• L-V: 9-18
  • S-D: inchis
Asistenta in caz de URGENTA +40 729 060 180

Circuite

de la 1212 USD
Iți propunem o călătorie în care poți descoperi esența Vietnamului străbătându-l de la nord la sud, de la căile navigabile vibrante ale Deltei Mekong până la surprinzătorul amestec de nou și vechi ce caracterizează orașul Hanoi. Descoperă principalele sit-uri și vestigii istorice, explorează frumusețea neîmblânzită a Tam Coc-ului, vechile ruine My Son aflate în patrimoniul UNESCO și multe altele.
de la 995 USD
Exploraţi fermecătorul Laos de la nord la sud în decursul a opt zile minunate. Vizitaţi dealurile nordice, templele strălucitoare din Luang Prabang, observaţi diversele culturi locale dar şi peisajele dramatice ale acestei ţări.  Ajungeţi în sudul ţării unde veţi fi cuceriţi de capitala Vientiane cu splendidele sale temple budiste. Continuaţi spre râul Mekong către oraşele Pakse şi Champasak şi încheiaţi această minunată aventură în Sipandon, numit şi cele „4.000 de insule”.
de la 1203 USD
Lăsați-vă fermecați de oamenii și de cultura din Laos. Călătoriți într-un ritm lent care vă permite să descoperiți și să înțelegeți cu adevărat comorile culturii locale. Bucurați-vă de bogățiile orașului Luang Prabang, de energia vibrantă a capitalei Vientiane și de liniștea regiunilor din sudul țării.
de la 2350 EUR
Muzee, piețe și monumente – acest circuit vă oferă toate acestea și multe altele. Am pregătit pentru dumneavoastră cele mai bune locuri din Asia de Sud Est într-o vacanță compactă dar și foarte detaliată. Pe lângă metropolele moderne Bangkok și Ho Chi Minh veti avea ocazia să admirați cele mai frumoase, liniste și emblematice locuri  ale  continentului asiatic.
de la 1518 USD
Lăsaţi-vă fermecaţi de cultura bogată a Cambodgiei.  Descoperiţi istoria religioasă din spatele templelor din Angkor, meditaţi în locuri cu o importantă încărcătura spirituală şi participaţi la ceremonii şi obiceiuri vechi de secole.  Reconectaţi-vă cu natura şi pătrundeţi în tainele şi frumuseţile Cambodgiei.
de la 1596 USD
DAL Travel vă propune o aventură gastronomică prin Vietnam. Petreceţi zece zile cufundaţi în scena culinară a ţării. Încercaţi totul de la mâncărurile gustoase de pe stradă până la fuziunile de mâncăruri gourmet. Descoperiţi toate secretele din spatele bucătăriei vietnameze vizitând pieţele locale şi participând la cursuri de gătit pe loc.
de la 2014 USD
Cambodgia poate fi o destinație perfectă pentru o vacanță romantică în doi. Tururi private ale templelor din Angkor, călătorii pentru cunoașterea zonelor rurale, biencuvântări ale călugărilor budiști și relaxare pe plaje tropicale cu nisip fin. Toate acestea vor face din această experiență o evadare romantică și o experiență unică de cuplu.
de la 2880 EUR
Dal Travel a pregătit o vacanţă inedită într-unul dintre cele mai frumoase şi interesante ecosisteme de pe planetă – Madagascar – comoara uitată de la capătul pământului.  Adăpostind aproximativ 4 % din totalul speciilor de fauna şi floră de pe Pământ, insula Madagascar este un loc binecuvântat cu frumuseţe, diversitate şi unicitate. Porniţi în această aventură pentru a descoperi cele mai frumoase comori ale acestui loc: parcuri naţionale, rezervaţii naturale, păduri de baobabi, cele mai frumoase orhidee din lume dar şi cei mai curioşi şi prietenoşi lemurieni – mascotele acestui tărâm.
de la 2405 USD
Evadați în paradisul romantic perfect al Oceanului Indian. Descoperiți atracțiile clasice din Sri Lanka, minunile naturii, admirați răsăritul soarelui de pe faimosul Vârf al lui Adam, încercați o sesiune de rafting pe râul Kelani, ciclism, surging, yoga....această vacanță oferă câte o aventură pentru fiecare. Încheiați cu câteva zile petrecute în Maldive, un adevărat paradis al iubitorilor de scufundări și snorkeling printre recifele de corali, dar și a celor care adoră sa se bucure de plaje cu nisip fin si ape albastre cristaline.
de la 2020 USD
Descoperiţi cultura şi istoria Cambodgiei.  Explorați amestecul de nou şi vechi din capitala regatului şi porniţi într-o aventură în delta Mekong pentru a descoperi fermecătoarele oraşe de-a lungul fluviului.  Descoperiţi comorile uitate ale templelor din Angkor şi Battambang.
de la 3265 EUR
De această dată vă propunem o aventură diferită. De la Hanoi până la Ho Chi Minh, dorim să descoperim alături de dumneavoastră toate comorile Vietnamului. Vom trece dincolo de ghidurile și excursiile turistice clasice și vom pătrunde în tainele unei țări pline de cultură și farmec. La toate acestea adăugați hoteluri opulente și peisaje care vă vor lasă fără cuvinte și astfel veți găsi rețeta unei vacanțe greu de egalat.

de la 1975 USD
Jamaica reprezintă mult mai mult decât patria muzicii reggae şi a renumitului artist Bob Marley. Jamaica este o altă destinaţie minunată din Marea Caraibelor cu numeroase plaje cu nisip alb şi ape albastre cristaline, cu o cultură artistică ce a depăşit cu mult hotarele restrânse ale insulei, şi nu în ultimul rând, cu o religie centrată pe rădăcinile africane ale insulei.

În acest circuit veţi avea ocazia să aflaţi mai multe detalii despre exotica religie Rastafari vizitând un sat indigen Rasta, veți face o vizită pentru a admira ineditele lucări de artă din Galeria Națională a Jamaicăi și nu în ultimul rând veți avea ocazia să înotați în apele azurii alei plajei Seven Mile Beach, cea mai frumoasă plajă din insulă. Veți încheia această excursie cu o clasă de gătit preparate autentic jamaicane și cu o cină tradițională servită alături de localnicii din Montego Bay, toate aceste opt zile pe această insulă fiind astfel organizate încat dumneavoastră să puteți cuprinde și surprinde întreaga esență a culturii jamaicane.