• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Sejururi

de la 2445 EUR
Petreceți clipe de neuitat în minunatele insule Seyschelles. Explorați plajele cu palmieri din Praslin, vizitați pădurea din Vallee de Mai – casa faimosului palmier Coco de Mer, mergeți pe trasee forestiere până în varful Trois Freres unde vă veți putea bucura de o vedere panoramică de excepție asupra insulei și a țărmurile sale scăldate de apele albastre. Bucurați-vă de plimbări cu bicicletele prin paradisiaca insula La Digue. Deși insulele Seychelles sunt o destinație inconică în special pentru iubitorii de plajă și soare, această vacanță vă va ajuta să descoperiți toate secrete acestei destinații exotice.
de la 969 EUR
Acest tur vă oferă șansa de a vedea adevărata viață din Maldive, de a descoperi cultura, localnicii extrem de prietenoși, peisajele uimitoare și atmosfera magică a acestui paradis tropical. O destinaţie exotică de lux și o experiență unică la un preț imbatabil!
de la 324 USD
Spiritualitatea reprezintă esența vieții în Laos. Descoperiți și experimentați această conexiune printr-o serie de activități cu încărcătura spirituală în Vientiane, capitala Laosului.  Participați dis de dimineață la ritualul de donare a alimentelor pentru călugării budiști. Bucurați-vă de sesiuni de meditație private în temple budiste izolate și discutați cu călugării budiști despre viața şi activitățile de zi cu zi ale acestora.
de la 1912 USD
Pentru aceia dintre dumneavoastră care îşi doresc un sejur de neuitat în această destinaţie de vis, Adaaran Club Rannalhi este resortul ideal. Aflat în Atolul Male Sud, Adaaran Cub Raanalhi este cotat ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri din Maldive. Locaţia sa unică oferă acces la superbele plaje cu nisip alb fin şi ape albastre strălucitoare, numeroase oportunităţi excelente pentru scufundări dar şi un acces rapid și uşor spre capitala Malé.
de la 2202 EUR
Cuba este o detinaţie turistică extrem de complexă, o destinaţie ce oferă turiştilor săi mult mai mult decât clasicele circuite de vizitare pentru a descoperi frumuseţile insulei.

Tocmai de aceea, am pregătit pentru dumneavoastră o altă modalitate de a descoperi Cuba, destinată în special iubitorilor de mare şi soare.
 Vă invităm să încercaţi un sejur de plajă în cea mai populară staţiune de pe litoralul Cubei, Varadero, pentru a descoperi frumuseţile acestui paradis tropical din Marea Caraibilor.
Perioada
20.09 - 28.09.2019
de la 1748 EUR
Pentru cei care doresc să vadă cum arată cu adevărat raiul pe pământ, Dal Travel a pregătit un sejur la plajă în insulele Mauritius – un paradis al simţurilor.

Apele cristaline ale Oceanului Indian, lagunele, zonele muntoase ale insulei care se îmbină perfect  cu plajele cu nisip fin mărginite de cei mai mari cocotieri din lume – acestea sunt doar câteva imagini din Mauritius – raiul vacanţelor exotice.
Perioada
10.10 - 19.10.2019
de la 2018 EUR
Dal Travel a pregătit un sejur de vis în „perla Mării Caraibelor”, insulele Bahamas, deținătoarele unora dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Apele azurii ale Mării Caraibelor, lagunele, plajele cu nisip roz, palmierii de nucă de cocos şi vechi forturi coloniale – acestea sunt doar câteva imagini din insulele Bahamas, o destinație exotică binecuvântat cu frumuseţe.
Perioada
15.10 - 22.10.2019
de la 1385 EUR
Dal Travel a pregatit un sejur de vis in insula Bohol, o intindere de pamant ce apartine grupului de insule Visayas, ce intruchipeaza adevarata esenta a turismului filipinez. Insula Bohol isi incanta turistii cu plaje minunate, ape calme cristaline si sute de hoteluri si resorturi de-a lungul plajelor.
Perioada
07.11 - 15.11.2019
de la 1410 EUR
Dal Travel a pregatit un sejur de vis in insula Boracay, supranumita si ” insula Paradisului”, una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din arhipelagul filipinez care isi incanta turistii cu plaje minunate, ape cristaline si peisaje a caror frumusete taie respiratia.
Perioada
07.11 - 16.11.2019
de la 1715 EUR
Dal Travel a pregatit un sejur de vis in insula Mactan, una dintre cele mai frumoase insule din arhipelagul filipinez care isi incanta turistii cu plaje minunate, ape cristaline si peisaje a caror frumusete  impresioneaza chiar si cel mai exigent turist.
Perioada
07.11 - 15.11.2019
de la 1219 EUR
Dal Travel a pregătit pentru dumneavoastră un sejur de vis în „Lumea Nouă”, Republica Dominicană, una dintre cele mai frumoase destinaţii din Marea Caraibelor.

Republica Dominicană este o destinaţie exotică cu un magnetism aparte, cel mai adesea fiind considerată imaginea perfectă a unui paradis tropical.  Insula se poate lăuda cu numeroase plaje străjuite de palmieri ce se întrec în frumuseţea exotică caraibiană deja consacrată, dar şi cu ape cristaline într-un superb amestec de nuanţe de albastru şi verde.

Toate aceste splendori ale naturii alături de unele dintre cele mai frumoase hoteluri şi resorturi din lume fac din Republica Dominicană o destinaţie pe care oricine trebuie să o viziteze măcar o dată in viaţă pentru a experimenta cu adevărat paradisul.
Perioada
08.11 - 15.11.2019
de la 1185 EUR
Dal Travel a pregatit un sejur de vis in insula Palawan, considerata adesea „bijuteria” arhipelagului filipinez si totodata locul cu unele dintre cele mai frumoase plaje de pe pamant.  Bucurati-va de un sejur exotic intr-una dintre cele mai apreciate destinatii ale Asiei, acolo unde plajele cu nisip alb si matasos si vegetatia luxurianta intruchipeaza o adevarata imagine a paradisului.  
Perioada
08.11 - 17.11.2019
de la 1310 EUR
Dal Travel a pregătit un sejur de vis pe plajele din Costa Rica, o destinaţie din America Centrală care nu încetează să îşi surprindă vizitatorii cu bogata diversitate care se află concentrată în această insulă de dimensiuni reduse.

De la vegetaţia luxuriantă a junglei şi pădurilor tropicale, la munţi, vulcani, cascade, băi termale, nenumărate parcuri naţionale şi nu în ultimul rând la numeroasele plaje splendide scăldate de apele oceanului, Costa Rica promite să fie o destinaţie complexă menită să împlinească aşteptările şi celor mai exigenţi turişti.
Perioada
14.11 - 22.11.2019
de la 2080 EUR
Dal Travel a pregătit un sejur de vis în insula Barbados supranumită și „Mica Anglie”, un loc ideal pentru iubitorii elementelor de culoare locală, natură, mare dar și a relaxării caracteristice culturii caraibiene.

Apele azurii ale Mării Caraibelor, lagunele, plajele cu nisip roz, palmierii de nucă de cocos și puternicele influențe arhitecturale victoriene sunt doar câteva elemente din insula Barbados, un adevărat paradis exotic.
Perioada
02.12 - 10.12.2019
de la 1602 EUR
Dal Travel a pregătit pentru dumneavoastră un sejur de vis în Insulele Sf. Vincenţiu şi Grenadine, supranumite şi „insulele negre” ale Mării Caraibilor.

Fiecare colțișor al celor 33 de insule care formează arhipelagul Sf. Vincenţiu şi Grenadine poate fi considerat un adevărat mini paradis tropical întrucât insulele de origine vulcanică cu relief muntos, păduri tropicale luxuriante, plaje splendide şi întinderea imensă de apă turcoaz a Mării Caraibilor fac din această destinaţie locul ideal pentru o vacanţă exotică plină de linişte şi relaxare.
Perioada
03.12 - 11.12.2019
de la 1810 EUR
Am pregătit pentru dumneavoastră un sejur de vis în cel mai însorit loc din Marea Caraibelor, insula Aruba, o insulă mică ce pare pur și simplu desprinsă din rai. 

Apele azurii ale Mării Caraibelor și plajele cu nisip alb fin precum făina, palmierii de nucă de cocos şi vechi forturi coloniale olandeze – sunt doar câteva din frumusețile insulei  Aruba, o insulă înzestrată de natură cu o frumusețe desăvârșită și o climă perfectă.
Perioada
04.12 - 11.12.2019
de la 1780 EUR
Dal Travel a pregătit pentru dumneavoastră un sejur de plajă într-un loc unde soarele strălucește în fiecare zi a anului, în insulele Sf. Kitts și Nevis.

Aceste insule din Marea Caraiibilor au fost prima colonie birtanică din această regiune, îmbinând astfel o istorie veche de peste șase secole ce a rămas mărturie până în ziua de azi cu toate elementele caracteristice unei adevărat paradis tropical.

Situate într-una dintre cele mai frumoase zone de pe acest glob, Marea Caraibilor, Insulele Sf. Kitts și Nevis sunt un adevărat paradis turistic pentru iubitorii vacanțelor exotice doarece aici vor găsi pe lângă clasicele plaje cu nisip alb fin și ape calde azurii, numeroase peisaje încarcate de vegetație luxuriantă dar și câteva orașe încarcate de istoria perioadei colonialiste.
Perioada
06.12 - 14.12.2019
de la 1270 EUR
Cuba este o destinație turistică extreme de complexă, o destinaţie care poate oferi mult mai mult turiştilor săi decât clasicele circuite de vizitare pentru a descoperi frumuseţile insulei.

Tocmai de aceea, am pregătit pentru dumneavoastră o altă modalitate de a descoperi Cuba, destinată în special iubitorilor de mare şi soare.
 Vă invităm să încercaţi un sejur de plajă într-una dintre cele mai frumoase staţiuni ale Cubei, Cayo Santa Maria, o insulă ce se poate mândri că deţine câteva locuri cu adevărat desprinse din paradisul tropical al Mării Caraibilor.
Perioada
06.12 - 15.12.2019
de la 1195 EUR
O adevărată nestemată a Oceanului Indian, insula Sri Lanka este un loc binecuvântat cu numeroase situri antice mărturii ale unei istorii care a străbătut mileniile, cu numeroase peisaje naturale care taie respirația prin frumusețea lor și nu în ultimul rând cu plaje idilice desprinse parcă din cărțile poștale.

Tocmai de aceea, am pregătit pentru dumneavoastră o altă modalitate de a descoperi Sri Lanka, destinată în special iubitorilor de mare şi soare.

Vă invităm să încercaţi un sejur de plajă într-una dintre cele mai frumoase staţiuni din Sri Lanka, Unawatuna,o provincie situată pe coasta de sud - est a insulei care vă va uimi prin frumusețea paradisului tropical pe care îl ascunde.
Perioada
06.12 - 14.12.2019
de la 1928 EUR
Dal Travel a pregătit un sejur de vis în Insulele Cayman, o destinație exotică ce deține toate elementele consacrate ale naturii caraibiene.
Insulele Cayman nu sunt doar un paradis fiscal, ci și un adevărat paradis tropical clasic.

Pe lângă plajele impecabile cu nisip alb fin precum făina și apele turcoaz incredibil de limpezi, aceste insule adăpostesc comori precum unele dintre cele mai populare locuri de scufundări pentru pasionații acestui sport, dar și splendide recife de corali situate aproape de țărmurile insulelor.
Perioada
07.12 - 14.12.2019
  • 1
  • 2
  • >