un paradis exotic, cu vegetatie densa, cu plantatii luxuriante de nuca de cocos, cu peisaje salbatice, cu privelisti superbe care va vor taia respiratia si cu minunate recife de corali.

Veti ajunge apoi in Madagascar, insula lemurienilor sau „Marea Insula Rosie”, care a stat mai mult de patru decenii sub semnul steagului negru cu capul de mort al piratilor, unde veti afla cate ceva din traditiile si obiceiurile vechi de sute de ani ale triburilor de aici, cultura lor fiind inca cufundata in magie si practici tabu.

Croaziera se va incheia in Reunion, paradisul tropical muntos, acoperit de aroma vaniliei. Inlantuite una cate una, amintirile vor alcatui in albumul dumneavoastra de calatorii un colier pretios de perle insulare, la care veti reveni mereu cu placere !
Perioada
19.12.2019 - 05.01.2020