• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
RO EN RU

Tip Vacante

Vacante seniori

295 EUR

Toscana conduce in topul celor mai frumoase regiuni ale Italiei. Centru al artelor si al Renasterii, datorita unor  nume mari ca  Donatello, Michelangelo sau Leonardo da Vinci, Toscana este de asemenea cunoscuta ca si leaganul limbii si culturii italiene. Poeti si scriitori ca Dante, Boccacio sau Machiavelli si-au lasat amprenta pe aceste locuri. Sase localitati toscane au fost desemnate ca facand parte din Patrimoniul Mondial UNESCO: centrul istoric al Florentei, centrul istoric al Sienei, piata catedralei din Pisa, centrul istoric al orasului San Gimignano. Toscana este o regiune cu traditie muzicala si a oferit lumii multi compozitori si muzicieni, cum ar fi Giacomo Puccini sau Pietro Mascagni.

Perioada
03.04 - 07.06.2018
Vezi mai multe oferte din categoria Vacante seniori >>

Vacante exotice

1950 EUR
Explozia de verde si albastru care iti incanta privirea de cum ajungi in Seychelles imbina mai multe nuante decat iti poti imagina si face ca aceste insule sa fie unele dintre cele mai frumoase de pe pamant, fiind denumite si bijuteriile Oceanului Indian.
Perioada
01.03 - 31.08.2018
1800 EUR

Maldive este o destinatie exotica unica, cu peisaje superbe, o alegere minunata pentru o vacanta de vis, unde te poti relaxa cu adevarat, departe de zgomot, de agitatie si de stres, o destinatie romantica unde te poti regasi pe tine si pe cel de langa tine.

Singura descriere care s-ar potrivi acestui grup de insule luxuriante, fiecare cu propriul recif de corali lucrat artistic de mana uimitoare a naturii si lagune de peruzea, plutind in idilicul Ocean Indian, este "Raiul pe pamant".

Perioada
01.05 - 31.07.2018
1218 EUR
Algarve se afla în sudul Portugaliei şi cuprinde, de la capul Cabo de Sao Vicente până la graniţa cu Spania, aproximativ 200km de ţărm. Numele Algarve derivă din cuvântul arab “al-gharb”, care înseamnă “vestul”, indicând rădăcinile acestei regiuni, odată adăpostul vestic al maurilor.

Zona litorală sudică se întinde pe aproximativ 155km şi este renumită în întreaga lume pentru plajele sale curate (cca. 200 km), nisipul fin, apa nepoluată a oceanului şi clima plăcută în orice anotimp. Multe dintre plaje sunt clasificate BLUE FLAG, pentru calităţile ecologice de excepţie.

Nu departe de coastă se afl[ drumul spre cel mai înalt punct al regiunii Foia (902m). Acesta se afl[ puţin mai sus de tradiţionalul sat Monchique. Zona de munte din această regiune este cunoscută pentru straturile de terase romane cu ziduri de piatră şi granit unde sunt cultivate o mare parte din legumele specifice zonei.

Staţiunea Albufeira este o combinaţie fabuloasă de plaje străjuite de stânci şi faleze înalte, sporturi nautice şi terestre, distracţii, cumpărături şi gastronomie delicioasă cu preparate din peşte şi fructe de mare. Albufeira este şi o destinaţie europeană de top pentru golf. Aici pot practica atât începătorii (cursuri de iniţiere, recunoscute pe plan mondial), cât şi cei avansaţi.

Portugalia în general şi regiunea Algarve în special ocupă un loc de frunte în preferinţele jucătorilor din întreaga lume datorită terenurilor întinse de foarte bună calitate şi hotelurilor care oferă pachete combinate cazare + închiriere echipament golf. Pentru mulţi, Algarve este destinaţia perfectă pentru golf tot timpul anului beneficiind de un climat favorabil acestui sport în orice lună.
Perioada
21.06 - 06.09.2018
Vezi mai multe oferte din categoria Vacante exotice >>

Ski

21 EUR
Aflată la o altitudine de 925m deasupra nivelului mării, stațiunea montană Bansko este destinația numarul 1 în materie de ski din Bulgaria, având cel mai bun și cel mai modern centru de ski din toată țara. În ultimii ani investiții masive (milioane de euro) au fost făcute în zonă de către YULEN, compania care administrează domeniul skiabil, ajungându-se astfel să se schieze pe înălțimi de peste 2500m, pe o rețea de pârtii de peste 65 km.

Sezonul de ski în Bansko durează până în 15 Mai. Bansko a devenit un loc preferat pentru snowboard grație facilităților dedicate. Pârtiile de ski sunt situate în 2 arii - Chalin Valog și Shiligarnika și se află pe versanții nordici ai munților Pirin. Telegondola care pornește din Bansko către pârtii le face ușor-accesibile. Există variante multiple pentru ski-pass-uri valabile în întreaga rețea de transport pe cablu.

Cele peste 160 de tunuri de zapadă ajută la prelungirea sezonului hibernal. Pantele muntelui oferă condiții pentru toate categoriile de schiori (de la începători până la cei de performanță). Și transportul pe cablu în rețea este bine dezvoltat existîând telegondole, teleschiuri și telescaune de până la 8 locuri.

Altitudinea stațiunii Bansko: 900 m
Altitudinea maximă de ski: 2.560 m (spre varful Todorka: 2.746m)
Pârtii de ski: 70 km (începători: 24km; avansați: 28km; experți: 18km)
Tunuri de zăpadă: acoperă 100% din pârtii
Perioada de ski: Decembrie – Mai
Cea mai dificilă pârtie: Alberto Tomba (nr.9)
Cea mai ușoară și lungă pârtie: Drumul de ski nr.1 (7km)
Perioada
01.12.2017 - 10.05.2018
263 EUR
Este una dintre cele mai mari regiuni de schi din lume şi reuneşte zonele de schi La Plagne și Les Arcs / Peisey-Vallandry pentru a crea una dintre cele mai mari și mai diverse arii de schi interconectate la nivel mondial.

Bucurați-vă de altitudini cuprinse între 1200 și 3250 de metri cu privelişte către vârful Mont Blanc,cu 425 km de pârtii ce aşteaptă să le exploraţi, ideale pentru toate nivelurile.
Păduri, curbe incitante de mare altitudine și freeride pe pante uimitoare! Aceasta este aventura pe care nu o puteţi rata!

Doi  ghețari accesibili și cel mai mare şi mai rapid mijloc de transport pe cablu pe dublu-nivel din lume, Vanoise Express, sunt doar două din mai multe argumente pentru o vacanță în zona de schi Paradiski. "Paradisul de schi", situat în  inima regiunii Savoy în masivul Vanoise conectează zonele de schi La Plagne și Les Arcs / Peisey-Vallandry pentru a vă oferi un domeniu schiabil impresionant!

Aproximativ 250 de pârtii de schi, pentru fiecare nivel de dificultate sunt pregătite pentru turiștii care aleg Paradiski. În același timp, cu un total de 157 de instalații de urcare, infrastructura zonei duble de schi a fost optimizata în așa fel încât la toate pârtiile se poate ajunge rapid și comod. Ambii ghețari sunt echipaţi cu un total de 626 de tunuri de zăpadă, asigurându-vă că zăpada este disponibilă în timpul întregului sezon, din decembrie şi până în aprilie.

Les Arcs este locul de naştere al noilor sporturi de iarnă, 4 staţiuni de mare altitudine, fiecare cu propria personalitate : Arc 1600, Arc 1800, Arc 1950 şi Arc 2000.

Peisey-Vallandry- cea mai mică dintre cele mai importante staţiuni, în centrul regiunii Paradiski! Peisey-Vallandry este alcătuită din cinci sate Savoyard autentice, la marginea Parcului Național Vanoise. Peisey-Vallandry este o regiune liniştită, locul perfect pentru a vă reîncărca bateriile.
Perioada
23.12.2017 - 28.04.2018
44 EUR
Austria este situată în centrul Europei şi este o ţară cu peisaje impresionante: începând cu munţii Alpi care ocupa 70% din teritoriul său, continuând cu dealurile acoperite de viță de vie şi terminând cu lacurile cristaline în care se oglindesc piscurile înzăpezite.

Austria îşi aşteaptă turiştii în fiecare iarnă cu braţele deschise. Pârtiile întinse şi excelent pregătite, instalaţiile de cablu ultramoderne, barurile Apres Ski cu o atmosferă ce nu poate fi uitată prea uşor, sunt doar câteva din zecile de motive pentru care Austria rămâne în topul preferinţelor skiorilor.
Perioada
10.01 - 30.04.2018
Vezi mai multe oferte din categoria Ski >>