• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Sejururi

de la 1572 EUR
Bijuterie a Oceanului Indian, insula Nosy Be a fost votată ca fiind cea de-a 8-a cea mai frumoasă insulă din lume. Portal al unui arhipelag compus din zeci de insule sălbatice, Nosy Be, cunoscută şi sub numele de Insula de Parfum, este presărată cu flori de Ylang Ylang, vanilie, cafea şi cacao.   Umbra palmierilor de nucă de cocos, flora şi fauna exotică, toate aceste elemente se combină armonios pentru a transforma această bijuterie exotică într-un paradis bine conservat.
de la 2445 EUR
Petreceți clipe de neuitat în minunatele insule Seyschelles. Explorați plajele cu palmieri din Praslin, vizitați pădurea din Vallee de Mai – casa faimosului palmier Coco de Mer, mergeți pe trasee forestiere până în varful Trois Freres unde vă veți putea bucura de o vedere panoramică de excepție asupra insulei și a țărmurile sale scăldate de apele albastre. Bucurați-vă de plimbări cu bicicletele prin paradisiaca insula La Digue. Deși insulele Seychelles sunt o destinație inconică în special pentru iubitorii de plajă și soare, această vacanță vă va ajuta să descoperiți toate secrete acestei destinații exotice.
de la 969 EUR
Acest tur vă oferă șansa de a vedea adevărata viață din Maldive, de a descoperi cultura, localnicii extrem de prietenoși, peisajele uimitoare și atmosfera magică a acestui paradis tropical. O destinaţie exotică de lux și o experiență unică la un preț imbatabil!
de la 324 USD
Spiritualitatea reprezintă esența vieții în Laos. Descoperiți și experimentați această conexiune printr-o serie de activități cu încărcătura spirituală în Vientiane, capitala Laosului.  Participați dis de dimineață la ritualul de donare a alimentelor pentru călugării budiști. Bucurați-vă de sesiuni de meditație private în temple budiste izolate și discutați cu călugării budiști despre viața şi activitățile de zi cu zi ale acestora.
de la 1912 USD
Pentru aceia dintre dumneavoastră care îşi doresc un sejur de neuitat în această destinaţie de vis, Adaaran Club Rannalhi este resortul ideal. Aflat în Atolul Male Sud, Adaaran Cub Raanalhi este cotat ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri din Maldive. Locaţia sa unică oferă acces la superbele plaje cu nisip alb fin şi ape albastre strălucitoare, numeroase oportunităţi excelente pentru scufundări dar şi un acces rapid și uşor spre capitala Malé.
de la 1374 EUR
Pentru aceia dintre dumneavoastră care își doresc o vacanță exotică, Dal Travel a pregătit un sejur în Maldive, un minunat paradis tropical cu plaje superbe şi ape turcoaz, locul ideal în care puteţi evada.
Perioada
12.07 - 20.07.2019
de la 1829 EUR
Pentru cei care doresc să vadă cum arată cu adevărat raiul pe pământ, Dal Travel a pregătit un sejur la plajă în insulele Mauritius – un paradis al simţurilor.

Apele cristaline ale Oceanului Indian, lagunele, zonele muntoase ale insulei care se îmbină perfect  cu plajele cu nisip fin mărginite de cei mai mari cocotieri din lume – acestea sunt doar câteva imagini din Mauritius – raiul vacanţelor exotice.
Perioada
10.05 - 18.05.2019
de la 2231 EUR
Vă propunem o vacanță de neuitat într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pamânt. Supranumite și “Perla Oceanului Indian”, Insulele Seychelles reprezintă întruchiparea paradisului pe pământ, un loc pe care oricine trebuie să îl vadă măcar o dată în viață.
Perioada
18.07 - 26.07.2019
de la 3600 EUR
Dal Travel a pregătit un sejur de vis în Insula Dominica, o insulă atipică în peisajul Mării Caraibelor. Insula de origine vulcanică cu relief muntos, păduri tropicale luxuriante, plaje splendide dar şi cu numeroase parcuri naţionale şi sit-uri aflate pe lista Patrimoniului UNESCO reprezintă o adevărată oază de relaxare sau de aventură prin însăşi diversitatea locurilor pe care le găzduieşte.
Perioada
12.04 - 20.04.2019
de la 1417 EUR
Dal Travel a pregătit un sejur de vis în „perla Mării Caraibelor”, insulele Bahamas, deținătoarele unora dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Apele azurii ale Mării Caraibelor, lagunele, plajele cu nisip roz, palmierii de nucă de cocos şi vechi forturi coloniale – acestea sunt doar câteva imagini din insulele Bahamas, o destinație exotică binecuvântat cu frumuseţe.
Perioada
20.03 - 27.03.2019
de la 1975 EUR
Insula Sfânta Lucia a fost considerată de nenumărate ori întruchiparea perfecţiunii în ceea ce priveşte o destinaţie din regiunea Mării Caraibilor datorită diversităţii elementelor ce pot fi întâlnite într-una dintre cele mai mici insule din această regiune.

Dincolo de elementelele consacrate ale unui sejur în Marea Caraibilor: plaje tropicale cu nisip alb fin precum faina, ape albastru – turcoaz calme şi calde, palmieri care veghează plajele, resorturi şi hoteluri la cele mai ridicate standarde, insula Sf. Lucia oferă peisajele splendide cu vegetaţie luxuriantă, păduri şi vârfuri muntoase vulcanice, dar şi o adevărată lecţie de istorie pentru aceia dintre dumneavoastră care vor dori să transforme vizita în acest loc minunat într-o adevărată vacanţă completă.
Perioada
20.03 - 28.03.2019
de la 1538 EUR
Am pregătit pentru dumneavoastră un sejur de vis în Grenada, „Insula Condimentelor”, o destinaţie exotică foarte puţin cunoscută din Marea Caraibelor.

Deşi este o insulă de mici dimensiuni, Grenada este o adevărată comoară ascunsă a Caraibelor. Insula se poate lăuda cu peste 45 de plaje cu nisip alb perlat şi 9 noua plaje cu nisip negru, vulcanic datorat originii vulcanice a insulei. Nu lipsesc nici clasicele peisaje idilice cu palmieri şi cocotieri la tot pasul, apele calme de un albastru ireal şi nu în ultimul rând aroma exotică a nucşoarei, simbolul insulei.
Perioada
21.03 - 29.03.2019
de la 1663 EUR
Dal Travel a pregătit un sejur de vis  în „insula unde totul străluceşte”, Puerto Rico, una dintre cele mai frumoase destinaţii din Marea Caraibilor, o insulă exotică plina de culoare şi savoare.

Apele azurii ale Mării Caraibilor, lagunele bioluminescente, plajele cu nisip alb, palmierii de nucă de cocos şi vechile oraşe coloniale – acestea sunt doar câteva imagini din Puerto Rico, un tărâm exotic, vesel şi vibrant binecuvântat de frumuseţea naturii.
Perioada
21.03 - 28.03.2019
de la 1977 EUR
Dal Travel a pregătit pentru dumneavoastră un sejur de plajă într-un loc unde soarele strălucește în fiecare zi a anului, în insulele Sf. Kitts și Nevis.

Aceste insule din Marea Caraiibilor au fost prima colonie birtanică din această regiune, îmbinând astfel o istorie veche de peste șase secole ce a rămas mărturie până în ziua de azi cu toate elementele caracteristice unei adevărat paradis tropical.

Situate într-una dintre cele mai frumoase zone de pe acest glob, Marea Caraibilor, Insulele Sf. Kitts și Nevis sunt un adevărat paradis turistic pentru iubitorii vacanțelor exotice doarece aici vor găsi pe lângă clasicele plaje cu nisip alb fin și ape calde azurii, numeroase peisaje încarcate de vegetație luxuriantă dar și câteva orașe încarcate de istoria perioadei colonialiste.
Perioada
21.03 - 28.03.2019
de la 1656 EUR
Dal Travel a pregătit un sejur de vis în insula Belize, o altă destinaţie exotică din Marea Caraibelor înzestrată cu plaje cu nisip fin şi ape azurii, elementele caracteristice pentru un adevărat paradis tropical.

Deşi este o ţară de mici dimensiuni, Belize este o adevărată comoară turistică: pe lângă splendidele plaje tropicale, insula se poate lăuda cu unul dintre cele mai populare locuri pentru scufundări de pe pământ şi nu în in ultimul rând cu numeroase vestigii ale civilizaţiei Maya ce fac din aceasta un loc ideal pentru o vacanţă de vis cu distracţie, cultură şi soare.
Perioada
22.03 - 30.03.2019
de la 1487 EUR
Am pregătit pentru dumneavoastră un sejur de vis în Insula Curaçao, o insulă spectaculoasă care îmbină frumuseţea tropicală a Mării Caraibelor cu istoria impresionantă a Imperiului Olandez.

Ca toate celelalte insule din Marea Caraibelor, şi insula Curaçao se bucură de minunate plaje tropicale cu nisip alb fin, de ţărmuri scăldate de ape de smarald, de vechi forturi coloniale olandeze pline de farmec şi istorie, şi nu în ultimul rând, de cocktail-uri preparate din faimosul lichior albastru servite la umbra palmierilor.
Perioada
22.03 - 30.03.2019
de la 1048 EUR
Haiti este cu siguranţă o destinaţie cu un uriaş potenţial turistic dar care este cel mai adesea ocolită din cauza instabilităţii politice şi a securităţii impredictibile.

Totuşi, Haiti este o regiune pe care frumuseţea caracteristică zonei Mării Caraibelor nu a ocolit-o. Şi aici pot fi descoperite adevărate oaze de relaxare, plaje cu nisip fin şi ape cristaline, locuri ideale pentru un sejur relaxant la plajă. 
Perioada
22.03 - 30.03.2019
de la 1780 EUR
Dal Travel a pregătit un sejur de vis în Insulele Cayman, o destinație exotică ce deține toate elementele consacrate ale naturii caraibiene.
Insulele Cayman nu sunt doar un paradis fiscal, ci și un adevărat paradis tropical clasic.

Pe lângă plajele impecabile cu nisip alb fin precum făina și apele turcoaz incredibil de limpezi, aceste insule adăpostesc comori precum unele dintre cele mai populare locuri de scufundări pentru pasionații acestui sport, dar și splendide recife de corali situate aproape de țărmurile insulelor.
Perioada
22.03 - 30.03.2019
de la 1753 EUR
Dal Travel a pregătit un sejur de vis în Insulele Virgine Americane, o destinație exotică ce deține toate splendorile consacrate ale naturii caraibiene.

Insulele Virgine Americane nu sunt doar o destinație exotică, ci și un adevărat paradis tropical clasic. Pe lângă plajele impecabile cu nisip alb fin precum făina și apele turcoaz incredibil de limpezi, aceste insule adăpostesc comori precum unele dintre cele mai populare locuri de scufundări pentru pasionații acestui sport, dar și splendide mărturii istorice ale diferitelor perioade coloniale pe care acestea le-au traversat de-a lungul secolelor.

Perioada
22.03 - 30.03.2019
de la 2044 EUR
Jamaica – Insula Insorită – patria muzicii reggae şi a romului – este cu siguranţă o destinaţie emblematică ce surprinde până în cele mai mici elemente caracterul relaxat al culturii caraibiene.

Dincolo de asocierea numelui insulei cu cel al faimosului Bob Marley şi a culturii Rasatafari, Jamaica este o destinaţie exotică din Marea Caraibelor cae nu a fost ocolită de frumusețile exotice ale acestei zone. Veţi găsi aici unele dintre cele mai frumoase, populare şi animate plaje cu nisip alb fin, clasicele ape calde, calme şi azurii tipice zonei Caraibelor şi nu în ultimul rând pacea, relaxarea şi liniştea mult dorite într-o vacanţă însorită.
Perioada
22.03 - 29.03.2019
  • 1
  • 2
  • >