• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

City Break Nisa, Franta

423 EUR
rezerva online
  • City Break Nisa, Franta
City Break Nisa, Franta

Nisa

Nisa nu este doar o destinatie turistica, ci de-a dreptul o escala in ``Tara bunului gust si a vacantei perfecte``, unde o data ajunsi ne dorim ca timpul sa stea in loc. Cu o arhitectura frumoasa, muzee, cafenele, piete mari si nu in ultimul rand plaja, Nisa este orasul francez ce concureaza cu Paris in toate. Fiecare turist care ajunge in aceste locuri este fascinat de imbinarea perfecta intre versantii muntosi pe care sunt amplasate cladiri splendide si multitudinea de mici porturi unde stationeaza yachturile, barcile pescarilor si navele de croaziera.  Un sejur la Nisa este intodeauna unul de vis, poti incepe cu o plimbare pe renumita Promenade des Anglais, vestita artera de-a lungul plajei din centrul Nisei. De-a lungul promenadei s-au construit cladiri impresionante, adevarate palate transformate in hoteluri de lux, etc.  
Ca orice oras ce se respecta, Nice are foarte multe piete si piatete. O astfel de piateta este Place Massena, principala piateta a orasului. Este inconjurata de cladiri in stil italienesc, de culoarea ocrului, palmierii si fantaniile intregind peisajul . Este adeseori folosita pentru concerte, in timpul festivalului de vara.

Tarife

 Tarife in EURO/ persoana de la  :

DBL

SGL

HOTEL ALBERT PREMIER 3*

423

602

HOTEL NATIONAL 3*

446

672

HOTEL BEST WESTERN RIVIERA 3*

440

607

HOTEL IBIS STYLES VIEUX PORT  3*

428

520

HOTEL NOVOTEL CENTRE 4*

470

590

HOTEL MERCURE CENTRE GRIMALDI 4*

492

684

 LA CERERE POT FI OFERITE SI ALTE HOTELURI.  

Servicii

Include

 - 2 nopţi cazare în cameră dublă sau single, cu mic dejun;

-  transportul cu avionul pe ruta București - destinație - București.

Nu include

- taxele de aeroport

- asigurarea medicală

- transferuri aeroport – hotel – aeroport

Observatii

Tarifele sunt minime şi depind de sezonalitatea hotelurilor, de eventualele creşteri ale costurilor de operare, precum şi de evenimente locale, cum ar fi: târguri, sărbători, simpozioane, conferinţe, etc.

Sejurul de minim 2 nopţi de cazare poate fi extins pentru un număr mai mare de nopţi, iar tariful se modifică corespunzător numărului de nopţi.

Testimoniale

Ți-a plăcut în vacanță? Povestește-ne cum a fost!

Oferte similare:

Detaliile ofertei
Destinatie:
Durata:
Mese:
Tip vacanta:
Data plecare: